1563
Új fórummal kapcsolatos dolgok
-
SuhiP #1401 Így már érthető a probléma. Köszi! :)
Amúgy ennek a hibának pont most lett meg az oka, nem fog jelentkezni többet (remélhetőleg) és így ez a hsz törléssel kapcsolatos gond is megszűnik.
Utoljára szerkesztette: SuhiP, 2014.08.30. 17:21:53 -
#1400 Akkor nem tud valaki (nem moderátor) saját üzenetet visszavonni - törölni, ha a mobil felület használata miatt duplázódás van, és a sajátján kívül van másik ugyanolyan sorszámú üzenet is. Ilyenkor "nincs hozzá jogosultsága", és moderátorként törölve bármelyiket mindkettő eltűnik. -
SuhiP #1399 Kétlem. Ha a user változást lát az oldalon (vagyis ha hozzászólt egy topic-hoz és az meg is jelent nála), akkor az egész oldal az aktuális állapotban, vagyis a jó törlés gombokkal jelent meg. -
#1398 nem lehet az is beragadt cache? mert akkor ha ilyen jelentes jon, akkor "zavarjuk" a usert cache-t uriteni -
SuhiP #1397 Jahm, azóta átkerült API-ba, hogy egyszerű ajax-os kéréssel lehessen törölni hsz-t, ne kelljen mindig külön oldalon megerősíteni a törlési szándékot. De ez már egy jóideje így van, ezért érdekes nekem ez a "nem lehet üzenetet törölni" hibajelentés. -
#1396 most megneztem, sima useres torles is jo, most ugye egy POST van a torles linken
ha jol remlik, amikor nem volt jo, akkor a szerkeszteshez hasonlo sima link volt a torles gombon ( /moderator/uzenet/torles/valami-id/valami-masik-id ) -
SuhiP #1395 Ok, köszi, megnézem.
kjhun #1386, jazzy #1385
Ezek elég egyedi hibáknak tűnnek. IE8 és IE9 alól is végigpróbáltam (most is IE9 alól vagyok, Win7 OS-el) és nem jelentkezett semmi hasonló hiba. Munkahelyről van szó, tehát proxyra tudok gondolni...de egy console hibaüzenet sokat segítene.
Utoljára szerkesztette: SuhiP, 2014.08.30. 15:28:52 -
#1394 forum hsz, a moderatoros torles jo, a sima useres visszavonas nem -
SuhiP #1393 Privát üzenetről, vagy fórum hozzászólásról van szó? -
#1392 elnezest hogy kint van, bizonyara rengeteg problemat okoz az eletedben
ha tenyleg ez a helyzet, szivesen segitek css-bol / js-bol eltuntetni -
#1391 Nem lehet üzenetet kitörölni, azt dobja vissza, hogy nincs rá jogosultságom. Ha ez így marad, az elég problémás lesz, főleg a beragadó üzenetértesítő miatt... -
kamionosjoe #1390 Most nem arról beszélek.
Hanem arról, hogy minek vannak kint a fórum főoldalán, amikor a nagy részének köze sincs már az oldalhoz. Akkor meg minek emlékezzünk meg a szülinapjukról egyáltalán? -
#1389 mi értelme annak hogy néhány retardált naponta 5-10 új felhasználót csinál állandóan ip-t cserélve ? :)
van olyan aki még ráadásul hasonló mélcímekre és nevekre.. -
kamionosjoe #1388 Mai szülinaposok:
Mr_no_NaMe
Aktív.
ork1
Több, mint egy éve nem lépett be, 7 éve hozzászólást sem írt.
atta35
2011-ben regisztrált, hozzászólást sem írt, azóta be sem lépett.
vigos
3 éve be sem lépett.
Bhagga
2007-ben regisztrált, hozzászólást sem írt azóta.
pavelcs
2005-ben regisztrált, 2008 óta be sem lépett.
Irukandzsi
Nem írt még üzenetet sem, 4 éve be sem lépett.
Tudnám még hosszan folytatni a sort...
10-ből egy ember aki valóban látogatja még az oldalt. Mi értelme így ennek az egésznek?
-
#1387 valami portable böngésző? -
kjhun #1386 Nálam, IE8 alatt csak a Saját fórumok/Gumiszoba tetszőleges topikjának a megtekintésekor dobta ezt ki. De, bejelentkezés nélkül és látható, ki mikor írt utoljára, akármelyik topikba, csak nem olvasható az adott topik tartalma. -
#1385 IE9 alól (nem tudom lecserélni bent) nem tudok bejelentkezni kb 2 hete, mert ezt dobja mindig:
Ezelőtt ilyen problémám nem volt és semmi változtatás nem történt a gépen.
