Skyforge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
Összejött 600 transformation akármi, melyik karaktert javasoljátok amivel lehet egyedül tolni a pve-t (1-3 fős instákra gondolok) és lehet vele haladni? Nekem a Gunner szimpatikus. Az Archert is kipróbáltam, szerintem nagyon gyorsan kifogy a mannából.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Szervusztok 😊 Már egy ideje játszom skyforge-al és elkezdtem egy videó sorozatot készíteni szeretném veletek megosztani a csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCPsg8ppMEuon1ZyV-C_-chg
Valamint az első videóm: https://www.youtube.com/watch?v=mjrrrax8A0Q
Már 3+1 videó készült el Skyforge témában. Több más MMO-val is foglalkozom és tervezek a jövőben. Facebookon is megtaláltok keressétek az MMO Ajánlót. 😊 Sziasztok 😊

Üdv istenek és félistenek! Libra Dijon néven futok a játékban, szívesen verődnék magyarokhoz. Szóval ha van valakinek/kiknek kedve egy magamfajta, jelenleg 1116 prestigel rendelkező Cry-al társulni, annak igazán örülnék. Maradok tisztelettel: Dijon Libra

Morpheus_v2
Többi mmo között is megállja a helyét, bár én inkább a grind mmok közé sorolnám, így ha nem szeretsz grindelni a többi kaszt/gear után, akkor nem ajánlanám.
Jól kidolgozott kasztok és fejlődési rendszer, szép grafika, egész jó "akció" harcrendszer. Mindenképp érdemes egy csapatot vagy guildet keresni benne, mert hamar rá lehet unni a pug hozzáállására (nem csinálják/érdekli őket a taktika, sok öngyilkos akció, stb). Craft rendszere nincs, amit ahelyett találtak ki az hasonlít kicsit a neverwinter craftrendszerére.
Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.09.20. 19:02:51
Sziasztok!

Most kezdtem szemezgetni a játékkal videókat nézek meg ilyesmi, de érdekelne a véleményetek, hogy érdemes e nekivágni
megállja a helyét a többi mmorpg között megéri rászánni az időt?

Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970

Nem 2 hónap a witch. 3 hét volt régen az akkori limitekkel, de szerintem az új rendszerbe már annyi se kell hozzá. Ha sokat játszik lehet meglesz 1 hét alatt esetleg 3-4 nap.
Áhh köszönöm, köszönöm. Elolvastam a korábbi hozzászólásokat is, de annyi sok új infó van itt nekem, hogy ez elveszett teljesen.
Nem baj, ha a witch nehezebb kicsit, amúgy is jobban szeretem a taktikusabb, ügyeskedős karaktereket. Ha 2-3 hét alatt megleszek vele akkor az nekem teljesen jó ^^
Morpheus_v2
Mindegyik kasztnál van egy pont ahol a piros-kék-zöld skill pontok eltűnnek és megjelennek a class pontok, attól a ponttól kezdve kinyílik egy nagy atlasz, ahol már elindulhatsz más kasztok irányába. Hasonlóan ott is a színes pontokat kell költened. Witch elég messze van, mert advanced class, így én kb egy hónapot mondanék, mire eléred. Itt a kasztokat mint rewardot nézd, ne mint alapvető dolgot, amire már az elejétől jogosult vagy. A witch és a többi advanced class amúgy sem épp a legkönnyebbek. Jövőhéten bekerül egy új rendszer amivel gyorsabban lehet fejlődni, hogy szerencsétlen 30k embereknek ne kelljen fél órát sorban állniuk egy 3 fős kalandra.
Szóval az 1 hónap sztem 1,5-2 hétre rövidül majd.
franky79
csak egy kicsit kell korábbra olvasnod, 2* is ott van 227 és 228-as hozzászólásban
franky79
Morpheus már válaszolt neked, én is azzal szedtem össze. A kredit limitbe is csak 500/db értéken számít bele, míg az eladási ára 950 körül van. A fő küldetéseket ha csinálod, ott kapsz sötét lilás kapszulákat is, én pl. azt is eladtam, mert azért meg közvetlenül gyémántot kapsz.
Sziasztok!

