62
  • EnxTheOne
    #62
    Születéssel kapcsolatban:
    Nem olvastam utána hogy ez mennyire igaz, de régebben olyat olvastam hogy Hitler azt csinálta hogy adott hitelt a friss házasoknak 1 gyerek után elengedték a hitel negyedét, 2 gyerek után meg a felét, 3 után a 3/4-ét 4 gyerek után meg az egészet.
    Meg úgy tudom hogy nyugaton az anyák csak pár hétig maradhatnak otthon szülés után, bölcsi vagy bébiszitter drága, gyerek után alig kapnak valami kedvezményt. Gyerektelenségi adót is be kéne vezetni.
    Persze az is nagyon fontos lenne hogy ne nagyon keveredjenek az alja bevándorlókkal.

    Az a kérdés hogy 2050-ben ha valaki nyugatra akar menni dolgozni akkor arabul vagy bushmanul tanuljon az ember :S

    szerk.
    De legalább írni-olvasnia nem kell majd megtanulni xD
    Utoljára szerkesztette: EnxTheOne, 2014.08.09. 16:41:23
  • EnxTheOne
    #61
    Alja munkát pár évtized múlva elvégzik majd a humanoid robotok, addig kéne valahogy túlélni az inváziót :S

    Breivik ott hibázott hogy nem a zűrösebb bevándorló negyedekbe ment négereket meg rejtett erőforrást pusztítani.
  • ostoros
    #60
    Mert nem tudják kontrollálni a folyamatot.
  • Molnibalage
    #59
    Mert...?
  • ostoros
    #58
    Sajnos így van. Kissé hülyék, vagyis inkább rövidlátóak ebben a kérdésben.
  • gforce9
    #57
    Ennek ellentmond az, hogy Németországban most ráálltak a külföldi munkavállalók munkakörülményeinek ellenőrzésére és javítására. Nagyon nem akarják, hogy hazamenjenek. A családi pótlék felét is a Német szerint adnák vagy már adják is, sok esetben visszamenőleg. Csak ne menjenek el. Németek közül kevés akar szalag mellett dolgozni. Vagy épp építkezésen vagy kukásautóban. Ez általában így van a fejlettebb országokban az "aljamunka" büdös nekik (amiket amúgy én abszolúte nem tekintek lenézendő munkaköröknek).
  • Molnibalage
    #56
    Na, ez hasonlóan balfasz, mint halgatyó. Ez hívják kollektív büntetésnek. Szóval, ha egy rokonom valami hülyeséget csinál, akkor engem is megbüntetnek...? Te sem vagy sokkal másabb így ,mint halgatyó..
  • Molnibalage
    #55
    Te mentehetlenül hülye vagy.
  • gforce9
    #54
    Jó tanuló voltam, páran mehettünk, Balatonnál sose voltam addig. Kihagyni nem akartam :) Amúgy minket se érdekelt a propaganda 1-2 buzgómócsingot leszámítva. A lázadásunk kimerült az "Előre" helyett "Jó napot"-tal való köszönésben, amiért folyton lecsesztek. A döntő többség Zánkára a nyár és a Balaton miatt ment. Nem azért mert hitt az úttörők 12 pontjában. Hiszen aki nem volt vak, eleve látta, hogy kamu az egész rendszer. Gyönyörű propagandaszövegek és azzal tök ellentétesen működő rendszer. :) Csak ugye a legtöbben letojták, mert ha nem ugrált az ember el lehetett lenni nyugiban.
  • Vol Jin
    #53
    "Megjegyzem, hogy Breivik nemcsak fiatalokat ölt, hanem robbantott is, erről kevesebb szó esik."

    Dehogy nem. Azért robbantott, hogy a rendőrök oda vonuljanak ki, és a szigeti gyilkolására ne tudjanak reagálni.

    De te suttyó rohadék módjára most nem a te elmeberegségedről kezdesz önvallomásba, hanem azt sugallod, hogy itt valami disznóság folyik, hiszen éppen most is elhallgatunk valamit. Hát a kurva anyáddal operálj így! Arról essen szó, hogy milyen rendszerességgel baszod a konyhapulton!? Erről már kevesebb szó esik?
  • Vol Jin
    #52
    Hehe, én nem mehettem KISZ-táborba, mert rendszerkritikusnak és a szocialista értékrenddel konfrontálódónak vagy mi a fasznak gondoltak. Vagy nem tudom minek, mert már akkor elfelejtettem azt a hülyeséget, amit mondtak, és ki is röhögtem a KISZ-titkárt, meg a többiek is nevettek, pedig megszégyenítésnek szánta az az idióta. Mondtam valami olyasmit, hogy a sötétben bujkáló reakciós ellenforradalmárt ki ne hagyja.

