1563
Új fórummal kapcsolatos dolgok
  • Szabi #491

a szerkesztés nem lehetne felugró kisablakban, vagy akár ugyanott ahova amúgy is írunk ? miért kell így külön oldalon legyen ? :)
  • BaliBoy
    A http://sg.hu/cikkek/106635/a-legnagyobb-magyar-mozihalozat-nem-adja-a-nyar-legjobb-filmjet cikk alatt a hozzászólások dátumai mind el vannak csúszva. Így reggel 7-kor furcsán fest a ma 16:50-es keltezésű hsz. :)
  • N o N a m e
    Visszajön majd az a lehetőség, hogy egy oldalon 80 (vagy akár több) hozzászólás is megjelenjen?
  • SuhiP
    pl ebben a hsz-ben is bugzott a bbcode...szépen kiszedte a példatopicot, ahol nem voltak jók a karakterek
  • SuhiP
    Helyzetjelentés:
    - Topic-ban a lapozó nem megy le minusz értékre
    - Tiltható az pm küldés
    - Hsz-ben HTML tag-ek tiltva, < és > probléma megoldva
    - Kedvenceknél a kategórianevek is elrejtődnek, ha nincs új hsz
    - Aláírást elkülönítő vonal halványabb
    - Nick kép trükközés nélkül lehet PNG formátumú
    - Fórum főoldaláról 'Statisztikák' és 'Utolsó regisztráltak' eltávolítva a sok oldalmagassággal kapcsolatos panasz miatt
    - Kedvencek magassága kicsivel csökkentve
    - Működik a topiczárás
    - Topic szerkesztési problémák kijavítva
    - Új spoiler BBCode gomb
    - A témák címeiben 1-2 spec. karakter nem volt jó (pl-ként volt hozva: )
    - Topic hosszú címében is működnek a BBCode-ok
    - Beállításokban aláírás textarea kiszélesítve
    - Hsz textarea max-height törölve
    - 'Küldés' gomb (talán) nem bántja a szemet

Ami még biztosan várható teljes élesítés előtt:
    - Hsz törlési folyamat le lesz egyszerűsítve - olyan lesz, mint a régi felületen
    - Publikus beállítás esetén megjelenik az e-mail cím az adatlapon
    - BBCode javítása - néhol bugzik
    Plusz a büntetőpontok lejáratát kell újraírnom még
  • SLICK
    Nem tudom, hogy volt-e róla szó, de ha írok egy topikba, akkor nem jelenik meg sokáig az üzenetem, ez miért van?
    Délután chat-en is írtam de az se jelent meg...
  • Maximus4
    Persze,ezt is csak jeleztem,hogy tudjál róla.Bőven ráér.
  • SuhiP
    Hmmm....igaz.
    Boldogulsz így ezzel? Most már nem frissíteném az oldalt, majd csak éjjel a többi javítással-módosítással.
  • Maximus4
    Jó oké,csak gondoltam jelzem:)
    A másik dolog,visszakanyarodva a saját topik szerkesztéséhez,a hiba csak részben oldódott meg.Szerkesztés után még mindíg előjön a por került..szöveg,viszont ha visszalépek a böngészőben a topikba,akkor már látszik a módosítás.
  • SuhiP
    A főoldali "Utolsó regisztrálók" lista végül kuka lett, hogy kisebb legyen az oldal magassága, a másik lista viszont jót mutat.
    Az adatlapjukon hibásan jelenik meg, nem banon vannak, hanem e-mail megerősítést vár a rendszer...a lap pedig azt nézi, hogy aktív-e vagy sem, így ezt is bannak veszi. Éjjelre ez is javítva lesz.
  • Maximus4
    Nem tudom,hogy bug vagy sem,mindenesetre csak érdekességként.
    A főoldalon stasztikikák alatti utolsó regisztrálók listája nem egyezik a szintén főoldalon lévő utolsó regisztrálókkal.Aztán megnéztem,hogy Vivicica28,velvetine,lotimate adatlapjaik szerint banon vannak.Viszont,egyikük sem szerepel a büntetőpontlistába.
  • Monoton
    Köszönöm
  • SuhiP
    Ez is javításra került már, csak még nem került ki élesre. Éjjel jön egy csomag és abban benne lesz ez is.
  • Monoton
    Ezt kibővíteném azzal, hogy az új felületen a zárt témák nyitva vannak és lehet bele írni. :/
  • Maximus4
    Én köszönöm!
  • SuhiP
    Meglett a hiba...csak a 'Saját fórumok' kategóriát érintették, aktív moderátori jog nélkül.
    Javítva lett, csinálhatod nyugodtan. :) Köszi!
  • SuhiP
    Okés, ránézek erre mindjárt
  • Maximus4
    Mivel láttam,hogy hamarosan végleges lesz az új felület,gondoltam elkezdek én is foglalkozni a dizájnnal.De nem tudom szerkeszteni a saját topikomat,ha nem írok bele semmit(persze a hosszú cím nem marad üres),akkor is folyton a por került.....szöveget kapom és mindíg más számot mellé:
    1405607137
    1405607168
    1405607288
  • Bronx South
    Két hozzászólásonként van ez a halovány szürke. Egy árnyalattal lehetne sötétebb azt mehetne egységesen az egész fórum alá, szerintem bőven megtenné azoknak is akiknek bántja a szemét a sok fehér, és a fórumot sem rondítaná el.
  • Bronx South
    Jelenleg kétféle háttérszín van, eléggé csúnya, miért nem volt jó a sima fehér ?
  • karajjj
    mire idetalálok, már berakja más :D
  • Efreet
    ez az a topic - próbáltam kinyitni és újrazárni az új felületen, de mindhiába.
  • Fabio Capello
    Sportmod fórumból jelezték -

