3813
Overwatch 2 hivatalos weboldal
Legutóbb érkezett hős: Juno
Overwatch tematikájú merchandise cuccok
A 11. szezon időtartama: 2024. június 20. - augusztus 20.
-
#3451 Elindult az új event!
-
#3450 próbáld meg vpnnel :D lehet szállítanak.. -
#3449 Találós kérdés!
A Blizzard Gear miért szállít Európába, ha Európából elérhetetlen az oldal (mármint az Amerikai Store)?
Megnéztem, a 28 országban szerepel kishazánk is, így teljesen érthetetlen számomra ez az egész...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.10.15. 12:14:09 -
#3448 Nyáron is így volt, szerintem szépen lassan elengedik ezt is, ahogy a többi címüket is a WoW-on kívül. -
#3447 Az, vicces. Néztem én is a twitteren. De hogy nem raknak ki semmit... Kicsit olyan mintha nem foglalkoznának annyira OW-vel már. Semmi reklám semmi infó.. -
#3446 Azért ez jópofa Zen emote (katt a képre).
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2019.10.14. 21:35:33 -
#3445 valami kis infót lőhettek volna.. legalább egy hős legendás kinézetét :D -
#3444 -
#3443 Mert 5-14 percet fogsz várni normálisan odakoncentrálva a képernyő előtt?
A nagy frászt, lemész asztalra, marhulsz haverokkal DC-n//TS-n... Oda a koncentráció. Ezek után mégis milyen csatát vársz? Az első fele arról szól, hogy visszazökkenj a játékba. Aztán jó esetben még játszani is tudsz 2 percet normálisan. :-) -
#3442 5 perc egyébként nem mondanám, hogy annyira vészes egyébként, persze nem ideális, de lehetne rosszabb is, van nem egy játék, ahol competitive queue elég hosszú tud lenni. A probléma, hogy meta változás magában nem segít majd minden rank-on, oké, ha tank játék jobbá válik magas rank-okon segít, de alacsony szinten most is játszanak mindent, nem csak double-barrier-t. Persze DPS játkos úgy gondolja, hogy majd ő lesz a carry és jó, de akkor már nem azon a rank-on lenne... :)
QP-ben már gázosabb kezdésnek is, mert ott azért többnyire fele olyan hosszúak a map-ok és akkor arról nem is beszélve, hogy több a leaver, thrower, troll, meg csak úgy általában, hogy leszarják az emberek. (Utóbbi miatt kéne unranked mód QP mellett, comp szabályokkal, csak SR változás nélkül, amit tán komolyabban vennének az emberek.)
A role queue első pár hetében, amikor QP-ben aktiválták akkor még mintha majdnem minden gameben tryhard lett volna mindenki, aztán azóta visszatért a régi norm kb. Mintha megszokták volna az emberek, hogy várni kell és most már megéri neki várakozni is arra, hogy aztán ne játszon a játékkal... -
#3441 Yeah, így meg nem kapod meg a teljes évados értékelésedet, ha nem szánsz rá végtelen időt queue-olásra... -
#3440 Lehetnek játékosok bármennyien, amíg 80% DPS queue-ba megy, addig az hosszú lesz, arra kell rávenni embereket, hogy játszanak tank-ot és support-ot is. -
#3439 ígértek coop játékot is nem? -
#3438 Vajon az 5 perces group (1dpsel) queuera jon megoldas? Csak viccelek, nem fog, keves a jatekos. ;) -
#3437 Ja és volt hétvégén háttérben letöltés is, lezárták PTR-t is, interjúban is utalt rá egyik fejlesztő, hogy "lesznek egyéb új dolgok is aznap, amikor jön a switch-re", szóval elég valószínűtlen, hogy ne jöjjön holnap. :) -
#3436 Attól még jöhet, már legutóbbi summer games-nél sem volt semmi tease, live ment az event és 5 percel utána kitették twitter-re. -
#3435 A Gear Storet is összekaphatnák, mert ez az EU-s valami borzalmasabb, mint eddig volt. Alig van valami, a szállítás brutálisan drága, a support tetű lassú. Az Amerikai Store egész vállalható, ingyenes szállítás is van + 25 éves kedvezményes Blizzard kupon, de persze azt az EU-s emberek nem érhetik már el.
