1474
A méltán híres Heroes of Might & Magic sorozat legújabb tagja.
  • Andrews2007
    Az azért más indie fejlesztők indie Ubi Art motorral, kis kevés pénzből és marketinggel. Ha csak erre a vonalra nem áll rá 100%-ra Ubi, itt nem lesz változás sajnos. :(
  • Twist3r
    Egyetértek! :-)
  • Pio
    Ebben mondjuk van igazság... :(

Viszont a Ubi hoz ki igazán különleges (és jó!) játékokat is, például Valiant Hearts, Child of Light, vagy a Rayman reboot, szóval azért én egy picit szeretem is őket a sok hibájuk ellenére.
  • Shiwo
    " minden Ubis HoMM játék bugosan jött ki félkész/kivágott feature-ökkel."

hát, amennyire én észrevettem, ez speciel nem HoMM feature, hanem szinte minden Ubis játékkal előfordul, még a tripla A-s címekkel is...
  • e98ff
    "csak kb az év játéka változattal jók addig kijön 20 patch"
    Pontosan akkor fogok én is erre pénzt kiadni, ha kijön a GOTY verzió. Addig nem vagyok hajlandó pénzelni, amíg minőséget nem tesznek le az asztalra :)
  • Andrews2007
    S mindenhol azt mondják a fejlesztők és kiadók, hogy ma már mindenki 3D-ben dolgozik s gyakorlatozik, ma már 2D-ben drágább és nehezebb a munka ez azért mondjuk durva. :D Ezért dolgoznak a 3D-vel még gyorsabb is. Ez kb olyan mint a filmeknél a CGI. Ma már olcsóbb és gyorsabb vele dolgozni, de akkor se azt az érzést adja. Ezen kéne változtatni.
  • Andrews2007
    Sajnos ma minden játéknál ez van kivétel Blizzard és CdProjekt kb. Nézd az EA játékokat a Warner Bros játékokat (Arkham Knight khmm bolt visszahívásai, Ubisoft új játékai, Bethesda játékok (Skyrim, Oblivion stb) is csak kb az év játéka változattal jók addig kijön 20 patch)), Az a trend, hogy minél gyorsabban hozzunk ki játékokat minél gyorsabb nagy pénzszerzéssel.

Szóval én annyira nem csodálkoztam. S néha még többet is kérnek mint 12e ft ezekért. Én a játék alap játékmechanikáját viszont jónak tartom még ha technikailag bugos is . S ne felejtsük el itt van először random map generator az alap játék esetén az egész sorozatban! Mod és pályaszerkesztő mely jobb és részletesebb a H5 és a H6 -nál. Ezek a tények ez már nem vélemény. Már ki is jöttek az új mapek hivatalos oldalon is meg a map4heroes oldalon is. Sokaknak a 3D -s térképpel van bajuk, én is jobban örülnék egy jól megalkotott akár a h3 vagy h4 féle 2D-s grafikának, de a h5 óta 9 éve már félig meddig megszoktam a 3D-t lehet csak azért látom át jobban mint mondjuk 6-7 éve.
    Amiben viszont változtatnia kéne mindenképp az Ubinak a grafikai stílus legyen sötétebb ala H3 féle ne ilyen csili vilis. Tehát én az alapokkal vagyok megelégedve ami a H6 ban nem volt teljesen jó. A technikai kérdés javítható csak várni kell rá sajnos, a héten jön az 1.3 patch már pl. H3 -ra is kellett 4 darab patch és 1-2 mod pl WT.
    Utoljára szerkesztette: Andrews2007, 2015.10.26. 13:36:36
  • GLADSUM
    Szerencsemre en rendkivul turelmes vagyok. Megvettem a jatekot s igy nekem teljesen megfelel h. javitgatjak. Talan 1 ev mulva tokeletes lesz s johetnek hozza a tovabbi kiegek. stb. Most ugyan nem jatszok vele annyit. (elobb befejeztem a 6. resz questjeit) s most kis aktivitassal ismerkedem vele. Lesz majd egy nagyobb szunet (starcraft 2 - protoss idejeiben), de akkor is bizom benne h. jo lesz ez meg. :)
    index lehuzas ide, heroes 3 istenites oda, lesz ez meg tokeletesebb. :)
  • Pio
    Épp az a baj, hogy nem adja oda jó fejlesztőcsapatnak és nem szán rá elég büdzsét.

