1563
Új fórummal kapcsolatos dolgok
-
#949 még mindig nem -
#948 usercssbe sem nagy ugy beirni -
#947 Deee most cégtű és éppen nyú firefoxszal próbálom és abban is.
Meg azt is be lehetne tenni beállításokba, hogy félkövér betűket szeretne a zember a hozzászólásokban. Azért mert nagy felbontású moncsin azok a vékony szálú piszka betűk rohadtul nem olvashatóak messziről. Viszont a bold az igen. Gyengén látóknak jó feature (meg nekem is, nem kell nagyítgatni orrba-szájba, míg már kilóg).
Legjobb az lenne, ha tetszőleges fontot lehetne neki választani és beállításokat hozzá. Nem nagy ügy a beállításokba egy ilyen. -
#946 Chrome alatt is ott marad. -
#945 Én most kipróbáltam, szépen összecsukja a helyét, ha kikapcsolom a beállításokból.
Ez is valami IE-specifikus gubanc lehet :( -
#944 nem -
#943 usercssbol tuntesd el -
#942 Amúgy még hiba, hogy a chat helyén, ha nem jön be (és hálisten nem, meg le is kapcsoltam) egy maaarha nagy randa üres doboz van. Ezmiez?!!??!!??!?! -
#941 Ha mobil oldalon szeretnék belépni egy topikba, akkor megpróbálja letölteni a listazas.php3 oldalt. (Így aztán az egész használhatatlan) -
#940 checklist maradvány hiba 2. pont :) -
#939 És esetleg amiről már volt szó,hogy topikon belül is látszódjon ha érkezett új privát üzenet. -
#938 Lazyhez esetleg lehetne azt, hogy csak az utolsó üzenet alattiakra érvényes és akkor a többség nagy részét nem zavarná.
Átirányítást tegnap este megcsinálták, de ahogy nézem csak a topikokra. -
TomStorm #937 Ezt a facebook-os valamit azzal a sok arcal fórum kezdőlapon nem lehetne eltüntetni valahogy,nem tudom kikapcsolni esetleg? -
#936 Persze, ízléseken nem lehet vitatkozni, és olyat nem lehet készíteni, ami mindenkinek tetszik, de azért egy próbát megérhet. :) (HA van rá élehetőség) -
#935 na jo, de neked tetszik, masnak nem, ez nem olyan dolog, amivel szerintem erdemes foglalkozni -
#934 -
#933 Frissítés (vastaggal az új sorok)
Hibák/bugok
- alkalmanként eltűnő (utólag megjelenő) / duplázott hozzászólásszámok, hivatkozni lehet rájuk, úgy meg is jelennek
- képfeltöltés nem/néha működik
- utolsó látogatás (hozzászólás) ideje az adatlapon nem jó
- privát üzenet néha lassan, akár ~1 nap késéssel érkezik meg
- saját beállítások között nincs külföld, csak magyar városok
- off / színezett hozzászólásban beidézett másik hozzászólás örökli a színezést ( #784 )
- kitiltás/ban működjön mindenhova (chat, privát üzenetek, stb.)
- régi .php-s címek átirányítása az új felületen megfelelő helyekre - a google beindexelte a fórumot, csomó mindenkinek vannak elrakott könyvjelzői, stb.
- főtémák listájában az utolsó hozzászóló nevében a hosszú ékezetes karakterek kérdőjelre cserélődnek
- A régi oldalon van a topicok alján volt egy külön kereső, ami csak az adott topicon belül keres, az viszont most nem elérhető, és nagyon sokszor szükség van rá.
- a főoldali értesítő a galériában az új képre a régi típusú címre mutat (SuhiP-nél: http://sg.hu/galeria.php?guid=1398174118 )
Ötletek
- lazyload opcionálissá tétele? vagy legalább egy placeholder, hogy látni lehessen, ott töltődik valami
- szerkesztett hozzászólásba "utoljára szerkeszve ekkor-meg-ekkor"
- html5 video (youtube mellé vimeo, stb. linkek?)
