294
Skyforge Sci-fi/Fantasy MMORPG
  • LazyB
    #294
    Hogy a fenébe lehet legyőzni a Artemian Mountains - Cronnel Platforms, Ignis ellenfelet van egy csapása ami azonnal öl.
  • Shion
    #293
    Kicsit bugos a gyári honlap ezen része, mert megállás nélkül újrafrissül, de ha kitartó vagy akkor előbb utóbb sikerül csatlakozni. Itt kétszer kell csatlakozni, egyszer Join Community, a másiknak a nevére már nem emlékszem. Ha jól csináltad, akkor a játékon belül (ingame) megjelenik a hun chat. Ingame nem lehet csatlakozni chat-hez, csak a honlapon keresztül :(

    Magyar Csoport Chat
  • dunu
    #292
    Értem köszönöm. Már csak annyi hogy a magyar chatra hol tudok belépni vagy hogy az hogyan van ? mar a regionon meg vicintyn kivűl nem igazán találtam opciót más chatra.
    Utoljára szerkesztette: dunu, 2019.04.17. 20:36:13
  • Shion
    #291
    Akkor egy picit félreérthető voltam, amit írtam.

    Itt látható Provinces résznél a story szerinti pályák, azon belül Philomenas zóna. Az út mentén látható pályák azok változtak át 240+ra, ezek most már igazából Dungeon-ok.

    A Temple-ban lehet új class-t (pl. Outlaw., Gunner) kiváltani és fejleszteni a skill-jeit.

    A zászlós Roqul Valley nyitott pálya, aminek megmaradt az eredeti szintje, ide mehetsz bátran.

    Bastion-ok vannak minden zónában, itt új skilleket és erősítéseket lehet megszerezni, friss karakterként a Bastionok kimaxolását javaslom.

    Új karit nem érdemes indítani, mivel mindent elérhetsz egyetlen eggyel (minden Class játszható egy karival).
    Utoljára szerkesztette: Shion, 2019.04.17. 20:27:41
  • dunu
    #290
    Helló, akkor ha jól értem ha újat is kezdenék az összes pálya felszinteződne arra szinte ahol jelenleg is a meglévő accountban vagyok az átlag 240+os prestigre. Mert nekem a "nyitott pályák" amiket mondtál a vonalon azok is 240+ba vannak.
  • Shion
    #289
    Szia, jól látod, a régi Atlas fejlődési rendszert felváltotta a Prestige szint. A játék úgy van felépítve, hogy level 60-ig (asszem, régen volt már) simán léped a szinteket, gyakorlatilag csinálod a story küldetést és ennek megfelelően minden pályán végigküld. Kezdő fejlődés során minden mob szinte ugyanazon a szinten vagy, mint te.

    A fekete leves akkor jön, amikor végigcsinálod a story-t, megkapod a God módot, a szinted megáll, innentől a fejlődés Prestige szintben meg tovább. A játék innentől normál üzemmódban folytatódik, ergó minden zárt pálya (amit eddig szólóztál a szinteden, ezek a térképen a vonallal jelölt úton vannak) felszinteződik 245-ös Prestige szintre.

    Ekkor low level Prestige-n két lehetőséged van:
    - a nyitott pályákra mész küldetéseket csinálni (ezek megmaradtak az eredeti szinten, tehát tudod csinálni),
    - a másik hogy csapatot keresel és velük csinálod a zárt pályákat.