    Hallgatyónak:

    Fogadjunk Hallgatyó, hogy te a legcsillogóbb szemű kis komcsifatty voltál! Mert már akkor is az első körben szoptad be a félrevezető propaganda szövegeket. Mivel eszed nincs, hogy mérlegelj, a hivatalos szövegeket ezért tartod gyanúsnak. Agy, ha valaki azzal kezdi, hogy valami galaktikus összeesküvésnek a része a média, akkor első körben szopod be a további mondókáit, mert olyan hülye vagy, hogy észre sem veszed, hogy ismét csak a propagandát szopod be tövig, csak másét.

    Te egy ostoba, ezerszer becsapott, megvezetett kis szerencsétlenség vagy, aki úgy próbálja magával elhitetni hogy valójában értelmes, hogy a többieket tartja megvezetett ostoba embernek, miközben a vélt bölcsessége nem több féltucat messziről bűzlő manipulatív sablonpanelnél.
  • Vol Jin
    #51
    Sőt elárulom neked, hogy a hideg ráz ki a cigányoktól, a négereket ostobának tartom, a néger nőkben semmi vonzót nem találok (nem tudnék egyet megemlíteni, amelyiket szépnek tartom). Az ázsiaiakkal viszont nincs semmi problémám.

    Hogy az európai populáció megmaradjon, egyszerűen meg kell szüntetni a bevándorlást. A meglévő engedélyeket meg függővé tenni. Bármilyen bűnelkövetés esetén bevonni, és a származási országba toloncolni. Még a másod-harmad generációt is. Figyelmen kívül hagyva minden a személyt ott fenyegető körülményt.
  • Vol Jin
    #50
    "Azt látni lehet mindenütt, hogy bizonyos körök megpróbálják tematizálni és URALNI az internetes fórumokat is. Nem elég nekik a nyomtatott sajtó, a tévék, a rádiók, nekik 100% médiatúlsúly kell, hogy irtózatos aljas hazudozásaikat senki se vonhassa kétségbe. "

    Nap mint nap bizonyítod, hogy retardált vagy. Egy skizofrén barom. Totál meggyőződésed, hogy én meg sok más ember akire épp rámorogsz valami titkos földalatti szervezet ügynöke, és az a munkaköre, hogy az interneten téged bosszantson, na meg előkészítsen valami galaktikus összeesküvést.
  • teddybear
    #49
    Mint az egyik említetted, azt kell mondjam csak szánni tudlak. Ilyen rosszindulatú ember ugyanis nem érdemel mást. Jobbik esetben dilis vagy rosszabbik esetben meg egy kiközösítendő pszichopata vagy.

    Ami Breiviket illeti, az egy hidegvérű, számító gyilkos. Azért hogy zavartalanul öldökölhessen a szigeten, bombákat robbantott a főváros forgalmas részén. Kötélen kívül mást nem érdemel, de Norvégia túl civilizált, túl liberális a sommás ítélethez.

    Említetted a "palesztinok mészárosait" is. Ez is olyasmi, ami nem éppen úgy van, ahogy leírod. Azt tudod, hogy amikor legutóbb pár egyszerű palesztin állampolgár tiltakozott a Hamasz rakétázása miatt, azonnal halomra lőtték a hamaszosok őket. A hullákat meg egy az izraeliek által lebombázott épülethez húzták, és lefényképezték, mint a bombázás áldozatait.

    Addig örülj, amíg ilyen liberális országban élsz! Kínában már megkerestek volna, és jobbik esetben mehetnél a bányába, rosszabbikban, vagy inkább neked jobbikban, lelőnének mint államellenes szervezkedőt.
    Utoljára szerkesztette: teddybear, 2014.08.08. 22:39:52
  • gforce9
    #48
    "Breivik igazi hőstettet hajtott végre, akár tetszik ez nektek, akár nem."

    Ezt írtad.

