Hearts of Iron 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
nem lehet azért annyira vadul támadgatni :D
I met God. She's black
Ebben a topikban erről nem fogok többet írni. Bocsi az off-ért
I met God. She's black
Nagyon várom már a megjelenést. Ha esetleg kiderült volna valakinek, a fejlesztéseket nem teljesen értettem. Mindenki ugyan annyit tud fejleszteni egyszerre, vagy időben gyorsabban a nagyobbak? A streamek alapján mintha egyeznének. Azt láttam, hogy National Focus-ban van olyan amivel lehet plusz slot-ot szerezni, de ha egyenlő a kicsiknél és a nagyoknál akkor az árkád felé mozdul a 3-hoz képest.
Hoppá!
természetesen visszanézhető lesz!
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2016.04.13. 14:44:48
I met God. She's black
Arcade supplyn-nál meg az rémlik, hogy "teleportált" a cucc. Még a bekerített csapatok is kaptak anyagot.
Ha a játék elején arcade módot választottál, akkor ez nem volt érdekes, olyankor a supply csak a távolsággal arányos időkését kapott, mást nem figyelt (ha jól emlékszem).
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2016.04.07. 16:44:35
+a 4ben a tábornokok és a vezetők nem halhatnak meg elvileg
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2016.04.07. 15:19:15
I met God. She's black
Úgy rémlik egy központi ellátmány volt és onnan ment kifelé minden. Nem is lehetet halmozni helyben a csapatoknál, ha offenzívát terveztem. A légi meg a tengeri rész, mintha nem lett volna annyira kidolgozva. Nem volt meg az a hierarchia kiépítés, mint szárazföldi csapatoknál. Dönitz-t be lehetett vágni egy tengeralattjáróba és ment járőrözni. :D Aztán, ha elkapták akkor reszeltek neki.
Meg tudom világháborús játék nem lehetett egy olyan békerendszere, mint az EU4-nek, de akkor is sovány volt.
Most meg minden más, amit betudnak nyomni. Tetszik hogy ennyire beindultak twitchen, régebben csak elvétve voltak streamek, új eu4 dlc-knél meg ilyesmik azthiszem.
Hát, én """játszottam""" a HOI3-al (->> belenéztem és semmit nem értettem, bár nem is nagyon erőlködtem beletanulni), de aztmondják a régi motorosok hogy nehezebbnek tűnt az , mint ez. Dehát egy világháború márcsak ilyen, sok dologra kell figyelni:)
Gondolom te játszottál azzal, így van véleményed erről..meglátjuk mennyire lesz pepecselős :D
I met God. She's black
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2016.04.07. 11:42:50
Youtube-on és Twitch-en is visszanézhető az adott epizód. Volt egy multiplayer kampány, németek vs angolok, és most egy japán kampány megy, most volt a 4. része. Jövőhéten vagy folytatják, vagy valami új államot mutatnak be:)
I met God. She's black
a HOI3-al nem játszottam btw, kíváncsi vagyok mennyire lesz nehéz beletanulni a HOI4re
I met God. She's black
Remélem sok újítást sikerült belevinniük a játékba, ellátmány, gazdaság, légi hadjárat terén stb. Eljátszogattam még régebben a HOI3-al, de mindig belefásultam aztán.
Érdekes lesz a HOI4 maga, és a DLC politikájuk..
I met God. She's black
Gondolom aztán 3 havonta jönnek a komolyabb DLC-k, szép kövér áron. <#idiota>#idiota> 2 év múlva már jó is lesz a játék, kellő tartalommal feltöltve.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
I met God. She's black
A CK2 is kikezdte az időmet :)
Az nem jó, hogy ha ki kell gyomlálni dolgokat és újragondolni.
Arról is beszéltek, hogy nagyon bánják, hogy előre leleplezték a játékot, mert nagyon sok dolgon kellett változtatniuk, rájöttek hogy 1-2 dolog amit elterveztek, nem is olyan könnyű.
AMA a redditen(nem csak a HOI-ról)
(imádom, amikor a fórum motor nem jeleníti meg a képet, az volt a kérdés, hogy mikor jön ki a játék, a válasz pedig azvolt , hogy még idén)
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2016.02.27. 12:06:53
I met God. She's black
Már Q2 is bizonytalan és rezeg a léc?
Az a baj, hogy akkor 2017 vége és 18 közepe vége felé érik be a játék, mire kiadják hozzá a szokásos DLC-ket, meg patcheket. Sőt inkább 2019-re tippelek 4-5 dlc-vel.
Redditről van az infó, hogy azt mondták a srácok 2016 Q1 esélytelen, Q2 is valszeg, szóval ősszel kezdődik a dolog. Remélhetőleg. Talán a végén Pluskastnak még igaza lesz, és tényleg téli hadjárat lesz belőle :D
I met God. She's black
Idén már ne várjátok<#szomoru2>#szomoru2>
iSS!
Az a baj, ezzel, hogy paradox stratégiának megjelentés után, 1-2 év elteltével érdemes komolyabban nekikezdeni. Az hol van még?
Plusi szóval várhatunk, hogy leverjük ismételten az egész világot... :D :D
Kénytelen leszel szelektálni illetve a frontokon 1-1 területre koncentrálni. Az is segíthet, h priorizálással be tudod állítani, hogy mely egységek kapják meg elsődlegesen az utánpótlást.
Mivel nem linkeltél fotókat, így pontosan nem lehet megállapítani, hogy mi lehet a legnagyobb probléma. Akár az utánpótlási vonalak megnyújtása is okozhatja.
Ebben az esetben transport gépekkel is ledobhatsz utánpótlást. Érdemes ezekből jó párat mindig kéznél tartani főleg a végtelen orosz mezőkön ;)
https://forum.paradoxplaza.com/forum/index.php?threads/hearts-of-iron-iv-release-date.854374/
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.05.26. 14:16:14
szóval mikor jelenik meg ebből a végleges ? egy próbát megér egészen bizonyosan