Windows 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
www.smart-bus.hu

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A nyűgöm lényege az, hogy két FFB-s kormányom is csontra ugyanúgy halálozott el egymás után, amire azért nem sok esély van, ezért kezdtem el az USB portra gyanakodni, viszont ha akkora feszültség megy át rajta ami a kormányt tönkre teszi, akkor az szerintem az USB vezérlőt/portot is kinyírná.
@Jim Morrison: Köszi előre is!
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.12.14. 09:15:44
www.smart-bus.hu
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A Windows érzékeli és küld hibajelzést akkor, ha egy USB kimeneten ingadozik vagy túl nagy a feszültség?
www.smart-bus.hu
I decide when I'm done.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Nekem úgy tűnik mintha minden pixel mozdításra ráhívná a mozgatási animációt és ettől belassul, szimpla office bug.
http://goo.gl/gd6Zi5
Utoljára verziókezelt dokumentumnál tapasztaltam ilyet, de akkor nem csak a mozgatás, hanem az egész word borzasztó lassú volt.
http://goo.gl/gd6Zi5
Win 10 (64) rendszer alatt jelentkezik egy olyan dolog, hogy dragolva a Ms Word ablakot és húzva az egérrel "késik" a mozgatás (mozgás megjelenítés). Már jobb oldalon van az egér pointer de az ablak még a képernyő közepén tart és lassabban követi a kurzort. Memória gond nemigen lehet, 16Gib van a rendszerben és csúcsra járatva is csak 39%-át használom ki (általában 30-40 fül van megnyitva chrome-ban +8-10 program fut +4-5 fül a firefox developer edition-ből). Proci használat 10% vagy az alatt.
Ez mi lehet? Offfice 2016 van fent. Word lehet a hibás vagy rendszerszintű lehet a gond?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Teszem azt volt valakinek a gépén warez rendszer akkor azt is totálisan win10-é lehetett varázsolni eredetivé limit nélkül vagy hogy volt ez?
Next PC upgrade: 2022
Neten kutatgatva egy ilyen parancssort találtam,
runas /user:ComputerName\Username /savecred "C:\path\to\file.exe"
amivel létre lehetne hozni parancsikont, de hiába írom be a jelszót a felugró parancssorba nem működik sajnos, a program sem kezd elindulni(értsd. nem jön fel az UAC sem hogy kérje a rendszergazda jelszót mint ha exevel vagy eredeti parancsikonjával indítom)
Egyes lapokon a Username-nél a rendszergazda fiók nevét írták, más helyeken a mezei felhasználóét akivel futtatni szeretném a programot, nálam ugyanazt produkálta mindkét esetben.
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2017.12.05. 10:09:17
Régebben említettem, hogy gyakran tapasztalok memory leak-t, vagyis látszólag minden ok nélkül addig kúszik felfelé a memória használat amíg el nem éri a 99%-t és használhatatlan nem lesz a rendszer. A probléma kiváltó oka a Killer Ethernet driver volt amit még a Gigabyte honlapjáról töltöttem le mint javasolt drivert. Ezt lecseréltem a gyártó (Killer) oldalán lévő legfrissebb driverre és megoldódott a probléma.
Aki ilyen problémával küzd érdemes ezt a kört megfutnia...
www.smart-bus.hu
Kollégám megvette a Win10 op. rendszert és telepítené fel a gépére.
Az első körös telepítés lezajlott , de nem látja az op. rendszer az 1TB-os merevlemezét. Csak a 120 GB-os SSD-t.
Az 1 TB-os HDD.
Eszközkezelőben látszódik, hogy csatlakoztatva van, minden ok, viszont nem lehet kiválasztani mint meghajtót, a mappa rendszerben nem látszódik, nem lehet rá másolni.
Tudnátok segíteni, hogy lehetne előhozni, mint írható és használható meghajtót/partíciót?
Nagyon köszi!
M.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Az egészet a halo wars 2 okozza,uninstalláltam de a fájlok megmaradtak de semmi nem látja se a windows unistall szoftvere se más külön erre a célre kiadott szoftver,pl revo uninstall manager vagy iobit .
Honnan tudod, hogy a fájlok megmaradtak? Attól hogy a mappát nem lehet törölni, az nem azt jelenti, hogy benne a fájlok is ott vannak. Sok esetben van olyan program ami használja azt a mappát és akkor nem engedi törölni, de közben a mappa üres.
Amikor valamit letöröltél (Uninstall, vagy ha nem törli ki rendesen, akkor kézzel), akkor kell felszabaduljon hely!!! Ha nálad állandóan csökken a hely, akkor valamilyen program (itt gondolok ilyen játékletöltő programról) állandóan tölt le az internetről és lassan kezdi megtölteni a C partíciót. Legrosszabb esetben esetleg valamilyen speciális vírust kaptál.
Ez a 120 GB SSD jól volt particionálva? Jobb klikk > This PC > Manage > Disc résznél meg lehet nézni hogy hogy áll az SSD, tehát hogy van particionálva vagy ha van Unparticioned rész is ebben a 120 GB-ban.
Először így nézett ki.
WinDirStat1
Most pedig így
Az egészet a halo wars 2 okozza,uninstalláltam de a fájlok megmaradtak de semmi nem látja se a windows unistall szoftvere se más külön erre a célre kiadott szoftver,pl revo uninstall manager vagy iobit .
Próbáltam csökkentet módban törölni a mappáját az lett a vége hogy már ez a WinDirStat-se látja de helyem még mindig nincs sőt kevesebb mint volt.
WinDirStat2
Most így néz ki van 20gb szabad helyem...
rendszer
Utoljára szerkesztette: sanya200, 2017.12.04. 17:42:37
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Utoljára szerkesztette: torok6, 2017.12.04. 10:51:47
MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB
Windows Home változatokban ez csak plusz turkálással érhető el.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.12.04. 09:16:54
Egy egyszerűnek tűnő gondra keresném a választ, mert sajnos a google nem segített. Van több főként win8.1-es gép és néhány win10-es ahol jelszó nélküli rendszergazda jogú felhasználók voltak létrehozva, de mivel állandóan hozzápiszkáltak a gép beállításaihoz(winupdate, felbontás, stb...) a rendszergazda jogot elvettem ezektől a felhasználóktól és létrehoztam egy jelszóval védett rendszergazda fiókot. A probléma az lenne, hogy vannak egyes programok amik csak rendszergazdaként indítva hajlandóak elindulni és kéri a rendszergazda jelszót ilyenkor.
Nézegettem az exe és a parancsikon beállításait is, de sehogy sem tudtam elérni a jogosultságok átállítgatásával, hogy ne kérje a rendszergazda jelszót a felhasználói szintű profil alól indítva. Én néztem be nagyon valamit, vagy nincs ilyenre lehetőség az újabb windows-okban?
Válaszokat előre is köszönöm!
Néztem táblázatokat, és aszerint csak üzleti felhasználás terén lenne előny a drágább verzióval. Így van?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."