323
-
#43 JA, hogy barátaid?
no comment.
És akkor EZEKNEK SEM érdekes a jövő?
a faszomba! megint mi fogjuk megszívni!
Utoljára szerkesztette: Frank99, 2014.10.21. 20:28:45 -
MasterMason #42 Te kis butus, gratulálj annak az ellenzéknek, amelyiknek fontosabb volt a parlamentből kiesett szdsz-es haveroknak munkát biztosítani, mint választást nyerni...
Ha nem egy parlamentből kiesett meg egy elzavart párt politikusait tették volna egy választási lista élére, akkor lehet, hogy nem kapna a fidesz mindig háromszor annyi szavazatot mint az ellenzéke. Csak egyetlen dolog létezik magyarországon ami népszerűtlenebb a fidesznél, ez pedig az ellenzéke.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.10.21. 20:24:16 -
#41 Választás az van Észak Koreában is. :) Önmagában nem sokat jelent. -
#40 és ez vajon rajtunk kívül -akik 90%-ban nem oda szavaztak- kit érdekel? EDDIG minden hülye -több tíz adót ledugtak a torkunkon -közvetve-.
??? -
#39 A sok barom meg megválasztotta őket! "köszönjük". Aki(k) ezt kitalálta az egy idióta! Ennyi erővel vezesék be a percenkénti 150Ft-ot telefonbeszékgetésre is ha már ennyire belejöttek. Gondolom kell a pénz a sok stadionépítésre, meg legyen mit ellopni.
Utoljára szerkesztette: bon, 2014.10.21. 20:23:16 -
#38 Kizárt, hogy leszarnák. Messze van még, így több dolgot meg mernek tenni. De azért mindent nem. Amúgy a versenyszférát is jelentősen megbolygatná. A nagy sebességű olcsó hálózatok hátrányba kerülnének, mert az emberek nem töltenének le olyan sokat. Nem tudom, milyen jogi lehetőségei vannak az érintett szolgáltatóknak, de biztosan kihasználnák. -
#37 :-)))))))))))))))))))))))))
good! -
#36 kis butus. arról szól, hogy NE netezz, ne töltsél se le-se fel. Nem kell nézegetned SEMMIT, VAN a M1, a TV2 oszt azt nézd. MINEK néznél mást?
VAGY nézzed, csak fizess! NE töltsél játékot, vagy ha igen FIZESS!! NE nézzél semmit-amit nem mi írtunk az M1-M2-ben!-
VAGY minden egyéb esetben fizess!!!!!!!!!
remélem IP-m ki van adva..
-
#35 Miert, lesz meg valasztas Magyarorszagon?!:)))) -
#34 szted nem xarják le? mármint a next vote-ot? -
#33 ez tényleg egy teszt lesz. Nézik a reakciókat. Uránbányászbéka legyek, ha nem egy teszt! -
#32 Ez azért elég durva. Ha megszavaznának egy ilyet tuti elvesztenék a következő választást. Meg szerintem jogilag sem biztos, hogy lehetséges az előfizetői csomagok ily mértékű változtatása például hűségnyilatkozat esetén. Legalábbis egy darabig. Mondjuk nem vagyok jogász. Egyre jobban fontolgatom én is a költözést. -
#31 kire szavaztál? senkire?
bocs a kérdést. -
#30 ebben igazad van. sajnos. úgy látszik ennek a népnek elég a rizsa-csökkentés. és mint a vak ló, nem lát a lábánál tovább.
és ha majd holnap a zsemje (zsömle stb.) drágább lesz, a pék lesz majd a köcsög. Mert a faéknek fingja nincs arról, hogy a PÉK rezsije nem csökkent, SŐT!!!!! -
MasterMason #29 Ha ezt tényleg meglépték és ebben a formában, akkor pusztuljanak!
Gondolj bele egy jó minőségű vimeo-s videó 1 giga is lehet, ha ezt meglépték akkor megbuktatták saját magukat! -
#28 Index: "Az NMHH tavaly májusi jelentése szerint a vezetékes szélessávú internet-előfizetések becsült száma Magyarországon 2,213 millió volt. Ez azt jelenti, hogyha minden előfizető csak annyit csinál, hogy havonta egyszer feljön az Indexre, majd spórolva rögtön kihúzza a netkábelt, már 4 milliárd forint üti az állam markát."
Jofajta ado lenne nekik:D -
hortom #27 Egy picinykét elszámolták remélem, mert a le és feltöltést is nézve, cirka 70 000 Ft pluszt kellene e hónap után állambácsi zsebébe tömni, - pedig a hálózatot nem ő építette ki, hanem egy multi, azaz - a nagy semmiért, amit nyújt cserébe.
Csak ilyen "csodás" hírekkel ajándékoznak meg napról napra. Én állat meg még azon gondolkodtam, hogy Magyarországon vegyünk házat... -
#26 “Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba …” -
sanyicks #25 miért röhögné körbe? Az egész kormány ugyan olyan szellemi absnicli seggarcú szarcsimbókokból áll mint ő... 2 dolog van amihez értenek, a talp és seggnyalás, és az hogy azon gondolkozzanak hogy lehet még többet lopni.
Utoljára szerkesztette: sanyicks, 2014.10.21. 19:37:10 -
#24 most egy kicsit átgondolva. szimplán hülyének néznek bennünket. ez egy teszt. HA nem AZ, akkor költözöm. -
#23 Elmegyek 4-5 napot túlórázni, és meglesz a netnek az ára, csak már olyan dög leszek, hogy éppen kedvem se lesz netezni, havi 27-28 ledolgozott nap után :) -
#22 abból még komoly dolog lesz.