Én tegnap töltöttem le a játékot, eddig olyan másfél órát játszottam vele (szóval nem látom még át annyira a dolgokat..). Egy kérdés:
Ha én pl a witch-el szeretnék játszani, illetve azt kihuzni majd, akkor ezt hogyan érhetem el és kb mennyi idő kell hozzá? A cryomancer-t kell húznom egy bizonyos szintig és utána jön elő a lehetőség arra hogy más kasztot is megtanuljak? Bocsi ha tök egyértelmű dolgokat kérdezek...válaszokat előre is köszönöm.
Morpheus_v2
Jövőhét szerdán jön egy nagyobb patch, ami hozzácsap a játékhoz egy raidet és opreations-t (40 fős event), valamint egy "catch-up" rendszert, ami segít gyorsabban fejlődni majd. link
Morpheus_v2
Add el a templom fejlesztéséhez szükséges papír valamit, darabonként ~1000 körül van. Simán teljesíthető az 1,6kk ha ráfekszik az ember és a limitje is engedi.
Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.09.08. 16:48:28
Kazagor fizetni nem kell mivel a játék ingyenes a fizetéssel csak különböző előnyökhöz juthatsz, amúgy meg szerintem épp az a jó ebben a játékban hogy csak 1 karaktered van és azzal felvehetsz bármilyen kasztot amit elértél, bár egyszer szerintem érdemes érte fizetni 1-2 ezret mivel akkor kapsz egy hátast az első fizetés után!
franky79 hogy lehet összeszedni két hét alatt 1.6 milliót mert nekem heti 300.000 is kihívást jelent , nem értem honnan jön annyi credit mivel a küldetések alig adnak pénzt, (5000-8000) amúgy meg csak lootból 200-300 creditek esnek továbbá ha betöröm a cuccokat és a kövek eladásából se jön valami sok credit, szóval mi a titok? 😊
Köszönöm az infókat. Az azért nagy kár, hogy ahhoz, hogy pl. a fiamnak és nekem is legyen 1-1 karakterem, ahhoz 2 accountot kell futtatni, esetleg fizetni.
Morpheus_v2
- Végleges, csak "open bétának" hívják, minden karakter/gear/szint marad, ha majd "megjelenik" a játék egyszer.
- 1 karakter/account. Játékon belül tudsz nemet váltani és külsőt, az első ingyenes és később is lesz egy ingyenes alkalmad.
- Az első 3 unlockolva van alapből, mindegyikre költhetsz skill pontokat és amint eléred a nagy atlaszt az egyik kaszton belül (ami után már csak kaszt pontot fogad el), akkor elindulhatsz az egyik felé, amihez szintén színes skill pontok kellenek majd.
- 30500 prestige-nél kapsz hozzá küldit, amihez fejleszteni kell a gearedet/templomaidat/skilljeidet/kasztjaidat. Sztem minimum 2 hónap mire összeszedi az ember.
Az istenforma után nyílik ki egy csomó endgame insta/raid/event.
- Mountot kapni fogsz majd, 3-4 órásat ha jól emlékszem. Csak akkor megy le az ideje, ha mounton ülsz. Lehet venni 1 órás traktor mountot és ha 10 darabot összealakítasz, akkor végtelen ideig jó lesz.
franky79
- béta, wot-ot ismered? az is béta és kérnek pénzt. Amúgy tovább tudod.
- nincs több karakter, te vagy és kész, az meg hogy milyen kasztot játszol, csak egy választás, mint más játékokban mondjuk a kard és a fejsze közti döntés
- van a nagy fejlesztési fa, amire akkor lépsz ki, ha már az első kasztoddal eljutsz egy pontig. Azon a nagy fán tudsz eljutni fejlesztésekkel a többi kaszthoz és utána tudsz azzal játszani
- nem tudom mire gondolsz pontosan, híveid meg templomaid már elég korán vannak, 2k presztízs körül, 30k presztízsnél meg kaphatsz glóriát is, ha a fejlesztési fán kihúzod
- küldiben kapsz (1 órás), veszel a játékban (1 órás, de ha 10* megveszed, akkor már örökre a tiéd), veszel Collector's edition-t 55 €-ért
franky79
Én egyszerűen csak nem értem, minek a limit? Ha valaki minden héten eléri a limitet, más meg csak 1-1 órát játszik, akkor is lesz köztük különbség, meg akkor is, ha valaki 1 hónappal később kezd, szal nem értem minek?
Amúgy nem kell napi 5-6 óra hozzá. Az elején kaptam 14 napos prémiumot, az alatt összeszedtem a 1,6 misit az 1 hónap prémiumra, ami most fog lejárni. Így napi 3-4 óra sem kell hozzá, ráadásul ha egyszer eléred, mondjuk szabi alatt, és a tényleges heti limittel indulsz következő héten és nem görgeted magad előtt a maradékokat, akkor még gázabb.
Lenne pár kérdésem:
- A játék végleges már, vagy csak béta? Ha béta még mindig, akkor miért kérnek pénzt már most a prémium tagságért? Vagy a karaktert tovább tudod vinni a bétából élesbe?
- Hogyan lehet több karaktert inditani?
- Hogyan tudom unlockolni a 3 alapclass után a negyediket? Milyen előfeltételei vannak?
- Mikor lesz a karakterből isten? Hogyan érhetem ezt el?
- Hogyan lehet hátashoz jutni?
Sziasztok! Végigolvasva a sok hozzászólást a játékhoz nem értem hogy miért sírnak sokan a limitek miatt, szerintem aki nem játszik napi 5-6 órát az nehezen éri el a limitet, a másik dolog meg az hogy a pl a fejlesztő éköveken kívül mást is érdemes gyűjteni lásd adept fejlesztő cuccokat meg azokat amik emelik a templomod, és kápolnáid szintjét, továbbá nem kell minden játszható kasztot a játék elején elérni én kb 1.5 hónapja játszok és teljesen elvagyok azzal a 7 kaszttal ami van, főleg hogy egy kaszt akkor ér valamit ha teljesen ki van fejlesztve mivel akkor kapsz egy kasztspecifikus öltözéket, és megkapod a kaszt különleges képességét is, egy szabadon választott képesség mellé ami jól jön a harcokban.
Hát nem tom mi lehet ezekre a megoldás vagy maga a gond bár ma jött valami kis frisités hátha
amúgy 40-60 fps meg 15-30 ping az átlag nálam
Nem az a lényeg, hogy hány megabites a neted... ha a háttérbe más is fut (pl.: torrent). Vagy ha wifin vagy akkor legyen STABILAN 100%-os a jelerrőségged. Nekem is volt ping gondom amikor wifi-n játszottam. Más játék simán elment 30-50-es pingel, de a skyforge nem. Volt, hogy felugrott 3000-re a pingem.
Utoljára szerkesztette: Daditsx, 2015.09.02. 12:24:53
asszem valamit lehet állítani h fixen targetelj