- m.sg.hu működésképtelen lassan (és értelmetlen is)
- topicból belépési lehetőség (felugróban vagy visszairányítással a kiinduló topicba)
- nagyobb logo lehetősége (méretben is, leskálázva és kilobájtban is - HiDPI barátság)
- Chatnek nem elég a 80-as port, proxyk meg ilyesmik mögött nem működik
- több dizájnelem/betűméret állítási lehetőség beállításokba?
- volt lehetőség a főtémákon belül hozzászólásszám / név szerint sorbarakni a topicokat, ez eltűnt
- gyorskereső a kedvencekben (pl. a fenti kereső automatikusan kidobja a listát, találatok oldal nélkül)
- A házigazdával nem rendelkező topikokra jó lenne egy szemkímélőbb színösszeállítást alkalmazni (Alapértelmezésben nagyon vakító a sok fehér)
- A privát üzenetekben jó lenne a használható karakterszám további növelése
- IE11 alatt nem látszanak a beágyazott YT videók
- Eltűnt a lenyiló menüs lapozó
- Alapértelmezett off gomb a spoiler mellé
Checklistről maradvány hibák:
- Kedvencek összecsukása nem mentődik el - egy ablakon belül igen, de újra bejelentkezve nem.
- Csak a fórum főoldalán jelez privát üzenet érkezésekor, a topicokban felül nem.
- a fórum kereső még mindig megtalálja a már hivatalosan nem létező főcsoportok (warez, politika) témáit. Pl.: jobb fent "fidesz" és "warez" kereső szavak. Főcsoport nélküli találatokként megjelennek.
Ötletek:
Új felület: A szmájlik lehetnének kategorizálva úgy, mint az SG bővítményben. (link a checklistben)
Új felület: Szülinaposok listája legyen regisztráció ideje szerint rendezve.
Új felület: Asztali gépen zavaróan szellős az egész (főleg a fórum főoldal), és nagyon lent van az új/népszerű témák rész, ez összecsukott kedvencekkel elférne baloldalt.
Új felület: Moderátor toplista, Legszigorúbbak, Fórumozó toplista nincs? -
#932 Igen, ez igaz, de így globálisan elérhetőek lennének ennek a topiknak a fejlesztései, színvilága. -
#931 ezen nem javít, ha a beállításaidban átlövöd a fórum háttérszínt? -
#930 Nekem egyszer kellett egy helyben tárolt tartalmak kipucolása, valami bennragadt belőle, ami miatt csuklott. Lekopogom, azóta nem volt ilyesmi (csak amikor direkt piszkáltam hibakeresésből). -
#929 - A házigazdával nem rendelkező topikokra jó lenne egy szemkímélőbb színösszeállítást alkalmazni (Alapértelmezésben nagyon vakító a sok fehér). Pl, ez a topik nagyon szép. -
#928 nem 80as port, gondolom valami tűzfal-proxy-etc -
#927 Nekem Chrome alatt be se jön a cset. Adblock nélkül se. Ctrl+F5 se segít :S -
#926 Ötletek közé alacsony prioritással (ha nincs jobb dolga a programozónak kategória):
- chaten név szerint sorbarakni a felhasználókat (esetleg szürkíteni azokat, akik nem szóltak hozzá az utóbbi ~1 órában)?
mókás így, hogy az újak mindig alulra ugrálnak, de kicsit áttekinthetetlen :) -
#925 Bocsi a multipost-ért, de ez most jutott az eszembe:
- A privát üzenetekben jó lenne a használható karakterszám további növelése -
#924 *ablaka (Ahová gépeljük a hozzászólásokat.)
- Ha rákattintok az utolsó olvasatlan hozzászólás linkre a piros villogó figyelmeztető üzenet nem tűnik el. -
#923 Ami szerintem még fontos lehet:
- IE11 alatt nem látszanak a beágyazott YT videók
- Eltűnt fentről a lenyiló menüs lapozó
- a hozzászólások aplaka lehetne picit nagyobb.
