6762
  • Bal0924
    GA-H170M-D3H

Tuti hogy kiszúrja a szememet, de nem látom milyen usb vezérlő van rajta.
  • bon
    Milyen alaplapod van? Nekem pl az itthoni gépen intel ich10r usb vezérlő van és gond nélkül feltelepült és működik, a munkahelyin már egy jóval újabb Z97 Express van és ott is simán települt és működik stabilan.
    Utoljára szerkesztette: bon, 2016.12.27. 21:33:21
  • Bal0924
    Nem akarja feltenni.

Miért nem találok sehol win10re intel USB drivert?
  • RelakS
    Naigen, ehhez használni kellett volna a fejemet. Várni egyszerűbb volt

Köszi amúgy :)
  • bon
    ISO letöltés kb 1 perc alatt kidobta a kereső: link
  • RelakS][
    Éppen ez a hajmeresztő, hogy az update-elt win10 meghajtósorrendje nem változott, mégis az egész tönkrement...

Update-elt rendszerben meg igazad van, de most nagyon nem lett volna türelmem még azt is hajkurászni
  • bon
    Célszerű lett volna rögtön a legújabb telepítővel telepíteni, sok időt és rengeteg szemetet és sok hibalehetőséget megspórolnál.
  • bon
    Meghajtó betűjel csak az adott rendszerre vonatkozik.
  • bon
    igen
  • RelakS][
    Jelentem most, hogy csak az az egyetlen meghajtó van bedugva a gépbe, amin a windows van, így újratelepítés után van boldogság. (lehet, hogy csak ennyit kellett volna amúgy is csinálni? :D)
    Szóval jöhet az ániverzári ápdét
  • darkSectorxxx #3785
    :D
  • RelakS][
    Én is vettem kulcsot, aztán írták az oldalon, hogy hogy szerezzem meg hozzá a telepítőt. Eddig még nem akadékoskodott semmi, hogy esetleg hamis lenne. Kiírtam egy lemezre, csak nem írtam rá tollal, hogy mi is van rajta, mert újraírható.
    Nesze neked, előrelátás :D
  • darkSectorxxx #3783
    :D
    Hát nem akarok köcögögösködni, de bizonyos boltokban ott van a verzió meg rövid ismertető az iso-król. :)

Kulcs meg most volt sok helyen akcióban. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.27. 15:07:17
  • RelakS
    Annak is sok szép sünt kívánok xarni a retyón, aki ilyen windows telepítő image-et talált ki... (Microsoft oldaláról leszedett image készítővel öszehozott cucc)
    Egy tetves readme fájl sincs rajta, a lemez neve meg ESD-ISO. Ha nem lenne vásárolt lemezem is, most csak tippelném, hogy ez a telepítő.

Szóval most egy kis pihi, majd RelakS][-ként csinálom még a fesztivált :D
  • darkSectorxxx #3781
    Hát oksi, de az egy vonattal utazik, egyik jár a másikkal. :D
  • RelakS
    Nem a szinkronizálással van a baj, bejelentkezni sem hajlandó
  • darkSectorxxx #3779
    Nem nem hinném hogy az OneDrive ne tudna szinkronizálni...csak valami összekavarodott itten.
  • RelakS
    Naja, nekem is van ilyen gyanúm :S
    De mi van akkor, ha fejreáll a vinyó, és másikra új rendszert húzunk? Viszlát OneDrive, mert ezen a gépen máshol kéne lennie a mappának?

Mind1, újrahúzom ezt a xart, ha megtalálom a lemezt, aztán kiderül
    Utoljára szerkesztette: RelakS, 2016.12.27. 14:18:19
  • darkSectorxxx #3777
    Ja hogy 2 win10 egy gépen, a az szerintem tud csodákat művelni!!!!
  • RelakS
    Tudod, mi a leghajmeresztőbb?
    A félig-meddig összeomlott Win10 meg az új Win10-ben létrehozott mappát törölte
    Elég volt? Nem? Ugyanazokat a mappákat ugyanazokban a windowsokban létrehoztam újra, és most köszönik szépen, jól elvannak a vinyón

Szóval eléggé elegem van, a friss windowst már én is újra akarom telepíteni, mert lehet az tett be neki, hogy időközben változtattam, melyik a fő e-mail címem a microsoft fiókban, vagy nem tudom...
    Hála istennek egy új frissítést már nem hajlandó leszedni

Amúgy az lehet, hogy két Win10 egy gépen baromságot csinál egymással?

