229
Slightly Mad Studio verseny szimulátora : PlayStation 4, Wii U, Xbox One
-
Screenracer #187 Itt továbbra is megtalálsz mindent, ami a régi topikban volt, sőt még többet is. :)) -
SityiSXT #186 Az úri közönség verekedett. Csak nem egy Rejtő regényben vagyunk. Hát így. Persze itt ez a fikatopik, csak ezt kevesen olvassák. -
Ra1n #185 Valóban bugosságban, optimalizálatlanságban is vannak erényei...:D
Amiben viszont nincs az pont az agyonajnározott szimuláció...Na abban nincs neki,mert erősen le van maradva a konkurenciához képest ( AC). -
#184 ezen nem flémelek, nekem egy nulla az a játék, vissza is kértem a kis pénzem, ennyi :DDd
akinek tetszik, annak jó szórakozást hozzá ! -
unrealnoise #183 "másban semmi jót nem mutat a játék egyedül grafikában ...."
Ezért nem lehet komolyan venni téged. A véleményed egy nagy nulla ebben a formában..
A pCarsnak nem csak grafikai elemeiben vannak erényei, aki szerint igen, az keressen fel egy orvost... -
#182 970 SLI ? :)
Igen, átlag pc ....
amit láttam, hogy egy I5-ön, GTX 770 -el száraz időben jól megy, éjszaka már kevés neki a vas, esőben még kevesebb, esőben éjszaka meg diavetítés, de szó szerint...
Vagy lejjebb kellett vennem, úgy meg már a lényege vész el, másban semmi jót nem mutat a játék egyedül grafikában .... -
#181 Kár. Kihoztak pár videót a cikkben szereplő konfiggal. Kinézetileg és sebességileg roppant meggyőző ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.03.29. 13:21:10 -
Ra1n #180 Mert amíg nem jelenik meg felesleges,és csak az ajnározás ment és az önkényuralom, aki bármit le mert írni a játékról a realitás talaján maradva az kapott egy adag okoskodást / hozzászólás törlést.
Csak vitagerjesztő topik volt. Majd ha egyszer valamikor megjelenik talán év végén ez a csoda akkor nyitva lesz. Addig felesleges. -
#179 A PCs Project Cars miért lett bezárva? -
#178 Ez mar komedia...
Jol ereztem, hogy valahogy ez soha nemfog jol mukodni, olyan szinten foltozas az egesz.... -
#177 Május. -
#176 Project CARS Members Copies Distribution
Dear Members,
Project CARS is moving quickly towards being released and we would like to thank all of you for your continued support during the past three and a half years.
We're happy to announce that we are ready to distribute the WMD member copies of Project CARS. Please make sure to read the information below carefully:
Members eligible to receive a copy of the game, will be receiving the Digital Edition of Project CARS via Steam, including both the five Limited Edition cars as well as the Modified Car Pack, so you'll be getting the full load of content available at release.
Due to a variety of organizational reasons, we're unable to offer a choice of platform for the free copy. Instead, all members will be receiving the PC version of Project CARS, the Steam beta key of all members with Full Member level and above will be converted into the full retail version free of charge.
As announced before, Junior Members & Team Members will be receiving a rebate or discount based on their initial commitment. Due to the way Steam handles rebates/ discounts, we will not be able to offer the fixed rebates (10€ for Junior Members, 25€ for Team Members) we originally planned. Instead, members will be receiving a percentage-based rebate (20% off for Junior Members, 50% off for Team Members) based on the Steam retail price in your region. Since Steam prices differ from country to country, the actual amount of the rebate can vary between members.
We trust that this solution is satisfactory for the vast majority of members and we hope you understand that, all things considered, this is our only viable course of action.
Members who are unhappy with this solution are of course free to take advantage of a full refund by clicking here.
For anyone who asks for a refund after they have received a copy of the game, their refund will be the full amount less the current retail price of the game.