béta amúgy szal még bőven kijavulhat

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

az meg 5 Mbps elégnek kéne lennie amúgy meguntam sokszor van hogy egyszerűen nem tudok interakcióba lépni a küldetés tárgyakkal ki se jelzi hogy lehetséges hiába villog a tereptárgy kár mert nagyon bejön a játék sokat is toltam az elmúlt napokba na mindegy mmo hátha javítják
amúgy nincs valami automata célzás vagy mi mert néha elkélne 😊
A feltöltési sebességgel lesz baj valószínű.

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

már bocs de ha nem elég a játéknak 10 Mbps nett akkor megette a fene egyébként az volt a gond, hogy gruppba voltam valakivel aki offline volt
amúgy mást is ledobál állandóan a server mert engem mindig kidob valami error cod 8-al
Gondolom azért mert szar a pinged.
segítene valaki bárhova akarok menni mindig azt írja ki a játék hogy offline vagyok ilyenkor mi van
mert ha offline volnék akkor a többi játékost se látnám
valaki plz
már megtaláltam a kutatóközpontba 😊
a sztori során lesz 1 rész ahol majd kinézetet kell váltanod 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Az kár mert a karaktert nem igazán lehet formálni kinézetileg! 😞
Bár igazából nem értem miért nem lehet pl. hajat választani másikat.
Na mindegy amúgy király game! 😊
igen de az unlockolt classok köztt bármikor tudsz cserélni

Sziasztok! Csak egy karaktert lehet indítani a játékba?

