6762
-
blc #3635 Köszönöm Merlinw,
akkor megpróbálom a hétvégén.
Üdv! blc -
#3634 "Hardveresen" van tárolva a licensz. Simán telepítsd újra, automatikusan aktiválva lesz.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.03. 15:58:02 -
blc #3633 Üdv Mindenkinek!
El kellene egy kis segítség!!!
A win 7-t frissítettem win 10 re online ingyenesen a Microsoft jóvoltából. Most szeretném letakarítani és újra telepíteni. Hogyan tegyem mivel nincs az op rendszernek reg. kulcsa. (legalább is én szerintem) Biztos van rá megfelelő
megoldás. Kérem aki tud segítsen!!
Köszi előre,: blc -
Livius #3632 Hello!
A Windows 10 Enterprise LTSB-ről tudtok mondani pár infót? Van valakinek tapasztalata ezzel a verzióval, hogy pl a sima verziókhoz képest fürgébb-e és esetleg jobb-e a gépigénye? -
Piko888 #3631 Hogy tudom beállítani a skypeot, hogy ne hozza elő ezt:
bocsi az offért, de talán vki tud segíteni.
Utoljára szerkesztette: Piko888, 2016.10.31. 21:07:48 -
#3630 -
#3629 Az image a nagy, a beépített nem tömőrít semmit, az Acronis viszont igen. Pendrive-ból én csak Kingston használok azok beváltak. -
#3628 Köszönöm. :)
Mennyi helyet foglal a repair disc? Vagy az image-t nem tömöríti picit? Most a 4 éves W7-em 40GB-t amiből 28-as image fájl készül. Így ez elférne egy 64GB-os pendrive-on.
A pendrive márkája nem számít, illetve hogy USB.2 vagy .3? Mintha olvastam volna, hogy az egyik márka nem szeret bootolni (de már nem emlékszem melyik). -
#3627 Ha extra nagy a pendrive akkor igen -
#3626 A system repair disc-hez milyen pendrive-ot javasolsz? Lehetséges az, hogy ugyanerre a pendrive-ra feltegyem magát az elkészült image-t is? -
Zealoth84 #3625 Szia. Igen. Évfordulós frissítés fent van. Továbbra is lemezmeghajtónak ismeri fel a DVD romot. -
#3624 Köszönöm, csak a gép mentésére.
lck: Köszönöm. -
#3623 Ha csak a gép mentésére szeretnéd használni és nem klónozásra akkor a beépített mentő alkalmazás is jó. -
#3622 Acronis Snap Deploy 5.0 -
#3621 Drive Snapshot
Kb. 4 éve használom a legnagyobb megelégedettséggel. Elsőre kicsit fapadosnak tűnik, de a tudása nem kevés:
- Rendszer mentése Windows alól.
- Rendszer visszaállítása, rendszer alól indítva. ( tehát nem szükséges külön indító média )
- Tetszőleges partíció vagy komplett meghajtó mentése és visszaállítása.
- Teljesen behalt windows esetén: Program futtatása ( és visszaállítás ) tetszőleges bootolható médiáról. Pl: Hirens boot cd vagy windows telepítő lemez parancssorából.
- Teljes windows mentése ill. visszaállítása 3-5 perc. ( nálam )
- A lementett image fájl bemountolható, tehát meghajtóként kezelhető, a rajta lévő fájlok elérhetők.
- Nem igényel telepítést az egész program nincs 1 mega.
- Folyamatosan fejlesztik.
Na hirtelen ennyi.
-
#3620 Tudnátok ajánlani Ghost programot? Eddig a Norton Ghost 15-öt használtam, de az már nem támogatja W10-et sajnos. Olyan kéne ami nem csak telepítve működik, hanem a rendszerindítás előtt betölthető, lehetőleg pendriveról. Nem gond ha fizetős, csak egyszerű legyen használni. -
gabko #3619 Vezérlőpult\Programok\Programok és szolgáltatások - minden ami itunes al kapcsolatos és apple mobile devices - leszedtem
újraindítás
új itunes feltétel után minden működik újra...
ha esetleg más is igy járna akkor ezek alapján utána elvileg-gyakorlatilag jó lesz -
#3618 A windows naprakész? Fent van az évfordulós frissítés is? -
Zealoth84 #3617 Sziasztok!
Nyáron frissítettem win10 prora win 8.1 -ről. Amióta frissítettem nem ismeri fel az optikai meghajtómat csak lemezmeghajtóként. Illetve
napi rendszerességgel előjön a Thread stuck in device driver hibakép is. Nincs valami tippetek?Hogy lehetne ezt megszüntetni.
Lenovo z50-75 laptopom van. Amd FX7500 R7 260 vga. Volt driver frissítés vga és alaplapi is. Illetve BIOS frissítés.
Előre is köszi!
Utoljára szerkesztette: Zealoth84, 2016.10.29. 14:48:21 -
gabko #3616 igen ezt kihagytam... nem tud rendszert visszaállítani... azt írja minden patent -
#3615 Ha valakinek nincs jobb megoldása akkor: Egy rendszer-visszaállítást javasolnék az elöző(működőképes) állapotra. -
gabko #3614 Helló,
Egy kis segítséget szeretnék kérni Win10 alatt...