Nézzük kik csinálták a Ubi-s játékokat:

Nival (HoMM 5) - na ez volt az egyetlen közepesnél jobbnak mondható fejlesztőcsapat a projekten, orosz indie fejlesztők, egész jó dolgokat tettek le korábban az asztalra (Rage of Mages, Etherlords, stb...), de azért nem egy AAA fejlesztő, túl nagy projekt volt nekik a HoMM 5 és ez a megjelenéskor nagyonis meglátszott, később azért kkupálták

Blackhole (HoMM 6) - nem túl tapasztalt fejlesztőcsapat, összesen 2 közepes minőségű játékuk volt a HoMM előtt, igaz mindkettő stratégia. Azt pedig tudjuk, mi lett a sorsuk a projekt végére...

Limbic (HoMM 7) - nekik érdemi játékuk ez előtt csak a Might&Magic X volt (kivéve persze ha idesorolod a Pferd und Pony - Das Große Pferde Quizt :D).

Tehát a fejlesztőcsapatok sose voltak AAA csapatok, költségvetési/idő oldalról pedig tudjuk, hogy minden Ubis HoMM játék bugosan jött ki félkész/kivágott feature-ökkel.

Az a baj, hogy ha így is megéri tolni tovább a szériát, akkor így fogják tolni tovább, ha pedig nem fogja már megérni, akkor vagy nem jön új rész (ala Prince of Persia) vagy eladják az egészet úgy, ahogy van és akkor reménykedhetünk abban, hogy jó kezekbe kerül.
  • e98ff
    Ja és ezek nem tények, hanem az én véleményem. Tessék úgy kezelni. :)
  • e98ff
    Mondjuk én 12.000 Ft-ét nem azt várnám, hogy egy félkész valamit kapok, amit pár hónap után felpeccselnek. Tudod, miért? Mert addigra az ember már valahogy végigszenvedte a hibásan kiadott játékot, mire játszható lenne, már végigtoltad, szenvedve.
    A cikkíróval egyetértek, a heroes a 3. résznél elkészült, azóta csak szenvednek vele. És nem csak én látom így, az Ubi sem hiába adja oda a projektet a legjobb fejlesztőcsapatnak. Sajnos ez tény, a kedvenc harmadik részünkből mára egy üres fejőstehén lett, ami már tejet is alig tud adni. A Heroes 6-tal befürödtem, kb 10 óra játék után untam az egészet, egyszerűen kevés vár, kevés térkép, kevés szörnytípus van benne, mindig ugyanazon a pályán harcolsz ugyanazokkal a szörnyekkel.
  • Andrews2007
    Mint már írtam úgyis megnézik hisz sajnos nem sajnos a 2. legnézettebb oldal kb itthon... Épp ezért akarom rávezetni az embereket akik már legalább látták, hogy ne véljék 100%-osan valósnak s igaznak a cikket...
  • Lokker
    Ezt már írtad...
  • Dzsini
    Te pedig segítesz nekik az olvasottság elérésében :)

A tények soha nem tántorítottak el senkit abban, hogy újságot írjon.
  • Andrews2007
    Úgyis elérik az 1. vagy 2. legolvasottabb híroldal és ott főoldalon meglátják ezt a hülyeséget .... Ez a gond. A magyar hivatalos Heroes holnap fórumán is fogyatékosnak nézték a cikkírót...

A leírás alapján semmit és patchek nélkül még.

Jövő héten meg már a 1.3 patch jön legalább dolgoznak a javításokkal.
    Utoljára szerkesztette: Andrews2007, 2015.10.25. 13:58:50
  • aggeus
    A cikk íróval nem értek egyet közel 1 hónapos eredeti játékkal való tapasztalat mellett.Igen valóban vannak(voltak) bugok,de ez valamiért mégsem ment a játékélményem rovására.Élvezem a játékot és remélem a további javítások még játszhatóbbá teszik majd.Arról nem is beszélve,hogy a cikk író vajon hány órát tesztelte a játékot mire megírta a cikket???...Van egy gyenge sejtésem...semennyit.
  • Dzsini
    Te is ráklikkeltél, te is elolvastad, és még linkeled is másoknak, akik szintén sokan megnyitják. A céljukat elérték vele, nem?
  • Andrews2007
    http://index.hu/tech/2015/10/24/hibas_termek_most_csak_tizenketezer/

