6762
  • Hecker007
    Driverek frissek, úgyhogy marad a tiszta telepítés. Köszönöm a segítséget!
  • RelakS
    Évfordulós frissítés előtt nem volt ilyen.
    Miután tegnap sikerült végre nyomtatni, kikapcsoltam mindent. Most visszakapcsolás után ez az üzenet fogadott megint. Többször ki-be kapcsolva a nyomtatót sikerült felfognia, hogy nyomtathat. A nyomtatási sort is megnéztem, csak az a dokumentum volt ott, amit nyomtatni szerettem volna.
  • bon
    Nyomtatási sorba lehet beragadva dokumentum, semmi köze az évfordulós frissítéshez,
  • bon
    Ja és ha van driver frissítés ajánlott, pl. vga erősen javasolt.
  • bon
    Én inkább egy tiszta telepítést javasolnék az évfordulós frissítést tartalmazó telepítővel. Előbb-utóbb kötelező lesz. 8.1-re meg vétek visszatérni 10 után.
  • bon
    Nem sima V-vel van esetleg?
  • RelakS
    "Egy másik számítógép használja a nyomtatót"
    Az y#&đĐ[&{ használja a nyomtatót, most kapcsoltam be!
    Ez az évfordulós frissítés egyre kevésbé tetszik. Előtte nem volt ilyen hiba.
  • Hecker007
    Nem, a frissítés megtörtént és azóta vannak a random fagyások a gépigényesebb dolgoknál.
    A frissítést akarnám eltávolítani ha ez lehetséges.
  • Tetsuo
    Lefrissített? Te akarod éppen lefrissíteni, nem?
  • DonPedro22
    Ahhhhh basszus sikerült.... megoldottam minden fasza.
  • DonPedro22
    Sikerült csökkentet módban belépnem, most mit csináljak?
  • DonPedro22
    Azt hiszem elcsesztem a gépem, játékhoz akartam portot nyitni és egy support oldalon írták hogy menjek az MSCONFIG-ba ott a felső menüben az eszközök fül és állítsak le mindent...
    Ezt megcsináltam, újraindítás és most nem tölt be a windows... a login háttér bejön de ahogy klikkelek hogy beírjam a jelszót eltűnik a háttér és kék a képernyő és tölt, de már fél óràja csak semmi nem történik... valaki tud valamit hogy állíthatom vissza?
  • Hecker007
    Üdv!
    Az anniversary updatet lehet valahogy uninstalálni?
    Sajnos mióta lefrissített a rendszer azóta rendszeresen fagynak a gépigényesebb programok/játékok. Szeretném skippelni ezt a verziót lehetőleg újratelepítés nélkül, de ha más megoldás nincs akkor inkább visszatérek 8.1-re.
  • akyyy
    windows10-be nincs valami gyorsgomb, hogy ha játék közben hallgatok webrádiót chrome alatt, akkor tudjam annak növelni vagy csökkenteni a hangerejét? (billetnyüzeten van gyorsgomb hanegerőre, de csak az csak az egész hangerőt tudja módosítani.
  • Shep
    Van egy Canon Lide 25 scannerem, a win 10 azt írja, hogy az illesztőprogram telepítve van, a teszt is lefut, de ha behozom a scanneleőt azt írja, hogy nincsen megfelelő lapolvasó csatlakoztatva, ha behozom az eszközöket és rányomok a scannerre ahol amúgy a neve is jól szerepel valami WIA drivert kér, hogy telepítsek. Mi a fene akar ez lenni?
  • bon
    A Program files x86-os mappában a realtek mappának rendben van a jogosultsága? A felhasználódnak teljes hozzáférése van?
  • Bal0924
    Ti mikori drivert használtok 10 alatt?
    Realtek High Definition Audio
    Ami tartja is a beállításokat!
    Minden egyes újra indításkor le kell halkítanom azokat a programokat, amik szeretném hogy halkabbak legyenek.
    Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2016.08.14. 00:54:21
  • Tetsuo
    Az mi?
  • Shep
    Megoldottam, valamiért az update kikapcsolta a böngészőben a directwrite-ot.
  • Shep
    Telepített a win valami nagyobb frissítést és teljesen tönkre vágta a böngészőben a betűtípust, tök vékony akármit rakott be, mindegy mit állítok semmi nem történik. Hogy tudnám visszahozni a régit?
  • bon
    kapcsold be a tábla gép módot.
  • InfoCsill
    ettől még rendszerindításkor ugyanúgy az asztal fogad
  • bajgunar
    Gépház / Személyre szabás / Start menü/kezdőképernyő / ---> Teljes képernyős Start menü -t kapcsold be.
