Might & Magic: Heroes VII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt leszámítva a játék nagyon tetszik, a Hot Seat mókákra gondolok, csak k*rva kevés a pálya.
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2015.10.13. 17:17:08
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2015.10.13. 15:25:14
https://wotinfo.hu
Hogy ezek mikorra lesznek kész valójában és milyen minőségűek lesznek szerintem sokat el fog árulni arról, hogy mennyire lát még fantáziát a Ubi a játékban.
Persze tekintve a játék kiindulási problémáit és simán megérteném, ha most 1-2 hónapig a bugtalanításra koncentrálnának új content helyett és az új content késne pár hónapot.
Egyébként ne értsetek félre, én nem fikázni akarom a játékot, mert még nem ismerem. Csak félek tőle, hogy itt is kevés tartalommal fog befejeződni a játék pályafutása, és akkor ismét ott tartunk, hogy kevesebbet ad, mint a H3, cserébe drága de szép. Nyugtassatok meg, hogy nincs igazam. 😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Aggeus
A H6 kiegekkel együtt tartott ott, hogy 6 vár, kb 8 semleges lénytípus. Ez édeskevés. A térképen szaladgálva állandóan ugyanazzal a néhány szörnnyel kellett harcolni, amik a várakban elérhetőek, nagy ritkán volt egy elementál/sellő/párduc.
Tudom, ez most a H7. Ha jól emlékszem, eléggé kevés példány fogyott a játékból, tehát nulla az esélye annak ,hogy kijöjjön hozzá két olyan kiegészítő, mint a H3-nak volt az Armageddons blade és a Shadows of death, amik megtöltötték a H3-at tartalommal.
Igen, valóban nem fair egy alapjátékot egy kiegekkel megtűzdelt játékhoz hasonlítani. De attól félek, hogy ha lesz is kieg a H7-hez, az is olyan lesz, mint a 6-nak volt: egy kis pályacsomag, egy új vár, azt csókolom. Mert nem éri meg több energiát belefektetni, mert kevés példány kel el.
Olyan kérdésem lenne, hogy a g2a-n vásárolt uplay-es verzió tartalmazza a magyar feliratot?
Köszönöm
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2015.10.12. 22:13:56
H3 alapjáték összehasonlítva H7-tel.. (nem lenne fair, ha a kiegészítőket hozzávenném, hisz ehhez is jöhetnek még ki..)
1. semleges lény volt 6 db (4 elementál + 2 gólem), ebben van 13 (jó, ebből 5 régebben frakció lény volt, de még így is több.. )
2. ha jól számolom, alap H3-ban 120 tárgy volt, ebben 157-et számoltam össze
3. kevesebb vár van, valóban, jogos, szám szerint 2-vel...
4. ezt nem számoltam össze, de amennyire az editort nézegettem, ebben sincs kevesebb, vagy ha nem is éri el a H3 számát, akkor sincs SOKKAL lemaradva tőle..
vannak hiányosságai a játéknak, de az általad felsorolt problémák nagy része nem jogos
-Erre csináltak a beállításokban egy csúszkát és ha kimaxolod akkor elfogadható az ai sebessége.(Bár nem látom értelmét az alapból lassú beállításnak,...mert ebbe mindenki belefut és csak hőbörög,..persze jogosan 😊 )
Aggeus
Aggeus
1.sokkal-sokkal kevesebb semleges szörny (amik nem valami várhoz kapcsolódnak, pl. a H3-ban volt kismillió troll, halfling, különböző 8-as szintű sárkányok, stb...)
A térképek tele vannak fügetlen szörnyekkel lényekkel amik különböző nyersanyagokat őriznek,szószerint nincs idő mindegyiket megtámadni,ez melett sok köztük a 'veszélyes' is ami igazi kihívást jelenthet.
2.Sokkal kevesebb tárgy
Rengeteg tárgy van a térképeken amik növelik a hős képességét,...de nem túlontúl sok ami már tényleg értelmetlen lenne....Ezekért gyakran meg is kell harcolni,(nincs ingyééé)...nagyon izgi az effajta gyűjtögetés 😊
3.Sokkal kevesebb vár (A H3-ban az alapjátékban 8(!) db vár volt, mindegyik más stratégiát követel meg.)
4. Sokkal kevesebb fajta épület a kalandtérképen
Ez utóbbi kettőt sem lehet gyengeségként említeni,mert hiszen ami több nem biztos,hogy jobb.
Egyébként több épület tipus is van a térképeken ahol,toborzunk,...vagy csak fejleszthetünk.
És a" semleges szörnyek" ??? ...Mintha pedig találkoztam volna ilyennel akik csak simán őrizték a kincseket,vagy nyersanyagot,vagy éppen csak csatlakozni akartak.
Aggeus
Amit furcsának találok az a gép sebességének az állítása.Alaphelyzetben nagyon lassan lép a gép.
Ez ellen van egy csúszka a beállításokban amivel ki lehet maxolni a gép sebességét,ami így már elfogadhatóbbá teszi az iramot.Csak nem értem miért kell bele egy ilyen csúszka???..Ki az aki egy csomag ricát el akar törögetni mialatt a gép lép???? Nyilván mindenki kiofja maxolni,...ez egy kis következetlenség a készítőktől szerintem.Összességében tetszik,...ha jön még ki egy két patch szerintem még jobb lesz.
Aggeus
E98ff :
Igen sok semleges lény volt a 2 kiegészítővel alap játékban nem volt ott se tonnányi féle. Plusz H3-ban is kellett 4 patch az 1.4-re lett igazán jó és balanceos, csak ezt sokan már nem tudják, nem emlékeznek rá.
