Emberfeletti erő exoskeletonnal
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha van hidraulika hozzá akkor igen. Ugyanis az ekkora fegyverek már külső tápot igényelnék, méghozzá elég nagyot... Az M61 Vulcan 6/4 ezer lövés/percnél 47/25 kW igénnyel bír.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mintha nem lenne rendszeres probléma Izraelben a munkagépekkel randalírozó palesztin eszement. Az exoskeletonos ámokfutóval is ugyanúgy kell elbánni mint ezekkel. Azonnal agyonlövik, amint lehet. Nincs tárgyalás, nincs kecmec. Egy Gepárd szintű rombolópuska ellen az exoskeleton semmit sem ér.
Szerintem a terroristak tudjak majd kivaloan hasznalni ezeket. Folveszi, magara huz meg 100 kg pancelt, aztan indulhat a hent.
Az meg kerdeses, hogy az afrikai ehezoket mennyiben tudna segiteni ez a technika.
Az meg kerdeses, hogy az afrikai ehezoket mennyiben tudna segiteni ez a technika.
Ha hosszabb a lábujja-lábfeje (vagy automatikusan állíthatóvá teszik a hosszát) a cuccnak a probléma meg is van oldva. A raklap alá be tud lépni.
20 milis gépágyút lehet rá szerelni?
Egyébként ha pár évtized múlva elterjedt lesz, akkor majd a nyugdijas bácsik is mehetnek bányászni meg fát vágni a fiatalok közé.
Bye bye nyugdij
Egyébként ha pár évtized múlva elterjedt lesz, akkor majd a nyugdijas bácsik is mehetnek bányászni meg fát vágni a fiatalok közé.
Bye bye nyugdij
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Ettől nem okos, hanem nagyon erős leszel. Kicsit sarkítva a dolgot, ez megoldja a robotok mesterséges (valójában természetes) intelligenciával való felruházását. Jó lenne otthonra is egy ilyen.
A testsúlyod kevesebb, mint 30 %-ának megfelelő súly is elég ahhoz, hogy pofára ess, ha vigyázállásban akarod tartani, és még kinyújtott kéz sem kell hozzá.
Igazából nem értem a problémát. Nyilván háttal ellen kell tartani, és lábbal kitámasztani, amire az exoszkeleton is rásegít.
Plusz itt max. 30 kg-os tömegek cipeléséről van szó, ha jól olvastam (csak az exoszkeleton tömege ennyi). Exoszkeleton nélkül rohadt fárasztó, exoszkeletonnal pedig mintha üres kartondobozokkal rohangálnál. Idővel még hatékonyabb lesz.
Igazából nem értem a problémát. Nyilván háttal ellen kell tartani, és lábbal kitámasztani, amire az exoszkeleton is rásegít.
Plusz itt max. 30 kg-os tömegek cipeléséről van szó, ha jól olvastam (csak az exoszkeleton tömege ennyi). Exoszkeleton nélkül rohadt fárasztó, exoszkeletonnal pedig mintha üres kartondobozokkal rohangálnál. Idővel még hatékonyabb lesz.
Biztos ők is olvasnak SG-t, és tőled lopták az ötletet^^
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ami azt illeti, a rakodómunkás épp olyan szakember, mint amilyen például a kubikos. Pofonegyszerűnek tűnik, de amikor ketten elvisznek egy 2-3 mázsás széfet, akkor azt ésszel kell mozgatni, nem elég a nyers erő. Ekkora tömeget nem mindegy hogyan teszel odébb.
Faterom fiatal korában zsákolt aratáskor a Tsz-be, 70 kilós testsúllyal hurcolta az alföldi "zsidó" gabonás-zsákot egész nap folyamatosan. Egy ilyen zsák úgy 85-95 kilós volt. Ha csak az erejét használja kidöglik a reggelire.
Ez a skeleton pont az ilyen feladatokra lesz jó, akár az Alien2 rakodópáncéljai. Nem csak a hajóépítésben fog elterjedni, hanem mindenütt, ahol nyag fizikai erőre van szükség.
Faterom fiatal korában zsákolt aratáskor a Tsz-be, 70 kilós testsúllyal hurcolta az alföldi "zsidó" gabonás-zsákot egész nap folyamatosan. Egy ilyen zsák úgy 85-95 kilós volt. Ha csak az erejét használja kidöglik a reggelire.
Ez a skeleton pont az ilyen feladatokra lesz jó, akár az Alien2 rakodópáncéljai. Nem csak a hajóépítésben fog elterjedni, hanem mindenütt, ahol nyag fizikai erőre van szükség.
Évekkel ezelőtt felvetettem, hogy pont az építőiparban lenne helye az exoskeletonnak. Lámlám... 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
lehet nem értem a szerkezet működését, de ha én vagyok 70kg. Felemelek 70kg-ot és azt nyújtott kézzel akarom letenni valahová akkor pofára fogok esni, azért mert a súly és a testem együttes súlypontja a testemen kívülre fog esni. Tehát a felső testem hátra fog hajolni, hogy ezt próbálja kompenzálni. Ha most ez a szerkezet 100kg-ot tud felemelni, akkor itt is valami hasonlót kell bevetni ui. ellenkező esetben az illető pofára fog esni. Sztem. Egy targonca sem képes a saját súlyát felemelni, csak úgy, ha maga felé dönti az emelés után az árut, hogy a súlypont minnél inkább a testen (értsd: targonca váz) belülre essen, ellenkező esetben borul a vas.
Bár az is igaz, hogy már az nagy segítség lenne nekik, hogy 30-40kg-os elemeket tudnának cipelni. De erre meg vannak egyéb megoldások is, mint egy ilyen bonyolult szerkezet használata.
Bár az is igaz, hogy már az nagy segítség lenne nekik, hogy 30-40kg-os elemeket tudnának cipelni. De erre meg vannak egyéb megoldások is, mint egy ilyen bonyolult szerkezet használata.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
← ElőzőOldal 2 / 2