45
-
kvp #5 "Nem mappák kerültek bele te szerencsétlen hanem élő mappák, olyan meg még sehol sem volt csak mondom"
Annyira uj, hogy Android-on mar deprecated is lett...
"LiveFolders
extends Object
implements BaseColumns java.lang.Object
android.provider.LiveFolders
This class was deprecated in API level 14.
Live folders are no longer supported by Android. These have been replaced by the new AppWidget Collection APIs introduced in HONEYCOMB. These provide all of the features of live folders plus many more. The use of live folders is greatly discouraged because of security issues they introduce -- publishing a live folder requires making all data show for the live folder available to all applications with no permissions protecting it.
Class Overview
A LiveFolder is a special folder whose content is provided by a ContentProvider. To create a live folder, two components are required:
An activity that can respond to the intent action ACTION_CREATE_LIVE_FOLDER. The activity is responsible for creating the live folder.
A ContentProvider to provide the live folder items." -
#4 A 730, vagy a 735 akár jó is lenne, de ez a 4,7" még mindig baromi nagy. -
CairoJack #3 A "feltalálta" irónia volt, azért is az idézőjel, ettől függetlenül ez a feature - mint mondtam - már az első WP7-ben is benne kellett volna legyen, mint ahogy sok más is, ami még most sincs benne a WP-ben.
Ami az OS-t illeti, a valaha készült legbutább, legprimitívebb, és legrondább OS, nulla mennyiségű és minőségű appstorral megtámogatva. Életem legjobb döntése volt megválni az okos Nokiámtól, lévén minden idők legrosszabb telója volt, és főként az OS miatt.
Amúgy nyugodtan tombolj még egy kicsit, engem nem zavar, jót röhögök rajta, csak magadat minősíted. :):):) -
T2k #2 Kérdeztem már többször, hogy magadtól vagy ennyire hülye vagy segítséggel?
Senki sem talált fel semmit ebben a tekintetben, a WP pláne nem, vagy szerinted egy operációs rendszer fel tud találni bármit is ?
Nem mappák kerültek bele te szerencsétlen hanem élő mappák, olyan meg még sehol sem volt csak mondom .
A Lumiák legjobb része meg nem a kamera hanem az operációs rendszer. -
CairoJack #1 Szóval a WP végül "feltalálta" a mappákat. Milyen ciki, hogy erre 3 évig kellett várni. Főleg egy Windows OS esetében. Amik most bekerülnek a szoftverbe annyira alapfunkciók, hogy már a WP7 legelső kiadásába is be kellett volna kerülniük. Talán akkor picit előrébb tartana a piaci részesedésük. Igaz a fő problémákat ez sem oldja meg, maradt még mit fejleszteni a WP. Mit? Konkrétan mindent.
De legalább van fejlődés, még ha kicsi, megkésett, kevés, és csiga lassúságú is.
A kamerák tudása is szimpatikus, egyedül a a 730-as kamerájának felbondátás érzem nagyon gyengének. 6,7 Mp. Lehet, hogy jó képeket csinál, de azért egy 8Mp-t akkor is beletehettek volna. Mondjuk ha 60k környékén lenne az induló ára, akkor megbocsájtható lenne.
Összességében amúgy egész jó telók lettek, de a WP miatt teljes mértékben kizárt, hogy számításba lehessen venni őket. Androiddal viszont "must have" lenne.
Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2014.09.26. 09:51:06