1563
Új fórummal kapcsolatos dolgok
-
#1318 Hát nem mondtam, hogy mindenki alkalmas a feladatra :)))
Hiba: A Válasz xy üzenetére kattintva leugró div-ben a törlés link 404-re dob. -
#1317 A törölt üzenetek számát meg a 6. érézkeddel megtippeled nem?:D -
#1316 Elosztod az egy oldalon látható hsz-ek számával:) Ha 100hsz megjelenítése van beállítva, akkor a 843. oldalon lesz
Egyébként jah, a hsz számra kattintva az adott oldalt kellene betölteni, nem magát a hsz-t.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.22. 15:36:44 -
#1315 Az URL-ben átírod a page mögötti számot.
És honnan számolom ki, hogy egy 150 ezer hozzászólásos topicban 84321 hozzászólással ezelőtti oldal az hányadik? És hogy linkelem ezt olyasvalakinek, aki nem ugyanazt a hozzászólás/oldal beállítást használja, mint én?
Régen megvolt erre a lehetőség: a topicon belüli keresőbe beírtam, hogy #113200, és egy olyan oldalt kaptam, ahol ez a hozzászólás látszott - és a körülötte levők is. Konkrét hozzászólásra most is lehet linkelni, de ha mondjuk szeretném látni, hogy előtte-utána miről volt szó, akkor számológépezhetek.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2014.08.22. 15:31:44 -
#1314 Azért remélem te is érzed, hogy ez nem épp a legjobb (eleve általában addig vagy attól szeretnének ilyenkor hozzászólást nézni, ami nem kellemes, ha épp az az első/utolsó komment), arról nem is beszélve, hogy ilyenkor nem egyből odaugrik. -
Mortimer #1313 j0nNyKa: kérlek ne nyilatkozz a lap nevében. Kicsit sok vagy már, vegyél vissza kérlek.
"Teszem azt egy adott topikban a #128400-tól akarom visszafelé nézni a hsz-eket. Odalapozni képtelenség, azóta volt pár 10k hsz."
Az URL-ben átírod a page mögötti számot.
"Nincs valami chat sg-n ahol lehet csoportos beszélgetést is csinálni?"
Nincs, nem is lesz. A chatet teljesen felesleges fejleszteni, csak szemét van rajta. -
#1312 n-i-n-c-s m-á-r f-e-j-l-e-s-z-t-é-s -
#1311 Nincs valami chat sg-n ahol lehet csoportos beszélgetést is csinálni? -
#1310 Jó lenne valami megoldás, hogy a moderátorok tudjanak privátban dumálgatni és ne a csetre írogassunk :D
Megoldható lenne pl. egy topikot csinálni amibe csak bizonyos nicknévvel lehet olvasni/írni ? -
#1309 Adott hsz-re, hogy lehet ugrani? Régen volt ilyen funkció.
Teszem azt egy adott topikban a #128400-tól akarom visszafelé nézni a hsz-eket. Odalapozni képtelenség, azóta volt pár 10k hsz. -
#1308 http://sg.hu/forum/tema/1405410824 -
Rev Hard #1307 Akkor leírom pontosabban, úgy tűnik mindent körül kell írni az SG -n hogy a másik megértse.
Tehát a gomb. A gombot alapesetben a ruhaiparban használják, ám ha informatikáról van szó nyilván nem arra a gombra gondolok amivel az ingemet gombolom be. Kicsit feljebb van pár gomb a mosolyoktól a képfeltöltésen át a küldésig, ezeket szeretném lecserélni az egyik topikomban azokra amiket korábban te ide betettél. Nem tudom hol vannak ezek a gombok, azt se hogy áldásod adnád-e rá hogy én ezeket használjam, ezért kértem a segítséged. -
#1306 ezt tudod valamennyire erőltetni ha nagyon széles/magas backgroundokat használsz -
#1303 usercss, nincs már fejlesztés, majd csak ami bővítménybe bekerül -
ldavid #1302 "Fórum háttérkép URL:"
ehhez nem lehetne hozzáadni vízszintes/függőleges ismétlődés check boxokat?
