6762
  • Jim Morrison
    talán #2802 ? működnie kell neki
  • Béluska74
    A gyári média lejátszót szeretném lecserélni Media Player Classic-ra. Telepítem MPC 64 bites változatát és beállítom,hogy az összes médiát (film+zene) lejátssza alapértelmezett programként,de nem akarja elfogadni. Ha meg akarok nézni egy filmet akkor a Win10 féle media player játssza le. A gépházban is beállítottam,de utána sem lett alapértelmezett. Valakinek ötlet?
  • MoRT2195
    Köszi, megvan.
  • bon
    jobb gomb a csempén és eltávolítás
  • MoRT2195
    Hogy kell a store-ból letöltött alkalmazásokat törölni? Konkréten a facebook applikáció érdekelne.
  • bajgunar
    Nekem csinálta párszor még anno, de pár hónapja nem jelentkezett eme "hiba". Nemcsak éjjel, random gondolt egyet és "felébredt"...
  • bon
    Szerencsére asztali gépemmel ilyen nem szokott előfordulni, táblagép meg hangtalan :)
  • Jim Morrison
    ha más is tapasztalta, hogy éjjelente/használaton kívül bekapcsol a gépe
    Holnap majd meg is csinálom, volt hogy éjjel felkeltett a bekapcsolással :(
  • bon
    A beállított napló méretig tárolja utána a régiek felülíródnak. Eseményazonosító számára lehet rákeresni amúgy.
  • repvez
    amit a linkelt képen látni eseménynaplót , az a telepítés óta felgyülemlett összes hibát eltárolja, vagy csak egy bizonyos idő között ?
    Mert nálam megkerestem ezt a eseménynaplót és 6400 hibát irt.
    De jellemzően 4-5 különböző hibából tevődik össze csak.
    ebből hogy lehet megtudni,hogy mi a gondja és hogyan lehet javítani?
  • Bal0924
    Köszi.
  • gabi89
    A kép ugyan nem jön be, és késő is van, de ha jól értelmeztem a problémád, akkor a feladatütemezőben kellene utána nézned. (Microsoft - Windows - Maps)

• Blum
    Helyes.
  • Bal0924
    Már csak ma estig.
    Holnap vissza rakom a 7et és leszarom a 10! Mindenestül!
  • Blum
    Szerintem add el a gépet aztán vegyél egy konzolt játékra meg egy telefont netezésre. Bámulatos ez a vergődés amit itt produkálsz.
  • bon
    Mit zavar ha keres, nem tudom én észre se veszem ha keres valamit, nem is figyelem. Te jó ég ennyi hibát!!!
  • Bal0924
    Gépház- rendszer- offline térkép.
    Minden ki van kapcsolva, nincs letöltve 1 térkép darab se.
    És mégis frissítéseket keres. Nem azt írja hogy x napja keresett utoljára, ha nem hogy x órája. Miért? Nem lehet kikapcsolni?

Benéztem az eseménynaplóba és ez fogadott.. :S
    kép
    Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2016.03.16. 01:40:08
  • Jim Morrison
    pfn_list_corrupt 0x0000004E 0x99

'általában' MEMORY_MANAGEMENT BSOD ot kapok, ez új...

minden driver meg miegyéb teljesen up to date.

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.03.15. 19:47:43
  • bon
    Mit ír a kékhalál képernyője?
  • Jim Morrison
    Mostanában gép kikapcsoláskor, van hogy kék halált kapok, és kövi indításkor utoljára újra be kellett lépnem spotifyba, onedriveba, xampp beállításokat is elfelejtette..hajjajj, most először ijesztett meg a dolog, remélem hamarosan javítják (addig nézelődöm mi okozta pontosan :( )
  • Bal0924
    Ha GTP-s winchesterre teszem a win10-et de nem uefi-s a bios. (SSD 128GB)
    Miféle gondjaim lehetnek vagy bármi más?
  • bon
    Nálam rögtön eltűnik ha elviszem a program felül az egeret.
  • Cicakaka
    Sziasztok!

