Skyforge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Valamint az első videóm: https://www.youtube.com/watch?v=mjrrrax8A0Q
Már 3+1 videó készült el Skyforge témában. Több más MMO-val is foglalkozom és tervezek a jövőben. Facebookon is megtaláltok keressétek az MMO Ajánlót. 😊 Sziasztok 😊
Jól kidolgozott kasztok és fejlődési rendszer, szép grafika, egész jó "akció" harcrendszer. Mindenképp érdemes egy csapatot vagy guildet keresni benne, mert hamar rá lehet unni a pug hozzáállására (nem csinálják/érdekli őket a taktika, sok öngyilkos akció, stb). Craft rendszere nincs, amit ahelyett találtak ki az hasonlít kicsit a neverwinter craftrendszerére.
Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.09.20. 19:02:51
Most kezdtem szemezgetni a játékkal videókat nézek meg ilyesmi, de érdekelne a véleményetek, hogy érdemes e nekivágni
megállja a helyét a többi mmorpg között megéri rászánni az időt?
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970
Nem baj, ha a witch nehezebb kicsit, amúgy is jobban szeretem a taktikusabb, ügyeskedős karaktereket. Ha 2-3 hét alatt megleszek vele akkor az nekem teljesen jó ^^
Szóval az 1 hónap sztem 1,5-2 hétre rövidül majd.
Én tegnap töltöttem le a játékot, eddig olyan másfél órát játszottam vele (szóval nem látom még át annyira a dolgokat..). Egy kérdés:
Ha én pl a witch-el szeretnék játszani, illetve azt kihuzni majd, akkor ezt hogyan érhetem el és kb mennyi idő kell hozzá? A cryomancer-t kell húznom egy bizonyos szintig és utána jön elő a lehetőség arra hogy más kasztot is megtanuljak? Bocsi ha tök egyértelmű dolgokat kérdezek...válaszokat előre is köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2015.09.08. 16:48:28
- 1 karakter/account. Játékon belül tudsz nemet váltani és külsőt, az első ingyenes és később is lesz egy ingyenes alkalmad.
- Az első 3 unlockolva van alapből, mindegyikre költhetsz skill pontokat és amint eléred a nagy atlaszt az egyik kaszton belül (ami után már csak kaszt pontot fogad el), akkor elindulhatsz az egyik felé, amihez szintén színes skill pontok kellenek majd.
- 30500 prestige-nél kapsz hozzá küldit, amihez fejleszteni kell a gearedet/templomaidat/skilljeidet/kasztjaidat. Sztem minimum 2 hónap mire összeszedi az ember.
Az istenforma után nyílik ki egy csomó endgame insta/raid/event.
- Mountot kapni fogsz majd, 3-4 órásat ha jól emlékszem. Csak akkor megy le az ideje, ha mounton ülsz. Lehet venni 1 órás traktor mountot és ha 10 darabot összealakítasz, akkor végtelen ideig jó lesz.
- nincs több karakter, te vagy és kész, az meg hogy milyen kasztot játszol, csak egy választás, mint más játékokban mondjuk a kard és a fejsze közti döntés
- van a nagy fejlesztési fa, amire akkor lépsz ki, ha már az első kasztoddal eljutsz egy pontig. Azon a nagy fán tudsz eljutni fejlesztésekkel a többi kaszthoz és utána tudsz azzal játszani
- nem tudom mire gondolsz pontosan, híveid meg templomaid már elég korán vannak, 2k presztízs körül, 30k presztízsnél meg kaphatsz glóriát is, ha a fejlesztési fán kihúzod
- küldiben kapsz (1 órás), veszel a játékban (1 órás, de ha 10* megveszed, akkor már örökre a tiéd), veszel Collector's edition-t 55 €-ért
Amúgy nem kell napi 5-6 óra hozzá. Az elején kaptam 14 napos prémiumot, az alatt összeszedtem a 1,6 misit az 1 hónap prémiumra, ami most fog lejárni. Így napi 3-4 óra sem kell hozzá, ráadásul ha egyszer eléred, mondjuk szabi alatt, és a tényleges heti limittel indulsz következő héten és nem görgeted magad előtt a maradékokat, akkor még gázabb.
