561
-
#441 Fude gagyi volt a vege 21nek.
Megnyugodhatna mar kicsit ez a sorozat mer kezdem unni ezt a minden reszben meghal, feltamad valaki dolgot. -
#440 nekem viszont nagyon bejön ez a második évad második fele. olyan egyenletes a minőség, hogy ritkán tapasztalom sorozatnál, nincs töltelék rész. első évadban, még volt ilyen tingli - tangli, nem is nagyon értettem, utólag visszanézve már látom hogy karakter építés ment... gondolhattam volna. viszont ez a 2. évad még erősebb mint az önmagában durva 1.
Galavan is milyen legyőzhetetlennek tűnt első felében az évadnak. meg hogy minden összejön neki. igazad van jobb volt, hogy reálisabb volt, Strangevel magam sem szimpatizálok az első pillanattól kezdve és igen, eléggé megsokszorozódtak a nevetséges elemek, hogy használjam a megfogalmazásod, de ez mind képregényből van és egy képregény sorozatnak nem tudom felhánytorgatni. én sem szeretem az ilyesmiket, de itt valahogy egyáltalán nem zavartak, mert annyira leköt a történet, hogy észre sem veszem nagyon, vagy nem olyan súlyosan esik latba.
köszi T0CsEk a videókat, így már jobban értem, hogy mi van. meg a szezonzáró is odateszi magát, azt is jó hogy beillesztetted. még jó, hogy idén kezdődik a 3. évad, nehéz lenne kivárni az 1 évet :) nem tudom mikor, remélem szeptember végén ismét. nyárra meg lesz Mr.Robot -
#439 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy kis spoileres magyarázat, hogy kik állnak Hugo fölött -
#438 hát durva vége elég wtf volt :D
évadzáróbanSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!PINGVIN
-
Kamionsofőr123 #437 Nem tudom te hogy vagy vele, de nekem az 1. évad illetve a 2. évad első fele jobban tetszett mint ami most folyik. Mióta megjelent Hugo Strange egymás után történnek a furábbnál furább dolgok. Én pont azért szeretem Batman karakterét mert viszonylag realisztikus a többi szuperhőshöz képest, de ami most folyik az kicsit nevetséges számomra(halottak újraélesztése, külsőség másolás stb.) De ettől függetlenül nagyon jó sorozat és várom az évadzárót :D -
#436 most tartok ott, hogy megnéztem a legutóbbi epizódot, hát sokan nem fognak örülni :DDD de azért nézzétek meg minél gyorsabban mert több érdekesség van benne
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem elég, hogy végig utáltuk elég kollektíven Fish-t, meg hogy örültünk, hogy kinyírták az első évad végén. most itt van. és persze nem kegyelmeztek nekünk, hogy elfelejtette a nevét meg az összes mimikáját stb, persze hogy idegesítően tért vissza :DDD
kicsit ugrálni fogok mert most ugrok az elejére, jó hogy kiderült végre, hogy van Hugo felett is valaki, mert furcsa is volt eddig mintha ő vezetné az egész műveletet, jól elhitette a nézővel, de jó hogy bedobták azt a rejtélyes valakit.
mikor Bruce bement látogatóba, nekem elég furcsa volt hogy annyira egyedül hagyták Hugoval... már első pillanattól belém nyílalt ez, pláne később hogy milyen témát feszegetett vele Bruce.
aztán a pillanat, mikor kimondta hogy vigyék őket :D na ott mennyi minden feloldódott. jól játszik a feszültséggel a sorozat még mindig.
Selina része jól indult, de egy kicsit el lett bénázva azért, pl nem a zárat próbálta kiégetni, hanem egy egész falon átégetni magát stb. meg úgy láttam nagyon helyesen megkötözte Selina stb erre egyszer csak ott termett. na mindegy megoldották
Nygma szólal meg a beszélőn, na ott biztos páratok nagyon örült, még nekem is tetszett pedig nem vagyok kimondottan Nygma fan :)
a vége meg.... fúú de bánom hogy nincs itt a következő rész. de az már az évadzáró lesz, azta, annyi szál van, ebből nem sok lesz lezárva, még a 3. évad is rá fog menni még ezeket mind elintézi. durva lesz.
ahogy a sorozat után éreztem, úgy tűnik Fishnek hosszabb szerepet szánnak a visszatérésében mint Galavannek, mert közel sem olyan gyorsan fejlődik a szála lassabban bontakozik ki, ennek annyira nem örülök.
-
#435 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor Alfred és Azrael verekedett, lehetett látni, hogy mellé ütnek. Nagyon gagyi volt az a jelenet. -
#434 Ezzel csak az a gond, hogy mivel ebben az évadban gyakorlatilag szabadjára eresztik az örületet gothambe, már a batman korszaknak kellene következnie.
Hisz Jim a törévényes úton nem tud ezekkel szembeszállni, lényegében jó ideje nem is úgy teszi, hanem amolyan csináld magad igazságosztóként ténykedik.
Lényegében most jim játsza el batman szerepét és van folyamatosan konfrontációban a kormánnyal,rendőrséggel és ő az aki ha kell megkerüli a "törvényes" utat, hogy elbánjon a gonoszakkal.