Az Árnyjárók Tokugawa Pantheon tagokat keres. Regisztrálni az Árnyjárok honlapján lehet.

Van etikai szabályzatunk is illetve a Pantheon fejlesztése érdekében megszavaztunk egy 15k heti donatet. Amit később egy fair donate rendszerre cserélünk majd le. (szinten szavazással)

Mindenkit szívesen fogadunk prestigtől és kortól függetlenül. Csak az Árnyjárók honlapján ki kell tölteni a tagfelvételt a regisztráció alkalmával.

Jelentkezni lehet még az alábbi commandereknél: Ashley Shadelyn, Sir Rapon, Lord Ashyn, Yolo Mii, Hidetada Tokugawa, Ieyasu Tokugawa

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

nah végre megvan az over 9000!!! 😄

a játék pvp része eléggé ergya
van az ffa hent ami semmire nem jó mert csak a last hit számít
a 10v10 idegesítő főleg a vonat kísérgetés a pont foglalós meg nekem bugos volt és 3k pontig ment múltkor
a 3v3 szintén nem jó sajnos
szal marad az hogy afkolok ha ott van gyűrű vagy tablet

én elhinném hogy nem így van ha nem tapasztalok mást
DE a 2. (igen 2. nem első ott nem is emlékszem mennyi volt a limit) 7.5k limitem volt mikor 2 maradt akkor trükköztem egyet és kb 1.6k-val túlmentem rajta
a 3. héten (ami ugye most van) 6.5k-s limitet kaptam ergo ami "túlcsordulna" azt levonta az ehetiből
lehet hogy nem így van tervezve de én "így jártam"

látom nem tudtok olvasni...

mit nem lehet azon érteni, hogy az első héten több volt a limit a sparkokra, mindenki kapott bonus sparkot a limithez az elso heten

egy gm irta a hivatalos fórumon, de ha nektek jobb ez a tévhit, hát hajrá

amúgy meg honnan tudod, hogy mennyi lesz a következő héten a limit, mikor hétre hétre egyre több a limit?
én múlt héten cisnáltam azt hogy 200 volt a limitem lementem Darenbe x3 mellett és szereztem 2k sparkot
múlt héten 7.5k volt a limitem a héten 6.2 😄

Ugy vonja le ha pl 6000 a limited, de a limit reset elott szereztel annyi sparkot ami 500-al tul megy akkor csak 5500 lesz. Redditen egy gyerek tette fel a kerdest mivel egyszer nem ugyan annyi volt a limitje. Hanem sokkal kevesebb. Akkor irtak meg neki masok, hogy a kovetkezobol levonja azt ami tulmegy ez alol kivetel a Reliquary-bol szarmazo spark.

Veni, Vidi, Vici

tapasztalat alapján levonta 😄

Ez nem így van, nem fogja a következő héten levonni.

Az első héten több a spark limit mint az utána levőkön, ez egy kezdő bónusz.
Anthrax
Létezik Atlas calculator neten ? Csak kíváncsi lennék mennyi spark kellene még, hogy eljussak a witchhez

pedig jobb lett volna ha lehet így kicsit csalni a limittel

felhomályosodtunk.., köszi 😄
Latom sok gondot okoz a limit. 😊
A limit minimalisan novekszik hetrol hetre illetve ha elozo heten sok maradt hatra az is hozza adodik. Ha kevesebb a limited mint mult heten az attol van ha mondjuk volt hatra 100 spark es te mentel egy 5 fos dungit amin 3-as szorzo volt akkor az mar a kovetkezo hetibol szedi le a nagyjat. Spark a heti valtasnal azert nem resetelodik neha egybol mert ha minden-t limit-ig hasznaltal akkor meg kell varni a 40 perces valtast amig ujra sparkot fog adni. Esetleg ha nem akarsz varni megcsinalod a dungit es utana mar adhat sparkot.

Veni, Vidi, Vici

nekem meg 6.8kra resetelt
pedig előtte héten 7.5k volt ...

A limit függvényében egy class lehet 3 hét vagy több is..., nem számoltam még pontosan. A Necro-hoz egy másik acc-on egy reset kellett.
hm ez így azé jó kis kibaszás hogy rohadt sok spark kell egy új kaszthoz de azért még limitet is csinálnak