    Ahogy fejlődsz Prestige-ben, úgy később már God módban egyedül is menni fog a zárt pálya, de amikor már igazán tápos lesz, akkor már God nélkül is tudod majd szólózni. A Prestige fejlesztéséhez már nem ölésből származó xp kell, hanem Bastion, Cathedral, gear-ed, stb fejlesztései. Csatlakozz be a magyar hun chatre, segíteni fognak a srácok neked. Az első pár hét nehézkes lesz, de ahogy ráérzel, menni fog. Sőt, minden egyes Prestige szint fejlődéssel egyre könnyebb és könnyebb lesz.
  • dunu
    #288
    Helló nem tudom olvasni fogod-e de egy kis segítségre lenne szükségem a skyforgeba. Kb. 1 éve nem játszottam vele most úgy gondoltam felnézek már mi újság. Észre vettem én is hogy nincs az atlas meg minden megváltozott. Jelenleg amit láttam prestige szintek vannak. Én 73as prestigeben vagyok 5300 might-al viszont bármelyik pályára szeretnék menni átlagosan 245-ös prestiget ír és nem tudom ez miért van.Meg probáltam Warm upba ott is inkább divine módba váltottam mert nagyon könnyen megöltek. 3 karakteren kivül minden megvan ugye mert régebben még szereztem. Újat nem igazán szeretnék kezdeni de nem tudom hogy az jobb lenne-e e.Esetleg valami ötlet van tipp, vagy jobban járok ha újat kezdek?
  • Shion
    #287
    A játék (mint a legtöbb mmo) alapvetően end-game-re van kihegyezve, annak eléréséig csak grind van, fejleszted a karaktereidet ezerrel. Jelenleg 230 környékén járnak a nagyok, ők Pantheon War-t és 10 fős raideket tolnak, ott van taktikai harc bőven. De odáig ugyebár el is kell jutni.

    1,5 hónap után messze nem unom még a játékot, igazából bőven tanulom még fázisban járok. 172-es szintig kipróbáltam és megszereztem a három alap class-on (cryomancer, paladin, lightbinder) kívül az Outlaw-t és a Grovewalker-t. Mindkettő nagyon jó szólózásra és már van elegendő Spark of Transformation-m újabb Class kiváltására. Szóval a hétvégém is izgalmasnak tűnik, mert kapásból nem tudom, melyik legyen az új class: Revenant, Gunnery, Alchemist. Revenant jó melee dps életerőszívással, Alchemist gyógyítással is rendelkező support, Gunnery pedig az egyik gyengém (neve alapján legalábbis az SWTOR kedvenc karakterére nosztalgiázom). A Class-okon felül ott van még a Cathedral, Temple of Seeds, Flavius's Laboratory, Bastion fejlesztések az újabb skill-ekért és passzív erősítésekért. Jövő héten jön az új klassz, újabb support karakter, holott még a régieket sem szereztem meg mindegyiket. A pályák ismétlődőek, persze ugyanazt kell csinálni, de melyik másik játékban nem? Napról napra erősödik a karakterem, így mindig jó érzés felfedezni, hogy mennyivel könnyebben megy már egy-egy rész. A küldetések miatt sose ugyanazt és sose pontosan ugyanúgy csinálom, finomodik a stílusom, erősödésem miatt már másképp is meg tudom oldani, stb.

    Egyszóval, ha melóból hazaesve hullafáradtan hazaér az ember, akkor könnyed szórakozásnak nagyon jó a játék. Előnye, hogy F2P, gyakorlatilag minden kifarmolható sok játékidővel fizetés nélkül. A fizetős rész kényelmi funkciókat és fejlődési gyorsítást ad (lásd WOT).
  • Vukodlak
    #286
    Koszonom a valaszt kivarom a 11 .updatet de ha nincs valtozzas akkor szamomra felejtos,mert ha ujra es ujra ugyanazokat a dungenokat kll vegigvinnem minden konkret cel nelkul arra semmi szuksegem.Foleg miutan a storimodban remek bossfightok vannak foleg a vegen.
  • Shion
    #285
    Válaszoltak a veteránok, a Season 3-ban jelenleg még csak egy küldetés van (Episode 1) és nem ismert, hogy mikor lesz valaha is folytatása.
  • Shion
    #284
    Szia, játszunk jó páran a Skyforge-al, most december 11-én jön egy újabb "kiegészítő" hozzá (új class, új pálya, sok egyéb változtatás, egyebek), tehát a fejlesztése folyamatosan zajlik.

