294
Skyforge Sci-fi/Fantasy MMORPG
-
Negritis #214 a sztori során lesz 1 rész ahol majd kinézetet kell váltanod :D -
GaborST #213 Az kár mert a karaktert nem igazán lehet formálni kinézetileg! :(
Bár igazából nem értem miért nem lehet pl. hajat választani másikat.
Na mindegy amúgy király game! :) -
Negritis #212 igen de az unlockolt classok köztt bármikor tudsz cserélni -
GaborST #211 Sziasztok! Csak egy karaktert lehet indítani a játékba? -
Ashyn #210
Az Árnyjárók Tokugawa Pantheon tagokat keres. Regisztrálni az Árnyjárok honlapján lehet.
Van etikai szabályzatunk is illetve a Pantheon fejlesztése érdekében megszavaztunk egy 15k heti donatet. Amit később egy fair donate rendszerre cserélünk majd le. (szinten szavazással)
Mindenkit szívesen fogadunk prestigtől és kortól függetlenül. Csak az Árnyjárók honlapján ki kell tölteni a tagfelvételt a regisztráció alkalmával.
Jelentkezni lehet még az alábbi commandereknél: Ashley Shadelyn, Sir Rapon, Lord Ashyn, Yolo Mii, Hidetada Tokugawa, Ieyasu Tokugawa -
Negritis #209 nah végre megvan az over 9000!!! :D -
Negritis #208 a játék pvp része eléggé ergya
van az ffa hent ami semmire nem jó mert csak a last hit számít
a 10v10 idegesítő főleg a vonat kísérgetés a pont foglalós meg nekem bugos volt és 3k pontig ment múltkor
a 3v3 szintén nem jó sajnos
szal marad az hogy afkolok ha ott van gyűrű vagy tablet -
Negritis #207 én elhinném hogy nem így van ha nem tapasztalok mást
DE a 2. (igen 2. nem első ott nem is emlékszem mennyi volt a limit) 7.5k limitem volt mikor 2 maradt akkor trükköztem egyet és kb 1.6k-val túlmentem rajta
a 3. héten (ami ugye most van) 6.5k-s limitet kaptam ergo ami "túlcsordulna" azt levonta az ehetiből
lehet hogy nem így van tervezve de én "így jártam" -
alcca #206 látom nem tudtok olvasni...
mit nem lehet azon érteni, hogy az első héten több volt a limit a sparkokra, mindenki kapott bonus sparkot a limithez az elso heten
egy gm irta a hivatalos fórumon, de ha nektek jobb ez a tévhit, hát hajrá
amúgy meg honnan tudod, hogy mennyi lesz a következő héten a limit, mikor hétre hétre egyre több a limit? -
Negritis #205 én múlt héten cisnáltam azt hogy 200 volt a limitem lementem Darenbe x3 mellett és szereztem 2k sparkot
múlt héten 7.5k volt a limitem a héten 6.2 :D -
Zarache87 #204 Ugy vonja le ha pl 6000 a limited, de a limit reset elott szereztel annyi sparkot ami 500-al tul megy akkor csak 5500 lesz. Redditen egy gyerek tette fel a kerdest mivel egyszer nem ugyan annyi volt a limitje. Hanem sokkal kevesebb. Akkor irtak meg neki masok, hogy a kovetkezobol levonja azt ami tulmegy ez alol kivetel a Reliquary-bol szarmazo spark. -
Negritis #203 tapasztalat alapján levonta :D -
alcca #202 Ez nem így van, nem fogja a következő héten levonni.
Az első héten több a spark limit mint az utána levőkön, ez egy kezdő bónusz. -
#201 Létezik Atlas calculator neten ? Csak kíváncsi lennék mennyi spark kellene még, hogy eljussak a witchhez -
Negritis #200 pedig jobb lett volna ha lehet így kicsit csalni a limittel -
Java33 #199 felhomályosodtunk.., köszi :D -
Zarache87 #198 Latom sok gondot okoz a limit. :)
A limit minimalisan novekszik hetrol hetre illetve ha elozo heten sok maradt hatra az is hozza adodik. Ha kevesebb a limited mint mult heten az attol van ha mondjuk volt hatra 100 spark es te mentel egy 5 fos dungit amin 3-as szorzo volt akkor az mar a kovetkezo hetibol szedi le a nagyjat. Spark a heti valtasnal azert nem resetelodik neha egybol mert ha minden-t limit-ig hasznaltal akkor meg kell varni a 40 perces valtast amig ujra sparkot fog adni. Esetleg ha nem akarsz varni megcsinalod a dungit es utana mar adhat sparkot. -
Negritis #197 nekem meg 6.8kra resetelt
pedig előtte héten 7.5k volt ... -
Java33 #196 A limit függvényében egy class lehet 3 hét vagy több is..., nem számoltam még pontosan. A Necro-hoz egy másik acc-on egy reset kellett. -
tutyimutyi2 #195 hm ez így azé jó kis kibaszás hogy rohadt sok spark kell egy új kaszthoz de azért még limitet is csinálnak -
#194 Nekem tegnap rohadtul nem resetelt, ugyanúgy nem kaptam Spark-t instákból -
Java33 #193 "i" betű, Currency fül..., ott van egy olyan, hogy limits. No ha azok lemennek nullára, akkor akkor nem kapsz resetig belőlük. Szerda reggel van reset. Hogy ha marad, azt át viszed e a következő hétre, vagy hogy a cap hogyan változik a prestige függvényében, azt nem tudom. -
tutyimutyi2 #192 mit értesz heti cap alatt? -
Zarache87 #191 Az Árnyjárók Tokugawa Pantheon tagokat keres. Regisztrálni az Árnyjárok honlapján lehet.
