Windows 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
(de az ikonja maradjon ugyanaz, ott ahol a fájlkezelőben megszoktam) ?
Remélem érthetően írtam le.
Köszönöm a türelmes és segítőkész válaszokat.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
[merlinw.org]
A Felgolos által feldobott MTP probléma engem is érdekelne, könyvolvasót nem ismeri fel a gép :/
melyik verziójú windows 10-et kell felrakni tiszta telepítésnél, amikbe az új frissítések vannak? a 1607-est? köszönöm a választ
Utoljára szerkesztette: Krisztiam, 2016.09.12. 12:39:14
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
MTP Device hibát hogyan tudom ki javítani ? Frissités óta nem tudom csatlakoztatni a telefonokat a géphez.
Köszönöm a választ!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Utoljára szerkesztette: xxx007, 2016.09.09. 23:10:22
Nem kell fizetned semmiért, amíg nem cserélsz alaplapot, annyiszor telepítesz ahányszor akarod.
Böngészők felhőben mentik a beállításokat, jelszavakat. Elvileg a Windows beállításokat is a OneDrive, mondjuk azt 5 perc visszakattintgatni.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.09. 20:33:44
[merlinw.org]
Windows 10-em van es szeretnem "ujrarakni" a gepem, mert mar tele van minden hulyeseggel. Par kerdes:
1. Ennek hogy allok neki?😊 Windows 8-cal jott a gep, onnan magatol frissitett 10-re, tehat semmi CD-m, vagy gepen talalhato fajlom nincs a Windowsrol.
2. Most mar ugye fizetos a Windows 10. Kell majd fizetnem, ha ujrarakom a gepet?
3. Valahogy megoldhato, hogy a beallitasok, elmentett jelszavak, stb. megmaradjanak?
Koszi
Utoljára szerkesztette: kishellboy, 2016.09.09. 11:55:45
ui: nincs üldözési mániám és félnivalóm se. 😉
Ha azt írtam volna hogy használjon chrome-ot, gmail-t, akkor azt fikáztátok volna. Ha azt írtam volna hogy win-t hagyja ahogy van, tegyen rá firefoxot és freemailt használjon. Akkor azt cikiztétek volna. Ha tökmindegy mit írok, akkor arra ellenkeztetek volna. De egy értelmes, kerek választ még nem adtatok. Csak kiröhögtök, fikáztok és lehurrogtok. Ahelyett, hogy a nyolcadik ilyen negatívan, cinikusan reagált válasz helyett értelmes tanácsot adnátok. Áhh. Az neeem. De tökmind1 ki mit reagál. A válaszotok ellenkező. Ha amd-t írtam volna pentium-ot mondanátok, ha p-t mondok amd-t írnátok. Nem veszitek észre, hogy reagáltok? Mindegy. Kiléptem ebből az eszmefuttatásból. Feladtam.
Jöhet a BAN. Lesz@rom. Azzal is az igazam bizonyítjátok, meg a hsz-om törlésével is.
Nem így van? Hát de.
Helyem meg van, elférek (alant leírva). De SSD-m sajnos nincs, mert arra mostanában nem futja a keretből. De a temp mappám eleve üres. Csak az nvidia sz@rja virít benne, mióta visszarakták. :/ Annak már elnézem azt a pár Mb-ot. xD
Adatgyűjtés: Facebook messenger ha ha ha, a mail meg véletlenül nem gmail? Ha igen ha ha ha. Remélem google keresőt se használod, mert az pont az egyik legnagyobb adat gyűjtő cég.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Alapértelmezetten NEM használom a win-es (dokumentumok,képek,zene,stb... mappát). Se a win-es lejátszót, se képmegjelenítőt, se semmit! Sőt! Töröltem az összes win által alapértelmezetten telepített rengeteg felesleges beépült, felhasználóra erőltetett (jóó pár Gb) helyfoglaló, háttérben futó, induló programot. Ami meg kell arra külön alternatívát használok.