Francért kellett szétcseszni így valamit... -
#3434 Még próbálnak magukhoz térni a Hongkong szindrómából.. -
polarbee11 #3433 Hétfő van és még semmi hír az Event-ről, azt hittem egyszerre jelentik be a Switch-csel. De akkor már elkezdtek volna szivárogni a skinek stb pár napja, de no info... -
#3432 LOL már akkor tudták :D -
lol -
#3430 Csak Black Friday alkalmából, de a szállítási költséget az sem érintené, mert azóta volt már Mercy szobor rendelésem is (ott is ugyanennyi volt a szállítás költsége). Az a baromi magas, nem maga a termék ára. Nem mindegy, hogy 12 euró vagy 120. Nem is értem, hogy a fenébe képzelték ezt...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.10.10. 09:08:04 -
#3429 Nem leárazás volt 2018 végén? -
#3428 El kell engedni, a Blizzardnak már nem kell a játékosok pénze. -
#3427 Nem kicsit overpriced de fogyaszd egészséggel. -
#3426 Amikor a Blizzard is beáll a "van még lejjebb" hozzáállást játszók sorába:
EU Shopból rendeltem, akkor 14 euró volt a szállítás.
Amerikából 50 dollár. A "szép, új" shopban pedig potom 119 euró a szállítás.
Mindegyik rendelésem szoborra vonatkozott.
GG Blizzard, csak gratulálni tudok, hogy így elbasztátok ezt is.
2018 végi rendelésem az EU Shopból (US Shopból korábban rendeltem Sylvanas szobrot):
Régen tényleg minden jobb volt!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.10.09. 21:03:01 -
#3425 Sombra Voice actore (Carolina Ravassa), megcsinalta a Sombra SIde Shave-t, ha akartok, meg lehet donatelni neki.(Kolumbiai sulinak fog menni amit az o felmenoi alapitottak.) Symmetra meg csak ott van a hangulat miatt.
-
#3424 Úgy rémlik, mintha akkor olcsóbb lett volna, de lehet keverem már a 2017-es és 2016-os évekkel.
Legalább annyiból jófejek most, hogy nem 1 dollár = 1 euró a váltás van. US területen 50 dollár a Ticket ára, EU-ban csak 40 euró.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.10.02. 09:52:43 -
Pio #3423 Előző évben 50 euró volt. -
#3422 BlizzCon Virtual Ticket - 40 euró (wtf ez évről évre egyre drágább)
Illidan Genji és Tyrande Symmetra skinek. Csak a Virtual Ticket részét képezik, később nem lehet megszerezni őket:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.10.01. 18:40:08 -
#3421 Ennyire legós vagy? :)
Gyors összehoztam, úgyis a régi overgrown volt berakva nála...
Lehet bármilyen skinje én mondjuk tuti nem main-elném, hiába kedvez most pl meta is neki a barrierekkel. :P
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2019.09.18. 00:06:26 -
#3420 Bastion main leszek, úgy érzem. -
#3419 Új rövid event élesedett, amelyben Bastion Lego kinézetét szerezhetjük meg:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.09.17. 20:18:50 -
#3418 majd nyomtatok 3dben és haverral kifestettem :D -
#3417 Amerikában kedvezmény van a szobrokra, EU-ban pedig megveheted őket teljes áron. GG Blizzard
Nem is a Blizzard lenne, ha valamit egységesen, elsőre jól meg tudna csinálni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.09.12. 21:35:37 -
#3416 Inkább már jöhetne a Sym és Zarya nerf.. Sigma nerf.. Doom ot is nerfelni kellene / nagyobb CD/.. -
#3415 A szeptember 29-én esedékes Overwatch Legaue döntő fő fellépője Zedd lesz.
Legalább tanultak a tavalyi DJ Khaledes melléfogásból. -
#3414 2019-es BlizzCon plakát:
Virtual Ticket októbertől lesz majd beszerezhető.
Csak nem Tracer fog kapni valami kisfilmet?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.09.06. 19:27:59 -
#3413 -
#3412 Megkövetem magam, lesz OW switchre. :-D Motion Control junkrat ult, mkay. :-D