6762
-
#4877 Nem. Nem az. Most Csatoltam képet.
Kép -
#4876 nézet - betekintő ablaktábla ? -
#4875 Igen ott. -
#4874 intézőben? -
#4873 Napot!
Hol tudom offolni azt a funkciót amikor a kurzor rajta van valamilyen vidi, képi vagy hangi média fájlon akkor ne játssza le miniatűrbe -
#4872 Akinek a legutóbbi nagy update óta tekeri a prociját az Internet Connection Sharing szerviz, az nyomjon a tűzfalra egy reset to default-ot.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.24. 00:02:38 -
#4871 Rádugod a gépedre, simán átmásolod pl. total commander-el. majd törlőd a partíciókat és újra létrehozod a beépített lemezkezelővel. Ha a törlés nem megoldható akkor a paragon partcion Manager program megoldja a partíciók egyesítést. -
#4870 Sziasztok!
Kis segítség kellene. Régi gépem megpusztult, és egy értelmes alaplap, (az halt meg) drága lenne bele, még használtan is, annyit nem ér a gép. Így, amit tudok, kimentek.
Ezzel kapcsolatos a kérdés. Az abban lévő vinyót akarom a mostani gépembe, rendszerlemeznek. De, most a wint10-em be van lakva, semmi baja. Milyen progit ajánlotok, amivel át tudom tenni a C:\ tartalmát az "új" meghajtóra? És adjam hozzá a felszabaduló részt, a D:\-hez? -
#4869 Windows old mappának semmi köze a lassuláshoz, mert nem használja. Inkább frissítésekkel még nem végzett, pl. áruház frissítések. -
#4868 Start menübe gépeld be, hogy "lemezkarbantartó", és ott a meghajtót kiválasztva meg fog jelenni mint valami "előző windows telepítés" vagy ilyesmi - ez a nagy frissítés előtti állapotot tartalmazza, 30 napon belül automatikusan törlésre kerül. Ha úgy gondolod, hogy biztosan nem akarsz rá visszatérni, akkor elpucolhatod. -
Venapo #4867 Tegnap megtörtént a "nagy" windows 10 frissítés, lényegesen lelassult a számítógépem. Kutakodtam a fájlok között és meglepődve tapasztaltam, hogy a windows.old mappa 36,6 GB. Szükség van erre?
Kerestem a törölhető tartalmakat: Temporary Internet files, és History mappát, de ilyen néven nem találtam. Toshiba laptop core i3 procival és 3 GB RAM, 350 GB HDD. Már öreg gép, de frissítés előtt gyorsabb volt. Mivel tudnám gyorsítani? -
kl24h #4866 Biztos hogy az előző kettő elromlott? Próbáltad más gépen a kormányokat? -
Solt #4865 Bízom benne, mert ha a 3. is elromlik, azt tuti nem cserélik már ki... Köszi. -
#4864 Más eszköz is megpusztult volna, Ha pl táp döglődik, más is használ 5V-ot egy számítógépben. Szerintem már az alaplap is megadta volna magát, mert több ponton is kap 5V-ot. -
Ironman2 #4863 Miért van az hogy bejelentkezéskor a zárolási képernyő pár másodperc múlva átvált alvó állapotba? A gépházban fél óra múlva van beállítva az alvó állapot. -
Solt #4862 Használom más USB-s kütyüvel is azt a portot, ha folyamatosan túlfesz lenne rajta akkor már azokat is kinyírta volna szerintem. Azért szerzek egy multimétert aztán rámérek, hátha. -
#4861 Meg kellene mérned. -
Solt #4860 Alapból nyilván nem, de ha valami elromlik... vezérlő, táp, akármi. Fél évig jól működött a kormány, beszart, kaptam egy újat, az 1 órát bírt és ugyanúgy mint tönkre mint az előző. Ez azért minimum gyanús... -
#4859 Szerintem nagyobb feszültség semmiképpen nem lehet az USB-porton, mint a szabványos. A kormányaid pedig arra voltak felkészítve, ugye. -
Solt #4858 Köszi... ezek szerint az áramerősséget figyeli. -
#4857 -
Solt #4856 Én ilyesmire gondolok: LINK
A nyűgöm lényege az, hogy két FFB-s kormányom is csontra ugyanúgy halálozott el egymás után, amire azért nem sok esély van, ezért kezdtem el az USB portra gyanakodni, viszont ha akkora feszültség megy át rajta ami a kormányt tönkre teszi, akkor az szerintem az USB vezérlőt/portot is kinyírná.