Those of you who unfortunately decide to leave us should be aware that taking advantage of the refund results in the end of your membership and therefore both the access to WMD being terminated as well as losing out on your share of the game's sales returns.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.11. 18:10:48 -
#175 Nálam tuti vétel PS4re. Kormány csak később lesz, addig szenvedek :D mert a segítségeket nem kedvelem (max a leghalványabban amíg kontroller lesz csak) Az AC-ben minden off-al Dualshock4-el katasztrófa :D de kínzom magam, készülök vele a P Carsra :D -
#174 Lövésem sincs mi lesz benne, számomra végleg világossá vált, hogy értéktelen vacak számomra, próbálom visszaszerezni a pénzt, de se info se válasz, se pénz se semmi :))))
De amúgy igen, sok autótó megy dlc-be meg extra verziókba, pontosan nem tudom mennyi ... -
#173 Nemtom, de most tényleg az lesz hogy egy rakat autót kivesznek majd nekem, ha nem a 21 ezres limitedet veszem meg, vagyis a 6 ezer? vagy akármennyimennyi mellé nem perkálok ki még 15öt?! -
#172 A pénzvisszafizetést vágja valaki ?
Hetekkel ezelőtt visszakértem, de pénz még sehol, a minap ránéztem aktiv tag vagyok még mindig ...
Hol és kit kell elküldenem a k anyjába ? :DD -
Skyline #171 Részemről ezúttal kimaradok de megint célszerű megnézni ki az aki nem tudott a topikjában maradni és átjött károgni.:)
-
#170 Tudtok normálisan beszélgetni egymással, vagy elkezdhetem osztogatni a büntetőpontokat? Utolsó figyelmeztetés... -
Screenracer #169 Kisemeber! Jó lenne ha visszavennél már az arcodból. Mégis kinek képzeled magad? Jó hogy nem te fogod megmondani, ki mikor és hova irogathat.
-
#168 Ok, megertettuk, igazad van, sajnaljuk stbb.....
Es akkor be is lehet fejezni, koszojuk ! -
SityiSXT #167 Realiás? Jogos és valós kritika? De rövid a memóriája itt valakinek...
Ez a topik egyetlen egy ok miatt jött létre: mert képtelenek voltatok Screenracerrel együtt normális, értelmes beszélgetésre a (most már) PC-s topikban. Hogy mennyire értelmetlen volt ezt itt megnyitni, jól mutatja, hogy mielőtt a megjelenési dátum elahalsztását bejelentette az SMS a kutya nem írt ide hetekig. Előtte pedig csak az ekézés ment, hogy böö, így rossz, úgy szar. Hol kritika ez? Ez csak fikázás. Ha az Assetto Corsa topikban semmi másról nem írnék, csak arról hogy mekkora böszmeség, hogy ha egy Tatuusszal 250-nél oldalbakapom a falat, nem szakad ki a kerék és relatíve simán továbbmegyek, vagy hogy a csodagumiszimuláció során képtelenség defektet kapni, vagy akár azt is, hogy a McLaren 12C GT3 váltófokozatai köszönő viszonyban sincs a valósággal - kapnám én is az ívet derekasan tőletek, az tuti. De hát az ugye az AC, nem a Cars, kell a gumicsont rágni. Kritika akkor lenne, ha egyrészt érvekkel alá lenne támasztva a dolog, másrészt ha az adott kritizált dolog erényei is elismerésre kerülnének, ami itt soha nem történt meg. Screenracer is alapvetően normálisan beszélgetne veletek a játékról, noch dazu még a hibáit is elismerné, ha nem provokálnátok.
Baromira unom már, hogy ha a Project Cars kerül szóba itt, vagy csak a mára már unalmas "ezt nézzétek, milyen lesz" videókat lehet bámulni vagy itt a "Szar a Cars! De nem! De igen!" stílusú fikát. Rövid távon még szórakoztató mindkettő a maga módján, de mostanra nekem már csömöröm van. Az értelmes vitatkozás, beszélgetés a játékról baromira hiányzik. -
Screenracer #166 Előbb definiáld, hogy szerinted mi a flém! :DDD
-
Screenracer #165 Nagy szavak. :DDD -
Skyline #164 Inkább úgy fogalmaznék hogy itt legalább a realitás talaján mozognak nem pedig az agyonajnározás a semmiről és az önkényuralom megy.