- A játék végleges már, vagy csak béta? Ha béta még mindig, akkor miért kérnek pénzt már most a prémium tagságért? Vagy a karaktert tovább tudod vinni a bétából élesbe?
- Hogyan lehet több karaktert inditani?
- Hogyan tudom unlockolni a 3 alapclass után a negyediket? Milyen előfeltételei vannak?
- Mikor lesz a karakterből isten? Hogyan érhetem ezt el?
- Hogyan lehet hátashoz jutni?
amúgy 40-60 fps meg 15-30 ping az átlag nálam
Utoljára szerkesztette: Daditsx, 2015.09.02. 12:24:53
béta amúgy szal még bőven kijavulhat
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
amúgy nincs valami automata célzás vagy mi mert néha elkélne 😊
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
amúgy mást is ledobál állandóan a server mert engem mindig kidob valami error cod 8-al
mert ha offline volnék akkor a többi játékost se látnám
valaki plz
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Bár igazából nem értem miért nem lehet pl. hajat választani másikat.
Na mindegy amúgy király game! 😊
Az Árnyjárók Tokugawa Pantheon tagokat keres. Regisztrálni az Árnyjárok honlapján lehet.
Van etikai szabályzatunk is illetve a Pantheon fejlesztése érdekében megszavaztunk egy 15k heti donatet. Amit később egy fair donate rendszerre cserélünk majd le. (szinten szavazással)
Mindenkit szívesen fogadunk prestigtől és kortól függetlenül. Csak az Árnyjárók honlapján ki kell tölteni a tagfelvételt a regisztráció alkalmával.
Jelentkezni lehet még az alábbi commandereknél: Ashley Shadelyn, Sir Rapon, Lord Ashyn, Yolo Mii, Hidetada Tokugawa, Ieyasu Tokugawa
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
van az ffa hent ami semmire nem jó mert csak a last hit számít
a 10v10 idegesítő főleg a vonat kísérgetés a pont foglalós meg nekem bugos volt és 3k pontig ment múltkor
a 3v3 szintén nem jó sajnos
szal marad az hogy afkolok ha ott van gyűrű vagy tablet
DE a 2. (igen 2. nem első ott nem is emlékszem mennyi volt a limit) 7.5k limitem volt mikor 2 maradt akkor trükköztem egyet és kb 1.6k-val túlmentem rajta
a 3. héten (ami ugye most van) 6.5k-s limitet kaptam ergo ami "túlcsordulna" azt levonta az ehetiből
lehet hogy nem így van tervezve de én "így jártam"
mit nem lehet azon érteni, hogy az első héten több volt a limit a sparkokra, mindenki kapott bonus sparkot a limithez az elso heten
egy gm irta a hivatalos fórumon, de ha nektek jobb ez a tévhit, hát hajrá
amúgy meg honnan tudod, hogy mennyi lesz a következő héten a limit, mikor hétre hétre egyre több a limit?
múlt héten 7.5k volt a limitem a héten 6.2 😄
Veni, Vidi, Vici
Az első héten több a spark limit mint az utána levőkön, ez egy kezdő bónusz.
A limit minimalisan novekszik hetrol hetre illetve ha elozo heten sok maradt hatra az is hozza adodik. Ha kevesebb a limited mint mult heten az attol van ha mondjuk volt hatra 100 spark es te mentel egy 5 fos dungit amin 3-as szorzo volt akkor az mar a kovetkezo hetibol szedi le a nagyjat. Spark a heti valtasnal azert nem resetelodik neha egybol mert ha minden-t limit-ig hasznaltal akkor meg kell varni a 40 perces valtast amig ujra sparkot fog adni. Esetleg ha nem akarsz varni megcsinalod a dungit es utana mar adhat sparkot.
Veni, Vidi, Vici
pedig előtte héten 7.5k volt ...