karajjj #1725 válasz privát ma, 12:20
    hibát hol kell jelezni?
    a lezárt témában tudok írni az új felületen, ott nincs zárva!
  • Efreet
    BUG: spoilerbe rakott videó elrontja a spoiler taget
  • SuhiP
    JS-nél és CSS-nél nincs különösebb korlátozás. JS-nél egyedül sütiket nem lehet kezelni, CSS-nél pedig csak a szabványos CSS3-at lehet használni, ami nem tartozik bele, azt kukázza a szűrő. Természetesen CSS-t és JS-t közvetlenül a hosszú címbe nem lehet tenni. HTML megkötésekhez pedig lesz írva egy kis lista, hogy miket lehet használni.

A 'tr' és a 'td' tag-ek is engedélyezve vannak. Csak abban az esetben szűrődnek ki, ha nem helyesen, vagyis pl 'table' tag nélkül vannak használva.

Hsz-ben való szűrés és már meg van oldva, semmilyen html tag-et nem enged be html kódként, hanem átalakítja sima szöveggé, így nem esik ki semmi. Ez a javítás majd a következő csomagban jön élesre.
  • kifli
    Na a tr és a td az ami nincs engedélyezve hosszú címben. Ez lehetne engedélyezve esetleg? :)

Ahogy nézem a nem engedélyezett dolgokat hsz-ből is kiszűri. Szerintem nem túl praktikus, egy it fórumon, ha kódrészletek a hsz-ből is ki vannak szűrve.
  • kifli
    Van valami lista, hogy milyen css, js illetve html kódokat lehet használni?

Jól látom, hogy nincs engedélyezve? Esetleg ezek lehetnének engedélyezettek?
  • mrzoltan
    Át van írva a háttérszín:

background: #e1ebf3;
  • adam46
    Nem tárolja le az üzenetet
  • adam46
    Nem tárolja le az üzenetet.
  • RelakS
    Nem érted...
    Az új dizájn esetén ennek a topiknak a szélei más színűek, mint az összes többié.

Vagy én nem értem, és az összes többi topik is ilyen lesz később?
  • MerlinW
    Ez az új fórumdizájn:)
  • RelakS
    Ez a topik direkt nem úgy néz ki, mint a többi? :D Mintha egyedi háttér lenne beállítva.

Az oldalszámok körül valami keret meg háttér szerintem üdvös lenne, mert pl az én hülyekék hátteremmel a számok nem igazán látszanak.
  • grebber
    BUG: A régi SG-vel mobilon kb semmi gond nem volt.Amióta ez az új van állandóan átvált m.sg-re amit persze nem tölt be :(
    Fals komment számokat ír állandóan (xy új hozzászolás érkezett)
  • Dodo55
    [BUG] Nem lehet kiválasztani az új design alap fejlécszínét a beállításokban.

(Én ügyes vagyok ezért ennek ellenére vissza tudtam állítani, de az UI nem ad rá lehetőséget)
  • j0nNyKa
    Suhi: meg tudnád nézni, hogy az 1050234757 uidjű userrel mi lett?
    az adatlapja sem az új, sem a régi rendszeren nem nyílik meg
    a nickje komi volt
    a kereső nem talál ilyen nicket, viszont ha be akarja regelni, megkapja hogy van már ilyen felhasználónév
    itt van egy példa, ahol neki válaszoltak, a "Válasz 'komi' üzenetére (#16311)" részben látszik, viszont a hozzászólása fejlécében már csak egy copyright jel van (onnan puskáztam ki egyébként az uidjét)
    itt is van egy hozzászólása
    ?!
  • Szabi #455
    loál óra.. utálom telefonon az automata szóelrontást... :DD

egyébként mobilon a m.sg.hu/furom-ot szeretné betölteni ha feljövök sg-re, de nincs olyan oldal.. ezt nem lehetne kikapcsolni hogy mobilról is egyből az sg.hu/forum-ra jöjjön ? :)
  • ldavid
    kösz, majd kipróbálom :D
  • Szabi #453
    lehet png, mentsd ki png-be, majd nevezd át gif-re.. évek óra így van png képem :DD
  • IMYke2.0.0.0
    Lehetne PIROS a topikokban az X új üzenet érkezett szöveg?!
    És persze a CSÍK is lehetne elütő színű, mert ez így ... csúnya jelző.