99
Lords of Xulima
  • Negritis
    1 óra bóklászás után úgy döntöttem ráguglizok hogy kell túljutni a Golden Woodson, nem tudtam rájönni
    asszem kijöttem a rutinból

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    omg a trükk hogy ne menj bele a virágokba, nice :D

Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.11.21. 00:17:35
  • sárkánylovag
    Tudjátok hogy lehet erről a körről átállítani a négyzetre a karakterek kijelzését ?
    Az olyan retróbb.
    Meg mindenképpen kell vinni azt a explorer karit a játékba?
    Vinnék helyette inkább tolvajt. Ki lehet mást is tolvajnak képezni ?
    Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2014.11.20. 21:24:49
  • Negritis
    egyébként most sikerült felmennem a gombák között az S betűs városba és ott bohóckodok most épp
  • Negritis
    én is tudtam fizetni nem az a gond, hanem hogy logika szerint nálam csak akkor kéne fizetni ha bemegyek nem pedig ha kimegyek :D
    de lehet hogy úgy lett megcsinálva hogy ha x méteren belül vagy akkor fizess
  • methyliso
    Hűha, ez még nem fordult elő velem, mindig tudtam fizetni. :)
    Egyébként előbb-utóbb érdemes megölni a katonákat már csak az xp miatt is, minek rabolják ki a szegény utazót
  • Negritis
    hmm betöltöttem egy régebbi mentést mer nem volt jó ötlet :D
  • Negritis
    hülye kérdés, de
    az első városban megszerezhető a royal seal? mer én simán levertem az utat elálló katonákat és tovább mentem
  • Negritis
    szép lassan beleszeretek a játékba bár vannak dolgok amiket nem vágok még bőven :D
    sőt elég kevés dolog esett eddig le sztem, de hangulatra imádom eddig

mondjuk hogy az első várost hogy lehet majd elhagyni arra kiváncsi leszek, és szintén az első kisvárosnál van egy bug hogy ha bent vagy sem tudsz kimenni hacsak nem pengeted a lettát
  • methyliso
    Ha rajta tartod az egér kurzort akkor kiírja, én 3 napokat szoktam látni a gyógynövényeknél.
    Az ellenségen mutatja egér kurzornál a területet amikor támad, ki lehet őket kerülni.
  • Negritis
    expoler vagyok nem híró :D köszi amúgy
    naponta vagy hogy respawnol?
    az első városban vagyok még nagoyn az elején pl az ogre és a gomba rendesen utamat állja :D
  • methyliso
    Igen, azokat lehet gyűjtögetni.
    Meg az első városban a parasztnál mindig lehet aratni pénzért. Bár ez nem túl hősies dolog :(
  • Negritis
    az útszéli növények respawnolnak?
  • methyliso
    Talán sikerült a kaja problémára megoldást találnom, egyszerűen nem veszek. :)
    Így van egy kis bünti, de nem érdekel.
  • Negritis
    nah közbe megvettem G2A-.n a deluxet és a harc első körben tetszik, remélem ez végig kitart

mondjuk sikerült elsőre elérnem a giant rat score-t miután az első városőr bucira vert :D
  • Negritis
    én ma találtam rá, vélemény?
    metacriticen egész pozitív a hozzáállás
  • methyliso
    Lehet elrontottam a nehézségi fokot. Mert itt a normál a könnyűnek felel meg állítólag, a középső fok meg a veterán, azoknak akik játszottak már sokat crpg-vel. Na gondoltam én nagy szakértő vagyok, akkor legyen a veterán fokozat. De sajnos állandóan etetni kell az embereimet, pénz meg alig van. Próbáltam a normált is és nem láttam nehezebbnek a harcot csak minden bokorban van egy rakás pénz és ráadásul minden olcsóbb. A végén még kénytelen leszek újrakezdeni mert ez így inkább kajaszimulátor. Might & Magic-ben is volt kaja de ott vett az ember 50 adagot fillérekért aztán nem volt rá gondja egy ideig. Én bevallom hogy a M&M2-ben még azt is elfelejtettem hogy enni kell aztán csak csodálkoztam hogy pihenésnél nem gyógyulnak az embereim, azt hittem bugos a program.
    Utoljára szerkesztette: methyliso, 2014.11.16. 21:28:46
  • methyliso
    Megjelent!

A zene idegesítő,de a háttérzajok (madárcsicsergés stb.) kiválóak.
  • Montanosz
    köszi +fav
  • foxxi
    Tegnap leltem rá erre a klasszikus rpg-re. Igaz hogy még csak EA-ben van, és még csak a 0.12-es verziónál jár, de már most is letudja hosszú órákra kötni az embert.

Lords of Xulima Hivatalos weboldal

- Lords of Xulima is a challenging Role-playing game set on the mythical continent of Xulima, where Gods and humans once walked side by side. Experience a genuine RPG featuring over 100 hours of gameplay, and discover one of the most epic sagas ever told.

Steam Vásárlás
    Utoljára szerkesztette: foxxi, 2014.08.16. 09:53:23