    Méghogy nem dicsőítetted.... a hősnek nevezés mégis miabüdösfranc?
  • halgatyó
    #47
    Nem dicsőítettem. Azt írtam: kétségbeesett cselekedet. Ezt pedig fenn is tartom.
  • halgatyó
    #46
    Én is a kommunizmusban voltam gyerek, és én sem lettem kommunista. De sajnos a liberalizmus nagyon más. Azok a "gyerekek" (hangsúlyzom: NEM gyerekek) épp egy olyan liberánsképző táborban voltak, ahová a HASONLÓ SZELLEMISÉGŰ szülők küldték el őket.
    Továbbá: ha téged körbevesz néhány ilyen fiatal és elszedik a pénzedet, akkor aligha fogod "gyerekek"-ként megnevezni őket.

    Továbbá: NEMCSAK FIATALKORBAN VÁLTOZIK AZ EMBER VÉLEMÉNYE, HANEM SOKKAL KÉSŐBB IS! Akkor most az összes szemét bűnözőt mentesítsük a büntetés alól, mert majd jól megváltozik a véleményük? Az, hogy valakinek a véleménye változik, önmagában nem felmentő ok.

    Mindamellett, én nem helyeslem a gyerekek meggyilkolását. Ezért írtam először, hogy "kétségbeesett cselekedet". Erre nekem estek. Pedig nem bíztattam senkit arra, hogy ilyet csináljon. Sajnos, a társadalom akkora tehetetlenséggel rendelkezik, hogy nem lehet néhány szemét politikus kinyírásával megváltoztatni.

    Megjegyzem, hogy Breivik nemcsak fiatalokat ölt, hanem robbantott is, erről kevesebb szó esik.
  • gforce9
    #45
    Pontosan tisztában vagyok a történelmi dolgokkal is. És pontosan látom a problémákat is az országban. De pontosan látom azt is, hogy a problémák egyik részét az jelenti, hogy vannak olyan emberek közöttünk, akik gyerekgyilkosokat dicsőítenek.
  • halgatyó
    #44
    Még valami. Csak neked, és azoknak, akik fel tudják fogni, a többiek meggyőzését nem tekintem célomnak.
    A 39. hozzászólás hosszú. Ennyi idő alatt, amíg válaszoltál, szerintem nem lehet figyelmesen, gondolkodva elolvasni, főleg a történelmi részét.
    Javaslom, olvasd el és gondold át. Utána szidhatsz.
  • gforce9
    #43
    Te barom állat, a kommunizmusban nevelkedtem gyerekként, mert olyan idős vagyok. Voltam Zánkán is úttörőtáborban, most MÉGSEM vagyok kádárista. Egy gyerek világképe nem kialakult még tizenéves korban. Ő meg bement és halomra ölte őket. "Hősiesen". Egy undorító patkány az ilyen.
    Utoljára szerkesztette: gforce9, 2014.08.08. 20:51:46
  • halgatyó
    #42
    Nem gyerekek voltak, hanem fiatalok. Hasonlóan azokhoz, akiket világszerte a "liberális" elvek szellemében NYOMORÍTANAK meg, vagy gyilkolnak meg.

    Felteszem neked a kérdést: olvastad-e már a neten számtalanszor, hogy például "Hitlert gyermekkorában meg kellett volna ölni" és hasonlókat?
    Akik ezt leírják, sejted kik. A liberánsok. Őket is így leszidtad? Vagy lapítottál?
    Hány gyermeket (csecsemőket is) gyilkolásznak meg manapság? Hadd ne hozzak épp aktuális közel-keleti pédát.

    Mikor fogjátok fel, hogy egy embert NEM CSAK FEGYVERREL LEHET MEGÖLNI? Egy népet nemcsak fegyverrel lehet kiirtani?

    VAN OLYAN ÉLET, AMELY ROSSZABB MINT A HALÁL! És ezt az életet nekünk szánják. Vegyétek már észre
  • halgatyó
    #41
    Még valami, vol jin nevű emberiség-gyilkos szemét! Igen hozzád szólok!
    Nem tudom, mi a foglalkozásod, de egyet tudok: ha neked csak 3 olyan osztálytársad lett volna, akik az iskolai órákon ordítoznak, ELLEHETETLENÍTIK AZ ÓRÁT, megfenyegetik a tanárt, elvennék a tízóraidat, megvernének,
    akkor te most nem mérnökszerűség lennél, HANEM A KUKÁBAN KOTORÁSZNÁL ÜRES ÜVEGEKÉRT!

