268
Vírusos-vámpíros sorozat Guillermo Del Toro-tól
-
#68 mondjuk cserébe gyorsan eltelt. mire kezdem volna mocorogni, hogy na, akkor most már mutathatnának valami cselekmény fejlődés (jó, a feleség története végül is ez volt, csak feleslegesen túlnyújtva), arra már vége is volt a résznek. A következő előzetese kicsit érdekesebbnek tűnik. -
#67 nem volt valami jó ez a mostani rész. felesleges időhúzó rész volt.. -
Pares #66 Ahhoz, hogy kivonuljon a hadsereg az kell, hogy a kormány elismerje, valami nagy gebasz van. Azt meg nem tudjuk, hogy Eichhorstnak és Palmernek vannak-e emberei a kormányban, én feltételezem hogy igen. -
W B #65 Akkor álljanak a féreghajtók és vámpírzombik közé. Majd miután megebédeltek belőlük a vámpírok mehet a féreghajtó :p -
#64 nana, az állatvédők egyből beperelnének, a kukacoknak meg a férgeknek is joguk van egy csillagközi utazást kifejlesztő civilizációhoz DD -
W B #63 Napalm. Végső megoldás atom. Ha meg más nincs akkor sok millió liter féreghajtó. -
Prof William #62 Elképzelem hogy egy magyar zombivámpír járvány esetén Józsi gazda a jóféle 20 literes pumpás permetezővel irtja a népet. :)
Még a 2 millió zombivámpír esetében sem lenne késő amíg csak egy városra korlátozódik a dolog. Ha kivonul a hadsereg szerintem ha komoly harcok árán is de el tudnák takarítani őket.
Persze ehhez az kell hogy kiderüljön a dolog. -
W B #61 Középkori lovagi páncélok közül jó párban van ezüst, vagy a páncél alatti ruha tartalmaz ezüstöt mivel szagsemlegesítő hatású. Ezért nem volt minden lovag "büdös".
De akkor már ezüstnitrát permetező. -
#60 Múzeumból vagy mittomén, csinálnak egyet, már az is több mint a semmi. :D De eddig a védekezésről egy szó sem esett. Am. lehetne ezekkel a lámpákkal is variálni, pl. az autóra kívülre tenni vagy 1-2-t az emberre hordozható formában. -
Pares #59 És honnan lehet szerezni ilyen ezüst páncélt? Ha egyáltalán létezik ilyen valahol a világon? :D -
Pares #58 Ha az internet és a telefonhálózatok halottak, a tv-ben meg ezerrel megy a süket duma meg a félretájékoztatás, akkor kötve hiszem, hogy bárkinek is sejtése lenne, hogy mi folyik a városban. 8 és fél millió ember él NY-ban, én úgy látom, hogy a járvány egyelőre még nem ért el olyan szintet, hogy látványos legyen (ráadásul este megy a vadászat, nappal bujkálnak), bár azért lehet látni, hogy kezd káosz kialakulni és üresek az utcák (főleg a külvárosi lakónegyedekben). Majd ha 2 millió zombi-vámpír fog flangálni az utcákon, azt már biztos észreveszik. Csak akkor már valószínűleg késő lesz. -
#57 Ennyi. Akkor csak egy ezüst páncél kellene. -
Prof William #56 Komoly rész volt mégis kissé időhúzásnak éreztem. De ettől függetlenül izgalmas volt.
+ Jójó tudom hogy a net + a mobilok behaltak de azért az ország többi részének csak fel kellene már figyelni arra hogy mi zajlik ott. Azért mégis nem valami istehátamögötti kisvárost lepnek el a strigoik, hanem New Yorkot.
Ha már nyakvédő. Én beszereznék egy ezüst nyakpáncélt aztán ott röhögnék nyelvüket megégető vámpírokon.
Bár tulajdonképpen bárhol belemarhatnak az emberbe, csak gondolom a nagyobb ereket jobban szeretik.
