294
Skyforge Sci-fi/Fantasy MMORPG
  • Negritis
    persze, ezért mondom hogy nekem tetszik
    csak az első héten kicsit mellbe vágott hogy eh itt vagyok 3.1k-n kb 2k cucc kellene még hogy meglegyen a slayer és pislogok hogy háát nem lesz meg csak csüt este
    nézegettem redditen és elég sok power lehet húzni a followerekkel
  • Morpheus_v2
    Én most 2500 prestigenél járok, 2. heti limit már jóval barátságosabb (16-18k). Sok class spark is esik, így kb az atlasz kinyitása után már csak azt költöttem a paladin kasztra. :) A mount használati ideje szerencsére csak telik, ha rajta ülsz, szóval ne menjetek AFK-ra mounton.
    A limit szerintem azért kellett, hogy a mmonerdeket visszafogják, akik túúúl gyorsan haladnak és hamar a játék végére értek.
  • Negritis
    jah mondjuk én is azt fogom majd valszeg
    amúgy a credit limit sztem jól van belőve a sparknál húzom a szám kicsit :D
  • Palinko
    egyébként az még nem is annyira durva ha elérsz 1 limitet, akkor lesz durva amikor eléred mind 3at :D se pénz, se sparkok, cserébe a haszontalan celestialt meg fossa. ha a gyűrűket, kardokat lebontod az helyett sem ad upgrade cuccot, hanem celestial---- a hátizsákokat amiket kapok már ki sem nyitom inkább megtartom limit után.

ja emígy megkaptam a repülő miszmasz licenszet, de még megvolt az 1. mountom, azért kinyitottam, de nem cserélte le
  • Negritis
    másik kérdés, hogy a Pantheon fejlesztéshez valami cucc kell amihez mission kell
    azok a missionok honnan érhetőek el?
  • Negritis
    megvettem a starter packot az első hónap dönti majd el hogy mennyire érdekel hosszútávon a játék
    ha bejön akkor sztem maradok prem mer meló mellett így kevesebb a grind
  • Palinko
    ez az, mindenképpen lesznek itt is ufók akiket nem érted hogy lehetnek olyan erősek... szóval a limit ezen nem fog segíteni, viszont a prémiumosokat megfogja egy kicsit, majd többet törődhetnek a rendjükkel, követőkkel.

aztán nekünk free2playereket nem fog később zavarni a limit sztem, de első héten én nem tettem volna be a készítők helyében.
  • Negritis
    addig okés, csak "szerintem" ez megvolt bőven legalábbis forestbe beaggroztam 5 v 6 csapat lycant és egyedül vertem le őket mégse adta be pedig az egész csata nem volt hosszú cryoval

egyébként a heti limit áldás és átok is, áldás mert nem kerülök nagy hátrányba (dehogynem :D) viszont átok mer még játszanék és már nincs messze a slayer :D
  • Zarache87
    Hali tudom egygy picit keson irok, de lehet meg segit nektek. 20 ellenfelet kell megolnod. A 20 ellenfelnel miinden megolt ellenfel utan 10s all rendelkezesetekre, hogy megoljetek a kovetkezot. Valamelyik kisebb Regoin-ban vagy solo dungiban konnyen megoldhato ez. Egy pici ver jelzes mutataja a visszaszamlalast a skillbar felett.
    Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2015.07.19. 23:26:25
  • Negritis
    igazából ha "érteném" mit kell csinálni akkor meglenne sztem egyedül is
    de pl a számláló se indul el meg semmi
    csinálom ahogy kell 2-3 nagy csoportot összeszedek és elkezdem ölni őket de smi
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.19. 18:54:00
  • 2Dkun
    Ha felveszel játékon belül segítek neked megcsinálni.

Oliviermira Armstrong néven megtalálsz
  • Boszi90
    na asszem én is pont itt tartok a küldiknél. ez engem is érdekelne
  • Negritis
    developing talents:
    eliminate 20 enemies with no more then 10 seconds between vitoriers

ez pontosan mit vár el? mer párszor már megvolt amit kér
  • Boszi90
    Amulethez mi kell hogy fel tudjam venni? Van egy de azt írja alatta hogy proficiency 182. Ez mi?
  • Zarache87
    1,89m csak a "Traktor" mount mert kesobb kapsz egy licens-t hozza igy csak 9 marad hatra.
  • JethroHUN
    Aki még nem tudta, 2.1 millió credit a mount...
  • Ashyn
    Szia Zarachel87!

