11
  • Renátó1985
    #11
    Jó, senki nem állítja, hogy azonnal menni fog egy egér+bill.-en nevelkedett gamer-nek a kontrolleres irányítás. Nekem is jó pár fps-t ki kellett pörgetnem anno mire tudtam rendesen játszani. De, hogy nincs létjogosultsága, az rossz duma. Egyszer leültetnék valakit magam mellé akio mondja, hogy nem lehet kontrollerrel FPS-t játszani aztán megmutatnám neki, hogyan megy nekem. Az autoaim meg faszság, nagyon sok játékban nincs is, de ha mégis azonnal kikapcsolom, multiplayer-ben meg semmiképpen nincs akkor sem , ha a single támogatja ezt a mod-ot.
  • lammaer
    #10
    Na igen, ha beállítod az autóaimot, meg a rásegítés, meg hogy szépen akkor is eltaláld az ellenfelet ha mellélősz. Ja és persze az ellenfelek lehetőleg álljanak :)

    Van a kontrollernek létjogosultsága (pl a harci játékok mint a DArk Souls), de hogy FPSben sehol sincsenek az egér/billentyűzet kombóhoz az egyértelmű.

    Múltkor 3an PCs "veteránok" leültünk valami PS3-as FPSt tolni - jó nagy röhécselés lett a vége, epik sikerélmény volt ha sikerült vmit eltalálni :)
  • Macropus Rufus
    #9
    hát nem is tudom. Évekig pc-vel nyomtattam az fps játékokat. Aztán vettem egy ps3-at.
    Hát nem osztom a véleményed. A kontrollerrel egyáltalán nem lehet rendesen fps-t nyomatni. Amikor percizen kell célozni a kontroller alkalmatlan rá. Amikor gyorsan kell fordúlni, a kontroller alkalmatlan rá. Az egeret lehet finomhangolni, ha akarom akkor 4800dpi ha akarom akkor csak 1200. Ezt nem játszod el a kontrollerrel.
    Ami számomra érthetelen, hogy ha pl. a ps3 támogatja a billentyűt meg az egeret is, akkor a játékok miért nem? Miért nem választhatom ki azt, hogy mivel szeretném irányítani a játékot mint pl. pc-n?
    Egy haver fogalmazta meg jól: pc = hifi torony. Moduláris felépítés, részegységenként cserélhető és messze jobb zenei élményt nyújt mint a music center. A konzol=music center. Áltagos teljesítmény, egy bizonyos funkcióra kihegyezve. Kezelhetősége korlátozott, nem bővíthető. Viszont az ár:teljesítmény arány jó.
    Egy pc mindíg is sokkal jobb lesz játékra mint bármelyik konzol. Egy egérrel dolgozó fps játékost egy kontrollerrel eléggé nehezen lehet kiiktatni.
  • SanMaster
    #8
    Ha egyszer elkezdesz kontrollerrel játszani, akkor nincs visszaút. Sokkal jobb FPS játékokat is kontrollerrel nyomni. Nem megy szét a kezed, nincs kábel, a rezgés visszajelzés állat, sokkal gyorsabban tudsz mozogni, stb. Nem kell mindenféle billentyűk után nyúlkálni. Amióta Xbox-om van a PC-s játékokat is azzal nyomtam... amíg játszottam PC-n.... Konzol után felejtős!
  • e98ff
    #7
    Nézd a sok hülyét, milyen jól szórakoznak! Azt hiszik, hogy milyen szórakoztató, pedig ha tudnák, milyen rossz nekik egér és billentyű nélkül... Mutasd meg nekik, hogy eddig nem is élvezték igazán a játékokat, majd most!!!!4!!!!
  • mcwolf
    #6
    FPS és RTS egér&billenytyűzettel a legjobb.
    Minden másra jobb a kontroller.
  • sanyicks
    #5
    lehet, csak nem valami jó.
  • Renátó1985
    #4
    Ezek szerint nem te vagy :).
  • NEXUS6
    #3
    Azt a titokzatos dolgot, ami miatt a Mikró a kötelező kinekt mellett döntött Don Mattrick-nak hívják . De még az elött kirúgták, hogy a box megjelent. A titokzatos inkább az, hogy mi a pöcst vártak eddig a mentes verzióval.
  • Lunki88
    #2
    Szerintem akik boxot vesznek azoknak 90%-át hidegen hagyja ez a kinectes dolog. Ők szórakozni akarnak nem a tv képernyője előtt ugrálni. Mondjuk társaságban biztos poén lehet. :)
  • dzsagon
    #1
    Én vagyok itt az egyetlen épeszű? Egér és billentyűzet nélkül nem lehet videó játékkal játszani.