99
Lords of Xulima
  • sárkánylovag
    Hasznos volt a link köszi :)
    Amúgy tényleg véletlen ! előtte levő végigjátszásnál mást kérdezett
  • Negritis
    olvasd el a kérdést, gondolkozz el rajta majd nézd meg hogy a lore melyik része adja meg a választ

nem tudom hogy melyik goblin melyik kérdést teszi fel, sőt talán van benne kis random is (nem biztos), de a kérdések nem nehezek

hint
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    úgyis valamelyik isten neve lesz a megoldás :D
  • sárkánylovag
    Mit kell mondani a kis manónak a kérdésére hogy beengedjen a kincshez?
  • Negritis
    nekem a végére ő lett a legerősebb és ugye a DoT ( sebző debuff) elég sokat dob rajta
    valamint nem biztos hogy a legjobb döntés volt de kb minden 2. stat növelő cuccot ő kapott :D
  • methyliso
    Köszönöm. Akkor irány Geldra. Társzekereket felpakolom kajával.
  • methyliso
    A kötelező főhős tényleg nagyon rossz húzás volt. Bár én már megneveltem szegényt, elég jól megállja a helyét az első sorban, de az elején mindig kinyiffant.
  • Negritis
    ha a fixen lévő 2 Yetit mondod akkor az ráér, amíg nincs meg a kulcsod Geldráról
    addig nem kell arra menni, kérdezd meg az amuletted hogy hova kéne menned és segít
  • sárkánylovag
    Igazándiból az a gond hogy a Klasszikus RPG 6- os felállás lenne a jó előre 2 erős harcos (barbár arkáni paladin vagy harcos) második sor szokott lenni az íjász tolvaj meg valami monk gyógyítónak hátra meg kétféle mágus ha van vagy summoner.
    Csak itt ez a zöld ruhás kötelező főhős felborítja a csapatot, harcosnak gyenge tolvajnak gyenge mindenhez kicsit konyít de mégse semmihez...meg ez a szabály fura hogy előre kötelező rakni valamit.
    Íjászos tolvajt nem rakhatsz előre. mágus nem, summonert semmiképp gyógyító se az igazi.
    Szóval hogy azt hisszük mennyire szabad a csapatválasztás tulajdonképpen rájössz mennyire korlátos.
    Abban a summonerbe annyira hittem hogy majd erős lényeket idéz, igen egyszer majd lehet hogy idéz de olyan lassú mint egy öszvér eleve lassú és még egy kör mire megidézi és az is jön, túl sok lény esetén meg túl szétterülnek és legyengülnek a lényei a pontok miatt.
    Szívem szerint hátra két másfajta szférás mágust indítanék csak elég specifikus lenne. Meg gyógyítani is kellene meg zárat feltörni talán fontos lesz. Érdekes mennyire nehéz megtalálni a helyes utat benne. De ha az elején nincsenek elől erős harcosok pikk pakk áttörik az első vonalat onnan meg vége...

Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2014.12.02. 21:38:19
  • methyliso
    23-as szintű vagyok!
    de nem tudom leölni azt a 2 yetit vagy micsodát Karragában. Mindig ugranak egyet vagy ütnek és mindenki stunned lesz és akkor megint ők jönnek stb.
    Erre a stunra van valami védelem vagy kérjek a paptól elemental resistancet?
  • Negritis
    majd látod később hogy mennyire életképes ez a felállásod és hol akadsz majd el :D
  • foxxi
    Milyen felállásban tolod? kíváncsi vagyok
  • sárkánylovag
    Na újra kezdtem új emberekkel mert nagyon gyenge a csapatom a gólemhez.
    Hát nincs kiegyensúlyozva a játék mert ezzel tényleg jóval erősebb vagyok.
    Ez sajnos RPGk legnagyobb hibája
  • methyliso
    Nehezebb csatáknál ahol az egész partit sebzik már én is csak 1 embert tartok életben. Érdekes módon a thief a legéletképesebb.
  • Negritis
    igazából ez nem spoiler, van 2-3 olyan terület ahol 200%al gyorsabban fogy a kaja és egy ideig kell mászkálni ott :D

ott szoktam "zombie" runt csinálni, ergo vesze hp potit és csak 1 csapattag él a többi pedig éhenhal :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.11.30. 11:40:19
  • methyliso
    jajj, rosszat sejtek :)
  • Negritis
    és akkor még nem is voltál a sivatagban :D
  • methyliso
    Egyébként jó a játék csak amikor leverek néhány 700-ast és akkor jön egy 1400-as akkor érvényes lesz a mondás hogy jóból is megárt a sok :)
  • sárkánylovag
    hümm hümm :))))
  • methyliso
    Akkor másfele kell menni.
    ilyen nehezebb csatákra segítség ha a papnőtől áldásokat vásárolsz, persze ha van pénzed