Írtam egy pü-t. ;)
  • Vicodine
    milyen szavakat hasznalsz ember?"casual", "pve", "kulturalt viselkedes" stb...fogadni mernek estenkent a kek osztrigaba jarsz mostansag, vagy napszurast kaptal, vagy mi? legkozelebb olyan szavakat is hasznalj, mint tejbegriz, baracklekvar...nem ismerek rad..!! amugy jovohet kozepetol leszek en is, max hetvege fele, helyet nekem felre
  • Zarache87
    Hali
    Inkabb ugy tudnam megfogalmazni rendesen az itteni Clan rendszert mint regen volt egy nagy csoport amibe beletartoztak mas clanok is. Nem ally jelegu a rendszer hanem alapbol olyan mintha csoportokra vagy osztagokra bontani a clant ami itt Pantheon. A csoportok meg a clanok.
    Az 50k limit-re mar volt tobb panasz is igy a 15k-22,5k kozotti-re lesz modositva. Persze itt a leaderek nem fernek hozza a penzhez sot senkise. A befektett penz szigoruan csak fejlesztesekre koltheto el(ami szerintem nagyon is jo mert nem egy guild volt ahol visza eltek a hatalommal). Illetve a 7,5k-s minimum donate utan kapsz egy itemet ami a clan fejlodesevel mas dolgokra lesz bevalthato.

10k korul sajnos meg nem jarok, de egyenlore jol jon a penz. Most 5k+ korul vagyok es nincsen gond. Persze a penz gyujtes-re majd valami jobb szabaly kell a 15k-22,5k kozottinel. Mondjuk kesobb csak kethetente kene berakni. Ha vannak javaslatok szivesen elfogadom.

Illetve "clan" vezetot is keresunk akiknek adhatok commander titulust egy adott csoporthoz.
    Tovabbra is mindenkit szerettel varunk es a elozo szabalyok betartasaval. Az egyetlen kivetel a heti 50k Credit amit 15k-22,5k korulire valtunk demokratikus szavazas alapjan.
  • Daditsx
    Hali!
    A klán rendszert nem ismerem még én se de itt elég érdekes amit leírtál "Jelenleg 4db 5 fos clanunk van" mért nem jó 1 klán amibe mindenki benne van?
    A másik ami szinte lehetetlen "Az egyik fontos szabalyunk az a heti 50k credit" premium nélkül sőt még premiummal is! A credit hiány már 10k prestige szinten érezhető lesz. Amikor a booster-be 45k credit lesz, hogy 1-et upgrade-elj. És ugyebár 3 boostered van... Szerintem ezt a részt gondold át.
  • Boszi90
    Köszi. Ha valakinek van kedve játszani, Lara Hun néven vagyok fent :)
  • JethroHUN
    Nem számít.
  • Boszi90
    Én a necromantán gondolkodom nagyon, bár még szerintem közel sem állok hozzá, mert még mindig csak az alap kasztok közül tudok választani, jelenleg cryomancer vagyok. Függ az alap kasztok közül, hogy róluk melyik másik kasztra tudok majd szakosodni?
  • Morpheus_v2
    Bizony sok jó class van, ami elsőre tök jónak tűnik, de nem esik kézre, nehéz vele játszani. Én azért is kezdtem el slayer irányba menni, ha nem tetszene a kaszt, akkor ott van köpésnyire az archer. :) Witcher nekem trainingben sem tűnt egyszerűnek. D:
    Mellesleg hogy is van ez a guild rendszer ebben a játékban? Van egy nagy guild és az sok kis klánra oszlik szét?
  • Palinko
    na megkaptam a classokat training groundra, hú de bajba keveredtem most :D

