3
  • CairoJack
    #3
    Persze, hogy nem úgy értettem, hogy egy komolyabb digit gép tudását tegyék be egy telefonba. Teljesen félreértettél.
    Azt akartam mondani, hogy legyenek végre olyan 4 colos gépek, amikbe beletesznek normális mobilos kamerákat, mert a mai 4 colos gépek iszonyat szarok. Olyan szutyadék kamerák vannak bennük, hogy 5 Mp, meg 3,2 Mp, Fix fókusz, LED nélkül.
    Olyan, hogy 8Mp, Autófókusz, Led, az ma már csak a 4,5-5-5+ colos gépek "kiváltsága".

    Na most nekem nagy (4 colnál nagyobb) telefon nem kell, olyan telefont meg nem fogok venni, ami gyengébb a mostani, több éves telómnál.
    Ha régen bele tudtak tenni egy 8Mp-s kamerát egy SE Ray méretű telefonba, akkor most is beletudnának, csak az összes gyártó eszetlen módon ezt a Phablet baromságot nyomja. És nincs ezzel baj, csináljanak csak 500 phablet típust hetente, csak fel kéne fogni, hogy nem mindenki akar egy tepsit magának. Az pedig, hogy kisebb telefonra vágyik valaki, nem egyenértékű azzal, hogy használhatatlan telefon kell neki.
    Az egyetlen értelmes alternatíva a Sony Z1C, de egyfelől az sem kicsi, mert már 4,3 col ráadásul jó nagy kávával, másfelől az meg már túlzás, és rohadt drága.

    Igazán nem értem, hogy a nagyobb márkák miért nem képesek kiadni mondjuk egy olyan telót, hogy S400, 1Gb Ram, 8-12 Mp Af Led kamera, Micro SD, és mindezt egy 4 colos IPS kijelzővel, mondjuk 480*800-as flebontással. Ugye, hogy nem lehetetlen? Ezzel szemben nézd meg, hogy milyen iszonyat szutyok telefonok vannak 4 colos kivitelben.
    A noname kínai teló között már jönnek ki hasonló cuccok, de a nagyobb nevek még mindig nem hajlandóak a középkategóriában értelmes tleót csinálni.

    Hát, én meg addig nem vagyok hajlandó lecserélni a mostani telómat.
    Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2014.08.20. 10:38:03
  • fergusonpapa
    #2
    Vegyél fényképzezőt! Azt te sem gondolod komolyan hogy egy 70-100e ft-os kameragép szintjét fogja hozni egy 4-5 colos 5mn széles telefon.. A mostani kamerák megfelelőek. Nekem htc one van (m8) nem egy combos kamera, sokat fotózok és mindenre jó. Internetre bőven elég minőség hogy ne szégyeljem felrakni. A legtöbb telefonban meg jobb van ennél.
  • CairoJack
    #1
    Már csak az kéne, hogy ne legyenek ilyen rohadt nagyok (max 4 col), meg normális kamera legyen bennük.