294
Skyforge Sci-fi/Fantasy MMORPG
-
Negritis #134 én vettem starter packot szal használd nyugodtan :D -
#133 Hát én nyertem egyet... elég barom módszer, gondolom a botok miatt. Szeretnéd esetleg?
Vajon ez a sok promo most a cap limit miatti nyavalygás miatt van?
Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.07.24. 22:25:57 -
Negritis #132 15k kulcsból 10k fals :D -
#131 What? -
Negritis #130 eh :D
YOUR KEY
You don't win
Instructions: -
#129 Ment egy priviben. Itt van még 14 ezer kulcs jelenleg. -
Daditsx #128 már elfogyott :( -
#127 Ha valaki szeretne 2 hétnyi prémium státuszt, akkor gyorsan regisztráljon ide. Francia nyelvű, de google fordítóval nem volt vele gondom. -
Daditsx #126 kevés a hp-ja és elég macera a használata, de partyba jó. solo-zni nehéz vele, hamar kinyiffanhatsz. -
Negritis #125 nekem 7.5k szal :D -
#124 nem tudom nekem ment az uninstall -
#123 Wtichet néztem ki, mennyire számít jónak ? -
#122 bemész pvp be jó elkalapálnak de kapsz rá jó cuccokat így már közel annyi a prestigem mint a palának :D de úgy is csinálhatod hogy bemész slayerrel, ott átváltasz közben palára, majd a végén visszaváltasz slayerre
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.07.22. 13:09:39 -
#121 Pfff megint 15k csak a sparklimit, mint a múlthéten. :( -
#120 Eddig nem találtam rá megoldást sajnos, pvp még a legkézenfekvőbb, mert 10 perc után nagy esélye van a fegyverdobásra. Ha más kaszttal mész akkor az kapja a fegyvert. :/
Én most baromira jól szórakozom a slayerrel. A skilljei fele távolról is mennek, ha kevés volna a hp-m és nem merek közel menni, akkor se fogok csak egy helyben malmozni. Arról nem is beszélve, ha elrontok valamit és benyelek egy nagyon nagy sebzést, akkor átrak shadow mode-ba, ahol a mobok nem látnak és kapok még egy esélyt. Mondjuk nekem volt 1800 evolition pontom rá, így amikor kinyitottam egyből tovább tudtam rakni mint a fele. -
Negritis #119 én is kifogom szedni és tesztelni mer a cryo-t utálom
a kineticcel volt egy okki islandem dupla rewardért nem volt az igazi de azt is kiszedem mer slayer után az alchemist a cél -
#118 Tényleg, unlockolsz új kasztot, fegyvert hogy szerzel neki ? Nincs valami lehetőség,hogy mással mész,de a loot ahhoz a classhoz essen amit én szeretnék ? -
#117 tudom ezért bementem pvp be ott sok minden szokott esni, de 0 cuccot kaptam, meg nem tudtam csinálni semmit bármelyik szétkap... meg ez a 2 es képesség az aknás tök fos, világít nekik nem fognak ráfutni. igazából a mobok ellen tetszett a karakter, de csak 1. szigetre küld vele :DDD de emígy nem tűnik valami jónak, csalódás -
Negritis #116 gondolom se cucc se semmi anélkül nem csoda hogy esik annyit .... -
#115 Nincs fegyvered az új kaszttal, ami azt jelenti hogy az enchant-ot se kapod meg hozzá. Tehát 2 fegyver 2x 120-130 prestige + 2x 150-300 prestige enchant, ami nincs meg még. -
#114 áh tiszta szopás, kinyitottam a slayert de több mint 700 prestigevel kevesebbje van mint a palának így gondolkodóba estem, hogy érdemes-e vele játszani egyáltalán, vagy a palát húzni végig. pedig most a slayerre is egy rakás pontot elköltöttem... meg a belső atlaszára is -
#113 A teljes atlaszban van az első elagázás környékén 3 különböző "köves" rész (ether core). Ezekhez kapsz különböző köveket (pl sun ether core), amit pár argentért (30-50) beletudsz rakni az atlaszba és ad neked statokat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.07.22. 07:25:05 -
Boszi90 #112 köszi -