segítsetek már :D berserker igazából elég gyengécskének tűnik megöltek könnyen, mintha a monk erősebb lenne... a knight is bejövős viszonylag egyszerű, a gunner aknavetője viszont elvisz mindent :D oké most slayerre akarok rágyúrni de nagyon nem tudom mi lesz a vége. amit nem soroltam itt fel azok nem is tetszenek.
  • Zarache87
    Hali
    Ha esetleg erdekel titeket az EU serveren Tokugawa neven van egy pantheonunk(guild)
    Magyar vagy magyarul tudo tagokat keresunk akik kulturaltan viselkednek es nem CAPSLOCK-al irnak chatben folyamatosan.
    Szeretnek egyutt jatszani masokkal es kedvelik a PvP-t PvE-t.
    Jelenleg 4db 5 fos clanunk van amibol 3-ba keresunk vezetot is. Megbizhato embereket megszavazzuk clan vezetonek.
    Casual es HC jatekosok is johetnek. Persze nem Magyar gyujtoi clant akarunk csinalni inkabb egy nagyobb letszamu baratsagos guildet ahol mindenki tud jatszani valakivel :)

Ha erdekel titeket az EU serveren Ieyasu Tokugawa neven megtalaltok engem. Az egyik fontos szabalyunk az a heti 50k credit, hogy a pantheont tudjuk fejleszteni.(7,5k a legkisebb donate es minden 7,5k utan kapsz egy itemet amit kesobb felhasznalhatsz statot feloldasara amint a pantheonban lesznek balvanyok is)
    Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2015.07.17. 16:36:20
  • JethroHUN
    Akkor... "Lana Kane" a karakter név. Jó, hogy elvertem a legelején az ingyenes változtatás lehetőségét
  • Daditsx
    Ilyen kis szinten neked még csak 1 atlasz van nyitva szóval lineárisan tudsz menni. Használj el mindent amit tudsz. A class-ok feloldásához más kavics kell majd. Nem kell félni abból nem lesz hiány :D
  • Daditsx
    karakter neve.

végülés xp fajta, de mégse az, mert mindegyik más stat-od növeli.
    annyiba javul a helyzet, hogy jóval több helyre tudsz menni és még ott lesznek az order-ek is.
  • JethroHUN
    Barátlistához melyik név kell, account vagy a karakter neve?

Amúgy meg elég nagy grindfest ez a játék, most oldottam fel a nagy atlast... és még mindig csak 3 fajta küldetés érhető el... Elég nagy szívás, hogy 3 fajta XP-t kell gyűjteni a fejlődéshez. Boosterek is rohad drágák, alig pár 100 credit esik egy küldetésből...

Magasabb szinten javul vmit a helyzet?
  • Palinko
    egyébként a sparks okat megéri raktározni, ha később más classt akarunk mint paladin? mert akkor valamit rosszul csinálok :D
  • Palinko
    egyébként nem valami party barát a játék, bevettek egybe 550 körüliek én 600, volt egy 800 as is, már gyanúsan pirosan... persze 5 en 3-4 különböző instancen :D még próbáltunk rájönni hogy lehetünk egy helyen (sikertelenül) én is befejeztem a szigetet és már 705 lettem ezzel én is piros lettem a csoportba ami azt jelenti túl erős vagyok valakikhez képest :D még utazni sem bírtam :D

itt nem lesz olyan ha 2 hónappal később kezdi a barátod és majd segíted felhúzni magasabb mapokon, több okból sem.

mondjuk a fentieknek ellent mond, hogy viszonylag egyszerű és gyors groupot keresni mapra menetelkor
    Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.07.17. 12:09:13
  • Daditsx
    kérdésedre a válasz a Witch.

Én 1 hónapot játszottam orosz szervem és volt alkalmam kipróbálni élesbe is 2 kasztot. A training mód csak a full alap skilleket oktatja. Nem ad teljes képet a klaszról. Pl. egy fullos necro szinte halhatatlan. egyszerüen lehetetlen meghalni vele. De egy frissen feloldott alap skillekkel rendelkező még solo-ba egy normal erősségű instába haldoklik. witch-ről ne is beszéljünk. Mikor jártál így a kezdő kariddal? Az első mob összecsukta az első instába amivel bementem vele. Hard meg impossible erőségekről meg ne is álmodjon az ember. A lightbinder-em imádja az impossible instákat. Jönnek a kavicsok mint a fene :)

De viszont a prestige pontba alig marad el a kezdő karitól. (Ez szerintem elég megtévesztő) Amikor tizedjére döglött meg a karim akkor meguntam és visszaváltottam main-re (lightbinder) és letoltam úgy az instát, hogy végig full hp-n maradtam.