(vagy beáldoznak valakit vezéráldozatnak...) -
Caro #21 Amúgy nem hiszem hogy ez az EU-n át fog menni. Ott egyesek már alanyi jogon járó szélessávú netet vizionálnak... (nem mintha az egyébként bármit is megoldana)
Volt már arról korábban több cikk is itt az SG-n. -
ManoNegra #20 Jah, most legalább ezen rágódunk, nem a külpolitikai afféron. -
#19 mennyi is volt a vizitdíj?
+1 arra hogy terelés -
Caro #18 Én megfordítanám: a képviselőséget kötném IQ teszthez. -
#17 tetszettek volna elmenni szavazni!
a 2/3 ennyit tesz! -
#16 a fideszre -korábban Hornra-szavazó nyugger réteg 90%-ának fingja nincsen a barátok-szulejmán-jóbarátok közt, hogy mi is ez. A vidéki 2 csatornásokról (akik csak azt látják) nem is beszélek, akik elég komoly szavazóbázisa a narancsbőrtetveknek. EZEK örülnek ennek, hiszen lesz miből legyen a rizsacsökkentés 2....
Utoljára szerkesztette: Frank99, 2014.10.21. 19:21:30 -
#15 Ez csak egy beterjesztés. Mindenki felháborodik rajt, majd az extrém dolgokat kihúzzák belőle és elfogadják. A nép boldog lesz. :-) Ébresztő, így működik már évtizedek óta!
A Fideszre szavazóknak viszont kötelezővé tenném ezt a javaslatot. Fizessenek, ha erre a mocskos maffiára szavaztak! -
dregnarr1 #14 "minden megkezdett gigabyte után 150 Ft lesz"
MI VAN?!??!?!?!?!?!?! -
#13 Még az 1.50 is sok. Pláne, hogy ezt szerintük a szolgáltatók "könnyedén" ki tudják fizetni.
150 Ft terránként talán, azaz szerintem a nagyokosok vagy mértékegységet rontottak, vagy csak a mobil forgalomra gondoltak ... á kizárt, ott is van este korlátlan pl, szóval ez így úgy hülyeség meg szakmaiatlan, ahogy van.
Aki ilyet csak viccből leír is azonnal ki kell rúgni, családja nevét meg Marhára módosítani. -
#12 Valszeg a mobil net-re terveznek valami lehuzast, mert ha ez a normal internetre is vonatkozna, meghalna az orszag:D
Az emberek nagyresze a megelhetesi nehezseguket, a kulturalis, szorakozas, hobby, tanulas szuksegleteiket az aranyaban jol megero net-en potoljak, amivel elkerulik az idegosszeomlast es a teljes letargiat, a kaoszt es az anaarhiat:D
Ez mar nem az a kategoria lenne, hogy "nem akarjak" kifizetni az emberek, hanem "nem tudjak"... -
#11 erről szól.
Észak-Korea.
TI akik megszavaztátok ezeket a tetveket!!!!!!!!! -
Cefet #10 Csak nagyon-nagyon csúnyákat tudnék írni, amit a nyomdafesték egyáltalán nem tűr...
Retek paraziták... -
ManoNegra #9 Most belengetik ezt a 150 forintot gigánként, lesz nagy felháborodás, majd mindenki boldog lesz, ha "csak" 15 forintot fognak beszedni.. -
#8 Ez mi? A mostani 3500 Ft-os netem mellé be kell pengetnem majd még +30000-et? Ezek normálisak? Felment a pumpa, dolgozok tisztességese, adózok tisztességesen, jövök hazafelé munka után a pohos testvír kint áll a kapuba, talán nemrég ébredt fel, én megkerestem a segélyére valót, hazatérnék kis otthonomba, hogy pihenésképpen olvasgassak a neten vagy esetleg zenét hallgassak, és ezt majd mind megtehetem +tizenezer forintokért. Mindjárt beverek magmnak egyet, hogy mit keresek még ebbe a kurvaországba... -
Merwenus #7 Gondolom a mobilnetre próbál célozni ez a gyökér, csak nem igazán tud normális törvény módosítást beadni.
Másrészről eléggé szenzációhajhász a cikk, mert a kormány nem vet ki semmit, hanem Varga Mihály beadott egy törvénymódosítási javaslatot, amit a kormány körbe fog röhögni ezen formájában. -
#6 Az is hülye, aki egy ilyen mocsokságra nem emlékszik, amikor következőnek belép a szavazóhelyiségbe.
Én már többször mondtam, IQ és tudásteszt eredményének arányában lenne csak szabad elfogadni MINDENKINEK a szavazatát. -
Cat #5 Ha megvalósul, annyi a YouTube nézésnek, netrádióknak, IP tévének, online játéknak, bármiféle letöltésnek.
Vagy pedig egy szimpla figyelem elterelő akció, hogy senki ne azt nézze, hogy az amerikai kormány szerint korrupt a magyar adóhatóság elnöke és még öt másik kormányhoz közel álló személy, és néhány hét múlva visszavonják. -
CairoJack #4 Ez ki van zárva. Ha ezt meglépik a Magyarországon megszűnik az internet. Kiszámoltam, nekünk a családban +20-30 rugót kéne adóba kifizetni. Hát tujátok mit? Inkább lemondom a TV-t, a netet, és a telefont, azt menjenek ahova akarnak.
Szerk: Természetesen onnantól kezdve egyetlen forint adót sem fogok fizetni.
Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2014.10.21. 18:30:05