561
1920303_787182634645062_1797955831_n.png
  • Axlkenobi
    Nem, nem lenne benne potenciál. Ezzel a karakter a lényegét veszítené el. A Bruce Wayne/Batman karakter legfontosabb aspektusa a szeme láttára lemészárolt szüleinek a kitörölhetetlen emléke, ami örökké ott ül a lelkén. Amiatt lesz megszállott, amiatt utazza be a világot, hogy éveken át tanuljon és készüljön. Batman ettől Batman, nem egy klón, aki fizikailag nem érez fájdalmat.

A klón Bruce-ról ordít, hogy a Court of Owls hozta létre, hogy adott ponton a valódi Bruce helyére ültetve az ő céljaikat szolgálja. Amúgy szerintem jópofa, hogy behozták ezt a hasonmást a sorozatba, mert egy ponton elkerülhetetlenül szembe kell majd néznie vele Bruce-nak és ha az írók ügyesek, akkor nagyon szép, metaforikus pillanata lehet ez az önmagával való szembenézésnek.
  • RatBaG #480
    vajon melyik részben csattan el az első pingvin-nygma csók? kérem tegyék meg tétjeiket!
  • ToCsEk
    még mindig epic a sorozat
    poor butch :D még jó hogy van egy tabithaja :D
  • Palinko
    Pedig lenne ebben az elméletben potenciál. Az már annyira sablonos hogy jaj mindenki a "jó" karakterek ellen van. Persze, hogy azért készült amit írsz, de már másképp alakultak a dolgok és ehhez kéne alkalmazkodni. Sztem bármi is a célja nem fogja megérni az évad felét :D
  • grebber
    Szimplán faszság. Simán látni ezt a klón azért gyártották hogy Bruce-t ha baj van eltegyék láb alól azt a helyére kerül a klónja. Nyilván ,hogy Fish kiszöktetett mindenkit nem tudott végbemenni a betanulási folyamata a klónnak amit most magától már már tökélyre fejlesztett. Kiváncsian várom mi lesz a célja a kis gecinek
  • BoneDragon
  • Palinko
    Ennyi, mondja is Fish ha jól emlékszem, hogy ennyi a képessége az öregnek.

Viszont, aki látta már a 3. részt is
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az gondolt arra amire én? Vagyis hogy a klón Bruce lesz majd igazából Batman és a valódi Bruce akit most ismertünk az valahogy kikerül a képből (pl megölik a baglyok mégis) vagy csak a háttérembere lesz Batmannek és ezzel egyszerre lesznek pl két helyen így majd nem bukik le mint általában a képregényekben hogy Bruce Wayne=Batman, mert igazából csak a klónja lesz Batman?

Nekem rögtön ez ugrott be mikor reflexből visszaütött Alfrednek. Aztán csak megerősítést kaptam mikor másodszor is ment a kombó meg harmadjára nem érzett semmit mikor megütötték, meg a gyertyánál sem ugye. Egy szuperhősnél ez elég nagy előny lenne. Bár ebből a darkos dolgaiból inkább az tűnik ki hogy majd a klón fog kikerülni a sorozatból és nem az eredeti. Jó lenne ha ilyen eredeti húzást bele mernének tenni.
  • RatBaG #474
    ja, ennyi? én azt hittem az a tata inkább ilyen energiaelszívó.
  • Norbi1990
    Mielőtt beesett a csatornába, előtte az a csávó fogta meg aki érintéssel öregíti az embereket.
  • RatBaG #472
    ha nyilvánvalóan megnéztem, miért válaszolsz hülyeséget? ezzel nem vagyok bentebb.
  • BoneDragon
    Megnézted a részt? Ha igen, miért kérdezel hülyeséget?
    Amúgy nem pörög annyira, mint az előző évad, de ez is egész jó!
  • RatBaG #470
    ivy level up-olt. ezt mégis mivel magyarázzák majd? évekig nem fürdött, most meg vizet kapott, és nő, mint a gyom...?
  • ToCsEk
    pinginv és butch amennyire epic kezd felnőni hozzájuk barbara és tabitha
  • ToCsEk

ma este már 3.évad első rész
  • ToCsEk
    hölgyek

pingvin!!!
  • Norbi1990
    Pár fotó a 3. évad szereplőiről.
  • Shiwo
    köv évad spoiler

Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2016.08.08. 06:08:47
  • Palinko
    az érdekes lett volna, de már a társaknak is kilógott a lóláb sztem. nem emlékezett ugye a múltbeli dolgokra.
  • MoRT2195
    Ja, hát meg is lepődtem volna, ha sokáig nem buktatják le, mert "kicsit" más volt. :D De én jót nevettem rajta. :D Megnéznék egy pár részt ilyen Gordonnal. :)
  • Palinko
    így viszont reálisabb volt sokkal. meg pont jó hogy Barbara buktatta le
  • MoRT2195
    Ez a gonosz Gordon volt a legjobb az egész évadban. :D Adhattak volna neki több időt is. :D
  • Shiwo
    Maggie Geha-t castingolták Poison Ivy szerepére.

by Sorozatjunkie
  • ToCsEk
    http://www.origo.hu/teve/20160615-gotham-poison-ivy-clare-foley.html
  • Shiwo
    Szereplőcsere lesz a Gotham-ben,
    mégpedig Ivy Pepper karaktere esetében, ugyanis a 3. évadban Poison Ivy kiemelt szerepet fog kapni – elvileg állandót. Még nem tudni, hogy ki jön Clare Foley helyére, de idősebb lesz (17-19 éves) és ökoterrorista

By Sorozatjunkie
  • tigeroo
    Érdekesség. JK Simmons lesz Gordon Főfelügyelő a Justice League filmben, odatette magát ahhoz képst, hogy ő nem szuperhős fizikumot igényel, mint szereplő :) 61 évesen nem rossz teljesítmény
  • Shiwo
    hivatalos verzió nincs arra, hogy hány évesen húzott először bőregér-ruhát
    van akik a húszas évei elejére teszik, van akik a végére.. most 15 a srác, ha megéri a sorozat a 10. évadot, akkor lesz 23,
    az már szerintem bőven belefér.. az meg csak a nézettségtől függ, hogy hány évadot ér meg.. ott van példának a Supernatural esete, most jön a 12. évad.. de a Smallville is megért 10 évadot.. Csillagkapu szintén .. ritka, de nem lehetetlen..
    és ha a Fox, mint országos csatorna nem akarja elhúzni addig a dolgot, még mindig átveheti valamelyik kisebb kábeles társaság (pl. a CW, aminek elég jól mennek a DC-s sorozatok..)

Batman-képregények meg gyakorlatilag 70 éve mennek.. több tucat olyan ellenfele volt, akinek az "előtörténetére" lehet alapozni jó pár részt.. én nem félek attól, hogy kifogynának az ötletekből és lehetőségekből..

plusz a sorozat nem szükségszerűen követi a képregényeket vagy a filmeket mindenben.. jóformán a képregényekben is számtalan "reboot" volt, kisebb-nagyobb eltérésekkel.. simán megtehetik, hogy 20 évesen már köpenyes hős lesz, és akkor csak 5 évadot kell összehozni..

azt is el tudom képzelni, hogy az utolsó pár évadban már valami kendővel a fején nekiáll hősködni, de akkora még nem alakul ki nála a "Batman" dizájn..
  • Palinko
    most tökéletes alkalom lenne bedobni, de szerintem nem vinne el a hátán egy évadot, max egy felet, de az is kevésbé lenne akciódús. ilyen nyomozós, meg felgöngyölítős lehetne. de már tétje nincs kábé úgy is tudjuk amit thomas kiderített, a gyilkosát megtalálta már Bruce, a felbérlőt is és a bérlő gazdáiról is hallott már. semmi nem áll előtte mintsem hogy leszámoljon a baglyokkal :D
  • tigeroo
    lehet hogy a folytatás thomas wayne-ről fog szólni, nah erre senki sem gondolt? afféle előzményként... lehet ezt még húzni...
  • Palinko
    jók és helyén valóak a kérdéseid, választ viszont én sem tudok.
    én csak arról beszélhetek amit tudok, hogy örülnék egy kis batmanezésnek is
    fél-egy évadot megérne, aztán ha nem megy nekik meg rosszul fogadják az emberek, akkor lelövik a sorozatot és kész.
    ha meg kajálják, természetesen hadd szóljon.