Szóval az én észrevételem éles játékba és nem csak elmélet, hogy egy frissen feldott 5 skillel rendelkező 0 talent mégis kb. ugyan annyi prestige pontos kari fel se veszi a versenyt az alap karikkal. tiszta szenvedés solo-zni vele. Ha azt akarja fejleszteni az ember akkor csak party jöhet szóba amíg nem rendelkezik elég skillel és talentel. Azaz kb. bele kell tolni jó 7 órát.
  • Morpheus_v2
    Kíváncsiságból, melyik kaszt életképtelen egyedül szerinted? Szerintem az a legjobb ha feloldjátok a teljes atlaszt és kipróbáljátok training modeban a kasztokat.
  • Daditsx
    Én nem így gondolkodnék a helyedbe. Nézd meg melyik class tetszik (videók). Nem az a játék célja, hogy minden karakter fel legyen oldva. Melyikkel játszanál szívesebben? Nekem a 13 class-ból 3 tetszik és abból az egyik egyedül elég életképtelen szóval az marad a végére. A többi fel se lesz oldva.
  • Morpheus_v2
    Én Slayer-t ajánlanám először, a berzerkerhez épp útba esik. A slayer nagyon hasonlít a Tera-ban a Reaper kaszthoz, csak ez láthatatlanná tud válni.
    Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.07.17. 11:05:51
  • Palinko
    akkor nálam valszeg az lesz, hogy paladin, slayer, gunner vagy berserker ebben kéne segítened melyik a jobb. és milyen gyorsan elérhető mégis ez? most van 557 prestigem és 3 nap prémiumom.
    Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.07.17. 10:48:15
  • Morpheus_v2
    Prestige itt a szint, ami jön a gearből, kasztokra költött pontokból (piros/zöld/kék, nem ugrik be a neve most) templomból és a guildből. Ha egy kaszttal játszol, akkor 1000 prestige körül kinyílik a nagy atlasz, ahol szintén pontokat kell költeni és ha kirakod az egyik utat valamelyik kaszthoz, akkor megkapod azt és őt is ki kell majd húzni.
    Javának pl kell még szintezni a paladint, mert tank szeretne lenni. Nem fog elveszni semmi prestige szintje, ha átvált (max a fegyverből jövő pont, amit úgyis gyorsan tud pótolni), sőt minél több kasztodat húzod, annál több prestige-d lesz. Persze attól még az adott kaszt gyengébb lesz kicsit, mint a másik a lemaradt skillek miatt. Hamar belehet hozni, de ha már elment a heti limit és f2p-es vagy, akkor inkább új account friss kezdéssel.
    3 alap kaszt van, utána 4 elég gyorsan elérhető (necro, slayer, archer és kinetic) és van még jópár "nehezebb" kaszt (gunner,berserker, witch, alchemist, monk és knight). A nehezebb kasztokra mondhatjuk, hogy erősebbek, de nehezebb velük játszani mint a normális 7 kaszttal. 3000-4000 prest környékén már vannak olyan napik, hogy egy instát valamelyik nehezebb kaszttal kell megcsinálni és akkor kipróbálhatjuk valós körülmények között. Amint megnyílik a teljes atlasz kilehet próbálni az összes kasztot training mode-ban.
    Elsőre bonyolultnak tűnik, de nem az.
    Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.07.17. 10:08:01
  • Palinko
    az a prestige az 1000 ami kell? emígy úgy láttam 10 class van, nekem még csak 3...

adjatok hozzá Arpad Palinkas
  • Morpheus_v2
    Pontosítok, Flawiustól nem messze egy csaj végzi az átalakítást, ahhoz hogy tényleges tank lehes kb 1000 pres körül kell kihúzni a paladint. Ami sztem max 6-7 óra, ha közben félig alszol. :) Pont az atlasz előtti elágazásnál van az agro skill.