    A kérdésedre visszatérve, sajnos jómagam nem tudok rá érdemben válaszolni, mert csak 1,5 hónapja játszom, igaz már 170-es vagyok, de a Story-kat még nem nyomtam végig. Az első story-t csinálom még, Krisztián barátom már a második végén jár. Annyit tudok tenni, hogy este a teamspeak-en rákérdezek a régi veteránoknál, sokan kezdetek óta (3 éve) játszanak, ők biztosan tudnak válaszolni.
  • Vukodlak
    #283
    hello nemtom olvassa e majd valki ezt,par napja vette elo ujra a jatekot anno azert hagytam abba mert a story modban a season 3 ban csak episode 1 volt amit kimaxoltam.most ugy 1 ev utan ujra kezdtem de meg indig csak episode 1 van semmi mas.viszont olvastam valamit episode 4 rl is a ps4 verzenel.letezik hogy valami bug van vagy lvl illetve prestizhez kotve?120 vagyok per pillanat elore i koszi a valaszt
  • JethroHUN
    #282
    Értem, köszi.
  • Sunrider924
    #281
    Kimaradt a dungeonozas, hiaba, sok az info, szoval:
    alapbol ugye 4 lehetoseg van, solo adventure, squad(ami vicces modon 3 ember nem 4) a group(5ember) es a raid(10 ember).Aztan van az hogy az adott instat milyen nehezsegen akarod warm up az ahogy neztem a karidat nezi es ahoz igazodik, a kovetkezo a challenge ez van 190 prestige folott es a nightmare az 200 folott. Szerintem csak rosszul valasztottal, warm up-ra menj mindenhol en ugy csinalom amig el nem erem azokat a prestige szinteket.
    Group findert nem szoktam hasznalni csak ha sokaig nem talalok partyt, inkabb elmegyek fovarosba divine observatoryba es nezem a regionalis chatet ott allandoan irjak ki mire keres embert/partyt az egyetlen macera hogy roviditesekben beszelnek sokszor vicces kitalalni melyik intat hogy roviditenek(pl Crash site az cs, de pl tava az a coming of avatar). Group finder is mukodik azert de akkor szamitani kell ra hogy idobe telik amig valahova bedob.
    Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2018.06.26. 12:12:08
  • Sunrider924
    #280
    Nekem 50es volt amikor ujrakezdtem, a sok cuccost amim volt eltoltam tower of knowledge meg cathedral fejlesztesre, K betu/capital es onnan. A Knowledge of enemies az kell a Tower of Knowledge fejleszteshez nalam ez volt a legyorsabb might szerzesi forras, a masik a Cathedral az szimplan csak kredit kerdese. Termeszetesen van napi limit amit ki lehet kuszobolni ha van stimulants. Az hogy mibol mennyid van azt a P betu/bag/valuables/resources alatt tudod megnezni.
    Namost nekem minden kari unlockolva volt a regi rendszerben nem vettek el tolem semmit. Lehet hogy nalad is ott van a gunner a listan csak gorgetni kell lejjeb/feljebb nem tudom. Alap karit nem tudom mennyiert unlocklhatsz szerintem ha sokat nem jatszottal akkor van sparkod felhalmozva rendesen, nalam a 3 uj classbol az outlaw 25k volt hamar kifarmoltam, a revenant es a groovewalker mar cifrabb azoknak 35k darabja de a revenant is megvan mar, nem lehetetlen.
    A karakterek regen azert voltak fontosak hogy a szimbolumokat feloldhasd, na az mostmar nem fugg a classtol, bastionokhoz van kotve azoknak is sajat questchain rendszere van, a dologban az szep hogy mindjart az elso szimbolum( Pbetu/abilities/symbols) az emblems of pain az nagyon OP, gyakorlatilag amiatt tudok sokmindent solozni amit korabban csapatban is nehez volt.
    Ha kifejleszted a symbolsnal van a divine weapon na az a masik nagy OP cucc, eleg surun proccol foleg ha ragyursz a divine weapon coodlown-ra, es a trophy weapons is surubben jon. Ezek miatt a jatek annyira atalakult hogy nagy reszet soloban lehet csinalni, talalkoztam egy magyar fickoval kerdeztem klanrol meg endgamerol, erre az volt a valasza, hogy nem tudja, mert o soloba szokott jatszani, 170 folotti prestige volt neki.