Meg egy kis előélet:
    Win7 32 bit volt a gépen
    Tettem mellé memóriát meg Win7 64 bitet. Ezek ketten jól megvoltak egymással.
    Aztán a Win7 64 fel lett húzva Win10-re. Ez után a Win7 32 bit rendszeresen szerette ellenőrizgetni a vinyókat...
    Majd nagyobb hardver csere, települt egy szűz új Win10 (ez már rendes bolti :D ), amin felfordult a OneDrive.
    Közben sikeresen felfordult az előző Win10 is, a Win7 32 bit meg csak röhög a markába, működik rendesen
  • darkSectorxxx #3775
    Látod valami más lesz itt a gond, szerintem ez még 1 friss újratelepítésért kiált. :)
  • RelakS
    Na, most fordulok le a székről.
    Az új rendszeren átrendeztem a meghajtókat, mert az úgy jó.
    A régi rendszeren látszólag semmi változás, viszont totálisan összeomlott, nem működik szinte semmilyen program, még a műveletközpont sem hajlandó betölteni

Meg átmásoltam a régi rendszeren a firefox profil tartalmát. Az új rendszeren gyakorlatilag a szemem láttára tűnt el a mappa
  • darkSectorxxx #3773
    Ezek közül, amik sync hibák, egyik sem oldaná meg? :)
  • darkSectorxxx #3772
    Huha, akkor kicsit érdekes a dolog.
    Én amúgy feltettem néhány gépre mostanában, laptop-pc asztali, de még nem futottam bele ilyenbe.

Ellenben olyan van, hogy 2 fájlnak nincs semmi kiterjesztése, nem is lehet törölni és minden gép indításkor rinyál hogy nem tud mit kezdeni az OD ezekkel a file-okkal.
  • RelakS
    Egyetlen felhasználó van, az is rendszergazdai minőségben.
  • darkSectorxxx #3770
    Ja hogy ez már egy friss.
    Akkor félreértettem sorry.
    De akkor megintcsak érdekes eset. Ezt autómatikusan kéne kezelnie normál esetben a rendszernek, autómatikusan beléptetni az OD-ba. Meg ha nem is, akkor egy érvényes profillal miért nem lép be.... érdekes.

A hibát nézve egy olyan gond van ha jól látom hogy szinkronizálni szeretne egy profilt, ami nem a win10 rendszergazdi profillal egyező.

Akkor kérdés mit szeretne szinkronizálni, ha nem azt amit beírtál.

A Gépházban-> Fiókok-> Családok és más felhasználók -nál mit látsz? Több profil van, vagy csak 1?
  • Bal0924
    Szint úgy, de most 10hez nincs.
    8.1hez létezik az is jó hozzá?
  • bon
    At alaplap gyártót kérdezd, Amúgy összes géphez volt eddig amire telepítettem.
  • Bal0924
    Miért nem csinálnak USB 2.0/3.0 drivert, 10hez?
  • RelakS
    Épp ez az, hogy mivel az upgrade-től a fél rendszer fejreállt, aminek következtében az új frissítések sem hajlandóak felmászni, csináltam egy csont új friss telepítést, gyári Win10 telepítővel.
    Ezen az új telepítésen a fiókomba be tudok jelentkezni a MS fiókba (valahogy csak hozzáadtam a screenshotot ;) ), de az asztali alkalmazás nem hajlandó csatlakozni a OneDrive fiókhoz.
  • darkSectorxxx #3765
    Nem lehet bejelentkezni?

Amúgy az upgrade nem ajánlott nagyon, inkább friss win10 telepítés.
  • RelakS
    Megőrülök.
    Van egy masinám, Win7->Win10 upgrade megvolt, szerencsétlenül, de működik. OneDrive használatba véve, mert "kell"
    Anyámnak telepítettem Win10-et az új laptopjára, bejelentkezek a felhasználói azonosítómmal, öröm, boldogság, minden működik.
    A masinámon új háttértárra telepítettem új Win10-et. Áruházba be tudok jelentkezni, viszont a OneDrive alkalmazás az alábbi üzenettel pattint le (klikkide)

Bármi ötlet, hogy az új telepítést hogy tudnám rávenni, hogy csatlakozzon a tárhelyhez? A régi telepítésen az alkalmazást már leválasztottam a tárhelyről.
  • bon
    Pontosan :)
  • Szabi #3762
    engeded neki hogy frissítsen :D
  • janihunk
    Hogy tudom átverni a win 10 et hogy azt higgye 1607 a rendszer verziószáma?
  • bon
    igen
  • Mofarguru
    Visszatérve a gyártó honlapjáró való leszedésről. Csak simán leszedem a kívánt drivert, (hisz uninstallálni úgysem lehet a már meglévőt) és simán felülírom a már meglévőt?
  • gergely1991
    Drivereket mindig a gyártó honlapjáról érdemes leszedegetni.....
  • bon
    www.intel.com link
  • Bal0924
    Sziasztok

Honnan lehet egy win10 kompatibilis Hálózati drivert szerezni? Intel(R) Ethernet Connection (2) I219-V
    Ha hálózat nélkül használom a 10-et, akkor nincs semmi gond, minden szuper.

Vagy beállítani hogy ne b*sz*kodjon..
    Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2016.12.21. 12:52:00