1563
Új fórummal kapcsolatos dolgok
-
#1152 "Az IE arra való, hogy letölts vele egy böngészőt":) -
#1151 ie :) -
#1150 Gyerekek, az egy dolog, hogy NEM lehet moderálni (semmi erre utaló gomb stb. nem jelenik meg a topicokban), az egy másik, hogy NEM lehet képet feltölteni (jpg-re simán közli, hogy csak jpg-et stb. lehet feltölteni, WTF???), de akkor mi a tökömet lehet?!?!?
win7 64bit friss, legújabb friss ie -
#1149 biztos volt már téma, mert látom checklisten a kérdéseknél rajta van, hogy az új fórumon nem látszik a büntetőpontlista, illetve a bannolások/büntetőpontok oka sem a profiloldalon, ezzel kapcsolatban mi a "hivatalos" álláspont? az utolsó ~két hetet néztem ebben a topikban, ott nem láttam választ. -
#1148 hozzáteszem: nekem a kamu accomra (gmail) jönnek ezek a levelek, saját hostosra nem -
#1147 Bug: privát üzenet jelzés a főoldalon nem (mindig) jelenik meg, és ahogy nézem az emailes értesítés se működik - ma kaptam több üzenetet is, és egyetlen email se jött róluk. -
#1146 All system online.
Engage the hyperdrive. -
#1145 Az utóbbi pár hét leggyakrabban jelzett hibája. (valószínűleg azért van, mert valaki mobil felületről szólt hozzá) A második helyezett az összekeveredő hozzászólás-számláló.
Amíg javításra kerül, addig úgy néz ki helyre tudod rázni azzal, hogy normál felületről hozzászólsz a topicban, és azt utána akár vissza is vonhatod, már helyreugrik. -
#1144 Hehe, olyant csinál a fórum, hogy főoldalon jelzi van egy új üzenet, benézek topikba és nincs, főoldalt frissítem még mindig jelzi az új üzenetet, emellett eközben a topikban és felvillan felül, hogy új üzenet érkezett, frissítem de semmi :D -
#1143 Próbáld megcserélni a kiterjesztés kisbetűsre / nagybetűsre, de ez tényleg bug. -
#1142 Email címet cseréltem egy másik regemen, lett belőle egy ilyen kriksz kraksz. Nem is enged belépni.
Fel akartam tölteni a galériámba az erről szóló PNG képet, azt írja hogy nem lehet pedig a formátum engedélyezve van elvileg. -
#1141 Ha odaugrok az utolsó olvasott üzenethez, és az nem az adott oldalon van, akkor nem lehet visszamenni egy/több oldallal vissza. Megnyomom az adott oldal számát, ahova vissza szeretnék menni, de csak újratölti az utolsó olvasott üzenethez tartozót. -
#1140 Vagy triplázni . -
#1139 A régi felületnél úgy volt hogy a egy hónapnál régebbi regek írhatnak csak a gumiba,most hova veszett(ha lehet duplázni kellene még)? -
#1138 A képek megjelenésével lesz valami gyorsitás? MErt azokban a topicocban ahol sok a kép több mp is eltelik mire bejön a topic és akkor sem jelenik meg minden kép csak ami a monitoron látszik ha lejjebb görgetek azokat a képeket csak akkor kezdi el . Igaz nem olyan gyors a netem,de azért 10mbitnek nem igy kéne hogy betöltse.
Meg IE11-alatt ha kinagyitok egy képet az egy kulon részen meg is jeleniti a gond az vele, hogyha egy YT- video is van a közelébe akkor a videó ablaka a kép felett marad kitakarva a kép egy részét. -
#1137 Az "Utolsó látogatás időpontja" még mindig nem jó :( -
Borg #1135 Ehehe, ha rámegyek a szerkesztésre, és kiürítem a hsz-t, akkor 404-re dob, majd vissza a főoldalra ;) -
Borg #1134 hm -
#1133 Aztaa ez tud ilyet is? :o
A jövő tényleg elérte az SG-t -
#1132 Fú de szar.... -
#1131 Na nemár!
Utoljára szerkesztette: St, 2014.08.06. 18:00:34
Jóváhagyta: Mortimer, 2014.08.06. 18:00:35
Ellenezte, de nem tudott mit tenni: Manta 2014.08.06. 18:03:35
Utoljára szerkesztette: tomsolo, 2014.08.06. 18:19:31 -
#1130 szóval apró bug, ha nem zárjuk le a spoiler taget, bespoilerezi az edited részt (de legalább az aláírást már nem) :)
vajon a nyitva hagyott off tag offba teszi? és a code?
[off][code=php]
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.08.06. 17:37:55 -
Végre jonnyka nem tud üzeneteket szerkeszteni feltünés nélkül és arra hivatkozva bannolgatni :oo[spoiler]
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.08.06. 17:35:30 -
#1128 Tetszik az utoljára szerkesztette felirat :)
gyk: ez itt lent :)
u.i: moderátorok beleizélését is kezeli!
uui: hagyodbékén a hozzászólásaimat! :)
Utoljára szerkesztette: Efreet, 2014.08.06. 17:30:34 -
#1127 A képfeltöltésnél, a korábban feltöltött képeimet nem tudom előhozni, tallózni ? (nem a galériára gondolok) -
Coral Springs #1125 Rossz az aki rosszra gondol. Nem szoktam mások összezavarására variálni. Leginkább azzal van a probléma hogy még az 5 percen belül eszembe szokott jutni ez-az amivel megtoldanám a hozzászólást, de mire elküldeném már nem engedi. Növelés helyett én megelégednék azzal is ha ez megváltozna. -
Borg #1124 A szerkesztés nem a mondandód variálására szolgál, hogy mindenkit összezavarj, hanem a hibák kijavítására. Így meg még sok is... -
Coral Springs #1123 És mit kezdjek azzal hogy nektek elég ? Nekem ettől még nem lesz elég, és ha jól emlékszem nem csak én lobbiztam emiatt hogy növelni kéne legalább 10 percre a VIP tagoknak. -
Coral Springs #1122 A hozzászólások számozása nem lett még eltalálva.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1121 Első körben a megfelelő topikban kell feltenni a kérdést:) -
#1120 Az ugrás az utolsó üzenetre felirat hátterét és színét hogy lehet beállítani?
Most fehér fehér -
-
#1118 A két perc is sok. -
#1117 eddig a 4 perc is elég volt vip-ként, most 5 perc mindenkinek ingyen... -
Coral Springs #1116 Nem elég, pont azért írtam ide. -
#1115 Elküldés előtt bármeddig szerkesztheted. Elküldés után 5 perc nem elég a rosszul sikerült kódokat / átolvasás után is bennmaradt helyesírási hibákat kigyomlálni? -
Coral Springs #1114 Nem lehetne a hozzászólás szerkesztést 10 percre növelni legalább a VIP tagoknak ? Zavaróan kevés ez az 5 perc. -
#1113 Csak bejelentkezve látszik a topic. -
#1112 Hogyan tudok, specifikusan csak egy topikban keresni?
Mert megkerestem volna, azt, hogy másnak sem működik a Steam topik, vagy csak nekem nem.
Egy pillanatra bejön a kép, de utána az egész fórum eltűnik és csak a háttér és a fejléc lábléc marad.
Erre valami megoldás?
Chrome
-
#1111 Videók alján van egy megosztás gomb, azzal biztos fog működni.