Windows 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új vagyok a fórumon. Van egy godom a Win10 nagy frissítése óta nem ismeri fel a telefonomat USB-ről Xiaomi REdmi1S, de a Samsung J5-öt sem. Régebben mindkettőröl át tudtam tölteni a fájlokat, oda.vissza. Üzenetben azt írja ki, hogy nem ismeríi fel, a hiba a készülékemben van.
★★★★★
Próbáltam már ki-be kapcsolni<#idiota>#idiota>, direktbe váltani, de ugyan ez a fekete marad.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szar Bayern, szar Bayern :)
www.smart-bus.hu
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Szar Bayern, szar Bayern :)
Újrahúztam a gépet, a friss anniversary update-el és tényleg bejött, nem fagy semmi 😊
Viszont a hálózatra ha rányomok nagyon sokáig szöszöl, van hogy 2 perc kell neki, van hogy 5-10 percig tart neki mire megtalálja az eszközöket, 2 másik gép, egy raspberry alapú nas van a hálózatra kötve. Win7, Linux és OSX-en semmi gond nincs, szinte azonnal elérhető minden hálózaton megosztott cucc. A tartományon kívűl semmit nem állítottam a hálózaton, külön tűzfalat és vírusírtó sincs telepítve.
Valami nem jól lenne beállítva?
Utoljára szerkesztette: bon, 2016.08.23. 18:55:56
Rádugtam a külső winchesteremet és szétbaszta a winchestert!
Minden ami rajta volt 90%a pótolható (ha tudnám mi volt rajta) de pótolhatatlan cuccok is voltak!
Hogyan tudom beállítani outlook -ban azt, hogy a céges fiókom beállítása után az elküldött leveleimet is megkapjam?
A teszt gyorsan és jól lefutott a beállítás után, a beérkezett leveleket megkaptam (200 db körül) de az elküldötteket nem.
Van erre megoldás?
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Borongós jó reggelt mindenkinek😊
Azonban a KB2267602 (definíció: 1.227.325.0) frissítést nem tudja feltenni. Folyamatosan ezzel próbálkozik.
Mi ez, ill. manuálisan le tudom e tölteni valahonnan?
(lehet, hogy várnom kell az aktiválással amíg ez a telepítés megtörténik?)
Köszönöm a hozzáértő válaszokat.
http://goo.gl/gd6Zi5
Verziószám.
Csak telepítés közben?
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Van egy érdekes jelenség, amit nemrég fedeztem fel. Win10 asztali gép, kábellel csatlakozik a WiFi-s routerhez, nincs benne WiFi lan eszköz.
Router-en a WiFi maximális biztonságra van állítva. Nem szórja az SSID-t, MAC filterrel csak az engedélyezett eszközök vannak beengedve, stb.
Amikor az asztali gépen a hálózatok-ra kattintok, akkor a többi gép mellet, amik a hálózat részei, a telefonok alatt gyakran megjelenik egy-egy eszköz aminek csak a típusa, és a MAC címe deríthető ki. Hol egy Meizu, hol egy Huawei, hol egy Sony, de csak rövid ideig látszik.
A routerben semmi nyomát nem találom, sem a DHCP kliensek között, sem máshol.
A Win10 észlelheti a router WiFi hatósugarában levő egyes telefonokat? Viszont nem észlel más WiFi eszközt, routert, amikről tudok, mert a laptopok, telók WiFi listájában több AP is megjelenik.
Mi a csuda lehet ez?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Legfrissebb verziót MSDN-en lehet elérni asszem, még én se töltöttem le.
Másik kérdés.
Honnan lehet megszerezni, hivatalosan a Verzió:1607-es telepítőt? (Build:14393.xx)
Ezzel MediaCreationTool, olyan 1 hete még csak az előző jött le. (szívtam is azzal a géppel, azt hittem a legfrissebbet szedte le. Még jó hogy nem a sajátommal próbálkoztam)
Miután tegnap sikerült végre nyomtatni, kikapcsoltam mindent. Most visszakapcsolás után ez az üzenet fogadott megint. Többször ki-be kapcsolva a nyomtatót sikerült felfognia, hogy nyomtathat. A nyomtatási sort is megnéztem, csak az a dokumentum volt ott, amit nyomtatni szerettem volna.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Az y#&đĐ[&{ használja a nyomtatót, most kapcsoltam be!
Ez az évfordulós frissítés egyre kevésbé tetszik. Előtte nem volt ilyen hiba.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE