239
Resident Evil "Remake" Remastered
-
#159 Igen a Dino.
nekem nagy kedvencem, amit mindenhol szájbarágósan népszerűsíteni, ez a Countdown Vampires, érdekes mert RE klón, ellenben innen származik a hullaégetés!!! :) -
#158 oh tényleg,ezt el is felejtettem :D valahogy hangulatosabb volt a zene meg minden,én itt ingame is nagyon hiányolom a zenéket az ebédlős résznél is mikor megjelenik az első zombi,ilyen frusztráló zene volt.most meg csak simán be lötyögött hát nemtom szerintem ezeket kár volt kihagyni:) különben én nem merek vele játszani bevallóm őszintén xd nem az én világom.de nézem a végigjátszást és annyira nem értek az egészből semmit mit miért csinál az ember :D egyébként nekem a kedvencem ebben a stílusban a dino crisis 2 nemrég vettem újra elő psx emuval.abból szívesen látnék egy ilyen remastered-et :) -
#157 Érdekességképpen, akit érdekel platformokon a játék, melyiken milyen a játék (nem tudom mennyire fényképez gyengén a PS4 ennek fényében érdemes leszűrni a következtetéseket, de én úgy számítom, hogy 1:1-ben olyan a kifényképezett kép mint élőben játszva (de mindegy más lehetősg nincs). :)
X1-em nincs, ha valaki tudna kifényképezni 3 ilyen beállított képet, akkor azt kitennénk.
PC
PS4
PC
PS4
PC
PS4
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.22. 17:07:28 -
#156 Pontosan.
Sokan utálják őket, de én szívesen megnézem a véleényüket érdekes hogy többnyire egyetértek velük. -
#155 Igen az szarabb, a levágott kéz volt a legjobb jelenet, ez most kimaradt!
Mondjuk az élőszereplős volt, nem ingame grafika, azért volt sűrű fű. :DD -
#154 Erről a videóról az jutott eszembe, hogy azért ilyen posvány a játékélmény manapság mert, ahogy találóan mondta, egy WC deszka értelmi szintjére lövik be a mai játékokat... -
#153 Hát igen az élőszereplős video valahogy jobban adta. -
#152 a hangulat nekem mintha kevésbé lenne nyomszató lehet hogy a szarabb grafika miatt tudta hozni de ,sok változást észrevettem,az elején a videóban egy kis réten támadnak a kutyák van 3 fa,régen egy magas fűben sétálgatva támadták meg őket,és többen is voltak.meg kimaradt egy csomó zene is,alig van zene a játékban ami hangulatfokozó.na meg nemtom de keményebb bossfightokra emlékszem :) szerintem kicsit hangulatosabb volt az eredeti -
#151 Na, tegnap elkezdtem én is, el is akadtam, aztán rájöttem, hogy volt valami hely, ahová nem mentem fel :) pedig anno sokszor végigvittem.
Mindenesetre tényleg elszoktunk már az ilyen limitált inventorytól, eléggé frusztráló - főleg, hogy egy francos kis hátizsákba beleférne az egész :D
A Capcomnak azért mindenesetre elismerésem, nagyon jól sikerült! A hangulat pedig olyan, mint régen. A mai játékok ezt valahogy nem tudják hozni úgy :S -
#150 Grat ma kezdem el Hardon. -
#149 Végre a sok noob fikázó között van valaki, akinek kb olyan élmény volt, mint nekünk anno. -
Renátó1985 #148 Számomra ez nem nosztalgia, mert soha nem játszottam az eredetivel, de valami hihetetlen élmény volt végigjátszani. Normal fokozaton játszottam (elsőre a legnehezebb amit választhatsz) és nagyon nehéz volt, minden töltény számított. A rejtvények nagyon komolyak voltak, de büszkén mondhatom nem lestem a netről, mindent megfejtettem egyedül. Hatalmas élmény volt ez a játék, ezt minden magát gamer-nek tartó embernek végig kell játszania, ha még nem tette, mert egyszerűen fantasztikus történelmi alkotás. -
#147 Ha elsőnek végigvittétek bead egy új menüt, és Hardon srácok 1 támadás egy kutyától pl és ennyi, game over, ez azért kemény. :D -
#146 Úgy látom Hard fokozaton teljesen megváltozot a játék, másképpen vannak kicsit a videók, máshol vannak a mentési helyek....:D Vagy én nem értem. -
#145 Ha jól látom 8-10 befejezés van!!!! és jópár ruha. :) -
#144 Kígyóért ad valamit ha megölöm, mert én csak bementem a maszkért meg kijöttem :) -
#143 :P -
#142 De egyszerűbb elégetni őket, mintsem a bevadult vörös izé legyen belőlük. -
#141 Kerozin nem kell, kihagyhatod. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eddig 4 kannát találtam. 3 a kastélyban, és 1-et kint a méheknél. -
#140 kövi kommmentben javítottam. -
#139 Mi van ott? Nem tudom megnezni. -
#138 Csak nem kezdtem előröl, már annyira belejöttem ebbe a pakolászásba, hogy jól van ez így, bár az kerozinért mászkálás elég zavaró azért. -
#137 Elnézést!!!!!!!!