Sok helyen kerestem választ a kérdésemre, de még csak helyet sem találtam ahol feltehetném, szóval jobb híján itt teszem fel a kérdésem.
    Hogyan tudom beállítani windows-ba, hogyha a tálcán futó program fölé viszem az egeret, akkor ne jöjjön fel a program előnézeti képe kicsiben?

Nagyon idegesítő, amikor véletlenül fölé megyek egérrel, és eltakarja azt amire valójában szerettem volna menni, és így várni kell ~2mp-t mire eltűnik, és újra megközelíthetem a területet.

Remélem tudtok segíteni, köszönöm előre is. :)
  • bon
    Driver miatt természetesen nem.
  • bon
    Miért ne?
  • bardocz
    Akinek driverek miatt nem jó a win10, az is rakjon fel gondolom virtuális gépet, nem?
  • bardocz
    Hogyne...
  • repvez
    sajnos ez engem nem nyugtat meg ha az enyémen meg hülyeségeket csinál és fals hardver drivert telepit.
    pedig 4gb ram van ,meg dupla VGA dedikált 1gb rammal.de mégse akarja használni normálisan.
    lehet ez az APU+VGA kombó nem tetszik neki.
    egébként az A6os APU-hoz nem lehet a crimson drivert feltenni?Egyszer próbáltam,de a driver nem ment fel csak a game profilozó része.
    vagy akár
  • Kori
    egy tabletre amin win8.1 van kb mennyi idő alatt frissül win10.re
    Dell tab
  • bon
    Virtuális gép a megoldás
  • piamania
    Köszi!
  • Jim Morrison
    elkezded írni a start menüben, hogy alapértelmezett, alap-ra már kijön az alapértelmezett programok rész (Vezérlőpult\Programok\Alapértelmezett programok).
    Ott pedig Fájltípus vagy protokoll...
  • piamania
    Hello!

Hol tudom beállítani, hogy a bs player legyen az alapértelmezett média lejátszó?Nem tudok egyszerűen rájönni.Köszi szépen.
  • bardocz
    Mérnöki programok.
    Használt gép lesz, szóval ez a veszély biztosan nem fenyeget. Lehet lesz rá win10 driver, de most nem igazán érdekel még. Asztali gépembe kellett raknom egy külön hdd-t win7-tel, hogy a tervezéseimet meg tudjam csinálni, win10-en nem lehetett volna.
  • bon
    Tiszta telepítést csinálnék.
  • bon
    Én dobtam már fel egy kb 9 éves core2duo procis gépre, 3gb memória mellett, mindenhez volt driver, még a speci titkosító cucchoz is ami a HP gép alaplapján volt.
  • bon
    Milyen programok miatt kell Windows 7? Amúgy ne lepődj meg ha új gép esetén csak Windows 10 driver lesz.
  • morcosqtya
    Üdv Bon!

Felraktam egy Lenovo U510 laptopra a win10-et, nagy lassan fel is ment de minden lassabb lett mint valaha.... lomtár ürítés 10 perc, jobb gomb a C: meghajtóra intézőben - reakció kb 10 perc... pl. rebootnál kb 15 percig gondolkozik. Ez mitől lehet?
    SSD van benne, szabad hely: 22GB, fent maradt a Win BT mappa ami 4,3 GB. Ezt töröljem?
    Vagy mi lehet a baj?
    Nem mai ez az U510 de azért bírnia kéne szerintem.
    Gyári install volt, felajánlottt beállításoknál, nem volt formázás. NTFS fájlrendszerrel.

Help!
  • repvez
    azért nem mondanám egy 4-5 éves laptopra,hogy őskövület, főleg ugy hogy abban az időben jött a win 8 is aminek az alapjai megtalálhatók a win10be is. ÉS már a win 8 is hulyeségeket csinált.
  • bardocz
    Nem CSAK azon fut, fut xp-n is, de nem tudom ez hogyan releváns a kérdéssel kapcsolatban. Ki lehet lőni teljesen a win0-re frissítést, vagy nem?

edit: Másrészt meg laptopról van szó, ha nincsen hozzá driver akkor már eleve mindegy milyen program, rohadtul ne frissítse 10re.
    Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.03.14. 12:59:40