    Hogy értsed, miről van szó, mit jelent a gyermekeink jövője.
    Hogy a te jövőd mit jelent, azt is leírom: ha 30 év körüli vagy fiatalabb vagy, akkor NEM LESZ NYUIGDÍJAD. A "magán-nyugdíjpénztár" nevű sikkasztó gengeszterekben ne reménykedj, az "európai értékek" közé ugyanis odatartozik a büntetlen csődbemenetel joga és a kisemberek pénzének büntetlen elsikkasztása is. Az államok addigra fel lesznek számolva.
  • gforce9
    #40
    Nagyon ritkán nyilvánulok meg így, de te teljesen barom vagy. Egy embert aki tizenéveseket gyilkol halomra, te hősnek tartod? Miféle magából kifordult emberhez nem méltó észjárásod van neked? Gyerekek érted? Gyerekek! Akik jórésze valószínűleg bulizni volt a táborban, nem politikai meggyőződésből. A nyomorult "hősöd" pedig nem egy gettóba ment be és ott kezdett el balhézni, hanem egy ifjúsági táborba. Hihetetlen, hogy ebben a sokat megélt országban, még van hová fokozni a gyűlöletet és az embertelen dolgokat.
  • halgatyó
    #39
    Látom, nem csitul a mocskolódás. Eredetileg nem akartam hosszas vitát nyitni, de ezekre mégiscsak reagálni kellene, a téma méretéhez és fontosságához KÉPEST NAGYON RÖVIDEN.

    Azt látni lehet mindenütt, hogy bizonyos körök megpróbálják tematizálni és URALNI az internetes fórumokat is. Nem elég nekik a nyomtatott sajtó, a tévék, a rádiók, nekik 100% médiatúlsúly kell, hogy irtózatos aljas hazudozásaikat senki se vonhassa kétségbe.
    Aki nekik nem tetsző akármit állít, azt a liberánsok és tolerálisok (vagy hogy nevezzem az emberi történelem legmocskosabb szemeteit) nos azt szeretnék kivégezni, börtönbe zárni, elmebetegnek nyilváníttatni, stb... Igyekeznek minden erővel dehonesztálni, nevetségessé vagy szánalmassá tenni.
    Az internetes fórumokon megpróbálják a népvélemény látszatát kelteni, az ellentltes véleményt írókat ELRIASZTANI, felidegesíteni, bemocskolni.
    HÁT EZÉRT NEM FOGOM SZÓ NÉLKÜL HAGYNI A MOCSKOLÓDÁSOTOKAT. Ha fejreállva összefossátok magatokat, akkor se!
    Csak azért se!

    Ti tényleg komolyan azt hiszitek, hogy néhány "elgurult a gyógyszer" meg hasonló dumákkal TARTÓSAN el lehet riasztani az embereket? A világ sorsa fordulóponthoz érkezett. Nagyon sokan komoly fizikai áldozatot hoznak vagy egzisztenciális létüket, és akkor ti azt hiszitek, hogy az ilyen mocskolódásal bármit elérhettek? Nagyon el vagytok ti tévedve.
    Térjünk a lényegre.

    A PROBLÉMA EGYETLEN SZÓBAN: A JÖVŐNK!
    Nem több (nincs is ennél több a világon) de nem is kevesebb.

    EURÓPA PUSZTUL. Akár tetszik nektek, akár nem. (úgy tűnik, hogy ez a pusztulás inkább tetszik nektek, azok pedig, akik ellene merészelnek szólni, azok az elmebetegek, tömeggyilkosok, stb. szerintetek.)

    Ennek a pusztulásnak pedig OKAI VANNAK ÁM. Akár hajlandóak vagytok felfogni, akár nem. A pusztulás számos területen folyik, és számos okból. ÉN MOST CSAK EGYET EMELNÉK KI ezek közül, a legsúlyosabbak egyikét: a demográfiai fegyver borzalmas hatását.
    Mert ami itt zajlik, az a demográfiai fegyver felhasználása a kipusztításunkra (többek között.)