Utoljára szerkesztette: Andrews2007, 2015.10.12. 20:15:29
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
- sokkal-sokkal kevesebb semleges szörny (amik nem valami várhoz kapcsolódnak, pl. a H3-ban volt kismillió troll, halfling, különböző 8-as szintű sárkányok, stb...)
- Sokkal kevesebb tárgy
- Sokkal kevesebb vár (A H3-ban az alapjátékban 8(!) db vár volt, mindegyik más stratégiát követel meg.)
- Sokkal kevesebb fajta épület a kalandtérképen
Ami nekem a leginkább hiányzik, azok a semleges szörnyek. A H6-ban is annyira unalmas állandóan ugyanazokat a szörnyeket püfölni csta közben...
Összességében jóval kevesebb tartalmat adnak, mint a 3-ban, cserébe pedig kb annyit adnak, hogy van 3d-s grafika?
Utoljára szerkesztette: e98ff, 2015.10.12. 15:31:49
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.10.11. 21:21:03
Jorgen-el kezdtem a bal szélsővel, de nem igazán értem! Nagy nehezen kinyirtam az ellenséges hőst aki szaladgált a térképen meg a középen lévő garrisont is.
A felül lévő garrisonok mind halálosak ha megtámadom bármelyiket.
A küldetés hősök meg valami lezárt terület mögött vannak.
Mi a péló van ilyenkor?
http://www.akciofigura.hu
Szemet szemért, fogat fogért . . . rendeltem már elő pár játékot, szóval tudom milyen érzés, ha átbasznak.
Az eddig felsorolt hibák mellett az enyém inkább csak esztétikai. Csata közben a mozgást jelző rácsot valahogy ki lehet e kapcsolni? Nekem ottmarad a rács, ha a lény már be is fejezte a kört pl: az utolsó lény elpusztítása után. Szép grafika és zöld négyzetek a mezőn.
A felhő szolgáltatással eddig semmi gondom nem volt, sztem teljesen rendben van.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Rita79: Tehát nekem most fizetnem kellet volna teljes árat egy béta állapotban lévő játékért és tudomásul venni, hogy talán orvosolják a legtöbb hibát. Ubinak megelőlegeztem a H6-ot és hozzá a kieget. Na az szenvedés volt a javából, és ott fogadtam meg, hogy uborka terméket többé nem veszek megjelenéskor, hanem szépen virágboltival tesztelés mennyire félkész terméket dobtak a piacra. Lehet hőbörögni hogy ez csúnya dolog de az Ubi saját maga alatt vágja a fát, akár csak az AC Unity-val is.
Sőt, néha az is elég, hogy megnézed élőben, látod, hogy brutálmód le van lakva, és már mész is tovább. Na ilyen nincs egy játéknál.
Picit árnyalnám a dolgot, mert a warez azért nem lopás, hanem engedély nélküli másolás.
Tudom, hogy egyes - főleg nagy - játékkiadók szeretnek egyenlőségjelet vonni a warezolt darabszám és az őket ért veszteség darabszám közé.
Szóval ha egy játékot 2millióan warezolnak, akkor azt mondják, hogy 2millió terméknyi veszteségük keletkezett.
Más játékkiadók - főleg kisebbek - pedig azt mondják, hogy a warez ingyenreklám, hisz őket nem hozzák címoldalon, nincs nagy sajtóvisszhangjuk, így ha valami jót is tesznek le az asztalra, az nem lesz sikeres, nem fognak tudni róla az emberek. A torrentoldalak jelentik nekik a legfőbb reklámfelületet és a warezolók egy része már úgy áll hozzá, hogy ha valami jóba fut bele, azt előbb-utóbb meg is veszi eredetiben.
A magam részéről ha mindenből lenne demo sose nyúlnék torrenthez és ha torrenthez nyúlok, akkor holtbiztos, hogy a játék legfeljebb 5%-át játszom végig, aztán megy az uninstall és addigra eldöntöm, hogy:
1. kell és megy is a buy steamen (ha van is időm rá, ha nem, akkor később, ugyanis összegyűlt 304 játékom steamen és megfogadtam, hogy most már legfeljebb bundle-ben veszek olyat, amivel nem játszok egyből)
2. tetszik, felírom, első leárazásnál megveszem
3. nem érdekel
És szerintem a játékkiadók nagy része pont ezért nem is szenved demoval PC-s játékok esetén. Érdemes megnézni, mennyivel több a demo konzolokon.
Abban viszont teljesen igazad van, hogy sajnos a warezolók nagyon jelentős többsége nem így áll hozzá és a kenyeret is warezolná, ha lehetne, ráadásul arrogáns és elvárja, hogy neki a warezolt játék 100% minőséget nyújtson (akinek nem inge, szóval ez kicsit se Neked szólt, Lokker).
Jó példa erre az a játék, amiben egy játékfejlesztő céget kellett vinned és ha warezzal játszottál, akkor ingame is elkezdték warezolni a játékaidat és emiatt annyit esett a bevételed, hogy csődbe mentél. Warezolók tömegei özönlötték el a játékfejlesztő fórumát és öntötték a felháborodott kommenteket, hogy milyen szarul balance-olt a játék és hogy teljesen igazságtalan benne az, hogy összerak egy jó játékot és a warez miatt veszteséges lesz... 😊
Aztán persze vannak a vicces esetek is, amikor például Ausztrália kitiltja a Hotline Miami 2-t, erre a kiadó közli, hogy az ausztráloknak pedig itt egy torrent link, jó szórakozást. 😊
egy próbát megér..
Most vettem a gamét ha már igy kezdődik szétt is töröm.
Van valakinek valami ötlete? Köszi előre is.