egyébként többen arra a véleményre jutottunk még a sorozat első évadában, hogy valószínűleg az lesz az évadzáróban, hogy felölti a batman ruhát és nagy kameramozgás, badassesen bemondja hogy I'm batman és ennyi. ezt továbbra is elképzelhetőnek tartom. egyébként a gyerek most 15 éves, kétlem hogy még 10 évig elhúznák, talán ha ott a vég már 20 évesen öregebbre sminkelik batmannek, vagy valami dublőr játszik majd helyette, senki sem tudja hogy fog öregedni... lehet kölyökképű lesz még 30 évesen is.

szóval lehet ez áll a hátterében, hogy azért megy lassan a történet, mert fiatalok a szereplők és nem ugorhatnak bele 4 évet, anélkül, hogy lecserélnék őket, ami kicsit béna lenne, de nem lenne más választásuk. ezért valszeg elketyeg ahogy most, mi meg reménykedünk hogy nem kaszálják el. főleg nem teljesen, hogy ne legyen befejezés, de egy összecsapott befejezésnek se örülnék.

egyébként egy éve a Jim Gordont játszó színész is azt mondta az utolsó jelenet utolsó képe lesz, hogy felveszi a batman ruhát...
  • hawkie22
    Jó, de ez az utcán élés Selinával csak olyan eröfitogtatás volt. Szerintem. :) Majd most lesz igazán kemény legény. Viszont nem tudom, hány évadot akarnak kihozni a sztoriból, de mire ebböl Batman is lesz (már ha lesz valaha), akkor jó sokáig fog tartani, ha ilyen tempóban folyik az idö. Egy évad alatt alig egy év telik el és sztem még sokat mondtam. :) Bruce alaphangon is a 20as évei közepén lett Batman, az meg még 10 év. Nem tudom, sztorival bírni fogják-e, már ha egyáltalán el akarják addig húzni az egészet. Nem mintha bánnám, a 2. nagyon tetszett, 3 vagy 4 nap alatt néztem meg a teljes évadot, meló meg család mellett nem ment gyorsabban, pedig szerettem volna. :D
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2016.06.05. 20:32:36
  • Palinko
    sztem most már mehet spoiler nélkül, 2 hete volt már lassan az évadzáró, aki akarta látta. én senkit nem ismertem fel, igaz képregényeket sem tudom, csak a filmeket. Bruce ebben az évadban volt rogue, utcán élt Selinával, előtte Alfreddel elkezdte a harc tanulását. szóval nem tudom, amire vársz már megtörtént, lehet visszamegy az utcára, de sztem már ellőtték, nem fogják megint. jó mi persze, hogy lelőttük volna Fish-t, mert nem szeretjük, de lehetett látni, hogy nem 2 rész lesz neki szánva, mikor elkezdte a befolyásoló erejét használni... sajna, majd csak elteszik láb alól megint. én sem értettem, meg vicces volt, hogy minigunnal a hátukon szaladtak el :DDD