    Lassú, de nagyon végzetes hatású fegyver ez. És sajnos sokak nem veszik észre a működését. Vagy mert szellemileg nem képesek rá, vagy mert egyetértenek vele.
    Azért ezt a pusztítási területet emeltem ki, mert az ellenem folyó mocskolódás során Breivikkel kapcsolatos állításomba kötöttetek bele. (Gyaníthatóan más bajotok is van, de én sem akarok litániát írni, más dolgom is lenne)

    Az emberiség eddigi történelmében sok ország, birodalom, nép létezett. Egyesek fennmaradtak, mások nem.
    MI KÜLÖNBÖZTETI MEG A FENNMARADT NÉPEK SORSÁT AZ ELKTŰNTEKÉTŐL?
    Gondoljuk csak meg. Hová tűntek el az ókori egyiptomiak? (Egyiptom mai népe NEM AZ!) Vagy a Római birodalom egyes népei?
    Miért nem tűnt el a magyarság a tatárjárás rettenetes pusztításai miatt? És a törökdúlás miatt?
    Hová tűntek ezzel szemben Amerika őslakói? Vagy Ausztráliáé?
    Miért nem tűntek el a perzsák, a görögök, a kínaiak, a japánok?

    Lehet még sorolni sokáig, a lényeg: BÁRMILYEN MEGHÓDÍTÁST ÉS LEIGÁZÁST TÚLÉL EGY NÉP, SŐT, MÉG A FEGYVERES KIIRTÁST IS, CSAK EGYETLEN EGY DOLGOT NEM: HA BESZIVÁROGNAK A TERÜLETÉRE MÁSOK ÉS TÚLSZAPORODJÁK.

    EURÓPÁVAL MOST PONTOSAN EZ TÖRTÉNIK. Tódulnak a bevándorlók befelé, nagyrészük analfabéta, csak a jogait ismeri. Viszont annál szaporábbak. Magyarországon is hasonló a probléma csak a "mieink" már 6 évszázada itt vannak, ez persze kevés volt a beilleszkedésükhöz. Csak egyetlen példa a számtalan sokból: 7 és fél perces videó

    A PROBLÉMA OKOZÓI "KAPUKON BELÜL" VANNAK. Saját magukat úgy hívják: "liberálisok". A valóságban a legundorítóbb, leg-gyűlölködőbb, leg-intoleránsabb banda. Nekik köszönhetjük a lassú kipusztításunkat.

    Támogatják, szervezik, pénzelik az analfabéták bevándorlását. MEGTILTJÁK AZ ORSZÁGOKNAK, HOGY VÉDEKEZZENEK. (Nemrég pl. Svájcot kezdték ki, hogy hogy merészeltek azok népszavazást tartani a kérdésben. A baazinagy demokraták és toleránsok... Előtte Dániával B**kodtak)
    Érdekes, hogy NÉPSZAVAZÁST SEHOL SEM TARTANAK A KÉRDÉSRŐL. Odáig már nem terjed a baaazinagy demokrácia és tolerancia.

    Breivik igazi hőstettet hajtott végre, akár tetszik ez nektek, akár nem. Önfeláldozással felszámolt egy liberánsképző ifjusági tábort.
    100 millió Breivik kéne Európába, és akkor megmaradnánk. Jaaa, a liberánsok, hát azok elmennének a büdös vérvörös francba, nélkülük élhetőbb lenne ez a kontinens és lenne jövőnk. Így meg nincs.

    Párizs, Malmö, London és még sok város már megismerte a bevándorlás igazi arcát. Azoknak a városnegyedeknek a rettegését, ahová rendőr sem meri betenni a lábát. Csak a hazafiakkal keménykednek a rongyőrök, a szemeteknek mindent szabad! A németeknek például tilos megemlékezniük a DREZDAI MÉSZÁRLÁSRÓL, ahol a liberánsok legfőbb országa tízezreket gyilkolt halomra.

    Még egy fontos jellemvonása a pusztításnak: a nagy baj nem egyszerűen az, hogy leszaporodnak minket. Ha mondjuk a németek (igazi németekre gondolok) jönnének Magyrországra és leszaporodnának minket, semmi baj sem lenne. A BAJ AZ, HOGY PRIMITÍV, ERŐSZAKOS NÉPEK ÖZÖNLENEK, ÉS NEM CSUPÁN LESZAPORODNAK MINKET, DE MEGVERIK, FENYEGETIK, MEGERŐSZAKOLJÁK A GYEREKEINKET, ELÉRTÉKTELENÍTIK A LAKÁSAINKAT, ÖSSZEOMLASZTJÁK AZ EGÉSZSÉGÜGYET, A NYUGDÍJRENDSZERT, AZ OKTATÁST, ÉS VÉGÜL AZ ÁLLAMI KÖLTSÉGVETÉSEKET. kÖZBEN KIIRTJÁK AZ ŐSLAKOSSÁGOT.

