Az Apple Watch nem helyezi nyomás alá a svájci óragyártókat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az ora akkor siker lesz, hogy masfel ev mulva minden harmadik iPhone tulajdonos ezzel fog rohangalni a kezen. Ez egy uj trend.
Igazabol ha az Apple egy WC-et fejlesztene az is kibaszott siker lenne...
Ez van.
There are people who never really disappear, but put on a different mask.
Gyerekkorom óta várom, hogy legyen valami hasonló kütyü, ami HASZNÁLHATÓ. Ez nem az...
Szerintem eddig az egyetlen, ami nem ékszer, játék vagy designcucc, az a samsung koncepció, ami mellékesen teljes értékű telefon - tehát végre le lehet tenni az egyébként nagyon hasznos, de brutál méretűre nőtt, telefonnak becézett hordozható számítógépeket.
Van aki meg megveszi és boldog vele.
Az Apple Watch annyit tud, hogy nem kell előszedegetni a telefont, ott van egyből a szükséges infó az ember szeme előtt. Plusz fizetni lehet vele (majd). Plusz mér pár egészségügyi adatot.
Nagy előnye lesz, hogy megint egy nyílt platform és sok fejlesztő jön majd ki olyan ötletekkel, amikre most nem is gondolunk.
Ezektől függetlenül én se veszek. Még.
Utoljára szerkesztette: M2, 2014.09.15. 10:03:31
Sokan szokták még a fittnesz vonalat kiemelni, erre én csak röhögök és szánakozok. Aki egészségesebben akar élni, esetleg fogyni akar, annak nincs szüksége okosórára, csak az elhatározásra, az akaratgyenge népeknek meg semmi nem használ. 1-2 hétig talán, ha már kiadott érte 100+ pénzt, utána megy a levesbe a nagy elhatározás.
Szóval szvsz marginális a létjogosultsága egy ilyen cuccnak.
Persze majd az idő eldönti.
Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2014.09.15. 09:38:16
Nem ékszer és pláne nem befektetés!
Órának annyiban nevezhető, hogy tudja az időt is mutatni és úgy kell hordani, ahogy a karórákat.
Kinézetre megpróbáltak neki egy középutat választani, hogy némi variálással ne legyen túl ciki felvenni. Szerintem ezt jól megoldották.
A fentiek alapján csak a svájci (és nem kicsit a japán) tömegóragyártókat veszélyezteti (például Swatch), mert ezeknek a vásárlói könnyen váltanak majd át egy sokkal okosabb cuccra. Itt nagyon nagyot hibáznak a gyártók, ha azt hiszik, hogy ők is képesek egyből kirántani a zsebükből hasonló rendszert.
Utoljára szerkesztette: M2, 2014.09.15. 08:43:57
Persze nekem nincs bajom az okosórákkal, én is elfogadnék egyet ha valaki hozzá vágná (na nem ezt, hanem mondjuk a moto360-at), de nem a régi órám helyett.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
De az okostelefonok előtt is ott voltak a PDA-k, amik közel sem aratták le a piacot. Az embereknek nem kell minden kacat. Órát én is több, mint 10 éve hordhattam utoljára. De nem azért, mert a telefon kiváltotta, hanem mert nem volt rá szükségem (van óra épp elég helyen). A hasznosságát egy ilyen eszköznek én megkérdőjelezem.
A gyártók majd hangsúlyozni fogják az előnyöket, ez a dolguk, mert az okostelefon piac telítődik, és más területen kell produkálni az eladásokat, de azért ne kajáljunk be mindent.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Magam reszerol en inkabb egy olyan szamitogepet szeretnek, ami hordhato alkaron is es headset-tel akar telefonalni is lehet vele. Erre is vannak fejlesztesi iranyok, de egyelore meg nem jelent meg tenyleg hasznalhato es elfogadhato aru termek.
A svajci oragyartasrol pedig csak annyit, hogy a patkolokovacsok sem ereztek veszelyben magukat amikor az elso autok megjelentek, aztan mi lett beloluk...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams