294
Skyforge Sci-fi/Fantasy MMORPG
-
#174 Esetleg még a "core"-ok adnak bónuszt, ami 3 ponton is van a teljes atlasz "elején". Írtam is róla egy keveset. -
Negritis #173 a statokon kívül sztem nincs bónusz -
#172 Minden bogyó ad valami passzív statot, piros dmg-ot, zöld hp, kék asszem crit. -
tutyimutyi2 #171 kapok valami bónuszt akkor ha az ascension atlas-ban egy csomópontban minden bogyót kifejlesztek? -
Daditsx #170 Nekem sikerült rájönnöm. Wifin vagyok és nem elég neki a 80% jelerősség. 100% esetén megszűnt a laggolás. Vagy ha kábelen voltam akkor se laggoltam. -
Ashyn #169 Egyik pantheon társam panaszkodott erre a problémára tegnap este. Teljesen random ugrott fel neki a pingje 800 - 1000-re. Az okra nem tudtunk rájönni. -
Negritis #168 én nem, de Darenbe volt aki arra fogta hogy meghal :D
-
Daditsx #167 Egy kérdés. Másnak is jelentkezett olyan probléma, hogy néha felugrik a ping-je 1-3k-ra. pl.: amíg a városba mászkál minden jó, de amint bemegy egy instába és találkozik az első mobbal felugrik? -
tutyimutyi2 #166 a fene essen belém hogy pont az a class tetszik amihez a legtöbb csomóponton kell hogy átmenjek (márha jól számoltam, gunner)
a god's form az mire jó? -
howey74 #165 hát fogalmam sincs mi lehet a baj az egyik gépen működik, a másikon nem, le akarja újra töltetni magát a weblapon -
Daditsx #164 be kell állítani, hogy hol vannak a file-ok és lefuttatni egy ellenőrzést -
Daditsx #163 T vagy Tab billentyűvel -
DarkBlade #162 A PVP tag -et vagy mi a szart hol lehet kikapcsolni?
Instában nem tudom a mobokat targetolni/támadni csak a playereket. -
howey74 #161 kiprobáltam és csak azon a gépen meg amelyiken letöltöttem, a másik gépen elindítom feldob a weboldalra és újra le akarja szedni -
Zarache87 #160 Az Árnyjárók Tokugawa Pantheon tagokat keres. Regisztrálni itt lehet -> http://arnyjarok.enjin.com
Van etikai szabályzatunk is illetve a Pantheon fejlesztése érdekében megszavaztunk egy 15k heti donatet. Amit később egy fair donate rendszerre cserélünk majd le. (szinten szavazással)
Mindenkit szívesen fogadunk prestigtol és kortól függetlenül Csak az Árnyjárók honlapján ki kell tölteni a tagfelvételt a regisztráció alkalmával.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2015.07.26. 13:29:19 -
#159 Dobtam egyet. Még 1 utolsó van. -
Daditsx #158 ki kell próbálni, nekem megy 2 külön vinyón -
#157 Szerintem az a god formhoz fog járni majd. :) -
Negritis #156 kérdés, a "sapkák" között lesz/van ez a glóriás cumó amit egy csomó npc-n látok? kéne egy :D -
howey74 #155 sziasztok! külső winyóra telepitettem a játékot, és csak azon a gépen tudok vele játszani amelyiken telepítettem. mivel 2 különböző helyen szoktam belépni nem ugyanazon a gépen érdekelne, hogy van-e valami megoldás, hogy tudjam mindkét gépen játszani, anélkül hogy a másik gépre is le kelljen töltenem. /a gw2 például tökéletesen működik a külső winyós 2 gépes megoldással/ elöre is köszönöm a segítséget -
Negritis #154 magyar Pantheonhoz vissza
a Halhatatlanok épp most toborzott (Eszter Fenyvesi karaterrel) elvileg van még 4 helyük
valamint láttam egy srácot Skyhun pantheonból valami kovács józsef típusú nélvvel -
Negritis #153 azért mert mikor ugyanazt a kontentet csinálod újra és újra az grindelés
attól hogy más mmok-ban is ez megy még nem jelenti az hogy nem grind és de ott is nyavajognak mer elég monoton tud lenni
ettől függetlenül engem nem zavar ez a része a dolognak mert egész jók az insták de itt nincs az mint pl gw2-ben hogy csinálhatsz mondjuk 5-6 különböző dolgot ha pénzt akarsz, itt bizony vagy pvp farm vagy insta farm -
ceb1t #152 Sziasztok! Valaki tud küldeni kódot priviben? Előre is köszönöm :)
Szép napot nektek! -
#151 Nem értem miért nevezitek ennyire grindelésnek itt a fejlődést, más játékokban ugyanazok a küldik ismétlődnek, ott mégsem nyavalyognak "grind" miatt. Kinézed hogy melyik insta dobja azt a sparkot, ami kell és megcsinálod kb 10-20 perc alatt és tovább mész. Az kaszt atlaszodban a "class spark" fogja kinyitni a teljes atlaszt. Mindenként ajánlom hogy szerezd meg az agro talentet, ha tankolni akarsz, mert anélkül nem tudsz.
Amint kinyitod a teljes atlaszt, bármelyik kaszt fele elindulhatsz, nem lesznek korlátozások, hogy csak tank lehess. -
tutyimutyi2 #150 grindelés alatt azt kell érteni hogy nagyon sokszor végig kell menni rajta?
illetve a feloldás az úgy megy hogy fel a talenteket meg a kis bogyókat és egyszer csak kidobja majd hogy feloldottam egy kasztot?
illetve ha palával csinálom az oltárt akkor csak tank kasztok oldódhatnak fel? -
Daditsx #149 nem is keveset és többször ugyan azon a helyen -
Negritis #148 ascension atlasban feloldani, amihez grindelni kell :D -
tutyimutyi2 #147 egyébként mit kell tennem ahhoz hogy az alap kasztokon kívűl valami egyébb is feloldódjon? -
Ashyn #146 Lassacskán haladok előre, Knight a cél. Paladintól elég messze van :) -
Daditsx #145 Köszi, de már előtte szereztem én is. Sajna a 22. patch óta lagg-olok és nem tudok játszani. Nem tudom mikor javítják ki. Addig nem aktiválom. -
Negritis #144 prestige-től függ, nem tudom van-e már pontos leírás hozzá
@deal
van 1-2 ahogy láttam (mi még csak félhivatalosba toljuk :D)
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.25. 18:09:51 -
tutyimutyi2 #143 ha partyzok a barátommal akkor mekkora lehet maximum a kettőnk közti prestige külömbség hogy még beengedjen minket egy instába?
-
Deal #142 Van esetleg már magyar Phanteon? Archer/Paladinnal nyomom :D
-
#141 Én most távolharcos slayerrel játszom, pve-pvp szinten is erős nagyon. :) -
Negritis #140 slayer-kinetic-alechmist-monk a terv :D -
Zarache87 #139 Most eppen Kinetic :) Utana Cryo->Lightbinder->Archer es majd lesz tovabb is remelem :)
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2015.07.25. 15:16:07 -
#138 Dobtam egyet priviben.
Aki játszik még, milyen kaszttal tolja? :) -
tutyimutyi2 #137 tudnál nekem is küldeni kódot ha van még feleslegben? -
#136 Csináltak egy külön honlapot a promoknak, érdemes néha ránézni. -
#135 Mindig van egy-két felesleges kódom, hátha valakinek kell. ;)