Adót vet ki az internetre a kormány

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rvn
Elmegyek 4-5 napot túlórázni, és meglesz a netnek az ára, csak már olyan dög leszek, hogy éppen kedvem se lesz netezni, havi 27-28 ledolgozott nap után :)

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Frank99
abból még komoly dolog lesz.

(vagy beáldoznak valakit vezéráldozatnak...)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Amúgy nem hiszem hogy ez az EU-n át fog menni. Ott egyesek már alanyi jogon járó szélessávú netet vizionálnak... (nem mintha az egyébként bármit is megoldana)
Volt már arról korábban több cikk is itt az SG-n.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Jah, most legalább ezen rágódunk, nem a külpolitikai afféron.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

gothmog
mennyi is volt a vizitdíj?

+1 arra hogy terelés

Én megfordítanám: a képviselőséget kötném IQ teszthez.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Frank99
tetszettek volna elmenni szavazni!

a 2/3 ennyit tesz!

Frank99
a fideszre -korábban Hornra-szavazó nyugger réteg 90%-ának fingja nincsen a barátok-szulejmán-jóbarátok közt, hogy mi is ez. A vidéki 2 csatornásokról (akik csak azt látják) nem is beszélek, akik elég komoly szavazóbázisa a narancsbőrtetveknek. EZEK örülnek ennek, hiszen lesz miből legyen a rizsacsökkentés 2....
Utoljára szerkesztette: Frank99, 2014.10.21. 19:21:30

Tetsuo
Ez csak egy beterjesztés. Mindenki felháborodik rajt, majd az extrém dolgokat kihúzzák belőle és elfogadják. A nép boldog lesz. :-) Ébresztő, így működik már évtizedek óta!

A Fideszre szavazóknak viszont kötelezővé tenném ezt a javaslatot. Fizessenek, ha erre a mocskos maffiára szavaztak!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

"minden megkezdett gigabyte után 150 Ft lesz"

MI VAN?!??!?!?!?!?!?!

mrzed001
Még az 1.50 is sok. Pláne, hogy ezt szerintük a szolgáltatók "könnyedén" ki tudják fizetni.
150 Ft terránként talán, azaz szerintem a nagyokosok vagy mértékegységet rontottak, vagy csak a mobil forgalomra gondoltak ... á kizárt, ott is van este korlátlan pl, szóval ez így úgy hülyeség meg szakmaiatlan, ahogy van.
Aki ilyet csak viccből leír is azonnal ki kell rúgni, családja nevét meg Marhára módosítani.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Alexease
Valszeg a mobil net-re terveznek valami lehuzast, mert ha ez a normal internetre is vonatkozna, meghalna az orszag:D

Az emberek nagyresze a megelhetesi nehezseguket, a kulturalis, szorakozas, hobby, tanulas szuksegleteiket az aranyaban jol megero net-en potoljak, amivel elkerulik az idegosszeomlast es a teljes letargiat, a kaoszt es az anaarhiat:D

Ez mar nem az a kategoria lenne, hogy "nem akarjak" kifizetni az emberek, hanem "nem tudjak"...
Frank99
erről szól.
Észak-Korea.

TI akik megszavaztátok ezeket a tetveket!!!!!!!!!

Csak nagyon-nagyon csúnyákat tudnék írni, amit a nyomdafesték egyáltalán nem tűr...
Retek paraziták...

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?

Most belengetik ezt a 150 forintot gigánként, lesz nagy felháborodás, majd mindenki boldog lesz, ha "csak" 15 forintot fognak beszedni..

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

rvn
Ez mi? A mostani 3500 Ft-os netem mellé be kell pengetnem majd még +30000-et? Ezek normálisak? Felment a pumpa, dolgozok tisztességese, adózok tisztességesen, jövök hazafelé munka után a pohos testvír kint áll a kapuba, talán nemrég ébredt fel, én megkerestem a segélyére valót, hazatérnék kis otthonomba, hogy pihenésképpen olvasgassak a neten vagy esetleg zenét hallgassak, és ezt majd mind megtehetem +tizenezer forintokért. Mindjárt beverek magmnak egyet, hogy mit keresek még ebbe a kurvaországba...

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Gondolom a mobilnetre próbál célozni ez a gyökér, csak nem igazán tud normális törvény módosítást beadni.

Másrészről eléggé szenzációhajhász a cikk, mert a kormány nem vet ki semmit, hanem Varga Mihály beadott egy törvénymódosítási javaslatot, amit a kormány körbe fog röhögni ezen formájában.
mrzed001
Az is hülye, aki egy ilyen mocsokságra nem emlékszik, amikor következőnek belép a szavazóhelyiségbe.
Én már többször mondtam, IQ és tudásteszt eredményének arányában lenne csak szabad elfogadni MINDENKINEK a szavazatát.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Ha megvalósul, annyi a YouTube nézésnek, netrádióknak, IP tévének, online játéknak, bármiféle letöltésnek.

Vagy pedig egy szimpla figyelem elterelő akció, hogy senki ne azt nézze, hogy az amerikai kormány szerint korrupt a magyar adóhatóság elnöke és még öt másik kormányhoz közel álló személy, és néhány hét múlva visszavonják.

Ez ki van zárva. Ha ezt meglépik a Magyarországon megszűnik az internet. Kiszámoltam, nekünk a családban +20-30 rugót kéne adóba kifizetni. Hát tujátok mit? Inkább lemondom a TV-t, a netet, és a telefont, azt menjenek ahova akarnak.
Szerk: Természetesen onnantól kezdve egyetlen forint adót sem fogok fizetni.
Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2014.10.21. 18:30:05
kikérem magamnak én sose szavaztam ezekre a buzikra
FtranX
elgurult a gyogyszer...

mrzed001
Emberek, és ti ezekre szavaztatok ? Noooooormááááális ????
A Steam-en megvett 5000 Ft-os 20GB-os játékra még lehet további 3000 Ft adót fizetni.
IP TV kész anyagi csőd. Netrádió, Youtube úgyszintén.
Ha ezt tényleg meglépik, én itt és most kezdeményezni fogom a teljes kormány elmegyógyintézeti beutalását !

← ElőzőOldal 7 / 7