1563
Új fórummal kapcsolatos dolgok
  • MerlinW
    Szuper, be is dobtam a script gyűjteménybe.
  • SzirmosSzisza
    Ha valaki szeretne html5 videót beszúrni, akkor

css

.html5-video-wrapper {text-align:center;}

JS
    szerk.: majdnem jó a code tag, ha hosszú a sor ...
    https://gist.github.com/kviktor/d83e88134e0eca8eba46, Raw-ra kattintva ott a forrás

video tagek () közé kell rakni a dolgokat, itt meg lehet nézni, hogy működik, gfycat magától indul, többi nem és van kezelőfelület.
  • j0nNyKa
    esetleg van-e itt olyan fórumozó, aki hajlandó lenne a leírt kérdéseket / kéréseket / hibákat / észrevételeket összegyűjteni egy hozzászólásba? ha ezt valaki meglépi, akkor frissítem a checklistet, segítve ezzel a fejlesztőket
  • SuhiP
    Láttam egyesek hiányoltak, úgyhogy jelentkezem, hogy élek, dolgozok.
    ....viszont nemigazán olvasom már a fórumot, mert nem csevegni járok (jártam) ide, hanem a felfedezett hibákról értesülni. A csevegést és a sírást megoldjátok, én meg amiket ír a log, amiket felfedezek és amiket kapok pm-ben hibákat, azokat javítom, de itt már nemigen leszek jelen.
    Ha olvasni akarok, keresek egy jobb könyvet, nem pedig a topicba egyáltalán nem vágó hsz-eket olvasgatom.
  • Tinman #903
    Ez nagyon igaz...
  • DanielT
    Kíváncsi leszek rá, hogy mikor jutunk el odáig, amikor már nem lesz rosszabb, mint amilyen volt (semmi bajom nem volt vele) és mikor lesz jobb! Mert ugyebár jobbnak kéne lennie egy változtatás után, csak még nem látom, hogy miben lenne az.
  • Maximus4
    Most lol vagy nem lol,de lassan már az is itt lesz kibeszélve,hogy ki mekkorát [email protected] ne csodálkozzon azon,hogy a fejlesztő(k) átsiklanak egy-egy problémán.SuhiP,szinte minden nap bejelentkezik,de már egy ideje nem posztolt ide,amin nem is csodálkozom.
  • j0nNyKa
    dolgoznak a sracok, de a feladatokat nem toletek, hanem tibortol kapjak
    tudnak minden hibarol / keresrol, csinaljak szep sorban, ennyit kell tudni
  • SzirmosSzisza
    "ilyentől nem kell tartani, hogy itt lesz hagyva a csap meg a pap és hibásan kerül majd ki a fórum."

lol
  • tomsolo
    " a meló nagy része már elkészült "

-.-
  • Maximus4
    Szerintem csak simán erről lehet szó (második mondat).
  • tomsolo
    Egyébként jó nagy a csend a túloldalon. Minden kész vagy mi van? :P
  • Dzsini
    Nem 4k, 4000 byte! pontosabban 3999 - mire kicentiztem egy hóesés animációt... :)
  • tomsolo
    annó vot 4k is a limit :D
  • MerlinW
    Én is feltölteném png-be, de ez a nyomorult 20kb-os limit egy vicc. Nem lehetne megemelni legalább 30-40kb-ra? Legalább a VIP-knak.
  • Master91
    .png-be tényleg jó, köszi neked is
  • Dzsini
    paint.net-el átlátszó üres alapra készült és png-ben mentettem el, mert azon keresztül kezeli rendesen az átlátszóságot (és .jpg-re átnevezve töltöttem fel, mert valami kavarodás volt vele) - a linken letöltve a képet látszik, hogy png file, csak jpg a neve
  • Master91
    próbáltam úgy

levittem a réteg átláthatóságát 0-ra, fehér lett
    töröltem azt a réteget, fehér lett
    Gimpel csinálom, PS-t nem ismerem annyira
  • Dzsini
    Az enyém átlátszó, nem kell színezgetni :)
  • Fabio Capello
    Egyébként arról lehet kapni egy listát, hogy most tulajdonképpen mik a "normál" és mik a VIP funkciók? (szerkesztés, fejlécszín, tárhelyek, stb)
  • Master91
    Köszönöm !
  • MerlinW
    #61a2d1
  • Master91
    nick képem hátterét olyan kékre akarom csinálni mint pl. Dzsininek, mi a kék szín kódja?
  • Tinman #883
    Köszi a választ.
  • Dzsini
    Nincs még, elég régóta a wishlisten/checklisten van ez a lehetőség.
  • Laza
    Sok mindennek ott lenne a helye ... vagy legalábbis a beállításokban módosítani kéne tudni, mert jelenleg sajna egyes dolgokat nézni is rossz az 'új dizájn' alatt ... és itt jelenleg nem az 'új' jelzővel, a megújulással van feltétlen probléma, hanem annak módjával :)
  • Tinman #880
    Elárulná nekem valaki, hogy lehet adott topikon belül hozzászólásokban keresni? Mert én bárhogy próbálom az egész fórumon keres és nem egy adott topikban!

Ráadásul a rendezés is rossz, nem időrendben rendezni, hanem random. A 2013-as hsz után jön egy 2014-es, majd egy 2013-as megint.
  • DanielT
    Nem hiszti, szarabb az új módszer, kukában a helye.
  • DanielT
    Köszi! Remélem mindenhova bekerül és elfelejthetjük ez az agymenést...
  • j0nNyKa
    hiszti, kiszálltam
  • SzirmosSzisza
    Na, ezzel már nem villog meg semmi, hanem mindent betölt úgy mint régen.

$(".lazy").each(function(){$(this).prop("src", $(this).data("original")).unbind("appear");});
  • DanielT
    Mobilnettel ne menjen a képtopikba. Ezért szívjon minden desktopos? Ügyes.

Sehol nem láttam ilyen kép töltő megoldást. Se-hol.
  • SzirmosSzisza
    Úgy hallottam 100 ezres táblagépekre olcsóbb a mobilnet!
  • DanielT
    LOL!!! Ezaz, optimalizáljatok a 25 ezres fosokra, 2014-ben! Meg modem sebességre! Grat!

Mégis mekkora szar gépnek kell lennie, hogy ne bírja a képeket betölteni? Meddig lesznek még ilyenek?

Ki panaszkodott a képek betöltésének erőforrásigényére? A Commodore Klub? Vagy a Wap-osok?
  • kifli
    nekik az m.sg.hu jön be :)
  • Jim Morrison
    itt kérem a jövőt fejlesztik az ezsgénél.
  • kifli
    Ezt ha beteszi a hg js-be, akkor sokkal jobb....

$(".forum-post img").each(function(){var src=$(this).data("original");if(src)$(this).prop("src", src);});

Nemtudom pontosan ki csinálta de sg toolls topikba összegyűjtöttek már egy rakás hasznos scriptet...
  • j0nNyKa
    wat, akkor tehát az összes okostelefon -és táblagép tulaj? dehát azokból nincs is egy darab se a világon..
  • Jim Morrison
    azok akik fentről lefele olvassák a topikokat. Meg akiknek nincs olyan gyors internet sávszélességük. Meg akiknek nincs nagyon erős gépük.
  • DanielT
    Ez a képbetöltés egy _RAKÁS SZAR_. Ennél pontosabb definícióját nem tudom elképzelni.

Lentről kezdve az olvasást, pl egy Humiariban, rémálommá változtatja.

Mi mögötte az elgondolás? Ki nyer vele?