    Teny hogy a napi directives of god councilt azt lehet soloba csinalni nagyon jol adja szukseges dolgokat hogy fejlodhess, allitolag valami catch up system resze volt es maradt vegul a jatekban, ujabban a fejlesztok kerdoiveznek hogy a jatekosoknak mi tetszik es mi nem es aszerint valtoztatnak a jatekon.
    Az elso napokban nekem is atlathatatlannak tunt a jatek de megszokod kis ido mulva es sokkal jatszhatobb/szorakoztatobb mint a megjelenesekor volt. Amilyen alkalmi szinten jatszok es foleg egyedul megis ott tartok mar hogy elkezdhetem lassan az elder god fejlodest ez korabban elkepzelhetetlent volt...
  • JethroHUN
    #279
    Én csak 34-es vagyok. Második területen próbáltam dungeont, nem talált senkit a group finder... Bementem egyedül de 192-es mobok, hát jó. Már nincs 3 fajta spark vagy mi volt a neve. (piros, kék, zöld) Hogyan kell most fejlesztenem a karakterem?
    Tök jó amúgy, hogy elvették a gunner classom, pedig emlékszem, hogy megvettem anno. Helyette van a 3 alap szar, meg berserkes és archer
    Ability menü is teljesen átláthatatlan, össze vissza van az egész.
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2018.06.26. 09:53:13
  • Sunrider924
    #278
    Amennyit en kihamoztam abbol egy dolog valtozatlan, az equipment tovabbra is instakbol jon, meg lehet nezni melyikbol mi eshet es akkor aszerint celiranyosan farmolni, pl fegyo akkor hespilon aztan a gyuru/amu akkor operationok, a stone of power az meg melyik merre de egyszeru mert mutatja mindegyiknel hogy az adott indstabol mi eshet.
    Fizetoeszkozok, nem tudom mire gondolsz, kell kicsi ido amig megszokja a jatekos de nem olyan bonyolult.
    Ami nagyot valtozott az a godform hasznalhatosaga, most eleg surun lehet mar vele csapatni, mas lett a fejlodes az elder god fele, elotte eselytelen volt ha nem oltel avatart egy jo raidbe, most meg behivott egy csapat azt hiszem 5en voltunk es a 200as prestiges csavoka leoltotta az avatart egyedul meg is lett a cucc amint vegzek a junior god fejlodessel mehetek az elderekre.
    Mas lett az instazas is, kb mindig akad egy valaki aki betolja a godform-ot es akkor a tobbinek annyi a dolga hogy fut utana es szedi a cuccost. Van napi operation amit ha ugyesen csapatsz akkor top 5-7 es kapsz erte argentet, naponta ketszer. A Victors medal is jon rendesen, mondjuk en most az eventet farmolom de meglesz mindjart a 9k a hunter god-hoz.
    Jelenleg 164-es prestigenel jarok, most kicsit belassultam, gen13 cuccokban 1-2 lila a tobbi mar mythic es en is kb egy hete vagy olyasmi hogy ujra elovettem es most teljes gozzel akarom az elder godokat csak jo lenne egy klan mert randomokkal neha/surun agyfasz az instazas.
  • JethroHUN
    #277
    Nem is tudom mikor volt utoljára a gépemen. Több mint 1 éve nagyjából. Most letöltöttem megint... teljesen átláthatatlan még mindig, mint hol kell farmolni pl. Még mindig van egy rakás fizetőeszköz. Új cuccokat, mint fegyver, ékszer lehet valahol venni?
  • Sunrider924
    #276
    Van aktiv magyar pantheon ebben a jatekban most igy 2018ban? Marhara megvaltozott az egesz igy talan mar erdemes megint elovenni (ingame lehet argent-et farmolta naponta, ki hitte volna).
  • Java33
    #275
    Mikor visszaraktam pár hónapja, akkor már nem vilt csillagtérkép.
    Ahogyan én néztem, valami kampány térkép van.., azon előre haladva lehet feloldani a classokat
  • Kazagor
    #274
    Az Ascension Atlas megszünt? Átvariálták? Mert sehol sem találom a menüjét. Valaki tud ebben segíteni?

