Windows 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://c64universe.com/
Ha még nem próbáltad, esetleg tedd újra a böngésző(i)d... vagy frissítsd őket.
http://www.freetvmaci.info/
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2017.07.21. 15:25:59
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
segítséget szeretnék kérni.
Néhány hónapja vettem egy Acer Aspire E17 laptopot, windows 10 fut rajta. Kb 1hete leállításkor csinált automatikus frissítést, és azóta nem töltődnek be a weboldalak (edge-el és firefox-al sem). Először néhány oldalt betöltött, most már mindegyiknél azt írja, hogy nem lehet biztonságosan kapcsolódni a laphoz, meg hogy a webhely valszeg elavult, vagy nem biztonságos tls beállításokat használ.
Van valakinek ötlete, hogy mitöl lehet ez?
(Utolsó frissítésig semmi gond nem volt, mobilról most is hibátlanul tudok netezni a lakásban.)
Egyik verzió sem működött eddig, A másodikat megcsináltam most még egyszer azért, hátha mégis kihagytam.
A jó driver amúgy a gépen van, mert ha régi típusú hardver hozzáadása módszerrel próbálkozom akkor megtalálom a listán.
A hardverváltozások keresése után visszateszi az általános rendszereszközök közé, a képen látható microsoft driverrel.
Menj a - kép alapján - a eltávolítás menüpontra és még a újraindítás előtt futtasd le a telepítőt(ha nem működik akkor indítsd el a telepítőt vidd végig a folyamatot,aztán a kép alapján kattints az eltávolítás gombra utána a eszközkezelőn a "Hardverváltozások keresése" gombra).
Nincs letiltva, a windows szerint ezek szerint nem is hangkártya. Szerinte nincs telepített hangeszköz. Csak USB-ről.
Ha ilyen egyszerű lenne nem kínlódnék vele lassan már egy éve.
Hangerőikonra jobb egérgomb>Lejátszó eszközök>Jobb egérgomb az üresrészre>Letiltott eszközök megjelenítése>Jobb egérgomb az adott eszközre(szintén jobb egérgomb)>Engedélyezés.
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2017.07.18. 17:45:32
Majd ha rendesen indítom, már felkiáltójeles lesz, és ha ekkor tallózom a drivert a megadott mappából, eltűnik a hang, video és játékvezérlők közül, újra általános rendszereszköz lesz a szokásos nem futó windows 10 driverrel.
Lehet tényleg megint windows-t kell telepítenem, kipróbálni win 7 alól még mindig van-e hang, vagy már ott sincs (szoftveresen lehet ártani a hangkártyának? Jóideje próbálkozok már) De mióta ezzel bajlódom tizenvalamennyi windows telepítésen túlvagyok, és már nagyon nagyon elegem van belőle, hogy mindent újra föl kell rakni, beállítani, stb.
shell:::{ED834ED6-4B5A-4bfe-8F11-A626DCB6A921} -Microsoft.Personalization\pageWallpaper
ott a régi beállítás az összes klasszikus időtartammal
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2017.07.18. 02:02:58
(\__/) ( X.x) ( } . { )
De ezt a drivert nem tudom semmivel eltávolítani, sem felülírni.

Utoljára szerkesztette: Hirthalion, 2017.07.18. 00:14:08
De ha jól értem most inkább arra gondolsz, hogy már telepítéskor adjam be a drivert? Valóban rémlik egy ilyen rész a telepítésnél. És valóban nem jutott eszembe eddig.
Mert a gyanum szerint az a baj, hogy beleül valami beépített win10-es driver, és nem engedi települni azt amivel működne is.
Utoljára szerkesztette: Hirthalion, 2017.07.17. 21:59:19
Tallózva meg közli, hogy már a megfelelő driver van telepítve.
Hogy tudom kideríteni milyen chipset driver lehetne még jó az alaplapomhoz?
AIDA-m van hozzá, csak túl sok az információ
Továbbra sincs nálam hang win 10 alatt, de van egy hiányzó/hibás SM-buszvezérlő driverem, és hátha....
(Bár nekem installálás után hibát jelez, és kilép, ha leütök egy billentyűt...)
Utoljára szerkesztette: mtibee, 2017.07.17. 16:33:50
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Egy kérdésem lenne a win10-el kapcsolatban,hogy mikor feltelepitem,hogyan tudom a jobb sarokban lent,
át állítani az Ethernet-ről az Otthoni hálózatra,mint a win7-nél.
Válaszokat előre is köszönöm !
Ajánlom figyelmedbe a Windows Update MiniTool-t, amit rendszeresen használok, általában több frissítést talál.
Találkozott már valaki ezzel a problémával?
(Lehetséges, hogy a realtek driver megoldotta a torrent hibát, de csak az...olyan 40%-ban vagyok biztos.)
µTorrent-et hol lehet beállítani? (qBit-ot betudom állítani)
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2017.07.07. 22:02:20
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Olyan kérdésem lenne... , hogy ha 2 hálókártya van a gépben (alaplapi, berakott kártya).
Win10 tudja azt csinálni, hogy melyik program melyik Hálókártyán mehet ki?
Pl. A második csak a torrent mehet, és minden más az eredeti, alaplapi hálókártyán.
És ha igen, hol?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Egy kérdésem volna:
Asztali gépemen eredeti windows van. 4-5 éves. Új gép esetén használható az a windows, úgy hogy a régi gép már nem lenne használva, vagy arra új windows kell? Illetve ha új kell akkor a régi tovább adható kockázati tényezők nélkül?
Köszönöm előre is