Cities: Skylines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Köszönöm a válaszokat a válaszadóknak!
Működik minden
intel Core i3-3220@3,3 GHz, Asus P8B75-V, 8 GB DDR3, Radeon HD 4890 1 GB
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Extra Landscaping Tools Terraformáló mod. Ez tud olyant is hogy a vízszinteket tudod vele szabállyozni. A gát mögé leraksz egy vízforrást és úgy már jó lesz.
(Előtte mindenképp ments! Vagy más mapon máshol próbálkozz vele, mert könnyen elmosod vele az egész várost ha nem vigyázol.)
A gátaidat látva... egyértelműen az a gond hogy a duzzasztott oldalon nem elég magas a vízszint.
Ezt a terraformáló modot hogy hívják?
Gátak
(Látom, hogy van képfeltöltés, de a játék futása közben hibát írt ki. Ezért van linkelve így)
Egy terraformáló moddal megoldható, én is úgy csináltam.
(Bónusz válasz: Annó próbálkoztam vele, de nekem sehogy sem működött jól... mindenképp hülye az AI. Azt be tudtam állítani a kereszteződésnél merre kanyarodhatnak, de csak a kereszteződés előtt vált sávot a hülye ai és a 4 sávból képes csak egyet használni.)
Mi a teendő ha egy vízerőmű nem működik?
Erős sodrás van. Lerakom a gátat. A folyó elapad és elkezd feltöltődni a gát mögött a víz. Utána úgy marad. Lesz egy hosszú tavam, egy folyómedrem és 0 energiát termelő gátam.
Ötletek?
(Bónusz kérdés: Mit töltsek le, hogy beállítható legyen, melyik sávból merre kanyarodhatnak, vagy hogy soroljanak át másik sávba?)

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.04.05. 02:23:43
Autoaim (célzás segítő):
Tehát mondjuk neked jobbra van egy lelövendő célpont , de nem tökéletesen vízszintesen hanem picit lentebb. Te csak vízszintesen mozgetod, de ő magától lentebb vezeti picit, és azt sem engedi hogy túlhúzd. Képzeld el úgy hogy a célpontodnak saját gravitációja van ami vonza a célkereszted.
Egy példa mondjuk a gta5... ha az enemy felé nézel és belezoomolsz a fegyverbe akkor autómatikusan rá céloz még ha nem is pontosan oda néztél.
AI Butítás (a gép álltal irányított ellenségek gyengíti):
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.04.04. 16:57:47
Nagyjából 5 másodpercig nem volt szenyvízkibocsájtása a városnak... amíg időmegállítás után felált az új környezetbarátabb rendszer.
Utánna valós 1 óra szopás után és 1.000.000pénz után újra kellett töltenem egy 3 órával korábbi mentést mert csödbement a városom.
az utolsó 1000 ember nem tudott meggyógyulni. Amit lehetett kipróbáltam. Nem tudom hogy bug vagy mi ez , de "EZ EGY VICC"!
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.04.04. 09:30:03
De ezek nélkül egy egérre és billentyűzetre készített játék közel élvezhetetlenül nehéz.
Igen rengeteg minden van benne... nem tudom konzolon hogy van de a DLC pakkokkal elég sok mindent lehet már kezdeni modok nélkül is.
De modokkal az igazi.
Akontroller pont olyan messze áll a lövöldözős játéktól mint egy stratégiaitól.
Beépített autóaim és AI butítás nélkül szinte játszhatatlanok a lövöldözős játékok kontrollerrel.
(A kontroller elsősorban mászkálós és platformer, akció játékokra és autós játékokra találták ki.)
A komment többi részével egyet értek <#buck>#buck>
Pedig stratégiai/városépítős játékok arra vannak kitalálva. Konzolra/kontrollerre csak azért hozzák ki, mert akkora piac, hogy nem lehet veszni hagyni. Az már nem érdekes, hogy sz*r lesz az irányítás, szenvedjen a user, ők eladták a programot. Ilyen játékokat PC-n élvezetes játszani, bill/egér kombóval.
A mod támogatás szintén, mint látható, konzolra problémás...
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.04.03. 03:46:10
PC-n ilyen gondolok nincsenek :)
Csokma60- Nézd meg biztos van valami leírás hogy melyik gomb lehet az.
2. Meg tudsz emelni vagy le tudsz süllyeszteni bármilyen utat a PageUp/PageDown gombokkal (a beállításokban más gombokat rendelhetsz ezekhez).
Lassan beszélhetnének inkább egy értelmes agent limit patchről, vagy egy új verzióról végre. Amiben mondjuk nem kezd el döglődni a városban minden 500e lakos felett már...