  • Hitmanus
    #273
    Játszik még valaki ezzel a játékkal?
  • DarkBlade
    #272
    Jó reggelt.

    Sparks of Divinity kristályt hogy lehet szerezni?
  • lammaer
    #271
    Juteszembe: csapatot tényleg csak chaten lehet összeszervezni? Van pár insta, hol kiirja hogy 1-3 player, de nem nagyon találtam opciót arra hogy tudnék bandával menni. Azt látom hogy a chat folyamatosan televan lft-vel (azt hogy pontosan mit írnak nem értem még :) )... szóval vmi automatikus mód nincs is random csapatok összeállítására egy-egy insta erejéig?
    Mondjuk ahogy elnézem, az elején az ilyen csapatolásnak nincs értelme, mert ha ketten megyünk akkor 2x erősebb lesz a mob, ergó semmivel se lesz gyorsabb a grind. AZ openworld részeknél lenne értelme (ott nem skálázódnak a mobok), de ott meg úgyis mindíg van vki....

    (ebből a szempontból az Anarchy Onlinenál jobb rendszert nem láttam - be lehetett állítani hogy lft vagyok, azt aki csapatot akarts zervezni látta milyen szintű emberek vannak, milyen skillel, hova akarnak menni.. azt 3 kattintással össze is lehetett rántani egy alkalmi groupot).




    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.07. 15:29:57
  • Sunrider924
    #270
    Nezd, nekem nem problema ha valaki lat fantaziat egy jatekban es mikrotranzakciokkal tamogtja a fejlesztoket. Ellenben ez a fejlesztocsapat kimondottan hulyenek nezte a jatekosait, negativ hangnemben reszesitette az igen komolyan ervekkel megtamogatott jatekos visszajelzeseket mikozben csak azokra az eventekre koncentralt amibol a penzt tudta huzni a jatekosokbol, magasrol lesz@rta a pvp-pve balansz problemakat, 2 ev utan probalt kezdeni valamit az elhibazott endgame koncepcioval, de minden masodlagos volt az eventekhez kepest, na azok jottek menetrend szerint, vegyel/fizess kellett a penz vodkara gondolom...(neked ez mashonnan is ismeros :P )
    A jatekban ami elvezheto az egyes classok, amig azokkal elvagy addig jol fogsz szorakozni, szinten erdekes a story es a god form. Az elso komolyabb pofon amikortol egyedul nem tudsz majd szinte semmit csinalni az valahol 35k prestige folott lesz, illetve pvp-be 29k folott, amig oda el nem jutsz addig minden szep es vidamsag es boldogsag.....
    Amikor kiszaltam nekem 90k koruli prestige volt es 3 class kivetelevel(monk, gunner, necro) mind megvolt mar, kinetic main, alchemist offspecc, pvp-be archer a stunlock miatt, full lila folowerek, megvolt minden chapel, templomok is legendas cuccig felfejlesztve, nem hirtelen felindulasbol irtam amit irtam hanem mert szerintem nagyon sokan hiszik azt hogy majd ok jobban tudjak/mashogy latjak aztan amikor eljutnak a vegre akkor koppannak hogy nincs is ott semmi, foleg ennek koszonheto a gated system(heti reset) ne erj oda tul hamar....
    Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2016.06.07. 15:17:32
  • lammaer
    #269
    Köszi a részletes infót.