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2014.08.20. 21:30:47 -
#1301 Tudom apróság... de ezen az oldalon:
moderator
"Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük." ezt a pár helyesírási hibát lehetne orvosolni. -
Debilon #1300 köszi, gőzöm sem volt, hogy ez kikapcsolható :) -
#1299 a beállításoknál pipáld be a "Képek görgetésre való betöltése" részt -
#1298 beállításokban pl kapcsold ki a lazy loadot -
Debilon #1297 azon nem lehetne változtatni, hogy a képeket tölrse be rendesen mint a régi fórumon?
idegesítő, hogy olvasok, erre egy olyan hsz.hez érek amiben 2-3-több kép és kereshetem, hogy hol is tartottam, a régi megoldás jobb volt -
#1296 elvileg frissen adott 5 büntetőponttal nem
régről, előző rendszerből maradtal igen -
#1295 Később. :D -
#1294 -
#1293 kipróbáljuk? -
#1292 5 büntetőponttal is lehet kommentelni? -
#1291 szerintem meg alapból nincs értelme berakni. én mindig kiveszem ha dizájnt csinálok :) -
#1290 ezt a modok látják, és jó is így
#1288: megintcsak usercss, greasemonkey, megintcsak fel tudom ajánlani, hogy megírom, hogyan -
#1289 usercss, vagy js megoldja ezt, most ezért nehogymár a fejlesztő átvakerálja a dolgokat, 1 sorból megoldod :)
érdekel, hogy, vagy megy ? -
#1288 Elnézést a triplázásért. Egy másik dolog ami esztétikailag nem néz ki jól.
Az xy -ként vagy bejelentkezve felirat lehetne teljesen ferde betűtípusú, kék színű vagy zöld ahogy a fórum illetve gombok, egy sorban, és két mondat helyett egy mondatként, felkiáltójellel a végén.
Tehát: XY -ként be vagy jelentkezve oldalunkra, a hozzászólásod ezen a néven fog megjelenni !
Utoljára szerkesztette: Bronx South, 2014.08.19. 04:13:24 -
#1287 A másik dolog, a felhasználói adatlap alján az előző dizájnban még ki volt jelezve ha egy felhasználót véglegesen, ideiglenesen bannoltak, illetve ha büntetőpontot kapott. Ez még megoldható ?
Utoljára szerkesztette: Bronx South, 2014.08.19. 03:51:52 -
#1286 A Téma karbantartása gombot nem lehetne a Házigazda kiírás elé helyezni ? Kicsit zavar amikor bemegyek egy saját topikba és el van tolva az egész a nem saját topikokhoz képest. Nem esek hasra ha így marad, de ha belefér még az időbe akkor örülnék ha az összhang irányába változna.
Utoljára szerkesztette: Bronx South, 2014.08.19. 03:45:16 -
#1285 Én is helyreráztam vagy 50-et:) -
#1284 most folyik a vérfrissítés, türelem :) -
#1283 fél7óta a magára hagyott topikokba javítgatom a fejléceket :D -
Rev Hard #1282 -
#1281 Nem adtam én föl,sőt.Ha minden igaz,ma ki leszek bővítve:) -
Rev Hard #1280 A pórnépnek fogalma sincs itt a dolgokról, pont ezért kérdezünk hátha van itt valami koponya aki többet tud mindenkinél. A büntetőpont lista alapján egy ember csinál mindent, illetve talán még egy aki a banner -eket szokta berakni azt kb ennyi. Illetve maradjunk az egynél, ahogy látom Maximus már feladta.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.08.18. 20:57:26 -
#1279 volt persze, kb az elmúlt 2 hétben rendben működött, még ma délelött is töltöttem fel képeket, de most egy 10kb-s os képet se enged feltölteni, mert túl nagynak gondolja :D
a galériába se lehet képeket tölteni, mert ott sincs semmi hely feltölteni, hiába töröltem vagy harminc képet :) -
#1278 volt hogy működött? nem trollkodás, komolyan kérdem, mer akkor így jelentem :) -
#1277 a képfeltöltés megint nem működik :-/