2012
A Paradox Interactive és a Colossal Order által fejlesztett városépítős szimulátor
  • tkari77

Belváros 2040
  • tkari77
    sehova. subscribe-ra kattintasz és automatikusan letölti.
  • csupicat
    Sziasztok,
    tudnátok segíteni: a district style-okat (Collection-okat) hová kell bemásolni, hogy múködjön?
    Köszönöm
  • tkari77
    az mindegy. de a building theme per district mod jobb mint a beépített, állítólag.
  • tuvixplayer
    Thx. Még nem használtam district stílusokat. Kell, hogy európai stílusú térképen legyek, vagy bármelyiken lehet bármelyik stílust használni?
  • tkari77
    soviet style
  • tuvixplayer
    Melyik mod tartalmazza a panelházakat?
  • tkari77
    Csepel SC
  • Mighty
    Felcsút? :)
  • tkari77
    meglévő házak is megváltoztathatók ha beállítom a megfelelő theme-t vagy style-t ?
  • tkari77

A stadionépítési hullám elérte a Csepel SC-t is.
  • tkari77

Csepel City über alles
  • tkari77

Csepeli éjszaka
  • Sanyicucu
    Ezt a bejegyzést a facebookon hol találtad és mikori volt?
  • Sanyicucu
    Köszönöm a gyors válaszotokat.
  • akyyy
    facebookon ezt írták:

"Akik a Cities Skylines - After Dark magyarítást várták a hétvégén, azoktól elnézést kérek, az utolsó pillanatokban előkerültek hibák, amiket most javítottam, ma még tesztelni fogom a biztonság kedvéért és a héten már tényleg tölthető lesz smile hangulatjel"
  • Somae
    Teljesen jó az eddigi is, annyi csak az új dolgok nem lesznek magyarul.
  • Sanyicucu
    Sziasztok!
    Magyarítás van hozzá vagy jó a sima játéké is?
  • zaki
    Asszem ideje ujra elovenni a jatekot... Sokat dob ez a cucc rajta... :)
  • tkari77
  • tkari77
    bizony szép ez az after dark...

• Somae
    Okt. 5-ig féláron van a játék a steam-en. :)
  • Borg
    Le van írva minden pl steamen, meg a paradox saját oldalain is, hogy mit ad alapból a patch, és mit a dlc. Elég hosszú mindkét lista. A sötétedés csak egy dolog...
  • szabii98
    Értem :D jobb is így mondjuk, szebbek az európai épületek
  • horika
    Nem, az "európai stílusban" csak ilyen nagy társasházakat épít.
  • szabii98
    Buszsávok is vannak(én nem emlékszem h a játék elején voltak)
    az európai mapokon nem is épülnek felhőkarcolók a lvl 5ös házakból?
  • botyika
    sztem nem érdemes megvenni. dlc nélkül is besötétedik de inkább zavaró az egész. a simcity-ben legalább este is lehetett látni, építkezni. hát itt felejtsd el mert nem látsz semmit se kb. én kb kétszer megnéztem milyen a sötét aztán kinyomtam off-ra. a day-night ciklus nem különösebben érzékelhető, kevesebb kocsi indul útnak meg ilyesmi, de nem tudtam semmi rush-hour feelinget csinálni. ezenkívül van benne pár hülye policy meg taxit. nemis igazán értem minek kellett ehhez a dlc. inkább csináltak volna többféle úttípust meg kereszteződéstípusokat, az egész útépítést sokkal jobban kifejleszthették volna. a kocsik ugyanúgy hülye útvonalakat választanak, stbstb. pedig a főjáték eladásából volt egy csomó bevételük, felvehettek volna pár embert és fejleszthettek volna a játékon.
  • sertrex
    Igen. Észrevettem, ezért is kérdeztem.
  • horika
    A dlc nélkül is besötétedik
  • sertrex
    Ezzel az új DLC-vel csak annyi változik, hogy besötétedik vagy van más extra is?
  • horika
    Anno az alapjátékot én is RU régiókóddal vettem, azt csak az aktiváláskor kellett "oroszországból" vpn-nel belőni, utána 1x sem kellett variálni vele. Gondolom ez is ilyen. De persze csak saját felelősségre.