- Az off gomb működésében van egy pici hiba: A kurzort nem teszi be a tag-ek közé
- Esetleg alapértelmezetten bekerülhetne, úgy mint a spoiler gomb. -
#922 thx bro -
#921 Az elmúlt pár oldalt átolvasva (ha valami kimaradt az így járt):
Hibák/bugok
- alkalmanként eltűnő (utólag megjelenő) / duplázott hozzászólásszámok, hivatkozni lehet rájuk, úgy meg is jelennek
- képfeltöltés nem/néha működik
- a fórum kereső még mindig megtalálja a már hivatalosan nem létező főcsoportok (warez, politika) témáit. Pl.: jobb fent "fidesz" és "warez" kereső szavak. Lesznek találatok főcsoport
- utolsó látogatás (hozzászólás) ideje az adatlapon nem jó
- saját beállítások között nincs külföld, csak magyar városok
- off / színezett hozzászólásban beidézett másik hozzászólás örökli a színezést ( #784 )
- kitiltás/ban működjön mindenhova (chat, privát üzenetek, stb.)
- régi .php-s címek átirányítása az új felületen megfelelő helyekre - a google beindexelte a fórumot, csomó mindenkinek vannak elrakott könyvjelzői, stb.
- főtémák listájában az utolsó hozzászóló nevében a hosszú ékezetes karakterek kérdőjelre cserélődnek
- A régi oldalon van a topicok alján volt egy külön kereső, ami csak az adott topicon belül keres, az viszont most nem elérhető, és nagyon sokszor szükség van rá.
Ötletek
- lazyload opcionálissá tétele? vagy legalább egy placeholder, hogy látni lehessen, ott töltődik valami
- szerkesztett hozzászólásba "utoljára szerkeszve ekkor-meg-ekkor"
- html5 video (youtube mellé vimeo, stb. linkek?)
- m.sg.hu működésképtelen lassan (és értelmetlen is)
- topicból belépési lehetőség (felugróban vagy visszairányítással a kiinduló topicba)
- nagyobb logo lehetősége (méretben is, leskálázva és kilobájtban is - HiDPI barátság)
- Chatnek nem elég a 80-as port, proxyk meg ilyesmik mögött nem működik
- több dizájnelem/betűméret állítási lehetőség beállításokba?
- volt lehetőség a főtémákon belül hozzászólásszám / név szerint sorbarakni a topicokat, ez eltűnt
- gyorskereső a kedvencekben (pl. a fenti kereső automatikusan kidobja a listát, találatok oldal nélkül)
Checklistről maradvány hibák:
Új felület: Kedvencek összecsukása nem mentődik el - egy ablakon belül igen, de újra bejelentkezve nem.
Új felület: Csak a fórum főoldalán jelez privát üzenet érkezésekor, a topicokban felül nem.
Ötletek:
Új felület: A szmájlik lehetnének kategorizálva úgy, mint az SG bővítményben. (link a checklistben)
Új felület: Szülinaposok listája legyen regisztráció ideje szerint rendezve.
Új felület: Asztali gépen zavaróan szellős az egész (főleg a fórum főoldal), és nagyon lent van az új/népszerű témák rész, ez összecsukott kedvencekkel elférne baloldalt.
Új felület: Moderátor toplista, Legszigorúbbak, Fórumozó toplista nincs?
-
#920 Már mind1, mert akit zavar az off (gyk. programozó), az nem jár ide, akkor meg ez egy halott topic és amúgy is nyugodtan lehet offolni. Más úgyse nagyon lesz itt és értelme se nagyon. Szóval ne fogd vissza magad. Már csak a közösség maradt, már ha ez az. Azt pediglen az off fogja össze nagyrészt. Ez a szocializációs folyamat része. Egyik Doctor Who részben volt ez jól kifejtve. -
#919 mehetek én is?