@Jim Morrison: Köszi előre is!
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.12.14. 09:15:44 -
Borg #4855 Van ilyen, nekem így döglött meg egy webkamerám is. Előbb csak néha írta ki a windows az usb hibát, disconnect, power surge, stb, utána már kékhalállal is díjazta, ha bedugtam a kamerát... -
#4854 nekem szokott jelezni. ha monitorra dugott qi toltore rosszul teszem a mobilom. hogy pontosat mit nem tudom, majd holnap megirom. -
#4853 Tegnap megjöttek az e havi frissítések jó telepítést! -
#4852 Nem, szerintem ehhez már hardver szintű támogatás kellene. -
Solt #4851 Urak!
A Windows érzékeli és küld hibajelzést akkor, ha egy USB kimeneten ingadozik vagy túl nagy a feszültség? -
#4850 Sziasztok olyan problémám van, hogy a laptopomhoz vga porton át kötöttem egy monitort de az állandóan elsötétül és csak pár pillanatra van kép. (sötét akár 5-10mp-n át is) Más monitorral jó a kábel, más géppel jó a monitor+kábel csak az ennyémmel nem. Mire gyanakodjak? :/ Driverek naprakészek. -
Ironman2 #4849 Azt már észrevettem milyen jól ki és be lehet lépkedni az OS-ba azoknál a játékoknál ahol ez körülményes volt idáig. -
Tuhajohn #4848 Megpróbáltam a laptom-om gyárilag visszaállítani. 64%-ig sikerült és utána lemerült. És azóta ha bekapcsolom kiírja, hogy előkészíti utána 64%-on van meg azt írja, hogy ez egy darabig eltart. És újraindul és kezdi előlről. Most ilyenkor mit csináljak? -
#4847 2016 legalis verzio (mindig updateli magat) -
#4846 Office 2016 csak vagy pl. az Office 2010 csomag ablakai is? -
#4845 office programok mozgatása nálam több gépen is lassú, botrány. ez van. -
#4844 Az az őszi creators frissítés, párszáz helyen elolvashatod, hogy mi van benne (pl. hogy mire jó a Személyek, és hogy neked szükséged van-e rá) -
Ironman2 #4843 Jó nagy frissítés jött! Lehet tudni róla részleteket? Alul megjelent ilyen személyek ikon.Szerintem már sokan nem is használják az MSN-t.D -
#4842 Most megnéztem és nálam is jóval lassabban mozog, mint egy normál ablak, az outlook valamivel gyorsabb. De ennyire nem vészes a helyzet, de ez egy i7-8700k.
Nekem úgy tűnik mintha minden pixel mozdításra ráhívná a mozgatási animációt és ettől belassul, szimpla office bug. -
#4841 Üresnél is csinálja. És az Excel is. Outlook nem. -
#4840 Üres dokumentumnál is csinálja?
Utoljára verziókezelt dokumentumnál tapasztaltam ilyet, de akkor nem csak a mozgatás, hanem az egész word borzasztó lassú volt. -
#4839 Üdv!
Win 10 (64) rendszer alatt jelentkezik egy olyan dolog, hogy dragolva a Ms Word ablakot és húzva az egérrel "késik" a mozgatás (mozgás megjelenítés). Már jobb oldalon van az egér pointer de az ablak még a képernyő közepén tart és lassabban követi a kurzort. Memória gond nemigen lehet, 16Gib van a rendszerben és csúcsra járatva is csak 39%-át használom ki (általában 30-40 fül van megnyitva chrome-ban +8-10 program fut +4-5 fül a firefox developer edition-ből). Proci használat 10% vagy az alatt.
Ez mi lehet? Offfice 2016 van fent. Word lehet a hibás vagy rendszerszintű lehet a gond? -
#4838 Aktivált (és gond nélkül frissülő) lett, de nem legális, ha bármilyen hatósági ellenőrzésre kerül sor.