Total War: Attila
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

😊
Ezeket a javításokat berakhatnák peccs formájában az Attilába is. Pl néhány településnek eggyel kevesebb slotja van, mert a Rome II-ban valami speciálisat lehetett oda építeni. És nem akarják kijavítani, mert "tönkreteszi a már megkezdett játékot". Meg a néha összegabalyodó családfa... ehh.
Egyébként dolgozik egy külön stáb egy másik történelmi TW-on is, amely egy teljesen másik kort fog magába foglalni, mint az eddigi TW-ok. Tehát egy Medieval 3 eddig kizárva, amit sokan tippeltek a következőnek.
Utoljára szerkesztette: Stuttgarter, 2017.11.16. 16:40:33
Sajnos azonban szerintem ez csak egy Attilára ráhúzott DLC szintű valami lesz. Remélem majd a modderek helyrerakják 😊)
Ilyen megközelítéssel egy egészen kicsit valóban csalódott vagyok, egy másik olvasatban viszont érteni és értékelni vélem a választást.
Illetve, a tényleges kivitelezés még a jó kérdés, habár nincsenek illúzióim; gondolom, inkább a történelmi TW iránti kiéhezettségre építenek, semmint a vad újításokra.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=-Fu0UPnk4kc
Új Total War
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2017.11.14. 23:51:27
Amiket eddig láttam azoknak mindnek a Steam kellett...
Apropó nem lesz valami karácsonyi leárazás? Én sokallom érte a 12K HUF-ot.
iSS!
Igazából most megveszem a játékot, szóval csak nem lesz már gond ezzel
Ha feljebb tolom a grafikát akkor sem eszi jobban az erőforrásokat, csak lassabb lesz minden.
Esetleg eredeti verzió beszerzése?
Egyéb tapasztalat: 4GB RAM helyett 8GB határozottan jót tesz a töltési időnek.
Minden tapasztalatot ajánlást szívesen veszek, köszönöm előre is!
Utoljára szerkesztette: Party Hard, 2017.04.17. 20:28:09
lenne még egy olyan kérdésem, hogy találtam 24 tpy mod ot. De sajnos alap ai vel, (Illetve a radius-mod ot próbálgatom) a két római birodalom egy évig sem húzza. Tud valaki olyan mod ot ajánlani ami lehúzza kissé a válalkozókedvet?
itt pedig egy két kép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valami kinézet mod ot tud valaki ajánlani a Hun okhoz? Előre is köszi
Elég régen nem írt senki a topikba, de én megkérdem, hátha tudja valaki...
Tehát: Tudja- e valaki mikor jelenik meg ehhez a játékhoz a Rise of mordor mod?
Ez a középkor előtti korszak egyáltalán nem, de a gyűrűk ura világa igencsak érdekelne...
Nem tudom mennyire szoktad nézni az Attlia Support fórumát, a CA részéről semmi aktivitás nincs ott már vagy egy éve. Tulajdonképpen megszűnt a support, feltételezem a WH-ra átraktak mindenkit, mert az a friss játék.
Erre gondolok:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

angelus1991ster.blogspot.hu
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Egy kérdésem lenne, Attila Total War-osokhoz. A kampányt hányan lehet multiban játszani? 3 haverommal lehet beruháznánk rá, ha lehet együtt
sajnos fejlodnek es rajottek hogy lehet meg tobb penzt kicsikarni az emberekbol 😄
hu meg egy kerdes valaki probalta mar azt hogy megvan az eredeti alapjatek es tort kieget hozzarak hoyg az mukodik e vajon ? 😊
Ja jó lenne, vagy a hunokat fogod fel magyarnak, ami annyira azért nincs messze a valóságtól nem hivatalosan!
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2016.12.07. 18:32:36
De tanultak ebből a hibából 😄
A Medieval II és a Shogun II Total War között történt meg az antikrisztusi eljövetel. Medieval II még egy korrektebb korszakban, a régi világban készült. CA-sok azonban felfedezték azt, hogy profitot lehet kisajtolni ebből a szegmensből.
Kár, hogy a kisebb népeket lusták kiadni dlc-be. Ott a Magyars nép. Kis munkával, plusz Unit-okkal de jó lenne menni a népünkkel és elő-honfoglalást csinálni.
angelus1991ster.blogspot.hu
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
De szép is volt az!
Azóta nagyot változott a világ, kufár irányítás van, és letölthető tartalom címén nem kevés ejuróért le is töltheted steamről a népeket!
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2016.12.06. 17:33:08