Van etikai szabályzatunk is illetve a Pantheon fejlesztése érdekében megszavaztunk egy 15k heti donatet. Amit később egy fair donate rendszerre cserélünk majd le. (szinten szavazással)
Mindenkit szívesen fogadunk prestigtől és kortól függetlenül. Csak az Árnyjárók honlapján ki kell tölteni a tagfelvételt a regisztráció alkalmával.
Jelentkezni lehet még az alábbi commandereknél: Ashley Shadelyn, Sir Rapon, Lord Ashyn, Yolo Mii, Hidetada Tokugawa, Ieyasu Tokugawa -
Negritis #190 + a credit beváltható cristályra -
ApPa123 #189 Köszi 1 próbát megér. Megnézem mert nagyon tetszene a játék. -
Java33 #188 Minden class elérhető free-ben is, csak idő kérdése... Atlas-ban kell kirakni és a heti cap szab határt. Ha premium vagy, akkor előbb megvan a cap, ami akár lehet jó is, ha nincs annyi időd játszani.. A tatyó is növelhető credit-el.., már ahogy én észrevettem.. -
ApPa123 #187 Nagyon tetszik a játék ill hogy free, de sztem túlzás h MINDENHEZ venni kel kristályokat... néhány classhoz kell a prémium. Táskát bővíteni is kristállyal lehet. ( kb első küldiket csináltam megláttam ezeket és nagyon elszomorított :S ) Lehet marad a tera -
szabioister #186 Van 3 db promo kódom, akinek kell, írjon privátot. -
tutyimutyi2 #185 :(
-
Zarache87 #184 Az a gem olyan 30k korul lesz elerheto csak. Szoval a rozsaszin bogyokat nem most fogjak az emberek felnyitni :) Persze paran mar kozel vannak a 30k-hoz. -
tutyimutyi2 #183 az atlaszban van az a kör amivel a wave slow nevű talentet lehet megszerezni a 3 alap kaszt körétől balra lefefelé van és annak a körnek a legfelső bogyója ami az hogy bonus: luck és 1 darab fehér sparkba kerül, azt a fajta sparkot hogyan lehet beszerezni? -
#182 Igen a 14 napos csomag. -
tutyimutyi2 #181 ez ugyan az az eresztés mint amit pár napja volt vagy ha szerzek kódot az általad linkelt helyen akkor azt megint elfogadja?
bár ahogy látom amúgyis elfogytak már a kulcsok
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2015.07.27. 19:27:01 -
#180 Kulcsosztás itt! Én kifogytam a kulcsokból, de posztolom majd az új kulcsosztásokat. :) -
tutyimutyi2 #179 hm jó tudni, mikor rtam a kommentet akkor még nem volt meg aztán mikor elértem akkor felvillant a traktor meg kaptam mellé egy kalapácsfejű bigyót is. -
#178 1600 prestiged meg van? Az alatt nem használhatsz mountot. -
tutyimutyi2 #177 mért van az hogy a bónusz kód tartalmazott egy 1 órás repülőtraktor féleséget aminek az ideje csak akkor telik ha rajta ülök beraktam slotba kapcsoltam volna be erre elszürkült és eltűnt. -
#176 Világítani fog az biztos, de nem tudom, hogy kapsz-e belőle valami szépet.
-
tutyimutyi2 #175 ahol irtál egy keveset ott raktál ki képet és én arra gondoltam hogy ha ott a körön belül minden bogyót kifejlesztek van-e valami mert ameik kört éppen fejlesztem ott egy kék csík elkezdett körbe menni és minél több bogyót oldottam fel annál közelebb áll ahhoz hogy egy teljes kör legyen.