Overwatch 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk ciki, hogy nem volt preload, illetve előzetes tájékoztatás erről. De a hozzászólások a legjobbak! <#banplz>#banplz>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Jó játékot, ládafarmolást és sorbanállást!
Kicsit félremehetett a dolog, mert a launcher szerint 13GB a patch (ez több, mint a játék maga). <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.04.10. 20:16:19
(\__/) ( X.x) ( } . { )
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

+ elérhetővé vált az Overwatch League Widowmaker skin is:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.04.07. 13:32:45
Az a sapkás nagyon bejövő.. igazi túlélő a kis bige. .Imádom.<#szeret>#szeret>
Megjelenés: 2018. utolsó negyedév
Már vártam egy ideje. Jöhet a többi mellé.
Most már csak egy Brigitte szoborra vágyom. <#idiota>#idiota>

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.04.05. 22:25:17

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.04.05. 08:43:20
Előre is elnézést kérek,ha olyat kérdezek, amire esetleg a válasz valahol a fórumban megtalálható, de az elmúlt jó pár napban mást sem csináltam, mint a hivatalos oldalakon próbáltam kapcsolatot felvenni a szoftver gyártóval,megoldani a gondot, sikertelenül. A kérdésem az lenne,hogy a telepítő file-t nem indítja el a rendszer azzal a hibaüzenettel,hogy "Ez az alkalmazás nem fut az ön számítógépén" , mi okozhatja? A useres hibaforrásokat (driver update, víruskereső futás, dxdig lefutott, kompatibilitás ill. amit még a battle oldalán találtam ötleteket megcsináltam) szinte kizártam. A gép egy ASUS X550J, ( Intel corei5,Geforce 950 GTX, 8GB RAM, 1 TB HDD, Windows 8.1, DX11,) aminek a konfigurációja elvileg megfelel a játék gépigényének. Mindezek ellenére nem indul a telepítő, van-e ötletetek arra,hogy hol lehet még gond, mit állítsak át esetleg, amit Ti,mint tapasztalt játékosok, .Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A ládához nem kell elsőnek lenni, meg a győzelemhez sem. Elegendő, ha az első 4-ben benne vagy.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.04.01. 20:15:33
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.27. 18:13:46
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Mei bal gombosa pl egymás mögött álló játékosokat mindet egyszerre le tudja már fagyasztani, Reaper meg bármikor meg tudja szakítani a Wrait Form-ot és gyorsabb is közben.
D.Va rakétáinak a sebzését meg nerfelték és Zen jobb gombosa kicsivel lassabban töltődik.
Blizzard World-ön meg az "A" payload pontot visszább hozták 10m-el, annak a falnak a közelebbi oldalára (a pylon mellé közvetlen), így valamivel könnyebb támadni azt a részt.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Én viszont amikor nagyon fos játékosokkal futok össze, akkor többnyire a köv meccsen már nem rak össze ugyanazzal újra, hanem egy másik trollt talál a kedvemért. 😛
(\__/) ( X.x) ( } . { )