De azt megnézném, hogy mit kezdenének egy full ezüst páncéllal. Azzal még a mestert is le lehetne nyomni. :) -
#55 ráadásul házilag is egy nap alatt megvan, gondolj bele a konkvisztádorok pont ilyen esetre fejlesztették ki a gyapot mellényt amiben könyebben mozogtak mint a acél mellvértben és felfogta a indiánok mérgezett nyilait
de elég ha egy magas nyaku garbot bekensz faragasztoval, kemény lesz mint a kő)) -
#54 Tyű ez durva volt. Én amúgy már rég kifejlesztettem volna valamilyen védőruhát, pl. golyóálló mellény és a nyakam köré meg valamilyen vas vagy kemény cucc. -
twi452 #53 tökéletesen egyetértek, a mesterben én is kicsit csalódtam, félelmetesebbnek vártam
az izzó szemek rohadt jó volt aztán előjön ez..:(
nekem egy béka ugrott be elsőnek amikor megláttam :D
szóval, igen lehetne "cool-abb" sokkal :)
a "kommandós-vampi" az komoly de ők meg eltűntek azóta is várom h legyen valami róluk végre :D -
#52 Sztem is egyre jobb. -
Pares #51 Szerintem is egyre jobb, de minimum tartja a szintet. -
#50 Sztem meg egyre jobb, bár tény hogy elég lassú sorozat. -
red13 #49 Én tényleg nem akarok rinyának tűnni, de szerintem inkább egyre gyengébb az egész sorozat. Kezdődött a fantasztikus pilot epizóddal, majd utána mindegyik rész a sajnálkozással, vergődéssel telt el, hogy akkor most megmenthetjük-e az átváltozott embereket, avagy sem. Illetve sorra minden epizódban egy fontosabb karakter átváltozását és leölését kísérhettük végig. Ephraim-t megtudnám fojtani olyannyira egy ellenszenves karakter és még 9 rész elteltével sem érti meg, hogy kik ellen harcol. Nora jól néz ki, és ennyi, még antipatikusabb, mint Ephraim. Setrakian-nek meg beragadt a lemez és ugyanazt nyomja az első felbukkanása óta. Komolyan eddigi szimpatikus karakter számomra Eichorst meg a kommandós vámpír.
Ja és minden epizód végén ott volt az a maximum 5 perces jelenet ami odatett, és az embernél elérte, hogy a következő részt várja hétről hétre. A mostan Mester megjelenése is kb. ilyen volt. Ezenkívül mi történt ebben a részben? Semmi. Amúgy nekem tetszenek ezek a Nosferatu féle vámpírok, de ez a Mester inkább nézett ki egy disznófejű ork-nak mintsem vámpírnak.
Elvileg az összes évad 13 részes lesz, az első biztosan. -
Prof William #48 Jó hosszú ez az éjszaka. Még mindig nem ért véget.
Maga a Mester sem nyűgözött le a végén. Persze a könyv is leírja, hogy Sardu nem egy matyóhímzés + Einchorst kinézete alapján lehetett következtetni, hogy hogyan nézhetki de nekem akkor sem tetszett. Akkor volt a legjobb amikor a nagy reveláció előtt pár másodpercig csak a szemét mutatták, de utána úgy nézett ki szerencsétlen mintha a Nosferatu filmből lépett volna ki.
Persze nem tudom mit vártam, hogyan néz majd ki. Talán lehetett volna egy kicsit coolabb.
Ettől függetlenül még mindig részről-részre egyre jobban tetszik a sorozat?
12 vagy 13 rész lesz az első évad? -
#47 mondjuk beruházhattak volna ezüstnitrátra meg mit tom én milyen ezüst tartalmu vegyszerre is meg van ezüst tatalmu gyogykészitmény ha megfertőzödik valaki lehet az is hatásos lenne nem csak ezüst golyo a fejbe meg nyakazzzunk le minden havert)) -
#46 Ő a Strain Daryl Dixon-ja.:D -
Prof William #45 Jó volt bár ez még csak egy helyi "Outbreak" volt. De egyre nehezebb lesz szemet hunyni felette.
Kíváncsi leszek, hogy lesz-e majd egy olyan városra kiterjedő járvánnykitörtés, amire már rendőrök is reagálni fognak.
+ Jó volt látni Einchorstot lábon lőve. Az a tenyérbemászó vigyor legalább egy időre e eltűnt az arcáról.
Kíváncsi vagyok hogy most csak simán pechjük volt, vagy esetleg a Mester uszította utánuk a kutyáit. Einchorst mondta, hogy az ő szemével lát szóval ez az "alsóbbrendűek" esetébe is így lehet.
Amúgy eddig hiába vámpírok meg minden de eddig inkább egy kezdődő zombi apokalipszisra emlékeztet a dolog. Egyre több eltűnő ember... Furcsa támadások és bejelentések... + a többi... Valamint ezek lények inkább viselkednek zombiszerű ragadozóként, mint csillámvámpírként. -
#44 Valószínü, hogyha az életben megtörténne valami ehhez hasonló, akkor az emberek az efféle klisékre hasonlító módon reagálnának. Először is aki először szembesülne, az bepánikolna, mert abban a pillanatban összeomlana a jól megszokot kis világa és hirtelen csak a túlélésre kezdene összpontosítani, de mivel eddig csak a kényelmes nagyvárosi életét élte nem sok minden lenne a repertoárjába. Vagyis nagy valószínüséggel bezárkózna, elbarikádozná magát. Nem mindenki nevelkedett zombi, vámpírfilmeken és ha láttak is olyat az csak a mese kategória volt számukra. Tehát nem abból kell kiindulni, hogy valaki úgy csinálja meg a hasonló történeteket, hogy a zombifilmeken cseperedett nézőt meglepje, hanem úgy gondolkodik, hogy mi történne a valóságban. Próbáld beleképzelni magadat egy hasonló szituációba, hogy te adott helyzetben hogy reagálnál. Amúgy tény, hogy jó volt a pilot és az is tény, hogy a pilotnál még egészen más sztorit vártam(én nem ismerem a könyvet), de ez hétről hétre egyre csak jobb lesz.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2014.09.02. 08:31:50 -
#43 Ő Keamy. -
Pares #42 Nekem Vasiliy Fet eddig a kedvencem, nem szarozik, nem értetlenkedik, látja hogy mi van, csinálja amit kell... Én csak Igornak hívom :D -
#41 Jah, ezerszer több benne a sírás. Ilyesfajta túlélős jelenetek kevés van abba is, a börtönelfoglalással le is tudták egész évadra a hentelést. Az meg nem ugyanaz ha egymást ölik. -
#40 jaja :D -
#39 Nekem minden rész után jobban tetszik a sorozat. Az öreg zsidó, és az ukrán a nagy arcok..:D -
#38 Splinter, valaki? Nagyon sokban hasonlított erre a filmre ez a rész. Ami amúgy fasza volt, végül is, de a végén már idegesítő volt, hogy mennyire nem támadják őket a vámpírok.
Narxis: he? Ez kb. a börtön befoglalásra hasonlított, amit a TWD ezerszer jobban megoldott. De amúgy is más a kettő, itt még csak most bontakozik ki az apokalipszis (minden supply megvan, emberek fogalmatlanok mi is történik), ott meg már megtörtént, és hónapokkal utána vesszük fel a fonalat, kihalt minden. -
#37 Hatalmas rész volt a mai. Ajánlom a The Walking Dead íróinak a figyelmébe. Ez egy túlélő sorozat. -
red13 #36 Ez a mostani rész gyakorlatilag minden zombi film klisét felvonultatott. Szét untam magam. A kiváló pilot után leszámítva 1-2 durva jelenetet, mintha csak ismétlődnének a részek, és mocsok lassú az egész. Nagyban vártam, hogy legyen valami a Masterel, meg a kommandós vámpírokkal, erre ezt a tipikus elbarikádozzuk magunkat szarságot benyögik. Jim-en meg sem lepődtem, minden a papírforma alapján történt. :( -
#35 Ezt én kikiáltottam a nyár legjobb sorozatának, de az is lehet, hogy az év sorozata lesz nálam. Régen volt ilyen sorozat, hogy ennyire vártam a folytatást. Talán a 24, Walking Dead. :)) -
#34 nekiugrottam a könyvnek is,bár csak óvatosan nehogy beérjem a sorozatot.
De ez az utolsó rész most nekem is tetszett.még mindig örülök hogy az első rész színvonalát tudja hozni, pedig az aztán elég ütős volt. -
#33 Akkor ez már olyasmi lenne mint a Penge 2-ben. Még a szájuk is hasonlóan nyílik a korcsoknak. -
#32 Wow, az 1x07 vége nagyon király volt. Egyre jobb ez a sorozat, és ja valahogy ilyennek képzeltem el én is egy vámpírsorozatot. -
Prof William #31 A védőfelszerelés egyértelműen azért van, hogy nappal is tudjanak mozogni... És hogy miért kommandós? Mert jól néz ki. :) Ha mindenféle más göncbe burkolóznának akkor az nem lenne olyan menő...
Nappal meg könnyebben el tudják intézni a többi vámpírt. Ők szabadon mozoghatnak az ellenfél meg nem. Aludniuk meg nem hiszem hoyy kell. Einchorst is jó pár alkalommal nappal is tárgyalt tárgyal Eldricthékkel.
Mellesleg szerintem is ezek lehetnek a "tisztább" vámpírok, akiknek nem tetszik, hogy a Mester ezekkel a ragadozó típusú lényekkel árasztja el a várost.
+ lehet hogy hosszú távon is gondolkodnak, mert ha idővel kiderül hogy vámpírok léteznek akkor ők is búcsút mondhatnak a nyugpdt életnek. -
red13 #30 Szerintem a kommandós felszerelés pont ezért kellett - na meg hogy ne lássák kik is ők - lehet valami speckós ruha a nap ellen. :) Remélem következő részben kiderül róluk valami. De durván néz ki az egyszer biztos:
-
#29 itt vannak a könyvek majd konvertálgatjátok mondjuk itt
konvertálás
könyvek
könyvek