    Azt már látom hogy nagyon erősen épít az agyatlan grindre a játék, mert pár nap után azt látom mindenütt hogy van ilyen pénz, meg olyan pénz, meg ilyen "nyersanyag" meg olyan nyersanyag, és mindegyikből több ezer darab kell ha be akarom őket váltani valamire, és persze ha jól láttam egymás közt nem nagyon átválthatóak ezek a dolgok (vagy csak nagyon rossz rátával). Szóval vanegy olyan érzésem hogy a játék az kb abból áll hogy ugyanazokat az instákat farmolja az ember körbe-körbe, max magasabb szinten - ami kb abból áll hogy ugyanaz a szörny jön csak több HPvel és nagyobb sebzéssel.
    Szerencsére csilivili dolgokkal (új kosztüm, új motor, villogós sapka stb) nem tudnak pénzt kicsalni tőlem :), a csajszim így is jól néz ki a testhez simuló rucijában :)

    Fizetni biztos nem fogok érte, mert szerintem előbb megunom - szerencsére a lenti kóddal van egy havi prémiumom meg megvan az ingyenmotor is.

    Ami értekelt a játékban hogy ne kardos varázslós fantasy legyen (ez a gunnerrel meg a kicsis scifi settinggel meg is van), illetve hogy akció RPG legyen (kb ez is megvan). Ezeket hozza, kiélvezem amig tart azt meglátjuk.
    Nagy célokat nem látok benne amit ki lehetne tűzni (pl építeni valami bázist)
  • Sunrider924
    #268
    De el lehet csak nem ugy ahogy elso karin megertened. Elso szempont hogy kimaxold az adott classt a class bonus passivert, masodik szempont hogy nem minden skill kell neked, es akkor sporolhatsz a sparkokkal az adott heti reseten belul, harmadik szempont hogy minnel kevesebb "bad prestige"-t szedjel ossze mikozben haladsz.
    Ez a bad prestige ez egy hatalmas ongol a jatekfejlesztoknek nem tudom ha azota helyre tudtak hozni a dolgot, en egy eve toroltem a gepemrol ezt a hulladek pay to win akarmit, endgame szinten jon elo a rengeteg problema a jatekban, es akkor lehet keves vigasz lesz a beleolt ido/penz utan hogy kipukkan(t) a lufi.
    Bad prestige ezt kb ugy lehet elkepzelni hogy a jeghegy csucsa a jatekban az Avatar kill es ez a (raid)boss skalazodik a jatekosok presitge-vel, es amikor rahagytam ezt a jatekot az akkor 2 eves orosz szerveren meg senkinek sem sikerult avatart olni, az avatar felmosta a padlot a jatekosokkal.... ennyire profin kitalalta ezt az Allods fejlesztoi csapat....
    Szerintem ez egy nagyon elrontott koncepciora epito jatek, a prestige utani hajsza aztan az ebredes hogy el van rontva a kari mert a prestige-hez kepest gyenge a kari, aztan a monoton heti grind hogy unlockolhasd az atlason azokat a passivokat amiktol a kari erosebb lesz(szurke szinu spark) aztan a god form ami elsore jo poen aztan kesobb kiderul hogy mennyire limitalt a felhasznalhatosaga akar mapozas kozben akar raiden stb
    A pay to win eventek meg egy rohej, anno tobb szaz euroba fajt megszerezni azt a fury glidert vagy hogy hivjak amit most ingyen hozzam vagnak azzal a promo koddal amit itt a forumban lejjebb valaki linkelt...
    Szerintem ha valaki komolyabban akar idot es penzt olni ebbe a jatekba(szerintem inkabb ne) az szanjon jo sok idot es olvasson utana ne majd a vegen akarja a fejet a falba verni.
  • lammaer
    #267
    KÖsz, akkor értem már a buildet - lényegében akor "elrontani" egy karit nem lehet, mert a buildet bármikor váltoiztathatom azáltal, hogy milyen skilleket rakok be a "hotbarra".

