1563
Új fórummal kapcsolatos dolgok
  • Dzsini
    Nem volt elég a ctrl+f5, teljes kipucolás kellett, valahol nagyon el volt ásva... amikor próbáltam csak az sg-hez tartozó dolgokat törölni, az nem is volt elég.
    De most már rendben van, köszönöm mindkettőtöknek!
  • SuhiP
    Át lett rakva a chat a 8080-as portra, azt a portot talán kevesebb proxy fogja meg, csak sajnos sok böngésző nem vette akkora különbségnek a script-ben, hogy újra becache-elje. Ha ctrl+f5 -el ráfrissítesz az oldalra, menni fog.
  • j0nNyKa
    akinek ilyenje van, uritsen cache-t, mar regen masik portrol mukodik a chat
  • Dzsini
    Azzal kapcsolatban tudsz valamit mondani, hogy a chat miért csak https-en keresztül működik? (ahol viszont biztonsági jelzés miatt külön engedélyezni kell a youtube videókat, a fejlécben futó scripteket, stb.)
    A böngésző konzol ezt mutatja:
  • SuhiP
    Még mindig előfordul a random kijelentkezés IE-ben?
  • tommygear
    kössz, jó tudni hogy van ilyen :D
  • jazzy
    Csak mondjuk míg egy filmet marha nagy költségvetésből csinálnak fizetésért, addig a bővítményt saját szabadidőben, ingyen :/
  • j0nNyKa
    pl kikapcsolni beállításokban? vagy az nem megoldás?
  • j0nNyKa
    azt hittem megtalálod a bővítmény totyik fejlécében, a... nem tudom mi óta... nem tudom mi. meh.
  • tommygear
    ezzel a fapados képbetöltéssel valamit kezdeni kéne, rámegyek az ugrás az utolsó üzenetre pl. a humoros topikban, aztán ahogy haladok felfele ömlenek be a képek ezzel a hülye megjelenítéssel, de gondolom tudjátok miről beszélek...
  • SzirmosSzisza
    Azt hittem legalább a repó linkjét adod, hogy openszórsz, lehet segíteni benne.

A film kritikák óta unalmas a jobbat tudnál duma :(
  • j0nNyKa
    i know i know, te jobbat írnál, csak elhagytam a linkjét
  • SzirmosSzisza
    Az modern, na mindegy, mi kellene topikba is ment évekig a bug report pedig akkor még annyira se foglalkoztak SG-vel mint most :)
  • j0nNyKa
    a bővítmény be se tölt https alatt :)
  • SzirmosSzisza
    HTTPS alatt nem töltődik be a font, ha jól sejtem csupán a http-t kell átírni //-re és jó lesz (vagy majd a kiegészítőben ;-;)
  • j0nNyKa
    nem működött css részen a js kód?
    *confused*

szerk: egyébként szivesen.
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.08.23. 20:29:37
  • Bronx South
    Bemásoltam ezt a CSS részre, ám nem történt semmi. Amikor visszamentem a karbantartásba már nem voltak ott a kódok. Külső cuccot, bővítményt nem fogok használni. Adj valami kódot ami működik a karbantartásból is, ha nincs akkor majd SuhiP reagál erre, amúgy is neki címeztem a dolgot.
    Utoljára szerkesztette: Bronx South, 2014.08.23. 19:39:24
  • j0nNyKa
    még1x leírom, hogy ez teljesen egyedi kérés, és teljesen nem prioritás, legyél szives egy rövidke scripttel, vagy usercssel megoldani.

szerk: pl ez a kis rövidke script megoldja neked, greasemonkey-ba vagy tempermonkeyba vagy akármibe betolod, és örülsz :)
    $('.moderation-breadcrumbs').insertBefore('#breadcrumb');
    $('.moderation-breadcrumbs').css('float', 'right');
    $('#breadcrumb').css('clear', 'both');

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.08.23. 18:51:22
  • bon
    Én nem, de mindjárt kipróbálom, mondjuk most éppen jó. Amúgy 3 teljesen különboző gépen is előszokott fordulni, valamikor napokig nem jön elő a jelenség.
  • Bronx South
    Az még belefér a munkádba hogy a téma karbantartása gombot áthelyezd a házigazda felirat elé ? Esztétikailag zavaró hogy eltolja a gombokat a fejlécen.
  • j0nNyKa
    akkor fussunk neki újra
    légyszives törölj cookie-kat és cache-t, és nézd meg úgy, szerintem meg fog javulni
  • repvez
    Én nem szoktam soha cookikat törölni , de még a gépet sem inditottam közbe ujra vagy a böngészőt, hogy emiatt törlödött volna, föleg nem 2x egymásután egy hosszászlás beirási kisérletkor.
  • j0nNyKa
    gondolom cookie-t cache-t mindketten töröltetek
  • bon
    Nálam is előfordul mostanában elég gyakran. IE11
  • repvez
    Én is épp ezt akartam posztolni, hogy nálam is nem tudok elküldeni egy HSZ-t mert bejelentkezek ,megirom az üzit rányomok a küldésre és kidob a főmenübe ugy hogy nem vagyok bejelentkezve és a hsz-t természetesen nem küldte el.
    ÉS sztem a más böngészöből vagy más gépről aló bejelentkezést is meg kéne oldani, vagy legalább az user választhasson hogy szeretné e ha bejelentkezve maradna más eszközön is, ugy mint a PH forumnál.

Egyébként IE11 64 bit amit használok.
  • Szabi #1334
    én még nem tapasztaltam hasonlót
  • SuhiP
    Milyen böngésző, hányas verzió?
  • Sir Quno Jedi
    Egyre gyakrabban fordul elő, hogy postolnék, erre KILÉPTET az SG és term. a post sem jelenik meg sehol. Ez fura. Ráadásul olyan is van, hogy csak kattingatok egyik kedvenc, másik kedvenc, esetleg főoldal és ÍGY IS kiléptet néha. Ma pl. tucatszor csinálta?!
  • Misuka963
    Értem,köszi :)
  • j0nNyKa
    fórum részen nem, híreknél igen
  • Szabi #1328
    :DD
  • ManoNegra
    A büntetőpontrendszer megmarad. :D
  • Misuka963
    Akkor most már semmilyen formában sem lesz pontrendszer az sg-n ?
  • Maximus4
    Nem hiszem,hogy emberekre gondolt,inkább a tartalomra.
  • tomsolo
    > A chatet teljesen felesleges fejleszteni, csak szemét van rajta.

Ne beszélj így Különcről.
  • Papa01 #1323
    Köszi!! :)
  • j0nNyKa
    scriptből ezt is be tudjuk pakolni könnyen, szal majd bővítménybe
  • Papa01 #1321
    A képen látható lenyílómenü (a második) bekerülésére még van remény? :) Tényleg kényelmetlen a régebbi HSZ-ek között jelenleg lapozgatni.

Utoljára szerkesztette: Papa01, 2014.08.22. 17:41:20
  • j0nNyKa
    azt mondjuk bővítményből ki tudjuk javítani, legnagyobb baj lenne komolyan..
  • Tinman #1319
    Így van ez nagyon finom volt, nagy kár, hogy a fejlesztés áldozata lett :-(