Nem azért, de ez az index cikk egy szokásos egyszerű barom index fikázás. Hát ha nem akar Heroessal játszani akkor játsszon COD-al ott elég az 1 óra belefécolás.... A Heroes 3 at meg szintén azért ismeri jól mert régen iszonyat sokat játszott vele fiatalként.... De most már nem akar vele néhány órát se játszani akkor ne is játsszon. ha nincs rá ideje minek ír róla cikket? Láthatóan nem vág semmit a játékból. Én 2,5 kampány után elég sok mindent átláttam pedig még a felét se vittem ki.
    A régi Heroesoknál nem volt oda írva szinte semmi magyarázás (pl artifaktok mit adnak, skillek tágabb részletezése stb), s főleg nem magyarul a H2 H3ban. Most neki ez nagyon bonyolult pedig minden fele van írva szinte már túl sok minden is.
    Sokkal több a hasznos skill választási lehetőség is mint a régi részekben azokban pl a baj az volt hogy nagyon kevés volt és sokszor volt hogy a 2 választás közül az egyik **** is volt pl Eagle Eye. Egyébként pont a fanok nagy része a Heroes 3 -hoz hasonlítja az új részt nézzetek meg pár külföldi rajongói youtube videót vagy 1-2 magyart vagy a metacriticet. S ugye az t baj hogy nem Heroes 3 pedig pont ahhoz hasonlít.
    Áh hülyeség csak felhúzott ezzel a szokásos is index szidás cikkel amit a filmek 90%-ához és játékok 95%- ához csinálnak. Ezért kapott pénzt az elég fájó.
    Utoljára szerkesztette: Andrews2007, 2015.10.25. 12:03:04
  • Andrews2007
    https://www.facebook.com/bhsummers/videos/10153187553601938/

Musical Heroes moment
    — with Paul Anthony Romero and 2 others at OD NOWA.
    Kis meglepetés történt a lengyel Heroes koncerten ahol a Heroes 4 és a 7 zenéi biztosan szerepeltek. Reméljük lesz majd később egy teljes videó.
  • Thomasovics
    Index
  • Carmang
    Routered van? Engedélyezd benne ezt a portot.
  • aggeus
    Nálam dettó ugyan ez,...nem tudtam online játszani.
  • Lpmike6
    Valaki nem tudja miként lehet online játszani? Eredeti a játék, de azt írja, hogy az online játék létrehozásához 27015-ös port megnyitása szükséges. Tudja valaki mit jelent ez? Játszott egyáltalán bárki online már?
  • aggeus
    Semmi gond.Én is megkaptam a levelet és a UPlay valóban lefrissítette magát,...új lett a felület ,...be került a club.
  • aggeus
    Valaki megcsinálta már a Sylvan-os küldetéseket?...Hogyan lehet túl jutni azon a pályán ahol a bokrokat kell felgyújtani,sötét elfek az ellenségek,...és kalózok vannak a mellék küldetésként ?....Már mindent megcsináltam,de nem jutottam még ki a küldiből.
    Utoljára szerkesztette: aggeus, 2015.10.24. 15:13:02
  • aggeus
    Rájöttem...csak az egyéni játékban elérhető a pixel mód....amúgy tényleg nem sok értelme van. :)
  • gandrus
    Emailt kaptam, állítólag a Ubisoft-tól. Nem tudom, hogy tényleg tőlük származik-e, de a helyesírási hiba rögtön az elején elég ciki. :)

Email
    Utoljára szerkesztette: gandrus, 2015.10.24. 15:05:50
  • pjboy091
    Én bekapcsoltam a pixel modot és hát eléggé...pixeles :D
    Egyébként a M&M X-ben is elsütötték már ezt a poént a fejlesztők. Jópofa, de értelme nem sok van. Ráadásul kifolyik tőle az ember szeme egy idő után.
    Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2015.10.23. 13:44:42
  • Lokker
    előző részben is így volt hogy csak a set itemeket vitte tovább
  • aggeus
    Ja valaki próbálta már a pixel mod-ot?...Mert nekem eddig még nem sikerült előcsalni,...hiába pipálom ki.
  • aggeus
    Nem tudom ki,hogy van vele,de én nagyon nehezen emésztem meg azt,hogy a küldetéseknél sokszor bajosan megszerzett cuccokat,tárgyakat a karakterünk nem viheti magával a következő pályára.Ez nagyon gáz,...a készítők talán itt sem tudták befejezni a munkájukat?-Vagy talán így is akarták?
  • Andrews2007
    https://www.dropbox.com/s/hexwaxoujpmh59f/MMH7Game-Win64-Shipping%202015-10-21%2021-40-59-946.jpg?dl=0

