3813
  • Malakai
  • Maala
    PTR frissült, lehet tesztelni Sigmát.
  • TBTPumpa
    Az új hős: Sigma

Rövidesen PTR szerveren, éles szerverekre már csak augusztusban érkezik.
  • Maala
    Azt tanknak hívják, nem feednek. T_T Anyuuu, bánt a bácsi!!!

A Moira buffot nem értem, Rein ultot eddig is át lehetett fadelni - jó hangosan visít előtte -, McCree stunt is - hangosan csattog a cowboycsizma -, most már még inkább át lehet majd. :-D
    Brig is rendes healer lett ezzel a 3 packosítással. :-o

Kár, hogy PTR-en a slow effectes módosítás bugos, nem tudni, hogy hogy fogja ez Symm 3 tornyát érinteni... Remélem, így már csak egyszerre egy fog hatni. <3 Fuck Symm.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.07.20. 09:21:51
  • Malakai
    Hosszú a queue igencsak PTR-on ja ("< 5min" support queue-nál vártam 8 percet). Inkább eventet grindoltam.
    Ezen kívül egyébként én pozitívan állok hozzá. Persze ilyenek elő fognak fordulni, hogy counterre nem akarnak majd váltani, ez ettől még benne lesz a pakliban.
    Válts Anara, ha healelsz, vagy D.Va-ra, ha feedelsz. :)
  • Maala
    És, vélemény?

Kicsit fáj, hogy nem lehet az idegesítő Phara-t leszedni átváltva S76-ra, míg a retard instalock Hanzo/Genji balfaszkodik... De talán nem lesz annyira gáz... élesben. :-D

Majd ha lejár a banom 24-én, kipróbálom PTR-en bár elég nagy a queue time arrafelé. :-D
  • TBTPumpa
    Bemutatkozik a Role Queue:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.07.19. 11:58:18
  • MarkBlade
    Pedig egy Mercy monokini skint is elfogadnék így nyárra.. :D
  • Maala
    Mert mégse nevezhetnek el egy Ashe skint "Cougar"-nak, vagy "MILF"-nek. :-o
  • TBTPumpa
    Számomra érthetetlen, hogy ez az Ashe skin miért nem került be:

Talán majd jövőre...
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.07.17. 09:02:20
  • TBTPumpa
    Elindult az idei Summer Games event:

Melyik új skint akarjátok megszerezni?
  • TBTPumpa
    Korábban jön az idei Summer Games event:

A következő hős egy kicsit később jön.
    PTR-en hamarosan tesztelés alá kerül az új anticheat rendszer. Meccs közben, ha valakit csaláson talál, azonnal megszakítja a meccset, viszont a többi játékost nem fogja büntetni a rendszer (pont levonás sem lesz emiatt), csak azt, aki a csalást elkövette (de ő más büntetést is kapni fog).
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.07.11. 20:26:55
  • MarkBlade
    Kb. Magyarán lexarnak minket. Az ilyen hozzá állas nem tetszik a blizz rézéről...
  • Malakai
    Sablon válasz az csak, hogy jogi okai vannak. Tippre annyiról van szó, hogy arra nem költöttek pénzt, hogy valaki hozzáértővel lefixálják, hogy itt lehet-e ilyet.
  • MarkBlade
    Rákérdeztem. Ők adnának de a magyar kormány miatt nem tehetik...
  • szomferi
    van 172 coinom, még abból az időből, mikor véletlen bekapcsolva maradt a magyaroknak is a reward twitch-en... de nem elég :((((
  • Zegi Norbi HUN
    Ok ha majd belépek talán a nyári esemény körül, akkor bepróbálkozok. :) Kellemes nyaralást! :)

Miért vennék ki, ha az egyik leggyengébb healer lesz? :) OW ligában is végre megtörténhet a várva várt forradalom, Brigitte rémuralma véget ér.
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2019.06.27. 21:09:51
  • MarkBlade
    Nem igaz... mostanában mindig van egy kettő. Max a hétvége zúzos. :) most pl én nem leszek.. nyaralok.

A Brigit meg kiszedik a compból.. a hírek alapján.
  • TBTPumpa
  • Zegi Norbi HUN
    Igazából a 2-2-2 formáció után már nem csak az egyik legrosszabb lesz, hanem konkrétan a legrosszabb healer. Viszont úgy elvileg már végre lehetne buffolni szabadon, lévén 3 healer sosem lesz már egy csapatban. Reménykedem, addig is játszok mással.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nálatok úgy sincs hely soha, pedig van már mikrofonom is :D
  • polarbee11
    mekkora mázlim volt tegnap, megvettem xbox-ra használtan az Origin dvd-t extra olcsón, erre még a Widow kód is felhasználható volt.
  • MarkBlade
    Ki is veszik Brigit a játékból..
  • Malakai
  • Maala
    Mondjuk ez a legtöbb online játékban így van, pl. Division 1-2.

Nem véletlenül, hisz akit érdekel a játék, az átáll/farmol, ezzel is pörgeti a játékba fektetett órákat.

Kb., mint hogy nem véletlenül OP-k mindig a játékba kerülő dolgok, lásd Orisa-Bastion-Baptista kombó és társai.
  • CalebJoe
    ow fórumról

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    I played a lot of games from different developers but I can not say a single company which has experienced such serious problems with balance their own games.

Look at diablo III - Not balanced, meta problems.
    Starcraft 2 - Not balanced, meta problems.
    World of warcraft - Can't balance it for 10 years.
    Hearthstone - Not balanced, critical meta
    Heroes of storm - surpassed themselves, the worst balance in moba ever.

Now look at overwatch. We got 7 viable heroes of 23 and each patch it only gets worse. How much do you think we need to wait when overwatch gonna be playable? Even small patch with 2 fixes we need to wait 2-3 MONTH, this is just ridiculous.