Én ez után az évad után már behoznám brucot fiatal batmanként vagy valami hasonlóként.
Jimmel nem tudom, hogy mennyire lehetne még egy évadon keresztül eljátszani ezt a macska egér játékot, hogy akkor most rendőr vagyok, de ha kell megkerülöm a törvényt, mert máshogy nem lehet xy-t megállítani.
Akkor bratyizok pingvinnel mert épp kapóra jön, de közben azért az igazságot és törvényességet tűzöm a zászlómra, már ha épp nem vagyok a körözött közellenség az önbíráskodásaim miatt.
-
#433 jólvan ez így. annyira nem is érdekel bruce, kisfiú, megtudjuk hogy mit csinált a szülei meggyilkolása és batmanné válása között (kb. "kisfiúskodott")
ez jimről, meg gothamről szól. -
#432 de lehet folytatódik pár batmenes rész, de nyilván még nem tudják hány évad lesz, ha tudnák hogy 3 akkor már nem itt tartana a sorozat. viszont így hogy lehet akár 10 is vagy tudom is én mennyi így nem akarják túl korán bedobni batmen dolgot, egyelőre, edz, meg kiképzik, meg utcán élt stb stb. -
#431 Az majd a legvégén lesz a sorozatnak tuti hogy felhúzza a gúnyát és mély hangon bemondja áj em Betmen.
Pedig de jó is volna egy full Batman sorozat ilyen minőségben.Érdekes régen a külső bugyis gagyi Batman tudott ezer évig futni a tvben? Most meg se merik lépni legalább 1 rövid évad kedvéért se,hogy mit mutatna.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.05.13. 10:03:19 -
#430 kicsit reszkessetek betörős rész volt, a vége gagyesz volt (a gyalogosgázolás, Bruce beleül a kocsiba, ő meg csak néz bambán. Fú de nagy ősi harcos azta mekkora reflexek :) Aztán a lesújtás... "most akkor megöllek! lassan emelem a kardot, lááátod? nah, sújtok lefele" és PAFF jön Jim. nah mindegy, de nem volt rossz ez.
a vége odabaszott ,ez már hiányzott, ez a pingvin :)
selina... hát igen, ő is 1000x féleképpen megmenekülhet, lehet kiderül hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, vagy akármi. :) ezt az írók biztos jobban megtervezték.ő is hugo strange kísérlete volt, aztán veszélyhelyzetben előjön az emberfeletti ösztöne, elugrál stb, hát na "macskaként"...
-
#429 Kell is a Batman univerzumba ez.
A nagy bajom a sorozattal tényleg az, hogy nagyon kellene bele batman előfutár bruce, mert iszonyat amit részről-részre művelnek vele.
Simán a legrosszabb karakter az egész sorozatba és nem is nagyon tudnak vele mit kezdeni.
Kezdhetné már próbálgatni a szárnyait:) -
#428 ez nekem is feltűnt és tetszett nekem is, csak levehette volna legalább 1 jelenetben a sapkát, meg a szemüveget -
#427 csak nem. de milyen más volt ilyen kivasalt hajjal -
#426 száz féleképp megmenekülhet, vagy egy kicsit megég -
#425 Pingvin mekkora már :D Legjobb karakter az egész Gothamben :D
vége meg wtf most meghal S ? Nem ő lett volna a macskanő? -
#424 szerintem illik egy kis misztikusság az őrült tudós képhez. csak nem tudom mi lesz az évad végén? nagy leszámolás nélkül elmarad? marad a helyén mert nem tudnak rábizonyítani semmit? lecsukják? elkergetik a városból? beültetik a saját gépébe és ártalmatlanítják? mondjuk jó kérdés, mert pingvint se sikerült. vagy megtörténik amit kizártatok, hogy meghal? és nem követik annyira szorosan a képregényeket. minden megtörténhet sztem. nem is lenne gáz, ha nem követnék annyira, hogy ne öljük meg később is szükség lesz rá, mert a lényeg nekem hogy sorozaton belül rendben legyen, hogy most nem illeszkedik a nagy Batman univerzumba az sztem másodlagos.
-
Kamionsofőr123 #423 Mondjuk be kell valljam nekem ezek a misztikus dolgok amiket Strange csinál nem jönnek be annyira... azt hittem realisztikusabb marad a sorozat de nem rossz így se :D Csak azt sajnálom, hogy kevesen ismerik ezt a sorozatot és kevesen tapasztalhatják meg ezt a remekművet. -
#422 nem tudom hogy bírják egyik jó részt a másik után így hozni, ritka az a sorozat ahol nincs hullámzás főleg ilyen sok résszel operálók közül. tényleg Arthur meg Pingvin elvitte a hátán, miközben nem is sokat szerepeltek -
Kamionsofőr123 #421 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azta kurva Pigvin milyen badass volt :DD
"You should know by now bullets don't kill this man Jim"
és erre RPG :D beszarás -
Slee #420 Az nagyon jó. :) -
#419 persze -
Slee #418 A héten érkezik új rész ? -
#417 erre a részre megérte várni, főleg a nygma rajongóknak. de mindenki elég érdekes volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez a Galavanos vagy Azraeles kinek hogy tetszik dolog egész jól sikerült, de egy kicsit sok volt a hű, nem találjuk el, meg beleeresztünk egy tárat de semmi. még nyoma se látszik az öltözeten... persze a középkori páncélok nem véletlenül haltak ki a lőfegyverek megjelenésével és a kard minőségéből kiindulva vajon milyen lehetett a páncél? :D apropó kard, nevetségesen rövid volt, jól elszórakoztam amikor először láttam. rendben, hogy egykezes, de hát akkor is. talán még egy gladius is hosszabb ennél pedig az sem egy valami hosszú fegyver, szerencsésebb lett volna egy másfélkezes kardot használni.