  • InfoCsill
    Sziasztok,
    azt be lehet állítani, hogy rendszerindításkor a Start menü/kezdőképernyő fogadjon?
  • Jim Morrison
    Az miért lehet, hogy a windows percenként eldobja a wifit? win7 el nem volt probléma, most már fél éve csinálja, elég idegesítő. Teljesítmény maxon van, jelerősséggel nincs gond, sok csatorna se zavar be... Kifogytam az ötletekből. Driver legfrissebb, stb stb.
    azt írja néha, hogy proxybeállítás sikertelen vagy mi, próbáltam manuálisan megadni valamit de az se jött össze.
    allow the computer to turn off this device to save power rész is üres.
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.08.12. 11:02:18
  • Tetsuo
    Egészségedre.
  • bon
    Megjöttek az e havi frissítések jó telepítést!
    Utoljára szerkesztette: bon, 2016.08.09. 20:54:04
  • bajgunar
    Ja. Abból is valszeg ACPI driver. Megnéztem pár freeware driver elemző/kereső progival. Abból 2 progi arra ír "elavultat". A többi nem ír rá frissítési lehetőséget. Viszont letölteni, frissíteni sehogy se tudom. Hiába uninstall az illesztőprogram, visszarakja ugyanazt a win. (ami 2006-os). Gyááá. Herótom van. Nem egy mai laptop (Acer Aspire 3055nwxmi).
    De asszonynak netezni, fb-ozni tökéletes lenne. De asszem ez max lábasalátétnek jó már csak. Vagy céltáblának.
  • RelakS][
    élek a feltételezéssel, hogy anélkül a parancsokat sem tudtam volna kiadni.
    Amúgy [Windows] + [X] kombináció menüjében lévő rendszergazdai parancssort használtam
  • bon
    Rendszergazdai parancssorral próbáltad?
  • RelakS
    Próbáltam kézzel. Próbáltam parancssorból. Utóbbiból rövidebb a hibakód, de csak nem akar felmenni a keretrendszer, pedig az oldalakon, amit követtem, rettenetesen megy a hálálkodás.
    Szóval nagyon nem értem... De más okokból úgyis érik egy új telepítés, ha frissülés után akkor sem hajlandó menni, akkor leszek csak kiakadva :D
  • bon
    Kékhalál jól lenne tudni mit írt ki, valami driver hiba lesz szerintem. Gyanús, hogy alaplapi driver.
  • bon
    Újratelepítés során nem kell kulcsot megadni, magától aktiválódig.
  • bon
    Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Programok és szolgáltatások\Windows szolgáltatások be és kikapcsolása. Ha így se megy, van rá parancssoros mód is az eddig mindig működött nekem.
  • bon
    Miért nem telepíted kézzel a keretrendszert?
  • maujuri #3279

Sziasztok. Win 8 ról frissített gépemet tiszta telepítéssel win 8 as kulcsommal hányszor lehet aktiválni az adott gépen?
  • TomBond
    "az Issch.exe egy olyan típusú EXE fájl mely a/az InstallShield Update Service elemmel társul, melyet a/az Sl fejlesztett a Windows operációs rendszer számára"
  • bajgunar
    Én meg most azzal "bénázok", hogy ok végre feltette laptopra win10-et. Király. Vga-ra is ráhúztam driver-t. Erre most meg nem akar elmenni aludni, ha lehajtom a fedelét!... Ráadásul a képernyő kikapcsol, venti pörög, de ha felnyitom, nem történik semmi. Sötétség. Venti megy. X idő után baromiforró... Ha meg megnyomom power gombot, lelövi magát. Sőt! 2x olyan volt, hogy felnyitom ~fél óra után, s kék képernyő, hogy vmi hiba történt blabla, összegyűjti az infot. PFf. Isteneeeemmm.....
    De most miért??? Örültem h véégre megy. Most más a baja, s azzal kell sz@rakodni.
  • potyoro potyka
    issch.exe windows 10-nél "forgatja" a procit. Miért, kell az nekem? mit állítsak át?
  • RelakS
    Nna, a Windows előbb ráunt a bénázásra, és rittyentett egy képernyőt, ahol elindíthattam a csökkentett módot, és vissza tudtam állítani a rendes indulást.
    Az eredeti hiba viszont még mindig megvan: .NET 3.5 telepítésekor 0x80071A91 hibakódot kapok. Ennek hála a legutóbbi frissítés óta a Creative vezérlőpult nem tud elindulni... Hang is csak SPDIF-en keresztül van, úgy meg csak stereo.