#111 Lesznek Followerjeid ahhoz kell, mint wowban, küldetésekre küldheted őket -
Boszi90 #110 A gond az hogy már nem sokra vagyok a kitűzött célomnál, már csak pár dolgot kell kitennem az atlason hogy meglegyen a kívánt kasztom :( És milyen kövekre gondoslz? Amúgy van pár cucc, amik nem tudom hogy mire jók, pl a Holy Texts, az Okki Tablets, és a Adept's Emblem? -
DarkBlade #109 Már tárgytalan, kiléptem és vissza 6x és arrébb rakott a játék. -
DarkBlade #108 Beragadtam a domboldalba, mi módon tudnám a karakterem kiszabadítani? -
Negritis #107 lehet amúgy azon kívül is fejlődni, pl a pantheonod fejlesztésével
vagy ha a különböző köveket rakod bele az atlaszodba (én erre tegnap jöttem rá pl)
vagy jobb cuccot találsz vagy még kaphatsz class sparkot és azzal is tudsz haladni
de nem olyan jó érzés mint mikor az Atlas-on haladsz a kitűzött cél felé az tuti :D -
#106 Játék szerint szerda reggel 5-kor resetel a spark limit. -
Boszi90 #105 ohh... és mikor van restart? -
Negritis #104 valószínűleg te is felhasználtad a heti limitedet (ahogy én is) -
Boszi90 #103 Sziasztok! Hogy van az hogy nincs egy Spark-os pálya sem? Már nem vagyok messze az új kasztom kiválasztásától, és elfogyott az összes :S Mi kellene ahhoz hogy ezek újra meglegyenek? -
Negritis #102 nem biztos hogy a véglegesben nem lesz benne
jó lenne, mert a sztori nem rossz viszont így sincs nagy gond vele (kellett neked is witcherezni :D)
sikerült ma pár óra alatt húzni 500 powert úgy hogy a base sparkok nicnsenek :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.20. 23:36:49 -
#101 egyébként csak nekem hiányzik, hogy nincs valami gonosz-jó válasz? csak space istenek lehetünk, előre bekészített válasszal... pedig jó lenne ha lehetnénk végül jók, vagy totál rosszak vagy vegyesek. a totál rosszak vörös névvel és bárhol meg pvp-zhető lenne a jónak is kitalálnának valamit, persze mindkét irány külön bónusszal stb. de ezzel nem éltek :( -
Negritis #100 szerintem nem konkrét prestige akülönbség hanem%ban van
tegnap voltak 2kval thais templeben és ott 2.5ks társaim voltak és mind kaptunk lootot -
#99 nem enged, 100 szint a különbség amit enged. emígy se kapnának már semmit. a grafikával meg nem tudom mi a gond, mert ennél jobb nincs nagyon mmo stílusba, ezt nem lehet offline játékkal összehasonlítani, ez még több gépen el kell fusson mint az offline dolgok. -
Negritis #98 be tudnak menni veled asszem, de nem lesz lootjok
mondjuk ha van időd akkor gyorsan utol tudod érni őket :D
egy MMO nem kell hogy a látványról szóljon, én elégedett vagyok vele a bolygók változatosak és az egésznek van egy fasza atmoszférája
valamint nekem fps gondjaim sincsenek
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.20. 14:11:06 -
#97 Sajnos az insták és területek nagy részének van prestige követelménye, nem biztos hogy beenged ugyanazon a fokozaton, mint amin a barátaid játszani tudnának. Talán ha easy mode-ban megnyitják neked. -
smog15 #96 Tegnap töltöttem le, ez az első ilyen stílusú játék amivel játszok. Grafikától nem vagyok elájulva meg az optimalizáltságtól sem min. 26 max. 135 átlagosan 70-80 FPS de volt, hogy 655 FPS-t mutatott egy pillanatra :D Játék egyenlőre tetszik csak az a gáz, hogy barátaim már 1600-1700-nál járnak és meg csak 600-nál. Mennyi különbséggel enged játszani a többiekkel? -
#95 Akik felvettek barátnak tudjanak róla. Letöröltem. Nem fogom tovább 20 fps-sel büntetni magam. Minden közelben lévő játékos kb felezi az alap fps értéket... Szar Dx9 grafikához ne kelljen már fél millás gép...