Hát képbeszúrásnál eltűnik hmm.

Köszönöm úgy néz k ia dropbox jó lesz szóval ez az a kép a csata kimenetéről.
    Utoljára szerkesztette: Andrews2007, 2015.10.22. 13:56:54
  • Lokker
    Sylvannál a core íjász egység ami iszonyat op, főleg ha van mellé a hősnek képzettsége hogy minden ranged egység átlője a teljes pályát. Kap egy kis sebzésnövelő varázslatot és 2x lő.
  • b-type
    A nekromantákkal mindig csak baj volt a HoMM történetében :D
    majd súlyozzák még, baromira nem egyszerű kiszintezni, ...mint a 4.-ben a vámpír gyors és szétüt mindent....kivéve ha jól játszol ellene.
    Nehéz jól súlyozni, mert ahhoz hogy egyértelmű overpower legyen kikiáltva ahhoz már tényleg ismerni kell a játékot. ...van ami első blikkre túlzás aztán valaki jön és megmutatja a tutit ellene.
  • Jacktor
    A necro egy nagyobb pályán bármilyen más fajt szanaszét ver pár hónap után. Haverral hotseat, ő természet, én necro. Pár hónap után neki közepes sereg, 30-40 elit és 10 körüli bajnok lénnyel, nekem akkor már 1500+ csontvázam és 600+ szellemem volt. Mást nem is vittem a csatákba.
    Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.10.22. 13:03:02
  • Lokker
    Azt kell mondjam, hogy a kampány egy nulla. Unalmas és követhetetlen. Sima single vagy hot seat játékmód sokkal élvezetesebb. Itt nem olyan op a dungeon mint a 6-ban volt, szerintem a Sylvan a legerősebb most, de a strongholdot és a nekro várat még nem próbáltam.
  • Botond #926
    Várni kell, pár perc után indul el csak a letöltés.
  • cyber
    Sziasztok!
    Szerintetek miért nem tölti le az 1.2.1 frissítést a kliens?
    Valaki találkozott ilyen hibával?
  • gandrus
    Dropbox?
  • Andrews2007
    Képet nem tudok valahol itt fetölteni? Az Academy kampány utolsó pályájának vége durva volt. :D Hatalmas túlerő ellen nyertem amit bőven halálosnak jelzett a gép.
    Csináltam is a győzelemről egy képet hogy látható legyen a túlerő és hogy alig maradt emberem de megcsináltam a lehetetlent. :D

Na hát nyertem maradt kb 49 fejlesztett gargoylem grin emoticon
    de szép egy halálosnak kiírt ellenségre hát elég nagy előnye volt + a fal
    ?D
    de annyiféle és oly erős varázslatom volt, hogy megoldottam
    vízmebrán és szent égi vagy milyen pajzs
    alig szivattak a végén már az egységemnek
    A összeomlás spellem meg 30 rakhaszaát kinyírt meg 8-10 fejlesztett varázsmadarat
    bármit gyakorlatilag
    800 mannával meg megoldható. De mekkora csaló volt a gép ekkora sereget berakni váeba. Előtte még kb ennek a fele 2 sereggel is volt már :D Meg azt hittem a 41 es Mágiám jó lesz erre ő jött 47 essel :D Ja ő is és én is nyomtuk az elementálékat ezerrel. :D Neki volt pár gargoyle-a cska azokkal tudtam leverni ugye spellt nem lehet rá nyomni. Seregben meg picit elmaradtam a pálya végén már tőle. :D
    :d

Na képfeltöltésről.hu ról nem engedi... Máshol működik itt nem.
    Utoljára szerkesztette: Andrews2007, 2015.10.21. 22:03:44