    100 millió Breivik kellene Európába.
  • Vol Jin
    #38
    Őszinte leszek, hozzád, ezért most megmondom, hogy magasról leszarom ezt az eszmefuttatásod.

    Mert az egész abból indult ki, hogy ez a degenerált Hallgatyó Breiviket egy kétségbeesett tettre kényszerült hősnek tartja. Erre csak annyit tudok mondani, hogy fulladjon bele a saját szarába.

    És akkor itt vége is a történetnek. Nem szeretném filozófikus földgömbforgatásos geopolitikai szemináriumba torkoltatni.

    Úgyhogy biztos érdekelne az itt kifejtett véleményed, csak most konkrétan leszarom. Ami pont nem ellened irányul, csak az a tény, hogy Breivik áldozatként bemutatására adott reakcióm nem vitaindító alapnak szántam.

    Pusztán csak közöltem, hogy aki Breiviket hősnek, áldozatnak tartja, az egy retardált büdösgyökér fasz.
  • NEXUS6
    #37
    A kétségbeesésnek sok formája van, egyrészt.
    A magányos "hősök", a terror támadások általában nem sokat érnek el.

    Breiviket NEM minősítették pszichopatának, bár magánvéleményem nekem is az, hogy valójában az. A norvég társadalom, a bíróság azonban ezzel több dolgot is jelzett. Pl. hogy nem hagyja magát egy ilyen tett által befolyásolni, nem fexik le a terroristáknak, mert hisznek azokban az elvekben, amire a társadalom épül. És ennek másik oldala, hogy mint emberről még Breivikről sem mondtak le. Ezt jelképezi, hogy a bíró ahogy tudom kezetfogott Breivikkel. Ez a mi balkáni társadalmunk számára, a mi reflexeink számára nem értelmezhetetlen, hanem gyomortforgató, undorító. stb.

    Breivik szerencsétlenség az, hogy nem a mi társadalmunkban, vagy valahol Kelet-Európában él mert nálunk annak amit tett lenne üzenete, mert a mi társadalmunk a félelemre, a kirekeesztésre, az emberek közötti egyenlőtlenség fenntartására épül, amiért Breivik is harcol. Sajnos a Norvég társadalom ennek tök ellentéte, elveiben. Ahogy más skandináv országban ott is évtizedek alatt a lájtos szocik/szocdemek kiépítettek egy mondjuk úgy igazi demokráciát, egy kölcsönös előnyökre épülő rendszert, ami mögött a társadalom többsége is felsorakozik.

    Az, hogy ez a jóléti állam a mai napig fenntartható, hogy Norvégia a mai napig a globalizáció ellenére sikeres, vagy inkább a globalizációból előnyt kovácsoló ország, az viszont kevésbé ennek a demokratikus berendezkedésnek és sokkal inkább az olajnak köszönhető. Ebből ugye az is látszik, hogy nem attól lesz egy ország sikeres, mert balkáni/ banánköztársasági/kínai szűkített demokráciával dolgozik, hanem hogy a világgazdaságba be tud-e olyan termékkel kapcsolódni, amire konjunktúra van. Ha van ilyen akkor akár egy jóléti, libsi demokrácia, jóléti állam is fenntartható, ha nincs akkor meg hiába keménykedünk, meg szigorúskodunk. Max a 10 emberre jutó 1 almát tudjuk igazságosan, vagy igazságtalanul elosztani.
  • Vol Jin
    #36
    Szerinted rózsaszín álomvilág az, hogy a hatvan-hetven fiatalt lemészárló Breiviket nem áldozatnak, egy kétségbeesett figurának tartom, hanem egy elmebeteg pszichopatának?
  • Vol Jin
    #35
    "Persze az érintettek mellébeszélnek, mint mindenütt, és soha sehol nem vallják be a bennük munkálkodó gyűlölet igazi okát."

