Cities: Skylines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Sajnos az industries-t még nem árazzák le. az kimarad..
Ami sztem alap dlc: snowfall, mass transit, industries
játékos típus válogatja a natural disaster (én ritkán örültem mikor egy nagy várost telibe ver egy földrengés vagy tornádó), parklife
A többi szerintem hanyagolható. :/
Van olyan út asset aminél nincs lámpa az út mellett? Jelenleg ez zavar a legjobban 😄 miért és ki tesz az autópálya mellé lámpát? :/
intel Core i3-3220@3,3 GHz, Asus P8B75-V, 8 GB DDR3, Radeon HD 4890 1 GB
De nehéz közvetlen utat csinálni a térkép egyik feléről a másikra.. Miközben már kivannak építve az utak.
Ahogyan nő a város úgy nő a dugók száma, sajnos más nincs zöld út az autópályán...
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2018.11.25. 21:48:27
Egy távolabbra telepített szélfarmmal talán jobban jársz, nincs karbantartási és emberigénye, míg össze nem gyűlik egy naperőműre.
(Vagy a menüben kapcsold be az unlimited money-t és játssz kedvedre. 😊 )
De ha mindenáron azt akarsz, akkor youtube-n vannak videók, hogy hogyan érdemes építeni.
Sokadik próbálkozásra végre építettem egy "működő" várost. Ahol lassan 12+ezren laknak.
A vízerőmű hogyan működik?
Építettem egyet, de csak szakaszosan termel áramot.
Hogyan kéne kialakítani hogy folyamatosan működjön?
Csak épp ha folyton bedugul a forgalom, meg a tömegközlekedés se jó, akkor amúgy sem fog felfejlődni, sőt, akár vissza is fejlődik később a ház.
Itt is számít hogy milyenek az utak és hogy a ház mennyire lakott? (nem jut eszembe, hogy mennyien laknak az adott telken, a lakóház épüljön)?
Mint a SimCity-ben.
Ha főút, akkor nagyobb házak is épülnek.
Ha viszont csak egy kisebb 2x1sávocska az út akkor nem épülhet lakóépület.
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2018.11.13. 22:10:29
Az autópályák zajvédő fala magasabb lett, vagy csak a szemem káprázik?
...még egy kérdés, használaton kívüli vasúti sínre, hogy tudok vasúti kocsit tenni (dísznek)? Shift-P-vel nem működik.
Köszönöm. T.
Odafigyelek.
Tegnap vagy 3x kezdtem újra egy várost mire tartósan sikerült +ban maradnom.
Ott léptem ki, mikor feloldódott a nagyobb zónák építése is.
Utoljára szerkesztette: EM64T, 2018.11.05. 06:59:34
Nem akar sikerülni a város vezetés..
Egy idő után csak mínusz a bevétel. És nem tudom miért.
(pl. 2.000 a bevétel, nem csinálok semmit és leugrik 900alá..)
Ha kijelölöm lakó/kereskedelmi/ipari övezeteket és ha nem.
Nem jelölöm ki akkor a bevétel több, és gyorsabban is épülnek az épületek.
Most a leárazásban megvettem a játékot.
Szeretném megtudni, hogy hogyan lehet a természetes erőforrásokat (érc, olaj.. stb.) kitermelni.
Egy képen láttam az erőforrás ikonját, de nálam nincs.
Valami kiegészítő kell hozzá?
Vártam nagyon az új dlc-t így ma meg is vettem. 😊 Ahogyan nézem nincs értelme már meglévő városba integrálni, vagy csak több óra pepecselés után. :/ de mind1 is új pálya új élet 😄 Kérdésem az lenne, hogy van-e értelme a régi ipari zónákat használni? Az új és a régi zónák összedolgozhatóak? Pl rámegyek a szék gyártásra de akkor egy idő után a vásárlók nem fognak olyan alapvető cuccok után sóvárogni ami a régi alap ipari zónában készül? ( halrudak, jégkocka stb)
Bakery-nél minek az élő állat? 😮 de komolyan, anélkül nem is indul be a termelés?!
Segítséget szeretnék kérni.
Már 2 éve játszom az alapjátékkal de még nem játszottam DLC kiegészítővel csak a workshopron lévő módokkal és egyébb tárgyakkal.
Ha megveszem az industries kiegészítőt akkor ugye nekem ehhez nem kell a többi DLC?
A másik kérdésem az az lenne hogy magyarosítva van az alapjátékom és ha felteszem ezt a DLC-t akkor úgye az nem kavar be a játékba?
Amúgy a industries videókat látva nagyon jónak igérkezik ez a DLC.
Köszi
Kicsit le vagyunk maradva a PC-s verzióhoz képest DLC-k tekintetében, jelenleg a Mass Transit a legfrisebb ami kijött PS4-re.
A másik különbség, hogy nincs lehetőség modolásra.
Egyébként ugyanaz.
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
A PS4 verzió a módokon kívűl másabb mint a PC-s? Esetleg lebutított, kevesebb lehetőséggel?
Köszi
Szép és jó, hogy lesz gyártási lánc, áruforgalom,meg minden, lehet ezt is mikromenedzselni, de tartok tőle, hogy ez egy újabb alrendszer, ami be fog dögleni az alacsony agent limitek miatt.
Viszont akik valamiért ragaszkodnak a vanillához, azoknak kötelező ez a darab, végre tudnak variálni az ipari zónákkal is.
Érdekes, hogy amíg áram gondokkal küszködtem, addig a lakosság felkúszott 36 ezerre, ahogy megoldottam leesett 26 ezerre, most kezdett el lassan megint emelkedni, már 28 ezer. Az eséshez képest nagyon lassan emelkedik.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Az olaj erőműnek honnan lehet olajat szerezni?
Vettem egy telket olaj lelőhellyel. A hely főlé leraktam sárga zónákat, de az erőművek csak az alapot használják és nincs utánpótlás, az energia igény meg folyamatosan nő a városban, az erőművek meg állnak le.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Nem akarok offolni, de szvsz úgy általában sincsenek nehéz játékok az utóbbi években. Mindenféle trükkel igyekeznek elnyújtani a játékidőt, de az időigényesség nem szinonímája a nehézségnek, egy idő után ezek a trükkök idegesítőek. Pl. egyre kevésbé kezdek olyan játékba, ahol farmolni kell, vagy bossokat ölni. Engem az ilyesmi jobban zavar, mint egy túl könnyű játékmenet.
Utoljára szerkesztette: EM64T, 2018.08.30. 07:12:26