Az hogy neked meg Screennek fika a játék jogos és valós kritikája nem a mi gondunk.
Nem volt flém sem fika. Tények voltak aztán megjött a szokásos.
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.20. 21:09:48 -
#163 eddig se volt flém .... vagy tévedek ??? -
SityiSXT #162 Ez gyakorlatilag a Project Cars fikatopik, ergo annak az esélye, hogy itt nem lesz flém körülbelül annyi, mint egy Marussia győzelemnek két hét múlva Austinban. -
Screenracer #161 :DDD -
#160 Magadtól visszahúzol a kis világodba ,vagy rásegítsünk ?!
Hihetetlen, ahol feltűnsz megy a flém.... -
Screenracer #159 Milyen értelmes választ? Nem volt világos valami? Nem óhajtok segíteni ebben a dologban. És a CARS topikba is le volt írva világosan, hogy a warezzal foglalkozó hsz-ek törölve lesznek. Szövegértési problémáid vannak?
"Mondjuk az teny, hogy igazi oskaosz van benne, kezdve a fomenutol. De egyszeruen nem is ertem, ha pl akar csak elkezdenek megcsinalni egy palyat, az a masfel perc, mig betesznek akar egy ideiglenes kepet rola, hogy normalisan jelenjen meg a menuben legalabb, az sincs meg. Igy azt olvashatom mindenhol, hogy majd egyszer lesz itt egy kep. Hihetetlen :) "
Erre meg csak annyi, hogy ilyen ha valami még nincs kész, ezért is lett halasztva a megjelenés. Azt hitted, hogy kapsz majd ingyen egy kész progit?
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.10.20. 13:48:24 -
#158 Egy ertelmes valaszt vartam volna, de erre te keptelen vagy. Neked tomindegy, hogy a mario karttal jatszol, vagy egy komolyabb szimmel, mert nem tudsz kulonbseget tenni kozottuk, igy miert is tudnal valaszolni a kerdesre valoban.
na reszemrol megkerdezem mashol a kerdesem, nincs raszorulva senki a valaszodra igazabol.
Menj a forumodba torolgetni, dagonyazni ott a helyed.
-
Screenracer #157 Ne várd már hogy segítek a nyomorodon. Én fizettem érte, te meg elloptad. Érted a különbséget? -
#156 Na most mar rakeresek valahol, mi ez az ffb kulonbseg. Oszinten a tobbi dolog csak utana kezd el erdekelni amiket felsoroltal, ha a legfontosabb (szamomra) rendben van nagyjabol.
szerk: Igazabol en vagyok a hulye hogy egy magyar embertol vartam ra egy normalis valaszt...
Mondjuk az teny, hogy igazi oskaosz van benne, kezdve a fomenutol. De egyszeruen nem is ertem, ha pl akar csak elkezdenek megcsinalni egy palyat, az a masfel perc, mig betesznek akar egy ideiglenes kepet rola, hogy normalisan jelenjen meg a menuben legalabb, az sincs meg. Igy azt olvashatom mindenhol, hogy majd egyszer lesz itt egy kep. Hihetetlen :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.10.20. 13:25:45 -
Skyline #155 Attól hogy az FFB beállítást nem tölti le neked, a szimuláció,látvány,optimalizáltság nem változik, ott tart a játék amit látsz.
Semmi mást nem szed/tölt le, számtalan oldalon ahova felkerült megerősítették "fizetős" playerek. Csak az FFB a különbség.
Nem csoda hogy idén sem jelent meg a játék...Márciusban sem fog.:)
Csak rá kel nézni...Jóindulattal alfa állapotúnak lehet nevezni...Aki meg kemény szimulációt vár igencsak csalódni fog..:D -
#154 Azt meg vekepp nem ertem mit hadoval ossze-vissza a verzioszamokrol, meg keveri a szezont a fazonnal a publish szorol.