a következő évad már szeptember végén indulni fog.
  • hawkie22
    Most a 2. évad végén kik voltak a szörnyek? Csak Killer Croc-ot ismertem fel, a többi a képregényekböl nem ismerös. Bruce mg most elkezd rogue lenni? Elmegy kicsit edzeni magát? Vagy vajon visszamegy Alfredhoz? Mindenesetre én is lelöttem volna Fisht, simán megtehette volna. Igaz, ott volt mellette Pingvin, ö is kapott volna kicsit, de hat ilyen az élet. :D Mikor kezdödik a 3. évad?
  • hawkie22
    Én most kezdtem el nézni a 2. évadot, eddig sajnos nem jutott idöm rá. A mai napon eljutottam a 10. részig, de mindig úgy hagyják abba, hogy tovább kell néznem, pedig már éjfél van és kéne feküdni, holnap meló. :D Sebaj, még a 11. megnézem ma. xD
  • Palinko
    nem volt ezzel semmi baj, ok fele elég thrilleres volt a vége viszont elég akciódús, folyamatosan kaptuk az elmúlt részenként is az erős, évadzáró szintű dolgokat, nem maradt annyi a végére, de így is pont elég sztem. főleg, hogy volt már az évadban egy Galavanos dolog, eleget kaptunk sztem

persze pár hülyeséggel. mint pl fake Gordon tudja mindenki nevét, ok hogy a társáét, de rohamrendőr parancsnokét is? ok aztán volt egy rész ahol láttuk szenved a régi emlékekkel, de megúszta. gyanús kellett volna, hogy legyen, ha erre ami történt valójában nem is gondolhattak, de biztos felhoztam volna a társa helyében, hogy ezt beoltották valamivel ott bent.
    viszont az KURVA erős volt szerintem ahogy pont Barbara buktatta le és gondoltam hogy ez lesz, egy nő jobban észreveszi az ilyesmiket :D

a másik Selina, úgy utálom, hogy mindig a rossz oldalra áll, féltem megint ez lesz, igaz választása sem volt most. furcsa volt az a beszélgetése Bruceal, az őr is csak úgy elfogadta, hogy olyasmiket mondanak stb :D bár Selina nem buktatta le magát Brucetől okosabb volt.

Strange bomba élesítése, ok hogy Peabody Fish hatása alatt volt, de a 2 őr? hülyén nézett ki :D

aztán ha tudták volna, hogy elszabadítják azt a buszt.... lehet jobban jártak volna ha felrobban az egész a fenébe, még ha piszkos bomba lett volna a végén talán akkor is. az a sok szörny is ki fog nyírni annyi embert mint a bomba tenné. de az a hatástalanítás :D mindent megért. gondoltam hogy csak szomjas, de azok az arcok :D de állat volt. azért a valóságba ne alkalmazzuk, mert valszeg azonnal robbanna, ha átviszi a víz az elektromos jelet a detonátorhoz :D

a végén örültem volna ha lelövik Fisht, bár nem számítottam rá, de a fenébe már hogy mindig jól jár. egy gatlinggal az oldalamon tuti nem az elfutást választottam, megsorozhatták volna. bár már az elég furcsa volt, hogy Butch ismét Pingvinhez szegődött. de Fisht se kedvelheti túlzottan megérdemelte volna a golyót :D

az is mekkora marhaság volt, hogy kaptak jelentést hol van a busz, persze ráfutott karambolozott, nem mozdult onnan sehova, Bullock kért helikoptert meg minden szart, de egy hajléktalan nő előbb odaért mint a zsaruk? :D

oké, tudom kötözködöm csak, ezek a részek nélkül nem működött volna tovább a történet stb, nem lehet mindig ultra logikusan vezetni. emígy megkaptuk amire számítottam, egy brutális 3. évad felvezetőjét, nem történhetett volna jobban, ahol voltak, nem fejezhették volna úgy be, hogy ellőnek minden rakétát, elvarrják a sok szálat amit elkezdtek futtatni, mert akkor üres lett volna a 3. évad. jó volt ez így

• Slee
    Igen igen :)
  • MrHyde
    Hallottátok a Jerome-féle röhögést amikor jöttek ki a buszból a monszták?
  • Slee
    Nem tudom arra én is kíváncsi vagyok, meg még sok mindenre :)
  • ToCsEk
    végén az a hosszú hajú Bruce wtf :D
  • grebber
    Új és klasszikus gonosztevőkkel is találkozhatunk a Gotham 3. évadában
  • Kamionsofőr123
    Nem vagyok elragadtatva az évadzárótól...
    szerintem az 1 .évadé jobban sikerült.