1563
Új fórummal kapcsolatos dolgok
-
#1360 Nem volt elég a ctrl+f5, teljes kipucolás kellett, valahol nagyon el volt ásva... amikor próbáltam csak az sg-hez tartozó dolgokat törölni, az nem is volt elég.
De most már rendben van, köszönöm mindkettőtöknek! -
SuhiP #1359 Át lett rakva a chat a 8080-as portra, azt a portot talán kevesebb proxy fogja meg, csak sajnos sok böngésző nem vette akkora különbségnek a script-ben, hogy újra becache-elje. Ha ctrl+f5 -el ráfrissítesz az oldalra, menni fog. -
#1358 akinek ilyenje van, uritsen cache-t, mar regen masik portrol mukodik a chat -
#1357 Azzal kapcsolatban tudsz valamit mondani, hogy a chat miért csak https-en keresztül működik? (ahol viszont biztonsági jelzés miatt külön engedélyezni kell a youtube videókat, a fejlécben futó scripteket, stb.)
A böngésző konzol ezt mutatja:
-
SuhiP #1356 Még mindig előfordul a random kijelentkezés IE-ben? -
#1355 kössz, jó tudni hogy van ilyen :D -
#1354 Csak mondjuk míg egy filmet marha nagy költségvetésből csinálnak fizetésért, addig a bővítményt saját szabadidőben, ingyen :/ -
#1353 pl kikapcsolni beállításokban? vagy az nem megoldás? -
#1352 azt hittem megtalálod a bővítmény totyik fejlécében, a... nem tudom mi óta... nem tudom mi. meh. -
#1351 ezzel a fapados képbetöltéssel valamit kezdeni kéne, rámegyek az ugrás az utolsó üzenetre pl. a humoros topikban, aztán ahogy haladok felfele ömlenek be a képek ezzel a hülye megjelenítéssel, de gondolom tudjátok miről beszélek... -
#1350 Azt hittem legalább a repó linkjét adod, hogy openszórsz, lehet segíteni benne.
A film kritikák óta unalmas a jobbat tudnál duma :( -
#1349 i know i know, te jobbat írnál, csak elhagytam a linkjét -
#1348 Az modern, na mindegy, mi kellene topikba is ment évekig a bug report pedig akkor még annyira se foglalkoztak SG-vel mint most :) -
#1347 a bővítmény be se tölt https alatt :) -
#1346 HTTPS alatt nem töltődik be a font, ha jól sejtem csupán a http-t kell átírni //-re és jó lesz (vagy majd a kiegészítőben ;-;) -
#1345 nem működött css részen a js kód?
*confused*
szerk: egyébként szivesen.
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.08.23. 20:29:37 -
#1344 Bemásoltam ezt a CSS részre, ám nem történt semmi. Amikor visszamentem a karbantartásba már nem voltak ott a kódok. Külső cuccot, bővítményt nem fogok használni. Adj valami kódot ami működik a karbantartásból is, ha nincs akkor majd SuhiP reagál erre, amúgy is neki címeztem a dolgot.
Utoljára szerkesztette: Bronx South, 2014.08.23. 19:39:24 -
#1342 még1x leírom, hogy ez teljesen egyedi kérés, és teljesen nem prioritás, legyél szives egy rövidke scripttel, vagy usercssel megoldani.
szerk: pl ez a kis rövidke script megoldja neked, greasemonkey-ba vagy tempermonkeyba vagy akármibe betolod, és örülsz :)$('.moderation-breadcrumbs').insertBefore('#breadcrumb');
$('.moderation-breadcrumbs').css('float', 'right');
$('#breadcrumb').css('clear', 'both');
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.08.23. 18:51:22 -
#1341 Én nem, de mindjárt kipróbálom, mondjuk most éppen jó. Amúgy 3 teljesen különboző gépen is előszokott fordulni, valamikor napokig nem jön elő a jelenség. -
#1340 Az még belefér a munkádba hogy a téma karbantartása gombot áthelyezd a házigazda felirat elé ? Esztétikailag zavaró hogy eltolja a gombokat a fejlécen. -
#1339 akkor fussunk neki újra
légyszives törölj cookie-kat és cache-t, és nézd meg úgy, szerintem meg fog javulni -
#1338 Én nem szoktam soha cookikat törölni , de még a gépet sem inditottam közbe ujra vagy a böngészőt, hogy emiatt törlödött volna, föleg nem 2x egymásután egy hosszászlás beirási kisérletkor. -
#1337 gondolom cookie-t cache-t mindketten töröltetek -
#1336 Nálam is előfordul mostanában elég gyakran. IE11 -
#1335 Én is épp ezt akartam posztolni, hogy nálam is nem tudok elküldeni egy HSZ-t mert bejelentkezek ,megirom az üzit rányomok a küldésre és kidob a főmenübe ugy hogy nem vagyok bejelentkezve és a hsz-t természetesen nem küldte el.
ÉS sztem a más böngészöből vagy más gépről aló bejelentkezést is meg kéne oldani, vagy legalább az user választhasson hogy szeretné e ha bejelentkezve maradna más eszközön is, ugy mint a PH forumnál.
Egyébként IE11 64 bit amit használok. -
#1334 én még nem tapasztaltam hasonlót -
SuhiP #1333 Milyen böngésző, hányas verzió? -
#1332 Egyre gyakrabban fordul elő, hogy postolnék, erre KILÉPTET az SG és term. a post sem jelenik meg sehol. Ez fura. Ráadásul olyan is van, hogy csak kattingatok egyik kedvenc, másik kedvenc, esetleg főoldal és ÍGY IS kiléptet néha. Ma pl. tucatszor csinálta?! -
#1331 Értem,köszi :) -
#1330 fórum részen nem, híreknél igen -
#1328 :DD -
ManoNegra #1327 A büntetőpontrendszer megmarad. :D -
#1326 Akkor most már semmilyen formában sem lesz pontrendszer az sg-n ? -
#1325 Nem hiszem,hogy emberekre gondolt,inkább a tartalomra. -
#1324 > A chatet teljesen felesleges fejleszteni, csak szemét van rajta.
Ne beszélj így Különcről. -
#1323 Köszi!! :) -
#1322 scriptből ezt is be tudjuk pakolni könnyen, szal majd bővítménybe -
#1321 A képen látható lenyílómenü (a második) bekerülésére még van remény? :) Tényleg kényelmetlen a régebbi HSZ-ek között jelenleg lapozgatni.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2014.08.22. 17:41:20 -
#1320 azt mondjuk bővítményből ki tudjuk javítani, legnagyobb baj lenne komolyan.. -
#1319 Így van ez nagyon finom volt, nagy kár, hogy a fejlesztés áldozata lett :-(