Blizzard is incompetent company. They afloat only because of its spectacular artists and marketing. People involved in the gameplay and balance itself should have been fired ages ago.
  • Zegi Norbi HUN
    Még egy percet nem játszottam vele, de akkor úgy tűnik jobb is. :)
    Nem értem miért is kellene átdolgozni? Mert a fejlesztők nem tudják a nerf esővel megbontani a goat formációt? Vagy legalábbis nem annyira mint szeretnék? Hagyjuk már. :) Szerintem amíg ez a "gond" meg nem oldódik vagy be nem hoznak újabb anti-heal hőst/hősöket addig Brigittenek nem lesz nyugta.
  • MarkBlade
    Brigi témában: nem tudom Wowozol e.. Ott pl rendszeres a mai napig hogy 3-6 havi szintig vannak epic karakterek. Iszonyat durva aztán lenerfelik használhatatlanra a következő rotáig akkor megint kap erősítést.. és így megy a forgó. Kicsit ezt érzem én itt is.. Pl Reaper.. pár hónapja a kutya nem játszott vele mert nem volt jó most kap egy kis suppot és nem bírod megölni. Junk ugyanez, nem tudtál eltalálni senkit mert pattogott a golyó. Lesz még Briggi erős bár szerintem teljesen át fogják dolgozni mint a Symet.
  • Zegi Norbi HUN
    Tényleg a visszajátszás, ezt el is felejtettem. :) Jó dolog valóban, talán még meg is dicsérném őket ha nem lenne a többi kaki. :)
  • Zegi Norbi HUN
    Én is ugyanezt tapasztaltam, akár comp-ban vagy qp-ben. Ow ligát meg egyébként sem nézek már, főleg ha a mi országunkból még pontot sem lehet gyűjteni, meg a nerfek óta nincs gyomrom hozzá.

Nem mondom hogy használhatatlan, főleg ha van csapat hozzá, de a gyengébbek közt van már ez biztos. Az az érzés meg, mikor az egyik kedvenc karaktered, amivel szeretsz játszani csak sz*rt kap javításról javításra az ow liga miatt és mert a fejlesztők csak a nerf kalapácsot ismerik... kicsit rosszul esik. Ennyi erővel akkor vegyék ki a fenébe és érje el célját a #deletebrigitte megmozdulás, le lenne tudva az egész. Onnantól kezdve legalább még eventkor sem kellene belépnem soha többet.

Hanzot azt hagyjuk, az még a saját anyjára is veszélyes... Junkrat ellen is nehéz szerintem, mert megeszi a pajzsod meg hp-d. Meg természetesen egy jó noobfist is komoly ellenfél sokszor. Jó párszor vívtam már élet-halál harcot egy ilyennel, mondjuk alkalmanként élveztem is. Izgalmas volt.
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2019.06.20. 11:09:37
  • TBTPumpa
    Twitch stream menetrend
  • MarkBlade
    Tök jó a játék visszajátszása! Ez már rég hiányzott!!!

Ami meg a Goat problémát érinti csak a liga meg max a topban játszanak. Eddig akár hány goat csapattal találkoztam mindig kikaptak. Szerintem a liga mecsek unalmát akarják változtatni mert egyre kevesebben nézik. Úgy nem tudnak karaktert változtatni hogy compon más legyen :)
    Erős a Brigi de csak háttérrel ami kb az összes karakterről elmondható. Idegesítő mikor a Hanzó vagy a Widow one shotol.. vagy a Mei fagyija.. de most engem a kis patkány zavar a legjobban hogy ha jól játszik vele valaki szinte megölhetetlen.. :D
  • Zegi Norbi HUN
    Brigitte megint nerfet kapott... Ez már szánalmas, tényleg nem akarják hogy egyáltalán belépjek a játékukba. Mi értelme, ha állandóan nerfet kap a karakter amivel játszom? Oké ők pont lesz*rják, de arra nem gondolnak, hogy nem mindenki tolja comp-ban vagy ow ligában, csak egyszerűen szórakozni szeretne és kikapcsolódni, xp-t gyűjteni stb?
    A másik meg, hogy miért nem tudják megmozgatni az agyukat egy picit és valami kreatívabb módot találni a goat "gondra"(ha gond egyáltalán)? Nyilván nem tudják, ez kristálytiszta.

Komolyan meg fogok lepődni, ha következő javítás után egyáltalán ki lehet majd vele jönni a kezdőpontról.
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2019.06.19. 09:43:55
  • TBTPumpa
    Néhány szobor akciós lett a Gearstore-ban.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.06.18. 22:37:37
  • TBTPumpa
    Indul a Baptiste's Reunion Challenge.
    Időtartam: Június 18-tól július 1-ig.

Feladat: Nyerj meg 3 mérkőzést, Jutalom (profil ikon):

Feladat: Nyerj meg 6 mérkőzést, Jutalom (2 db spray):

Feladat: Nyerj meg 9 mérkőzést, Jutalom (Combat Medic Baptiste Skin):

További spray-ek szerezhetőek meg Twitch streamek nézéséért!
    Feladat: Nézz Twitch Drop-os Overwatch stream-et 2 óráig, Jutalom:

Feladat: Nézz Twitch Drop-os Overwatch stream-et 4 óráig, Jutalom:

Feladat: Nézz Twitch Drop-os Overwatch stream-et 6 óráig, Jutalom:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.06.18. 20:16:59
  • MarkBlade
    Ezek is.. de el tudnám viselni..
  • MarkBlade
  • MarkBlade
  • TBTPumpa
    Sajnos csak rajongói munka:
    Dark Val'kyr Mercy Skin

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.06.18. 14:12:55