Windows 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Fable 2 Xbox 360 lemezes magyar nyelvű... Berakom az xbox one-ba ő úgy le fogja tölteni a játékot...
Kérdés: Ebben az esetben Xbox One-ra letöltött Fable 2 magyar lesz?
Xbox One Sore: Ha onnan leszedem a Fable 2-öt akkor abban lesz magyar nyelv?
Továbbmegyek a többi xbox 360-as game ami BC kompatibilis One-al azok magyar nyelvűek lesznek ott? Gear os War 2-3...stb
Next PC upgrade: 2022
Ha nem találod meg a kérdésed, akkor +36 1 2674636
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Konzol játékkal kapcsolatos kérdésem lenne feléjük.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
steam, origin: ACE_hun
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Persze egy rendszergazda, nyugodtan felülbírálhatja a dolgokat, és okosabb lehet bárkinél.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Jövőhétnél előbb úgyse tudtam volna fel tenni, bármelyik gépre.
Addigra meg kiderül, hogy megint elrontottak valamit.
(esetleg egy sima 365 előfizetés, az még talán olcsóbb is lehet, igaz éves díja van és netkapcsolat kell hozzá)
Annyiból megértem őket, hogy ezt szokták meg, ráadásul nem kellene akkor újratelepíteni őket, ami ezeken a lassú gépeken sok idő.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.11.15. 11:35:25
Office 2013 vagy újabbra van tipped? Matrica és term. számla is nagyon fontos volna.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.11.15. 11:30:10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
On November 13, 2018, we will begin the re-release of the Windows 10 October Update (version 1809), Windows Server 2019, and Windows Server, version 1809. We encourage you to wait until the feature update is offered to your device automatically.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.11.14. 09:48:26
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.11.10. 23:50:08
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ami legális az az audiovizuális tartalmak letöltése (a megosztása nem!), és a legális szoftvereidről biztonsági másolat készítése.
Utoljára szerkesztette:
http://goo.gl/gd6Zi5
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Másik dolog, az a sok PC játék, amit meg lehet találni az interneten, de úgy, hogy benne van a crack is, letölti és kész, senkinek semmi köze, mert nem ő lopta, nem ő módosította.
Egyrészt én azt mondom, hogy neki is igaza van, mert nem a felhasználó módosította a programot.
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2018.11.10. 19:46:18
Tehát a folytatólagos használattal megszeged a szerződést. Büntit nem kapsz érte, de jogtalanná válik.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.11.10. 18:25:12
http://goo.gl/gd6Zi5
Nem akarunk korrektek lenni, hanem azt akarjuk, hogy egy esetleges ellenőrzéskor 0 Ft bírságot kapjanak, így egy nyomorult Winrar és TC is természetesen már hamar le is került a gépről.
Senkinek semmi köze hogy te használod a WinRAR-t és a TC aktiválás nélkül. Ha a fejlesztő úgy írta meg a szoftvert, hogy pl. 30 nap után nem blokkol le, akkor használható 30 nap után is. A gond akkor lenne, ha illegálisan lenne aktiválva vagy kulcs szerezve. Hasonló a helyzet a W10 is, ha nincs aktiválva, akkor használható, igaz egyes limitációkkal, gond csak akkor lenne, ha illegálisan van aktiválva.
Használt szoftvert bármikor bármennyit vehetsz és bármilyen vasra feltelepítheted, azzal a licensz is megvan.
Még a matricát sem kötelező felragasztani, ha a könyvelésben és a nyilvántartásban korrektül vezetve van, hogy az adott termékkulccsal melyik gép van aktiválva. Van mondjuk 5 géped innen onnan, veszel 5db használt oprendszert, kapsz 5db aktiváló kódot, matricát, onnantól az öt géped rendben van.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.11.10. 09:10:06
Ha veszünk egy refurbished matricát és azt rátesszük az nem arra az esetre vonatkozik, ha vesz a cég egy MÁSIK, de használt gépet és arra kerül rá a használt licenc? Mert ebben az esetben a számlán a használt lic + a használt gép egy helyen lenne, de a te javaslatodnál, csak a licenc lenne a számlán, a gép meg tök máshonnan évekkel korábbról szerepelne egy tök más számlán.
Nem akarunk korrektek lenni, hanem azt akarjuk, hogy egy esetleges ellenőrzéskor 0 Ft bírságot kapjanak, így egy nyomorult Winrar és TC is természetesen már hamar le is került a gépről.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.11.10. 09:04:06
( Amúgy elfut a Win10 egy C2D gépen simán, nálam egy 1,6GHz Atom procis gépen is megy. Nem száguld, de használható. És gyorsabb, mint ugyanazon a vason a Win7 volt. )
Vegyetek egy megfelelő verziójú refurbished ( használt ) Win7 licenszet COA matricával, azt ragasszátok rá, és már nincs is kérdés.
Ha nagyon korrektek akartok lenni, akkor új termékkulcs megadásával adjátok meg a refurbished COA kódját, és aktiváljátok.
( Előtte mindenképpen egy full disk backup, GHOST, vagy AOMEI, ha bármi gond lenne. )
Az ACRONIS felejtős, ennyire trágya progival rég nem találkoztam. Van egy régi archívunk TIB file. ( Acronis True Image ) de már vagy öt különböző évjáratú acronissal próbáltam megnyitni, de egyikkel sem kompatibilis. Ráadásul a TIB-ből nem lehet kinyerni, hogy melyik verzióval készült. Ezt hogy a frászba tudták eladni, mint vezető archiváló szoftvert, nem tudom.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2018.11.09. 11:52:21
Úgy értem a W10-el lefedhető a W7 licenc? Nem igazán látok a neten erről infót, akiket kérdeztem, vagy fingja nem volt róla, vagy nem biztos benne.
A hazai MS support fel sem veszi a telefont, az angollal beszéltem, ők se voltak túl határozottak, azt mondták vegyen a partner új PC-t W10-el, qrvára nem akarták megérteni, hogy célhardver és W7 only működik rajta minden. A másik okos ötletük az volt, hogy hátha valahol van még elfekvőben W7, járjak utána. Lol, de nem ez volt a kérdés, így 2 kör után feladtam velük -.-
Korábban egy multinál dolgoztam, ott meg az történt, hogy a külföldi központi informatika átváltott egy másik lokális aktiváló szerverre.
A login script, vagy a házirend átirányította a gépek javát, ott nem is volt probléma. De a műszeres gépeken ezek le voltak tiltva, így azok egy idő múlva szépen elvesztették az aktiváltságukat. Sorra jöttek a bejelentések, hogy fekete képernyő, meg szoftverhamisítás áldozata, stb. Még szerencse, hogy maga a rendszer azért működött. De persze erről nem jött infó, hogy mi történt. Úgy kellett utánajárni hogy mi az új KMS címe.
Enélkül a világ legegyszerűbb dolga lenne egy fals aktiváló szervert üzemeltetni, és szabadon választott mennyiségű klienst hozzácsapni (erre sok éve volt is példa, kalóz aktiválás még XP környékén volt olyan is, hogy üzemeltettek rá szervert, amihez lehetett kapcsolódni)
De az egyéb gépeket a microsoft központi szerverei. Az ingyenesen frissített gépeknél meg nem is aktiváló kulcs alapú, hanem egyedi alaplap azonosító alapú.
Mindenesetre kíváncsi vagyok mikor oldódik meg.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.11.09. 07:29:47