300 az még csak-csak, én most találkoztam 1400-as éps jeti vagy micsodával.
    szerintem simán leverném csak nincs erőm végig kattintgatni azt a 10-20 csatakört :)
  • Negritis
    ha az alap területen vagy,
    akkor javaslom az északi erdőt, ott szépen óvatosan ki lehet kerülni a gombákat és feljebb menni egy területtel ott lehet erősödni ott el kell menni egy szintén érdekes területen mászkálva az erdei remetéhez aki odaadja Golot "ajándékát" amivel a tornyokat ki tudod nyitni
    vagy
    nekiállsz leverni a hercegeteket :D
  • sárkánylovag
    És mi van ha északon azt az askary group nevű 300 éps golemet nem tudom lenyomni ?
    a vízben levő torony zárva a a templom kapuja zárva
  • Negritis
    az egyik templomban vannak teleportálós cuccok és azt rajzolgattam hogy melyik szoba melyik kapuja merre visz tovább
  • sárkánylovag
    Miért kell rajzolni a játékba hisz van nagytérkép...
  • Negritis
    kell egy kis lehiggadás hogy 2.odjára is nekiálljak majd
    de a puzzle-k miatt sztem 25-30 óra lesz max
    most 40 volt :D
  • methyliso
    Gratulálok, én még mindig csak level 13 vagyok :)
  • Negritis
    háát, az ending egy szép mindfuck, remélem lesz 2. rész :D
  • Negritis
    nah sikerült elakadnom, ha valaki tudja hogy hogy kell kinyitni ezt az ajtót megköszönném

temple of Kersket

Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.11.27. 03:06:49
  • Negritis
    én még csak a default csapattal játszok ott cleric-mage-soldier-bard-thief van
    és háát, nekem van kihívás benne pedig normalon tolom :D főleg hogy mikor merre kell menni és a puzzle-k is nagyon tetszenek
    hosszú évek után egy játék elérte hogy rajzoljak papíron hogy mi hol mikor merre :D
  • sárkánylovag
    TÉNYLEG JÓ a játék de ha mindig megnyered és unalmas akkor lehet emelni kellene neked a szintet.
    Egy mágus nagyon erős a summonerrel legváltozatosabb a csata mert tudsz hozzá igazodni kit idézel a tolvaj íjászom meg elég gyenguszka eddig szóval ebben is nagyon nem mndegy milyen csapattal indulsz de a fejlődési rendszer elég jó !
    Az új Borderlands-ot szidom mindenhol mint a bokrot de ez meg csak előjött a semmiből és kiváló oldschool rpg
    Igaz mikor megláttam először a manókat a csatába eléggé elnevettem magam :)
    Azon filózom be kellene szereznem valahonnan egy régi Joystickot bal kézre a mászkáláshoz.
    MM10 ről jut eszembe hol van innen Saga Junior nélküle nincs fórum. :)
    Rájöttem a kis manónál kivédte a fiatal fákat olyan büszke voltam magamra :)

Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2014.11.24. 23:09:48
  • Negritis
    mondjuk az is kemény hogy bő 20 óra után adta be az első acsit :D
  • Negritis
    a hunting skill megoldja a kaja problémát alapvetően :D
    nálam a harcból 1 dolog hiányzik a szimuláció :D easykre ráküldeném az automatát, de sztem nem volt "pénz" megcsinálni

mondjuk taktikám még nincs rá, de majd lesz :D
  • methyliso
    Lehet hogy velem van a baj, de én imádom a csatákat, na most itt van bőven, csak az a baj hogy pontosan 1 féle taktikával megnyerem mindegyiket, és kábé százszor ugyanazt csinálni enyhén szólva kezd fárasztó és unalmas lenni.
    A Might and Magic X-szel is ez volt a bajom.
    Egyébként ezért találták fel a real-time csatákat hogy az legalább magától lemegy csak nézni kell. Mondom én a turn-based harc nagy lovagja aki még a Might and Magic 6-7-8-at is kizárólag turn-based módban játszottam. :)

Az elején a kaja probléma jelentett egy kis bosszúságot de most már van bőven pénz a 10. szinttől.
  • Negritis
    hall of heroes szintén brilliáns
  • Negritis
    nah első hiányérzet a játékkal kapcsolatban, körülbelül 20 óra után

engem kicsit zavar hogy nagyon sok chestben csak gold van
    tök jó ez a lockpick és trap defuse rendszer, de kicsit lelomboz mikor kioldom és erre 4x500 gold
    sokkal jobb érzés lenne találni vmi varázs kardot
  • Negritis
    omg a Puzzle-zök zseniálisak a játékban
    a tower of resilience hosszú idő után rávett hogy papír-ceruza segítségével nézzem meg mi hova vezet
  • Negritis
    én még csak a C városnál tartok, a default csapatot választottam, de sztem a kövi kijátszásnál (ami ha tartja a szintet a játék akkor simaliba :D)
    már 2 soldier - 2 mage - cleric lesz a felállás, bár a clericnek is van szép támadó spellje szal lehet 2 cleric - 1 mage az majd alakul :D
  • Cassell
    Jaja az elején tiszta kutyaütő Gaulen, de szélre kitettem meg páncélt tanultam így már nem kell feszt pátyolgatni.
    Az eleje tiszta kihívás, még normalon is de most S betűs város környékén meg simán lehet darálni lefelé a csoportokat, kíváncsi vagyok mennyire lesz hullámzó a nehézség.
    Azért az nagy bonusz, hogy V városban a healernél egyszerre nem csak egy áldást lehet venni:D
  • methyliso
    Gaulen explorer sajnos kötelező. Nála lehet thief dolgokat fejleszteni de iszonyú drágán. 3 pont kell 1 helyett a disarm trap-ra stb.
  • Negritis
    a critical fail mi alapján jön?
    mert 95%os találati esély mellett zsinórba 3x jött össze és emiatt ver le a gomba :(
  • Negritis
    nem tudom pontosan, de ha custom csapatot csinálsz Gaulen akkor is expoler lesz
    én első körben végigmék fix csapattal, de már láttom hogy 1 thief - 1 solider - 2 mage - 1 healer lenne a jó
    bár a bard is biztos hasznos csak ezeket a buffokat sose tudtam jól kihasználni inkább a control varázslatokban bíztam mindig