3813
Overwatch 2 hivatalos weboldal
Legutóbb érkezett hős: Juno
Overwatch tematikájú merchandise cuccok
A 11. szezon időtartama: 2024. június 20. - augusztus 20.
-
#3411 Nincs rajta a Daemon X Machina, koholmány. -
#3410 Úgy tűnik, hogy Nintendo Switch-re is megjelenik az Overwatch (az alábbi lista alapján október 18-án):
Nintendo Direct szeptember 6-án, várhatóan akkor hivatalosan is bejelentésre kerül.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.09.04. 10:58:57 -
#3409 Érkezik a Mei szobor is a szokásos 175 eurós áron.
Megjelenés még az idén esedékes (2019. november).
-
#3408 Úgy tűnik BlizzardShop (Gear Store) címén kint lesznek a jövő heti GamesCom-on:
Merch cuccok online
A Jaina szobor itt lesz először megvásárolható, illetve itt mutatkozik be (és megvásárolható) az Artanis (StarCraft) és a Malthael (Diablo) szobrocska is.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.08.14. 19:52:22 -
#3407 Mert elvileg csak szeptember elejétől lesz 2-2-2 QP-ben is. -
#3406 Pedig nem rossz assault tanknak. Kixsit nehézkes a pajzs irányítása de le lehet fogni vele olyan helyeket is amit eddig nem. Plusz az ultija jól kombózható a dpsekkel. A qp ben miért vették ki a kötelező role választást? Tegnap még benne volt a 2 2 2 ma megint a szabad a vásár van. Patch pedig nem volt.. -
Árnyvadász #3405 Számomra Sigma a legérdektelenebb és talán legfeleslegesebb karakter az OW-ban. Ja sajnos ez az igazság. Semmi emlékezetes vagy igazán jól használható képessége sincs. A pajzs még csak csak, de rohadt körülményes a mozgatása és főleg a pontos el vagy lehelyezése, főleg hogy vertikálisan is mozgatható. Kinézet, egyéniség, valami extra jellemvonás... nincs basszus. Ránéztem: Modoros öreg ember, oké de mit keres itt ebben a játékban.
Tény, hogy vannak bizonyos pályáknak olyan részei amik eddig szopóálarcban bő nyállal épphogy teljesíthetők voltak támadás oldalon, ha odatette magát a védő csapat, itt mondjuk Sigma hozhat megváltást, de ezt leszámítva annyira semmilyen ez a faszi, hogy felmerül bennem a kérdés, tényleg kellett Ő ide? Vagy ez már annak az eredménye, hogy ennyi, kifejezetten ötletes, változatos karakter után már tényleg nem lehet mit kitalálni, aztán beteszünk valami középfos, posvány senkit, csak azért, hogy legyen egy új tank?
Blizzard, a régi Blizzard szerintem ezt a karaktert kukázta volna. Csak én gondolom így? Aztán lehet csak én nem látom benne a nagy potenciált, de tegnap majdnem elaludtam miközben vele játszottam. Unalmas volt na.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2019.08.14. 13:19:15 -
#3404 Várható volt.. -
#3403 Sigma, balance változások és 222 is ma, ja. -
#3402 Sigma már elérhető!
-
#3401 Lehet fogadni:
Így, hogy a Blizzard nem teszi tiszteletét az idei GamesCom-on, szerintetek kapni fogunk új Animated Short-ot?
Vagy várnunk kell vele a novemberi BlizzCon-ig?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.08.06. 21:35:26 -
#3400 szép mentés -
#3399 Nem tudom biztosra, de ha úgy működik, mint grav, akkor bármikor ki tud majd jönni belőle így is. -
#3398 Tényleg, a Sigma ultival hogy működik együtt? A lecsapás közben kell tolni a Fade-t? -
#3397 Nem tartott sokáig a Moira.. biztos szétsírták magukat az emberek :D
-
#3396 Nyilván, mint minden kicsi mozgékonységú karaktert. :-D De neki legalább van barrier és 300+100 hp+shieldje, ellenben egy 200 hp-s McCree-vel (akinek meg mondjuk jó kis burst dmg-e van)
Mondták is, hogy a 2-2-2re azért kell még balanszolni a karaktereket... Lásd Brigitte rebalansz.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.07.26. 14:05:00 -
#3395 Sigma-t eddigi alapján leginkább dive counterelheti.
De persze ez mind csak tipp, nehéz jósolni, hogy mi lesz hosszú távon meta. Főleg, hogy szerintem sok változás jön még, sok lesz a balance patch még a közeljövőben, főleg OWL stage 4 alapján.
Moira szerintem legerősebb controlon (lesz), ahol zárt a pont (Lighthouse, Village, University, Night Market, Mecha Base valamennyire).