Amúgy G2A-n 2700Ft most épp a az alap és 2500Ft az orosz régiókódos verzió. Minusz ha tud valaki bónusz kódokat.
    Utoljára szerkesztette: horika, 2015.09.29. 00:04:53
  • vitya81
    köszi...holnap nekifekszek, bízom benne hogy hamar meglesz a bűnös :)
  • jocking
    Van itten ez az oldal:
    http://www.nuuvem.com/item/cities-skylines-after-dark
    Az lenne a kérdés, hogy vajon ez régió kódos-e? A vásárláshoz VPN kell, de a serial-t vajon ellenőrzik, hogy hol aktiválom?
    (Megérné, kb. 1700 Ft-ra jön ki, a steam 4500-ához képest.)
  • horika
    Kapcsold ki először a felét, aztán maradék felét és így tovább, hamar meg lehet találni. Kivéve ha több asset is bekavar.
    Utoljára szerkesztette: horika, 2015.09.28. 17:16:40
  • vitya81
    Hali! Lehet megvan a probléma okozója. Számtalan újraindítás és a contentek kapcsolgatása után úgy tűnik, hogy a probléma akkor jelentkezik, ha az Assets-nél valami be van kapcsolva. A gondom csak az, hogy ebben a mappában kb. 100 épület van, és nem tudom kizárni melyik lehet a hibás, ha csak nem egyenként elkezdem őket be/kikapcsolni, hacsak nincs rá valakinek valami okossága. Amúgy most már hibaüzenetet is ír ki, ha az Asstes be van kapcsolva:
    "Broken assets:
    Custom Assets: 439415414.New Asset_Data: Private building cannot include roads or other net types [BrokenAssetException]
    Details:
    No details
    BrokenAssetException: Broken assets:
    Custom Assets: 439415414.New Asset_Data: Private building cannot include roads or other net types"

de számomra ebből nem egyértelmű sajnos hogy mi okozza ezt a grafikai hibát :( ha nincs más mód, akkor elkezdem egyesével kapcsolgatni az épületeket....

Amúgy modok vannak fent, azok bekapcsolva nem okoznak problémát
  • horika
    Elég furcsa, én ilyent még "sajnos" nem láttam, nem tudom mi lehet a gond. Modok vannak fent?
    Utoljára szerkesztette: horika, 2015.09.28. 16:09:21
  • vitya81
    Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Megvettem a játékot, de nem tudok vele játszani, mert valami grafikai hibája van, de csak a menünek. Mi okozhatja a problémát? Találkozott-e már valaki vele? Újratelepítés többször megvolt, VGA driver legfrissebb, más játékoknál nincs grafikai probléma.... tököm ki van vele, hogy végre a kezemben van, de nem tudom használni, mert ilyen ocsmány :(

http://prohardver.hu/dl/upc/2015-09/234965_cities1.jpg
    http://prohardver.hu/dl/upc/2015-09/234965_cities2.jpg
    http://prohardver.hu/dl/upc/2015-09/234965_cities3.jpg
    Utoljára szerkesztette: vitya81, 2015.09.28. 15:52:55
  • Conqvistador
    Na lemértem a mostani utolsó betöltés idejét. Extrém soknak érzem. :D
    21k-s város feloldva a 25 területtel és átfutva a modokat semmi olyan komolyabbat nem láttam ami megterhelhetné a rendszert.

4perc 55mp kellett neki míg beadta a várost. Remélem, hogy nem a procit/vga-t kevesli hanem az elavuló rendszer és a lassú winyó a ludas benne.
    Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2015.09.28. 13:41:39
  • Conqvistador
    Radeon HD 7850 OC ezen elvileg menni kéne rendesen.

Na most szerinted a MOD vagy a sok hozzáadott épület park stb zavarhatja? Azok Assets-ek vagy mik.
    És olyan hatalmas modmennyiséget nem is használok.
  • botyika
    a modok miatt van. nekem ratyibb a gépem és semmi gondom. videókarid milyen?