1563
Új fórummal kapcsolatos dolgok
  • MerlinW
    "Az IE arra való, hogy letölts vele egy böngészőt":)
  • j0nNyKa
    ie :)
  • Sir Quno Jedi
    Gyerekek, az egy dolog, hogy NEM lehet moderálni (semmi erre utaló gomb stb. nem jelenik meg a topicokban), az egy másik, hogy NEM lehet képet feltölteni (jpg-re simán közli, hogy csak jpg-et stb. lehet feltölteni, WTF???), de akkor mi a tökömet lehet?!?!?

win7 64bit friss, legújabb friss ie
  • Casillas
    biztos volt már téma, mert látom checklisten a kérdéseknél rajta van, hogy az új fórumon nem látszik a büntetőpontlista, illetve a bannolások/büntetőpontok oka sem a profiloldalon, ezzel kapcsolatban mi a "hivatalos" álláspont? az utolsó ~két hetet néztem ebben a topikban, ott nem láttam választ.
  • j0nNyKa
    hozzáteszem: nekem a kamu accomra (gmail) jönnek ezek a levelek, saját hostosra nem
  • Dzsini
    Bug: privát üzenet jelzés a főoldalon nem (mindig) jelenik meg, és ahogy nézem az emailes értesítés se működik - ma kaptam több üzenetet is, és egyetlen email se jött róluk.
  • tomsolo
    All system online.

Engage the hyperdrive.
  • Dzsini
    Az utóbbi pár hét leggyakrabban jelzett hibája. (valószínűleg azért van, mert valaki mobil felületről szólt hozzá) A második helyezett az összekeveredő hozzászólás-számláló.

Amíg javításra kerül, addig úgy néz ki helyre tudod rázni azzal, hogy normál felületről hozzászólsz a topicban, és azt utána akár vissza is vonhatod, már helyreugrik.
  • SzirmosSzisza
    Hehe, olyant csinál a fórum, hogy főoldalon jelzi van egy új üzenet, benézek topikba és nincs, főoldalt frissítem még mindig jelzi az új üzenetet, emellett eközben a topikban és felvillan felül, hogy új üzenet érkezett, frissítem de semmi :D
  • SzirmosSzisza
    Próbáld megcserélni a kiterjesztés kisbetűsre / nagybetűsre, de ez tényleg bug.
  • Bronx South
    Email címet cseréltem egy másik regemen, lett belőle egy ilyen kriksz kraksz. Nem is enged belépni.
    Fel akartam tölteni a galériámba az erről szóló PNG képet, azt írja hogy nem lehet pedig a formátum engedélyezve van elvileg.
  • modellmaker
    Ha odaugrok az utolsó olvasott üzenethez, és az nem az adott oldalon van, akkor nem lehet visszamenni egy/több oldallal vissza. Megnyomom az adott oldal számát, ahova vissza szeretnék menni, de csak újratölti az utolsó olvasott üzenethez tartozót.
  • Misuka963
    Vagy triplázni .
  • gergely1991
    A régi felületnél úgy volt hogy a egy hónapnál régebbi regek írhatnak csak a gumiba,most hova veszett(ha lehet duplázni kellene még)?
  • repvez
    A képek megjelenésével lesz valami gyorsitás? MErt azokban a topicocban ahol sok a kép több mp is eltelik mire bejön a topic és akkor sem jelenik meg minden kép csak ami a monitoron látszik ha lejjebb görgetek azokat a képeket csak akkor kezdi el . Igaz nem olyan gyors a netem,de azért 10mbitnek nem igy kéne hogy betöltse.

Meg IE11-alatt ha kinagyitok egy képet az egy kulon részen meg is jeleniti a gond az vele, hogyha egy YT- video is van a közelébe akkor a videó ablaka a kép felett marad kitakarva a kép egy részét.
  • Misuka963
    Az "Utolsó látogatás időpontja" még mindig nem jó :(
  • Borg
    Ehehe, ha rámegyek a szerkesztésre, és kiürítem a hsz-t, akkor 404-re dob, majd vissza a főoldalra ;)
  • Borg
    hm
  • Jim Morrison
    Aztaa ez tud ilyet is? :o
    A jövő tényleg elérte az SG-t
  • tomsolo
    Fú de szar....
  • tomsolo
    Na nemár!