(tegnapi napig teljesen tökéletesen működött a win10 és itunes - iphone és ipad szinkronizáció) azonban:
Valami frissítés miatt az Eszközkezelőben - USB Vezérlők alatt nem látja a gép az usb porton csatlakoztatott iphone/ipad-ot
elvileg kéne lennie egy olyan sornak hogy: Apple Mobile Device USB Driver
de ez tegnap (vagy a frissítés óta) nincs ott. (2016.10.24-én csináltam utoljára biztonsági mentést az iphone-ról)
Több usb portban több eddig működő kábellel is próbáltam, de semmi.
Valamint a Gépházban - Eszközök - Csatlakoztatott eszközöknél - ha eltávolítom az Apple iPhone -t majd visszateszem akkor sem történik semmi...
ekkor a telefon kérdezi h megbízható eszközhöz csatlakozik, engedélyezi-e? (szóval elméletileg látják egymást)
Helyreállításnál meg azt írja h korábbi Bulid nem visszaállítható...
Eddig soha nem volt ilyen problémám, tudtok segíteni hogy tudom újra csatlakoztatni a telot a géphez?
iTunes diagnosztika azt írja Nem találhatók usb portok....
iTunes 12.5.2 -es tegnap frissült ,,,,
köszi ha esetleg tudja valaki a megoldást. -
#3613 Pontosan nem emlékszem, hogy hány nap után de törli magától. -
#3612 Insider-be nem vagyok benne tudtommal. Csak az Anniversary miatt lesz ez, de én azzal voltam, hogy a régi verziót automatice törli. -
Bal0924 #3611 Egyik napról a másikra fogja magát és az ismert kiterjesztéseket mutatja, miért?
Minden újra indításnál beállítom hogy ne mutassa és erre tessék.. -
Coolfire #3610 Nincs mit.:) -
#3609 köszönjük szépen, a probléma megoldódott :) -
Coolfire #3608 Ez nem OS hiba.Rakd a c: meghajtóra egy tetszőleges könyvtárba és jó lesz.:) Köcsög Eipix csinálta így.:) -
#3607 Sziasztok... a párom laptopján win10 van és előszeretettel játszik hidden object játékokat. Viszont mostanság előjött neki egy no content to load hiba szinte az összes játékánál. Mi lehet a hiba? A válaszotokat előre is köszönöm, az ő nevében is. -
Agi1208 #3606 Megnéztem. Automatikus most már:) Még egyszer köszönöm a segítséget:) -
#3605 Nézd meg hogy automatikusan indul-e és nem manuálisan. -
Agi1208 #3604 Nagyon szépen köszönöm:) Sikerült:) Most már jó:)
Le volt tiltva valamiért...mi tilthatta le? -
#3603 Szia!
Megkellene nézi hogy az update szolgáltatás fut-e.
Start menü keresőjébe "Szolgáltatások" (jobb egérgombbal futttatás rendszergazdaként).
"Windows Update" vagy "Windows frissítés" néven található meg. -
Agi1208 #3602 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Nem állítottam át semmit a win10-en, mégis amikor rákeresek a frissítésekre ezt az üzenetet kapom:
"Nem sikerült telepíteni a frissítéseket, de később újból próbálkozunk. Ha nem szűnik meg a hiba, és megoldást keresne az interneten vagy az ügyfélszolgálathoz szeretne fordulni segítségért, a hibakódnak (0x80070422) hasznát veheti."
És az Áruházat sem tudom használni, mert amikor szeretnék valamit onnan letölteni ugyanezt a hibakódot kapom.
Az operációs rendszer eredeti, eddig nem volt gond a frissítésekkel sem.
Tud valaki segíteni? Előre is köszönöm!
Utoljára szerkesztette: Agi1208, 2016.10.23. 14:09:58 -
#3601 Akkor frissült a rendszered egy új fő verzióra, évfordulós frissítés, ha insider programban benne vagy akkor valami új build. -
#3600 Most éppen azt nézem, hogy a múlt hét szombati frissítés után csinált nekem egy Windows.old mappát, ami 16,5 GB. WTF?! -
#3599 Ugyanígy jártam, csak már vagy 2 hete. PC World-ön vagy hol olvastam, hogy az egyik update beakad bizonyos rendszerek esetében, amihez a Microsoft kiadott egy patch-et. Ezt fel kell telepíteni, és utána frissíteni fog sikeresen a rendszer. -
#3598 Felkínálja a lehetőséget ha üres lemezt teszt be:
Rendes CD/DVD vagy USB-szerű írható/olvasható fájlrendszer.
Ingyenes alternaíva erre a feladatra:UltraISO.
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2016.10.19. 23:59:01 -
#3597 Töltsél le inkább egy programot, ingyenes oldalon cdburnxp, fizetős részen nero burning rom amit javaslok. -
#3596 Lehet, hogy nem sikerül neki felrakni, nézd meg a Windows upadte-et, hogy mit ír.