6762
  • bon
    Office outlook jelszó cserét próbáld ki innét: Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Hitelesítőadat-kezelő
  • Lantee
    Sziasztok!

Ma este jött egy levél, hogy valaki ismeretlen helyről próbált hozzáférni az Outlook-os fiókomhoz. Megnéztem, és valóban. Nosza, gyorsan jelszót változtattam, biztos, ami tuti. Szépen be is tudok lépni a Win 10-be, probléma nélküli az online belépésem is az outlook.com oldalon, és a One Drive is simán vette az új jelszót.
    DE!!

Az Office-Outlook nem akar csatlakozni, rossz fióknév/jelszóra hivatkozva. Ez még semmi, de a BlackBerry telefonomon beállított Outlook fiók sem veszi be a módosított jelszót. Találkozott már valaki ilyennel?
    Mit tudok tenni?
  • bon
    pl. sérült kábel.
  • DonPedro22
    Okés de a bootolási probléma mi lehet? a videókari jól csatlakozik mert most is megy rendesen minden de van mikor nem bootol be miatta :S
  • bon
    Szerintem ezt egy vga topic-ban kérdezd, semmi köze a Windows 10-hez. Amúgy tippem szerint ezt vga Bios szinten vezérlik. Amúgy meg teljesen felesleges járatni a ventiket, ha nincs szükség rájuk.
  • DonPedro22
    Valamint a másik kérdésem az lenne, hogy hol tudom beállítani azt hogy a videókari ventilátorok folyamatosan menjenek? mert eddig ugye csak akkor kapcsoltak be ha terhelés volt.
  • DonPedro22
    Okés a Ventik mennek terhlésnél már csak annyi a gond, hogy ebbe az új házba mióta átpakoltam mindent, a bootolás lassú és van mikor a nem bootol be mert vagy csak nem jön be kép és nem csinál semmit vagy sípol 1 hosszú 2 rövid ami a videókártya castlakozás hibát jelzi vagy videókari memória vagy memória lehet, nos a gép van mikor gond nélkül bebootol. Szerintem valami érintkezési gond lesz azzal a kábellel amit a házhoz adtak, hogy a videókarit álló helyzetbe lehessen beépíteni.
  • MerlinW
    Gép bekapcsolásakor kell figyelni, akko 3mp-ig minden ventilátor elindul magas fordulaton. Ha akkor nem pörög fel, akkor kevés a nafta (rossz esetben a venti/vga). Egyébként nem a kábel vastagsága számít, hanem a csatlakozó. 4-6-8 pines csatik vannak a VGA-kon, lényeg, hogy mindegyikbe menjen a feszültség :)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.11. 23:49:09
  • bon
    Nem miden esetben kell forognia a ventilátoroknak. terhelés alatt se indul be? pl. játékoknál.
  • DonPedro22
    Hali, ma vettem egy Thermaltake Core P5 gépházat és a videókarit nem közvetlen az alaplapra csatlakoztattam hanem álló helyzetben van és egy nagyon vékony de nagyon széles kábel volt hozzá amit rá kell dugni az alaplapra. A gond csak az hogy a gép látja a videókarit, eszközkezelőben ott van csak a ventilátorok nem forognak. Driverből a legújabb van fent
  • bardocz
    Köszönöm, ptt nem is néztem. Fura, hogy a vezérlőpultba ez nem került be.
  • bajgunar
    Gépház / Fiókok / Bejelentkezési lehetőségek / Jelszó ... kinyomod.
    disable-sleep-password-in-windows-10
  • bardocz
    Ha a gép alvó módba megy, akkor bekapcsolásnál jelszót kér. Ezt ugye elvileg a power optionsben tudom kikapcsolni, rögtön ott van bal oldalt. Több weboldalon, videóban is láttam már. Na nekem az nincs ott. Képet is csinálok ha kell, de nekem ennek az állítása nincsen sehol. Hol máshol lehet még ezt kikapcsolni, hogy ne kérjen jelszót ilyenkor? Más megoldást erre nem találok.
  • k0trapali #3662
    Az ellen mit lehet tenni, hogy a touchpad driver-t ne kelljen allandoan ujratelepiteni? Felrakom, mukodik egy darabig aztan huss! Semmi reakcio. Dell laptop, Synaptic driver a hivatalos oldalrol.
    Nem is hasznalom a touchpad-ot a Wind10 megjelenese ota e problema miatt.
  • bon
    Nekem ez inkább egy driver gondnak tűnik.
  • bardocz
    Tök jó, mert nem ezt választottam :S Akkor kezdem előről.
  • Solt
    Simán elképzelhető, hogy a monitor "hibája"... próbáld ki másik monitorral, esetleg próbaképpen kösd rá a TV-t.
  • TomBond
    Jelenleg Samsung van
  • Solt
    Milyen monitor? Dell?