Utoljára szerkesztette: St, 2014.08.06. 18:00:34
    Jóváhagyta: Mortimer, 2014.08.06. 18:00:35
    Ellenezte, de nem tudott mit tenni: Manta 2014.08.06. 18:03:35

Utoljára szerkesztette: tomsolo, 2014.08.06. 18:19:31
  • j0nNyKa
    szóval apró bug, ha nem zárjuk le a spoiler taget, bespoilerezi az edited részt (de legalább az aláírást már nem) :)

vajon a nyitva hagyott off tag offba teszi? és a code?
    [off][code=php]
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.08.06. 17:37:55
  • Jim Morrison

Végre jonnyka nem tud üzeneteket szerkeszteni feltünés nélkül és arra hivatkozva bannolgatni :oo[spoiler]
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.08.06. 17:35:30
  • Dzsini
    Tetszik az utoljára szerkesztette felirat :)

gyk: ez itt lent :)

u.i: moderátorok beleizélését is kezeli!

uui: hagyodbékén a hozzászólásaimat! :)
    Utoljára szerkesztette: Efreet, 2014.08.06. 17:30:34
  • pointer4
    A képfeltöltésnél, a korábban feltöltött képeimet nem tudom előhozni, tallózni ? (nem a galériára gondolok)
  • Coral Springs
    Rossz az aki rosszra gondol. Nem szoktam mások összezavarására variálni. Leginkább azzal van a probléma hogy még az 5 percen belül eszembe szokott jutni ez-az amivel megtoldanám a hozzászólást, de mire elküldeném már nem engedi. Növelés helyett én megelégednék azzal is ha ez megváltozna.
  • Borg
    A szerkesztés nem a mondandód variálására szolgál, hogy mindenkit összezavarj, hanem a hibák kijavítására. Így meg még sok is...
  • Coral Springs
    És mit kezdjek azzal hogy nektek elég ? Nekem ettől még nem lesz elég, és ha jól emlékszem nem csak én lobbiztam emiatt hogy növelni kéne legalább 10 percre a VIP tagoknak.
  • Coral Springs
    A hozzászólások számozása nem lett még eltalálva.

• MerlinW
    Első körben a megfelelő topikban kell feltenni a kérdést:)
  • Breki33
    Az ugrás az utolsó üzenetre felirat hátterét és színét hogy lehet beállítani?

Most fehér fehér
  • SzirmosSzisza

• tomsolo
    A két perc is sok.
  • pxxl
    eddig a 4 perc is elég volt vip-ként, most 5 perc mindenkinek ingyen...
  • Coral Springs
    Nem elég, pont azért írtam ide.
  • Dzsini
    Elküldés előtt bármeddig szerkesztheted. Elküldés után 5 perc nem elég a rosszul sikerült kódokat / átolvasás után is bennmaradt helyesírási hibákat kigyomlálni?
  • Coral Springs
    Nem lehetne a hozzászólás szerkesztést 10 percre növelni legalább a VIP tagoknak ? Zavaróan kevés ez az 5 perc.
  • Panzeradler #1113
    Csak bejelentkezve látszik a topic.
  • Zeller01
    Hogyan tudok, specifikusan csak egy topikban keresni?
    Mert megkerestem volna, azt, hogy másnak sem működik a Steam topik, vagy csak nekem nem.
    Egy pillanatra bejön a kép, de utána az egész fórum eltűnik és csak a háttér és a fejléc lábléc marad.
    Erre valami megoldás?
    Chrome
  • SzirmosSzisza
    Videók alján van egy megosztás gomb, azzal biztos fog működni.