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2019.07.26. 14:02:30 -
#3394 Hát azért a köv. patchhel nem esik nehezemre elképzelni egy közelharci compot 2-2-2-ben, aminek kb végtelen pajzsa van, és ezért megközelíthetetlen... -
#3393 Goats az goats és 222-ről van szó. -
#3392 Hmm, mikor is... Goats? :-D -
#3391 Mikor működött utoljára deathball? 2 éve? :D
De még egy deathball-szerű comp is jobb Ana + Lúcioval.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2019.07.26. 12:29:35 -
#3390 Ah, thx, ezt nem vettem ki abból a leírásból!
Miért lenne halott, ha nincs D.Va az ellennél, akkor kb legjobb heal deathball-hoz. :-o -
#3389 Moira változást meg visszavonták. Kaphatna egy rework-öt, mert egyébként szerintem kb plattól halott lesz 222-ben (ezen mondjuk a CC-immunitás sem segített volna igazán). -
#3388 Ja, most látom csak. D.Va ult charge csak pilot-nak lett ám növelve, tehát, hogy a mechájába visszakerüljön, nem a bombához. -
#3387 Ah, erről a bugfixről beszéltek! -
#3386 Amire Sym-et és Zarya-t emlegetik az egy bugfix és úgy általában igaz minden beam alapú fegyvernél, de elsősorban Zaryat, másodsorban Symet érinti leginkább.
A bug az volt (van, mert live-on még ez van), hogy ha a beam gyorsan le és visszakerül ellenfélre több alkalommal, akkor utána nincs sebzés, hiába találná még el. Leginkább a közepes játékosokat érinti, akik nem annyira rosszak, hogy teljesen elveszítsék a célpontot, de nem annyira jók, hogy végig rajta maradjon. -
#3385 Symm teleportja végtelen idejű lesz megsemmisítésig, de max 40m-re lehet egymástól a 2 végpont (ha platformra raknád az egyik végét), különben megsemmisül.
A kapuhasználatok közötti idő 1-ről 1,5 mpre növekedett, de most visszavették megint 1-re... nagyjából ennyi.
Zarya buffra én nem emlékszem a mostani patchnotes-okban. Sombra, Ashe, Brigitte, Rein, Hammond, akit még baszogattak. Meg most a tegnapi rewampban még D.Va ultiját rakták vissza az eredetire (ugye most kap minden hős +12% ult töltike nerfet, ezt negálták D.Vanál)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.07.25. 13:04:17 -
#3384 Sym meg Zarya milyen buffot kap? Valahol fél szemmel láttam.. -
#3383 Igen, most nem, mert visszaállították a startkori állapotára... Ezelőtt meg használhatatlan volt kb. :-)
Igen, Sigma gyengének tűnik DF ellen... De nem panaszkodom, végre egy tank, akinek vannak golyói. Hehehe. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.07.23. 23:42:49 -
#3382 Az a legnagyobb bajom az egesz jatekkal, hogy vannak herok akik soha nem voltak metak es le se szarjak oket kb. De ha tracer kiesik egy hetre akkor gyerunk gyorsan buffoljuk. Moira buffja nem tunik nagynak de ugyanaz lesz mint mccree buffja, kicsi de hatalmas impactja van. -
#3381 Szerintem most nem rossz DF, az biztos, hogy nem használhatatlan. :) Attól nem lesz az, mert nem vágja ereit minden második Rein main miatta. :P
Sigma lesz talán az egyik leggyengébb tank ellene, főleg most, hogy Rein kapta ezt a passzívot. -
#3380 Az a baj, hogy DF vagy OP, vagy totál használhatatlan... :-D -
#3379 Nem hiszem, hogy annyira táp lenne, vagy kötelező, ő maga jobban túlél, de ebben eddig is jó volt, azon túl meg semmit nem csinál jobban ettől. Visszább kellene venni szerintem is, de nem game breaking. -
#3378 Elfogult vagyok Moira val mert szeretem.. de ez sok azért. A Reinit értem hogy buffolták mert nagyon idegesítő volt hogy Doom ide oda pofozta.. őt kellene picit nerfelni.. Moira szerintem jó volt ahogy volt. Most nagyon táp lett.. kb kötelező karakter a partiba. -
#3377 Kov seasonbe ugyis igy marad. Tipikus blizz balance, vagy nerfhammert kap valami vagy uber buffot. -
#3376 Nagy túlélő lett, de el tudom képzelni, hogy még változtatnak rajta, hogy pár hard cc dologból ne tudjon kijönni (pl sleep, Rein shatter, esetleg freeze, bár azt nem bánnám ha maradna :D).
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2019.07.23. 22:11:46 -
#3375 Moira milyen durva lett.. -
#3374 QP korábban nem volt nálam, azóta lehet engedélyezték újra. -
#3373 Role queue quick play van PTRon is.... -
#3372 PTR ilyenkor, ilyesmire annyira nem jó, no limits-ben tesztelni úgyse tudod igazán, amikor 6 SIgma van mindkét csapatban. Különösen gázos, hogy így most 6 barrier tank van mindkét csapatban. :)