A verziom az oktober 14-ei.
Na mind1, szoval egyelore ilyen kaki az ffb-je, majd a kovetkezo kikerult verziojat is megnezem, marciusig biztos lesz meg par.
Siman kiadnek amugy egy barki szamara jatszhato verziot, ne az a parszaz ember mondja, jelezze mi a rossz benne, ok mar biztos megcsomorlottek a rengeteg hibatol :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.10.20. 13:06:28 -
#153 Nem kell vele foglalkozni, mi is azt tesszuk .,..Akkor nyugalom van, egyebkent nem tudja befejezni ....... -
#152 Jaj istenem, tenyleg egy szerencsetlen vad**rom ez a screenracer...
Beszel ossze-vissza, ha megkeri az ember, irja mar le akkor mi is a kulonbseg mit tapasztalt, a ket verzio kozott, ha mar kiprobalta, akkor meg torli a hozzaszolast.
-
Screenracer #151 Ja, még annyit, hogy én se terveztem, hogy hosszú napokon keresztűl itt veled diskurálgassak. Ennél sokkal több és jobb dolgok is vannak. :D Amúgy is elmondtam, amit akartam, amit meg nem az meg már ellenkezik a fórum szabályzatával. :D
Kunos interjút lehetett AC topikban is olvasni, ha tudsz olyat egyáltalán. A wiki meg pont nem az a forrás, amire mérget vennék. Ja a 2010 is korábbi időpont, mint a CARS fejlesztésének kezdete. Tudod a 4 több mint a 3. Egy kis matek.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.10.20. 10:44:59 -
Skyline #150 " It started development in 2010 with a driving school project for Automobile Club d'Italia. In 2011, Kunos moved to developing the game in Unity engine, however, due to constraints of external integrability – not being modding friendly, and due to long loading times, they decided to leave it. Eventually, they ended with building a completely in-house, scratch built engine at the end of 2011.[3]"
Továbbá várom a Kunos riportot addig csak a szavad van mögötte ami viccesen kevés.
Továbbá az FFB hiánya még nem változtatja a szimulációt és a játék állapotát. De persze a felhőből tölt le még sokmindent a játék...Csak közben olyanok akik tolják megerősítették hogy nincs különbség csak az ffb hiányzik..:)
Tényleg befetéma részemről,nem kell miattad pont. Nem kell próbálkozni, ez a 12-13 percenkénti kínlódós írásod egyetlen kommentre amit lejjebb produkáltál bőven mutatja ki is kínlódik.. Innentől márciusig ignore vagy számomra, majd márciusban mosolygok újra.:)
-
Screenracer #149 Az Early Acces nem a fejlesztés kezdete. Az angolodon is lenne némi csiszolni való, a modorodon túl. Egyébként maga Kunos mondta egy interjúban, hogy 5 éve kezdett neki a projektnek. Neki csak lehet hinni. De azért próbálkozzál még.
Az meg külön vicc, ha valamihez hiányosan jutsz hozzá, az akkor is hűen tükrözi az teljes, nem hiányos állapotát. Nem érzed itt az ellentmondást?
És gondolom ezzel már megint el is fogytál, mert már megint azzal jössz, hogy melyik topikba írhatok. Ennyi. Ez az ahol az érvek véget érnek.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.10.20. 10:32:50 -
Skyline #148 Ja. 5 éve csinálják...:D
AC
Befejeztem erőlködj tovább,márciusban majd újra röhögök, nembeszélve arról amikor megjelenik és a savat fogja kapni, nekem meg nem hiányzik egy újabb pont mert nem tudtok bentmaradni a topikodban, és ehelyett idejössz hozni a szokásos megmagyarázó formát..:D
Szerk.: Az meg hogy a virágboltiban nincs ffb..Attól még hűen tükrözi a játék állapotát és azt micsoda szimuláció...:D
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.20. 10:01:45