    Hát, én a gunner skillfát tologattam tegnap, és teljesen egyirányúnak látszott. De majd megnézem még1x.

  • Morpheus_v2
    #266
    Abszolút nincs lekorlátozva, hogy melyik úton mész a skilleknél. Akár kirakhatod a teljes skillfáját a kasztoknak és kapsz is passzív bónusz skillt, ha mindent kiraktál. Mivel nem tudsz minden skillt egyidejűleg használni, ezért buildekre van szükség, ha éppen pvp-zni vagy pve-zni támad kedved.
  • lammaer
    #265
    No, játszogattam-játszogattam - jó érzem hogy a fejlődés az igazából lineáris? Tehát ok hogy a skillfa tekereg jobbra balra, de ettől függetlenül csak egymás után lehet unlockolni a skilleket, szóval alapvetően nem lehet "elrontani" egy karaktert, hiszen csak sorba lehet haladni, egyirányba.

    Innentől kezdve viszont nem értem, mik ezek a karakter buildek? Mindenkinek ugyanazok a skilljei egy classon belül, nem?
  • Panzeradler #264
    Én úgy vettem észre, hogy gear nem vehető marketen se, csak esik.
  • lammaer
    #263
    Áh, szóval a boltban van :) Igy meglett, köszi.

    Ha már market pl a fagyasztós csajnak gyűrűket/fegyvereket nem is lehet venni? Vagy csak én vagyok béna hogy nem találtam ilyesmit?
  • Panzeradler #262
    Tutorialt le kell nyomni utána, n betű>store>classes ott elvileg minden ingyen van, 1et megveszel és inveotryba kerül a class token.

    Haverom írta, nekem volt régi karim azon egyszerűbb volt unlockolni.
    Ha nem valami nem okés, megpróbálok segíteni.:)
  • lammaer
    #261
    Izé... aktiváltam a kódot, inventoryban meg is jelent a class unlockra használható kütyü, elhasználtam, csak éppen nem derült ki hogy most akkor hogyan is lehetne "kiváltani" a gunner classt. Elrontottam volna, hogy tegnap elkezdtem játszani és elindultam egy alap osztállyal?
  • lammaer
    #260
    No akkor itt az ideje utánaolvasni hogy melyik class mire jó...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.06. 10:39:11
  • Panzeradler #259
    Elő, így megjött a kedvem a játékhoz, alkimistát tudtam választani. Minden class ott lesz egy listában:)
  • lammaer
    #258
    Vajon ez elérhetővé teszi a gunnert az elején? :)

    Látom nemcsak engem érdekel a puskás - lehet azért mert a kardos varázslóssal teli van a puttony, ha scifi akkor én csilivili mordályokat szeretnék.
  • Morpheus_v2
    #257
    Új giveaway!! 30 napos prémium előfizetés, egy mount és 1 ingyenesen kiválasztható class!!
  • Rae Apofisz #256
    Köszönöm a választ.
  • Java33
    #255
    Van a talent rész, ami olyan, mint egy csillagtérkép. Ekkor még a belső körön vagy, az adott class belső körén.
    Kezdéskor 3 class közül lehet választani. Ahogyan haladsz előre, eljutsz egy pontig, ahol már nem a színes kövekkel fejlesztheted tovább, hanem a fehér class kövekkel. Akkor ki tudsz jönni a külső talent csillagtérképre ( külső kör).
    Itt fejlődhetsz tovább a színes kavicsokkal abba az irányba, amerre akarsz. Jelen esetben egy másik classhoz.
    Ha elérted azt, akkor azon megint be tudsz menni a belső körbe és fejlesztheted azt..
    Utoljára szerkesztette: Java33, 2016.05.21. 17:34:45