Ezt akartam!
-
#136 3:50-nél nincs is semmi. -
#135 Sheep.
3:50-nél. Na jó ebben igazat adok a tesztelőnek és te is ezért bánkódtál....ez nem lett volna hülyeség elismerem.
De ettől független mindent elmond!
És hogy OLCSÓN, NOSZTALGIA!
5:15-től MINDENKINEK! :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.21. 18:01:41 -
#134 Játékostól független lesz pl olyan főellenség is amit ésszel is meg erővel is meg lehet ölni pl. :) -
#133 Mert aranyos a lengő cicikkel. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.21. 17:36:26 -
#132 Hát a lőszer meg ilyesmi nem izgat de egyébként is te is Jillel mész szóval ... :) -
#131 Jó oks, nem szólok bele, megértelek, én mentegetek és sokszor csak azért töltöm be ujra és megyek neki részeknek hogy spóroljak 1 töltényt. :)
Még könnyű fokon sincs eleresztve az ember lőszerrel, az eredetiben a régi RE1-ben sokkalta több volt, ennyi lőszer ott hard fokozaton volt kb. -
#130 Na mindegy, szerintem előröl kezdem, kell az a +2 hely. -
#129 Ja (kisebb eltérésekkel), de a játékmenet is....más közanimációk, meg eszközök.
Pl volt egy tag a neten akinek adott egy másfajta shotgunt is Jill-nél nekem meg nem, szóval vannak eltérések. -
#128 Itt is merőben más az útvonal és a végkifejlett ha másik hőssel nyomom végig? -
#127 Na erről van szó, ezzel nincs is baj, ezért ne gond ha készülnek olyan játékok, mint az FPS-ek, TPS-ek, nem szabad lehurrogni, a "csőjátékokat sem" mert lehet 10 órára de szépen kikapcsolódsz, szórakozol.
Amúgy nekem a CoD is ilyen, tudom vannak hibái, de szórakoztat, ezért nem szeretem ha itélkeznek....több műfaj van egymáshoz nem érdemes méregetni őket. -
#126 Majdnem igaz, a kamera úgy működik, hogy csak akkor vált, az Alternatív ha megállsz, ha orral egyenessen futsz több kamrán át, akkor nem kell elengedni a kart. :)
Jó ezt aláírom nehéz megszokni.
Ez a remake inkább a régi fanoknak van .... -
#125 Én is elszoktam tőle, de megint sikerült elkapnia tegnap a játéknak, alig tudtam letenni hajnali 3-kor. :D -
#124 Kösz, hogy válaszoltál, ja nem, csak írtál valamit. -
#123 " Nem igazán értem ,hogy miét nem lehetett mindkét karakternek 8-8 férőhelye" Mert akkor még olyan játékok készültek, amik gondolkodásra ,okoskodásra késztették az embereket. Ezt a férőhelyes dolgot te most mai szemmel mondod ahol már mindenki hozzászokott hogy végtelen cuccot lehet felvenni raklap játékban és nem kell agyalni mi hova kell ,mert minden ott van állandóan nálunk.
Én a Resi 4-el csöppentem bele a sorozatba , és nem hiába kb ez a game olyan lesz nekem mint a Dark Souls ,hogy soha nem tudom majd végigjátszani. Lehet végig tudnám (DS soha tuti) de én a játékokkal kikapcsolódni szoktak és nem szeretek gondolkozni, agyalni ,rajzolgatni,hogy most van nálam egy embléma vajon hova lesz jó.
-
#122 igen kontrollerrel használhatóbb sokkal, de ahh. elszoktam én már ettől a fixkamerás bigyótól, és nem is akarok vele újra megbarátkozni :)
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2015.01.21. 15:13:02 -
#121 Hát az valami borzalom, mert ugye az ember alapból olyan ,hogy mikor a kamera vált te is váltasz az irányon, na ennek itt ugye az a vége, hogy szépen visszafordul és visszamegy oda ahonnan jött és amíg az agyad nem áll át ,hogy ja most mi van addig ez megy akár 2x 3x is. Kontrollerrel lehet, hogy más ,de billel borzasztó. De engem leginkább a kevés tárhely idegesít, elindulsz valamerre, útközben találsz 2 tárgyat és már tele vagy, mehet vissza lepakolni és újra kezdeni a sétát, majd út közben eljutsz valahova ahova pont az előbb lerakott tárgy kell, na megint vissza és ez így megy a végtelenségig. Nem igazán értem ,hogy miét nem lehetett mindkét karakternek 8-8 férőhelye.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.21. 15:13:29 -
#120 ugyanez,
Mikor megláttam nagyon megörültem, mondom de jó lesz végre ezt is végigtolom (nekem anno kimaradt az első, a másodikkal kezdtem)
Aztán kb 1 óra után rájöttem hogy nekem ehhez már se idegem, se türelmem, illetve a kamerakezelés SZÁMOMRA mai szemmel használhatatlan. :)