Cookie, cache, alap dolgok megtörténtek.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2014.08.29. 19:17:36 -
SuhiP #1384 Utána nézek, köszi! -
#1383 Android topicban tegnap reggel van két ~85-ös végű, két ~89-es végű, ~90 nincs. Oda sokszor írnak mobil felületről, így gyakran vannak ilyenek.
Az is feltűnt már, hogy ha mobilról szóltak hozzá utoljára, akkor normál felületről nézve "új üzenet"-ként ott marad az utolsó, hiába nézegeti meg bárki a témát. Hozzá kell szólni rendes felületről is, hogy a jelzés eltűnjön. -
SuhiP #1382 10 percig tudod törölni VIP-ként.
Dzsini #1381
Légyszi tudnál mutatni példát, hogy mostanában hol fordult elő ilyen zavarodás? -
#1381 Nekem akkor akadt be, ha két azonos sorszámú hozzászólás van (mobilról írtak be, ami továbbra is összezavarja a topicokat), akkor nem tudod törölni a hozzászólásod, mert egyszerre törölné vele azt is, amit nem te írtál (és ugyanaz a sorszáma). Moderátorként viszont mindkettőt elsöpröd egy klikkből :) -
#1380 vip-ek tudják törölni a saját hozzászólásukat ?
nekem csak akkor engedi ha belépek modinak :D -
#1379 Köszönöm!!! -
#1378 Nagyon szuper, köszönet érte!
érdekesség: ha a topic összes hozzászólás számánál nagyobb értéket írok be (pl. itt a topicban #2500 -at, vagy #10000 -et), akkor lefut egy keresés, és "Fórum hozzászólások (több mint 10000 találat)" felirattal az összes hozzászólás megjelenik - még lapozgatni is lehet :) -
#1377 Köszönjük szépen! :) -
#1376 godlike work bro -
#1375 -
SuhiP #1374 Újra van adott hsz-re való ugrási lehetőség.
Ha egy topicban vagytok, a fenti keresőbe beírjátok az adott hsz azonosítóját (tehát pl.: #1), bepipálva hagyjátok, hogy "Hozzászólások" közt keressen, és így külditek el a keresést.
Utoljára szerkesztette: SuhiP, 2014.08.28. 21:57:42 -
#1373 itt forum reszen nem, hireknel van -
#1372 Akkor használd a reddit-et -
Evoluti0N #1371 És mi van akkor, ha soha nem is éltem Magyarországon? -
#1370 Én azt mondom, ne is legyen. Totál felesleges itt. -
#1369 Na most akkor a hozzászólás plusszolási lehetőségből sem lesz semmi? -
#1368 Oh.. akkor marad a kamu. Add meg a születési városodat oszt probléma megoldva:) -
Evoluti0N #1367 Ez a gond. Ha nem adok meg, akkor ugyanezt írja ki. -
#1366 Ne adj meg várost:) -
Evoluti0N #1365 Ok. Szóval változtatni szerettem volna az aláírásomon, de nem tudok, mert "A megadott város nem szerepel az adatbázisban". Jessz! Mi van azokkal, akik nem Magyarországon élnek? Kamuzzak be valami magyországi falut, vagy mit csináljak? -
#1364 na ez lehet a bibi, mert ezt akartam "megetetni":
<ul>
<p>Irodai gép</p>
<li><a class="south" href="#" target="_blank">AsRock H81M-HDS (LGA 1150)</a></li>
<li><a class="south" href="#" target="_blank">Intel Pentium G3420 3,20GHz (LGA 1150)</a></li>
<li><a class="south" target="_blank"></a></li>
<li><a class="south" href="#" target="_blank">Kingmax 4GB 1333MHz</a></li>
<li><a class="south" href="#" target="_blank">FSP Hexa 400W</a></li>
<li><a class="south" href="#" target="_blank">Seagate Barracuda 500GB SATA III 7200rpm</a></li>
<li><a class="south" href="#" target="_blank">Gigabyte GZ-X1</a></li>
<li><a class="south" target="_blank"></a></li>
<li><a class="south" target="_blank">71.000Ft</a></li>
</ul>
de így, hogy kivettem a p taget az elejéről már jó :) köszi -
SuhiP #1362 Rosszul értesített a rendszer, lemaradt a múltidő (ma lejárt).
list-et a helyes syntax-ban próbálod?
<ul>
<li>elem1</li>
<li>elem2</li>
</ul>
Utoljára szerkesztette: SuhiP, 2014.08.25. 16:58:22 -
#1361 Hosszú címben sehogy sem sikerül működésre bírnom az ul tag-et. Nagyon kéne.
szerk: azt írja ma lejár a VIP em, de már nincs se nagy logóm se csillagjaim.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.08.25. 16:46:37