Telón sincs semmi extra. Max asszonyról pár pikáns kép. <#crazya>#crazya> Első használati lépés volt, hogy mindenféle adatkapcsolatot, szinkronizálást, biztonsági mentést, feltöltést, letöltést, háttérben futó szirsz.rt kikapcsoltam, töröltem.
Ami maradt az fb, messenger, és a mail. És azon se használok semmiféle win-es alapértelmezett programot. Nemhogy zenét, videó lejátszót (ami alapértelmezetten egy hulladék pl) de még időjárást se.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Bocsi, hogy megvezettelek. Halgass az okosabbakra.
Ennyi erővel NE is telepítsünk fel semmit, mert mindent tudnak/látnak... Végülis... Ja. Telekom-os haver kb azt is megmondja hány méter rj-45 madzag van router meg oszlop közt, vagy router meg gép közt. Pedig bennt ül a központban. <#awink>#awink>
De tudodmit! NE tegyetek fel semmit. Mert itt (meg akár másik topic-ban is) HA az ember A-t mond, egyből kontráznak rá B-vel! Nem is értem, miért "segítettem", majd leszokok róla, azt idővel a topicot se látogatom, mert meg mer szólalni, segíteni az ember a reakció egyből, hogy kb "lehülyézik" csak nem épp így szó szerint. Na mind1.
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2016.09.06. 20:06:28
Szvsz ajánlott ezeket a beállításokat alkalmazni (persze ez felhasználó függő, de akkor is.... annyira ne lássanak már mindent rólam, meg ne log-oljon, küldözgessen nekik mindent):
A Windows 10 adatvédelmi beállításai
Így állítsd be a Windows 10-et, ha félted az adataidat!
Plusz még Ashampoo® AntiSpy -al is kikapcsolhatsz dolgokat, amiket csak úgy nem olyan egyszerű megtalálni.
+ Driver Booster-el néha ránézek vannak -e frissebb driverek. Uninstaller -t meg alapértelmezetten használom bármi program törlésére. (plusz vannak extra funkciói is). De az advanced systemcare-t már felesleges felrakni. (max az Ultimate-et. De a system care már magába sok. Feleslegesen teker a háttérben, inkább visszafog egy gyengébb gépet, stb...). + egy Eset Smart Sec...
Ezt így használva egy lenovo netbook-on, hasít mint a villám. <#eljen>#eljen> Pedig gyengébb a hardvere, mint egy lumia 640. <#hehe>#hehe>
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Minimum:
Processor: 1 gigahertz (GHz) or faster
RAM: 1 gigabyte (G😎 (32-bit) or 2 GB (64-bit)
Free hard disk space: 16 GB
Graphics card: Microsoft DirectX 9 graphics device with WDDM driver
Most ehhez képest.... Erőműved van.
Simán menni fog!
Utoljára szerkesztette: kishellboy, 2016.09.04. 13:07:12
Nwmrég kezdtem el a rendszer alaphelyzetbe állítását. Meglátjuk mi lesz. :-)
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Áruház , store rebot : wsreset.exe
sfc /scannow
Ez a parancs arra szólítja fel a rendszert, hogy ellenőrizze a rendszerfájlokat és ha hibás példányt talál, azt cserélje le egy eredeti, sértetlen verzióra.
Appok újraregisztrálása újratelepítése W10 pro és home verzáknál !
Admin PowerShell : Get-AppxPackage -AllUsers| Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml”}
Eltart egy jó darabig , de ne szakítsuk meg !!! Van hogy a hibás appok miatt , tönkrement start menüt is megnyitja néha !
MCT-ből meg szedj le frisset mindig és úgy a legfrissebb elérhetőt tölti le pl már a 1607-et.
Utoljára szerkesztette: Krityu, 2016.09.03. 19:20:09
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Hálás köszönet: Hecker007 <#worship>#worship>
Nothing is True, Everything is Permitted