na de wtf, most akkor vagy leoltom rendesen azokat akik offolnak itt, vagy én is offolok, a 2 együtt nem megy, szóval befejeztem -
#918 Mér nem rám gondolsz? Már nem is gondolsz rám?! Azaz nem is szeretsz akkor?! Hazudtál nekem annyi évig! Brühühühüühhüüüü... Elmegyek, visszaköltözök anyámhoz! :DDDDDDDDD -
#917 azért érdekes nem? kértem, hogy valaki actually tegyen is le valamit az asztalra, szedje össze az elmúlt X idő hasznos hszeit, és az egyetlen reakció, ami jött (és amit szerintem simán tekinthetünk a "tömeg" reakciójának is), hogy zárjuk be a picsába a topicot, mert értelmetlen
hogy is van ez? ha már lépni kéne egyet, akkor értelmetlen az egész? amikor hisztiznie kell a tömegnek (és ofkorsz nem rád gondolok most), akkor van értelme a topicnak?
great community bro
btw továbbra is tart a kérésem, hogy valaki szedje össze a kéréseket. merugye lesz ilyen fórumozó. -
#916 Ebben óriásit tévedsz. Nem jobbnak "kell" lennie, csupán másnak. Ez a design lényege. A rendkívül buta és korlátolt embereknek ugyanis szüksége van a változásra, hogy érezzék ez már más, ez új (vagy ahogy egyik rendkívül gyűlölt főnököm mondta a programokról, semmi sem lényeges, csak "meneteljenek azok a hangyák"... mármint a képen, design). Ennek semmi köze a valós fejlődéshez, vagy jobbá váláshoz, praktikumoz, vagy akármihez, az ugyanis nem külsőség, lehet nem is látszana, soha senki nem jönne rá. Csilivilialmaájfón effekt rulez! Facsé ganerácsió.
Csak a szart kell nap mint nap átcsomagolni és el lehet adni. Ez a mai világ alapvetése és semmi más. Ezt ha érted, nem érnek meglepik az életben többé, mert MINDENT el fognak szarni, amit szerettél és utána még téged fognak hülyének nézni. EZ máma a "fejlődés" csupán. :DDD -
#915 Ha csak a "van értelme" topicok lennének nyitva az SG-n, akkor maradna olyan 5-6 darab, talán még annyi sem :) -
#914 Mivel írta a programozó, hogy nem fog ide járni (amúgy teljesen igaza van, nincs hozzánk semmi köze, nem velünk van szerződése), mert nem érdekli a sírás (meg gondolom már amúgy se sokáig lesz ezen a projin, hiszen "készen" van a rendszer), nem kéne bezárni ezt a topicot végleg!? Értelme nuku. Szívjuk egymás vérét, de változást ezzel nyilvánvalóan nem érhetünk el, akkor meg minek?! Mint oly sokszor az elmúlt sok-sok-sok évben, semmi értelme semminek se... Bár én ezt előre megmondtam, még ezernyóccáznegyve.... :D
Azt kell szeretni ami van. Semmi mást nem tehetsz az életedben. Max. "élvezheted", ennél többet nem... -
#912 Nem igazán értem ez, hogy kapcsolódik. Ha video taget talál a script kicseréli a HTML-t, a lazyload meg nincs rajta az új elemeken :) -
#910 Egy csomó dolgot fel lehet dolgozni minden különösebb erőfeszítés nélkül, például elég megnézni az alábbi span színét:
lorem ipsum
-
#909 Javítottam rajta, sajna ha kép is van abban a hozzászólásban akkor nem fog működni (ha a képmegjelenítős cucc utána van akkor elvileg jó lesz) -
#908 Régebben rinyáltam, hogy melóhelyről nem töltődnek be a képek.
Amelyik topicban megy ez a cucc: $(".lazy").each(function(){$(this).prop("src", $(this).data("original")).unbind("appear");});
ott jók a képek, megjelennek.
Esélyes, hogy valaha kikerül ez a lazy cucc? Tényleg nem mindenbe belekötés a lényeg, de kurva szar lentről felele olvasni vele, gyakorlatilag lehetetlen. Töröljük már ki légyszi és használja csak az m.sg.hu.