Total War: Attila
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Hadvezér menü bal alsó három ikon közül a harmadik.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Sajnos, nem itt kezdte el a TW MI-script ezt csinálni!
Ilyeneket én már el sem fogadok, majd pár kör múlva, ha annyira kell neki, megteszi ezt az ajánlatát "ingyen" is, vagy még ad is hozzá vmennyit.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Letelepedett népekkel kezd unalmas lenni a végjáték. Minor Victory-hoz is 30 megyét kell vagy birtokolni, vagy vazallussá tenni, vagy hadi szövetségben levő néppel birtokoltatni. Ez szerintem sok. A Victory többi pontjához képest is: termeljenek az épületeid 25k-t körönként -ez megvan kb. 15 felfejlesztett megyéből, illetve legyen 80 egységed -ez pedig bőven megvan a kb. 15 megye védelméhez.
Ráadásul a vizigótokkal vagyok, Dél-Franciaországba telepedtem be, ahogy ajánlta, egyik oldalról a germán népek, másik oldalról a mórok utálnak. És keletről bármikor zavartalanul bejöhetnek a hunok, akik már egyszer letarolták Észak-Itáliát, és a tőle keletre levő területeket.
60 kör telt el..9 városom....van 220 000 aranyam, körönként 22 000 jön. Kereskedek a Szaszaszindákkal, és a bábállamaikkal.
Viszont bezártak Afrikába, nem tudok kijutni a Földközi Tengerhez. Két út lehetséges. Partaszállok valahol Európában, vagy legyártok 10-12 sereget, és kiírtok mindent, ami Perzsa.
Gondolom, a gép nem hagyja sokáig fenn állni ezt a Status Quo-t köztem, és a Perzsák között.
Gondolom, ha én ütök először, akkor a csatateret az ő birodalmába viszem, az enyém meg termel normálisan.
Bal oldali "sorbanállás": A családod össz infulenc-e vs az Other Nobles-ben levő emberek össz infulenc-e. Ez aszerint változik, ahogy az egyes embereknek változik az influence-ük. Tehát a saját családodból nevezz ki kormányzókat, hadseregparancsnokokat, és harcolj velük. Az Other Nobles-ektől pedig vedd el az influence-t úgy, hogy a tisztségek (jobb oldali dobozkák) legalsó fokára állandóan kinevezed őket.
Jobb oldali patkó (széksor a szenátusban, kb): a teljes frakciódon belüli támogatottság. Ha kiválasztasz egy embert a családodban, akkor a Gather Support (ökölbe szorított "Előre!"😉 ikonra kattintva tudod növelni (ha jól megy a dolog).
Középen a vastag sáv: a fenti kettő átlaga. Szerintem a Balanced, vagy Respectable részét célozd meg (55-70% ?).
Mi a baj a házassággal? Ha elfogadod nem vesztesz olyan sok influence-t. De feltételezem azért kérded, mert nem tudod hogy működik ez az egész hatalom dolog. A fent leírtak alapján most már tudod, hajrá 😊
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2016.07.08. 17:44:34
Mit tud az Attila Radius mode?
Az irányítás, és a dominanacia értékét hogyan tudom növelni?
Az a házasság dolog kikészít. He áldásomat adom rá, vagy ellenzem, mindenképpen vesztek.
- az ellenfélnek van siege cucca
- neked van szabad helyed a seregben, tehát max. 19/20-as vagy. Talán az is megfelel, ha 20-szal kezdesz, de nem éli túl minden egység.
Katapultot hogyan lehet foglalni az ellentől?
Az előbb nyomtam egy automatikus csatát, és ott figyelt egy katapult az ellenféltől.
Ellenben most a vazallus népek valahogy nem mernek elszakadni tőlem, pedig szép piros, agresszív arckifejezésük van irányomban már nem is tudom mióta. És seregük is van, elkezdték az ő ellenségeiket elfoglalni.
Más:
Tegnap kezdtem egy új játékot a hunokkal, viszonylag agresszívan nyomom, Attila kb 7 éves, de Európa barbárlakta részén átmentem már.
Érdekes szituba keveredtem, majdnem baj lett belőle: nyomulok a germánok földjén, fel a dán félszigetre, pusztítom a városokat, mikor a félsziget aljában megjelenik egy fullos, egy 75%-os, és egy 60%-os gót sereg a királlyal. A mellette levő szigeten pedig a dánoknak van a városban egy fullos serege. Mondom nem várom meg míg mind a négyen körbevesznek, és betámadnak, mert az tuti bukta. Elkezdtem visszafelé, a kontinensre iszkolni, hogy legalább a dánok ne érjenek utol, ha úgy dönt a gép, hogy összehangoltan vezeti rám a két népet (mivel szövetségesek). Természetesen nem tudtam jelentősen visszahatolni a kontinensre, a gótok ott voltak tulkép mellettem, a következő körben be is támadtak a 3 sereggel. Az "erőmérő" skálán alig volt sárga pixel, de felvettem a harcot, hogy ha vesztek is legalább, igyekszem minél több kárt okozni az ellenségnek.
Ez lett a vége:
Közvetlen csata után, a gót seregből 2-3 egység maradt seregenként.
A végén felvettem csatlakozni akaró harcosokat (13% replenishment), illetve a megtizedelődött egységek összevonása után így nézett ki a sereg.
Bár állítólag ennek teljesen normálisnak kell lenni a hunoknál 😊
Láttam olyan képernyőmentést, ahol a hun sereg egyes egységei még sárgába sem mentek létszámügyileg, az ellenfél oldalán viszont 4 halálfej szerepelt a 4 sereg helyén.
Szerk: leginkább Tier 2 lándzsás/pajzsos egységekkel nyomultak a gótok, én meg a Tier 1 Mounted Bow-wal.
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2016.06.19. 18:29:47
A több magra optimalizálással van baja, ezt nem vitatom. De próbáld meg, amit írtam, hátha nálad is segít.
Sajnos húzhatjuk az időt, de a tény az tény... itt a játékot írták meg rosszul.
Ráadásul kismillióan vannak.
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2016.06.14. 08:06:07
Persze van rá orvosság, nyírj ki minél több népet. 😉 Ekkor csökken a körváltási idő. 😊
Olvastam fórumokon, hogy a várakozási időn nem csak én vagyok felháborodva..
Az 1.5-ös patch alatt kicsivel jobb. Melyik a legújabb patch? Letölteni honnan lehet?
Total War - Attila - Magyarosítás
1.6 pach-re is konvertáltam, hogy a szlávokkal is játszható legyen.