  • TomBond
    Ugyan az történt! A gép elment aludni, de sem egérrel, sem billentyűzettel nem sikerült feléleszteni, csak a házon lévő reset gombbal tudtam újraindítani a rendszert.
  • bon
    Ez bíz frissítés volt amit csináltál.
  • bon
    Tuti nem boot-olva indítottad a telepítőt, az lett volna a teljes friss telepítés módja, ott simán lehet törölni a partíciót majd újra létrehozod. Az old mappa törölhető lemezkarbantartóval, de magától is törlődik.
  • [HUN]FaTaL
    Defaultból egy idő után sleepbe / hibernálásba teszi, energiagazdálkodás részletes beállításainál ki tudod kapcsolni.
  • TomBond
    Sajnos nekem volt (bár nem a 10-el, hanem régebbi winnel). Rendesen lekapcsolta a monitort az energiagazdálkodásnál beállított idő után, aztán hiába mozgattam az egeret, meg nyomkodtam a billentyűzeten bármit, nem élesztette fel pedig be volt állítva, hogy feléleszthetik az eszközök. Ezért is kérdeztem, hogy a 10-es Win csinálja e ezt a hibát.
  • bardocz
    Hátterek is megmaradtak, és a vga driver is. Ez nekem nem tűnik minden fájl törlésének :D
  • bardocz
    Csináltam egy teljesen friss telepítést, a windows oldaláról letöltve a legfrissebb változatot. Telepítés során azt választottam, hogy mindent töröljön. Ennek ellenére az 1TB vinyó fele le van foglalva. Azt látom, hogy egy része a windows old mappa, viszont vanank olyan mappák, amiket nem törölt le (pillars of eternity meg war thunder). Ezt így mégis miért hagyta rajta? Illetve a windows old mappa nyugodtan törölhető, vagy törli majd maga?
  • bon
    Soha nem volt még ilyen problémám, pedig elég sok gépen használom.
  • Béluska74
    Ez most komoly,hogy ezt így csináltad?
  • TomBond
    Hamarosan szeretnék monitort váltani, ami felvet bennem egy kérdést. Sikerült e már kijavítani azt a hibát, hogy a monitor nem tér vissza kikapcsolt állapotból. A gépem egész nap, és egész este megy, ezért estére ki szoktam kapcsolni a monitort. Mindezt tettem eddig a kikapcsoló gombbal, de az új monitornál nem ezt a megoldást szeretném, ha nem muszáj.
  • bardocz
    Akárhogy mozgatva a kábelt, semmi sem történik.
  • bardocz
    Végignézem majd, de január óta a kábel alig mozgott, ezért nem gondolnám, hogy ez lenne. A hiba ennél frissebb.
  • [HUN]FaTaL
    Valószínűbb, hogy megtört a kábeled és mivel kihúzást és újra bedugást érzékel, ezért újrakalibrálja magát.
  • bardocz
    Neten keresgélve billentyűzeteket simán lekapcsolgat használat közben. Majd kiderül, hogy ez megoldja-e.
  • Solt
    Ne feszülj, ez tuti nem a winfos nyűgje... :) Én semmihez nem nyúltam, és semmi gond a G25-l, órákat tudok vele játszani... ;)
  • bon
    Használat közben nem hiszem, hogy kapcsolgatná ott valami más gond lesz.
  • bardocz
    Találtam egy olyat, ami engedélyezi, hogy az oprendszer csakúgy ki be kapcsolgassa random az usb eszközöket. Ha ésszel csinálná nem is zavarna, nem mintha fogyasztásban az az 1 led számítana bármit, de hogy használat közben, aki így találta ki, agyon kéne verni. Biztos bonyolult lett volna vizsgálni, hogy működik az eszköz, csinál valamit? Igen, akkor nem szopatom meg a felhasználót. Nem? Akkor kikapcsolom. A kb 1500 forintos egér tudja ezt magától.
  • bon
    Eszközkezelőben az energiagazdálkodását nézd meg az USB huboknak.
  • bardocz
    Van egy kormányom, ami szeret lecsatlakozni a gépről, majd újrakalibrálni magát. Van valami usb-s beállítás, ami ezt okozhatja?
  • MerlinW
    Magyarul W10 Szerver:)
  • bon
    Nem fürgébb. LTSB jelentése: "A legszigorúbb és egyben legpuritánabb frissítési ág a Long Term Service Branch (LTSB), amit kizárólag mennyiségi licencvásárlóknak, Windows Enterprise kiadáson elérhető. Ezek rögzített buildek amiket a vállalat üzleti kritikus rendszerekre szán, és jelenleg az egyetlen ág, amire a Microsoft a következő 10 évre garantálja a biztonsági és egyéb javításokat. Az LTSB-buildekből a vállalat valószínűleg ritkán, 2-3 évente fog egy-egy újabbat kiadni, az átállás során viszont nem kötelező mindig a következőre frissíteni, hanem akár át is lehet egyet ugrani."