    Te egy hülye fasz vagy! Gondolom a trolibuszra is úgy szállsz fel, hogy minden második ember rajta cionista ügynök, vagy multimilliárdos zsidó befektetési bankár.
  • Vol Jin
    #34
    "Mert indoka egészen biztosan van! "

    Nem gyűlöllek, de indokom az valóban van arra, hogy azt írtam, amit.

    Idézlek:

    "gondolj Breivik kétségbeesett tettére"

    Aki esetleg nem tudná, hogy ki az a Breivik, annak segítek.

    Breivik az a pszichopata állat, aki néhány éve egy szigeten vagy hatvan fiatalt szisztematikusan megölt Norvégiában.

    És aki egy ilyen embernek ezt a tettét úgy írja le, hogy kétségbeesett, az egy undorító büdösgyökér. Aki egy elmebeteg faszt menteget, és úgy állítja be, hogy tulajdonképpen ő az áldozat, mert kétségbe esésbe kergették, az kajakra egy emberi hulladék.

    Abba bele sem megyek, hogy Breivik az egész kelet-európai jobbszélt lenézte. Erre ez a félhülye Halgatyó, felnéz egy olyan elmebetegre, aki Halgatyót is simán likvidálta volna a palesztinokkal való szimpátiája miatt.
  • Vol Jin
    #33
    Nem Breivikre írtam, hanem Halgatyóra.
  • Molnibalage
    #32
    Nem. Egyszerűen kurva "vicces", hogy egy ilyen témánál is egyből zsidótömeggyilkos és mással jönnek. Mint a pszihomókusos és pinás viccben...
  • NEXUS6
    #31
    Valszeg az infóiddal berogyasztottad a rózsaszín állomvilágukat, és ezt személyes támadásnak élik meg, nem pedig csak mint egy véleményt.

    Innen a verbális erőszak.
    Volt már ilyen túlreagálásban részben mostanában. :D
  • Molnibalage
    #30
    halgatyó, te tényleg orvosi segítségre szorulsz...
  • Jawarider
    #29
    Jól jön majd ha megyek a nyócba haveromékhoz
  • halgatyó
    #28
    Az engem mocskoló agyatlan szemetek inkább gondolkodnának el azon, hogy hol és mikor romlott el a világ. Amig lehetőségük van gondolkodni. Mert el fog jönni az idő, amikor mindenkit, aki emellé a gyalázat rendszer mellé állt, azt támogatta, meg fognak ezért "jutalmazni". És ez nagyon nem fog nektek tetszeni. Bizony! a mások verejtékéből összehozott kényelemből kemény fizikai munka lesz nektek.

    Aki meg ezt a hozzászólást nem érti, az gondolkodjon el a 20, 21, 23, 24-es hozászólások HANGNEMÉN, és tegye fel a kérdést:
    vajon mi indokolja ezeknek az emberfomájúaknak a gyűlöletét irántam?
    Mert indoka egészen biztosan van! És ha ezen elgondolkodik valaki, akkor sokmindenre rájöhet, mert a törésvonalak és összeütközések a mai társadalmakban eléggé jól leképeződnek erre a fórumra.
    Persze az érintettek mellébeszélnek, mint mindenütt, és soha sehol nem vallják be a bennük munkálkodó gyűlölet igazi okát.
    De azon gondolkodjon el minden normális ember, hogy miért gyűlöli a rabló, a csaló, a spekulációs műveletek elkövetője, stb.. az áldozatát ebben a világban? Mert fordítva abszolúte érthető! Node ebben az irányban? Nagyon érdekes kérdések ezek, amiket mégcsak feltenni sem mernek sokan.
  • ostoros
    #27
    Én a terveket adnám el, vagy talán inkább a gyártási jogokat licencelném.
  • teddybear
    #26
    Egy újságíró kérdése Robert Downey jr.-hez(Tony Stark, Vasember):

    " Robert, ha a Vasember-páncél a való világban is létezne, és egy nap neked lenne egy belőle, mihez kezdenél vele?

    - Eladnám."
  • ostoros
    #25
    Attól, hogy elmebeteg, még lehet valaki kétségbeesett.
  • Vol Jin
    #24
    "gondolj Breivik kétségbeesett tettére"

    Te egy akkora elmebeteg büdösgyökér vagy bazmeg...
  • teddybear
    #23
    Izé, úgy egyébként rendben vagy? Fejed nem fáj? Beszélned kéne egy elme és orvossal...