a gothami rendőrök most már elég gyakran kiírtódnak, azért erre figyelni kéne egy kicsit, hogy ne írtsák ki évadonként az egész rendőrséget mert senki nem menne oda dolgozni így a hihetőség egy kicsit csorbul.
Galavannal egyébként nem tudom, hogy nem-e jártunk volna jobban ha fejlövést kap abból a shotgunból... mert a fogócska simán elmegy az évad végéig vagy tovább. igaz valszeg nem jártunk volna jobban, mert most érezhetik először a szuperhős rajongók hogy jött valami szuper gonosz akin ráadásul még köpeny is van :D
a Barbarás rész durva volt, rendesen túljátszott, de tisztára misztikus az a nő :D
Pingvin sztem jobban örül Galavan visszatérésének mint Strange, mert újra megölheti :D -
#416 én is így gondoltam meg is lepődtem volna, azóta már javították -
#415 elvileg nem lesz dupla rész, mindegyik csúszott egy hetet, gondolom imdb-n még nem javították...
whatnext.eu alapján:
19. rész - 05.02.
20. rész - 05.09.
21. rész - 05.16.
22. rész - 05.23. -
#414 ahogy a 410-ben is írva volt ma nincs új rész, nem értem a miértjét, de jól látom, hogy egy hét múlva 2 új rész jön? imdb-n láttam a május 2-őt a 19. és a 20. rész mellett is -
#413 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jah még egy kicsi és elhiszem, hogy nem táncol vissza Jimhez :D a filozófus kilétét nem volt nehéz kikövetkeztetni, túl jól felvezették ahhoz. következő részben remélem gördül tovább pingvin és nygma szála is, van még 4 rész pont jól el tudják igazgatni a szálakat a végére. sztem nygma marad még szezon végére a börtönben, pingvin toborozni fog új arcokat úgy érzem, Jimmel megint lesz valami közös dolga, de nem vagyok benne biztos, hogy Galavan lesz az. vicces lenne most Galavan bevallaná ki ölte meg, bár annak úgy sem fognak hinni érdekes szituk fognak jönni tuti :D -
#412 vége nagyon bad ass volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de a barbarás részen hangosan tapsoltam, hogy átbaszták a ladyt :D :D -
#411 tényleg halmozzák a jó részeket a tegnapi is annyira ütős, hogy inkább nem is mondok semmit róla -
#410 "Az eredeti tervekkel ellentétben a Gotham jövő héten csak ismételni fog a FOX-on, így a finálé 05.16 helyett 05.23-án lesz."
by Sorozatjunkie -
#409 Hugo Strange akárhányszor képernyőre kerül, mindig Az örömapa jut róla eszembe és röhögök rajta :D -
#408 különösen szimpatikus, ha azok sírnak akik nem követik a sorozatot, akik látták a 2 héttel ezelőtti részt azoknak egyértelmű. -
#407 ...és köszi, hogy nem spoilerbe írtad.............. minek is van az a tetves gomb. -
Kamionsofőr123 #406 Gondoltam ám, hogy Barbara visszatér :D
Ismét egy zseniális rész Pingvin visszatért Ed pedig végre kibontakozott :D -
Kamionsofőr123 #405 Sarah Essen viszont kiesett mivel már Jerome megölte. -
G_ArchAngel #404 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A képregények többségében (egy kivételével ahol Sarah nevű második felesége is van) Barbara mellett öregszik meg. A filmekben úgyszintén Barbara a felesége.
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2016.04.03. 13:44:56 -
#403 mai rész sem cáfolta egyelőre azt az elméletet, hogy barbara is megjárja majd azt a masinát amit pingvin is így aztán újra összejöhetnek talán. lee-vel szerintem már nem fog. viszont pingvinre is hatással lesz az utóbbi részben történtek és szerintem nem a "jó" irányba fogja elvinni szerencsére nézőként érdekes lesz az is :D -
#402 Az új részt még nem néztem meg, de amikor az előző kommentet írtam, közben pont arra gondoltam, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!. Sőt, még le is írtam, csak kitöröltem, mert nem hittem volna, hogy meglépik, lol. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy a pszichopata Barbarával összejönne még egyszer. Aki olyanokat tett, mint az a nő, a világon nincs olyan, aki ennek ellenére megint kezdene vele.hacsak el nem intézik valahogy