Adót vet ki az internetre a kormány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
(vagy beáldoznak valakit vezéráldozatnak...)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Volt már arról korábban több cikk is itt az SG-n.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
a 2/3 ennyit tesz!
Utoljára szerkesztette: Frank99, 2014.10.21. 19:21:30
A Fideszre szavazóknak viszont kötelezővé tenném ezt a javaslatot. Fizessenek, ha erre a mocskos maffiára szavaztak!
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
MI VAN?!??!?!?!?!?!?!
150 Ft terránként talán, azaz szerintem a nagyokosok vagy mértékegységet rontottak, vagy csak a mobil forgalomra gondoltak ... á kizárt, ott is van este korlátlan pl, szóval ez így úgy hülyeség meg szakmaiatlan, ahogy van.
Aki ilyet csak viccből leír is azonnal ki kell rúgni, családja nevét meg Marhára módosítani.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Az emberek nagyresze a megelhetesi nehezseguket, a kulturalis, szorakozas, hobby, tanulas szuksegleteiket az aranyaban jol megero net-en potoljak, amivel elkerulik az idegosszeomlast es a teljes letargiat, a kaoszt es az anaarhiat:D
Ez mar nem az a kategoria lenne, hogy "nem akarjak" kifizetni az emberek, hanem "nem tudjak"...
Észak-Korea.
TI akik megszavaztátok ezeket a tetveket!!!!!!!!!
Retek paraziták...
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Másrészről eléggé szenzációhajhász a cikk, mert a kormány nem vet ki semmit, hanem Varga Mihály beadott egy törvénymódosítási javaslatot, amit a kormány körbe fog röhögni ezen formájában.
Én már többször mondtam, IQ és tudásteszt eredményének arányában lenne csak szabad elfogadni MINDENKINEK a szavazatát.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Vagy pedig egy szimpla figyelem elterelő akció, hogy senki ne azt nézze, hogy az amerikai kormány szerint korrupt a magyar adóhatóság elnöke és még öt másik kormányhoz közel álló személy, és néhány hét múlva visszavonják.
Szerk: Természetesen onnantól kezdve egyetlen forint adót sem fogok fizetni.
Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2014.10.21. 18:30:05
A Steam-en megvett 5000 Ft-os 20GB-os játékra még lehet további 3000 Ft adót fizetni.
IP TV kész anyagi csőd. Netrádió, Youtube úgyszintén.
Ha ezt tényleg meglépik, én itt és most kezdeményezni fogom a teljes kormány elmegyógyintézeti beutalását !