Windows 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem,hogy megvettem ezt a Dolby Acces alkalmazást a Microsoft storeból,és ki is választottam a fejhallgatómra,mivel 5.1-es a fejhallgató.Be is jelöltem a windowsban alul a dolby atmost,és kipipáltam a fejhallgató beállitásainál a 7.1-es térbeli hangzást is.
Viszont az illesztőprogramnál,még mindig a C-media usb headfone set van hozzáillesztve a fejhallgatóhoz,és a tulajdonságoknál maradt a stereo beállítás,nincs is olyan hogy 5.1 lehetőség.
Szóval fel kell telepitenem a Home Theathert is,és az hozza az illesztőprogramot magával,vagy hol a fenébe találom meg a Dolby Acces illesztőprogramját,amit hozzá tudnék rendelni a fejhallgatómhoz?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Na itt tudtam vásárolni cd-kulcsot és mükszik! Igaz 12.5 dollár volt ezzel a kuponnal: MgSPGSR18
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.06. 16:01:55

Utoljára szerkesztette: Dency, 2019.03.02. 13:33:56
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utána mentem el, megnyugodtam hogy túl vagyok a frissítésen.
Erre...
Utána találhatott még frissítést. (pedig ellenőriztem, nem volt) pofátlan 10...
Jó a win10, de pofátlanul szemét és nem stabil! (a mikro laggokat a mai napig nem javították.)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Folyamatosan futtatnom kell valamilyen programot és blokkolni a hülyeségét...
Csak kikapcsolt állapotában lehet magára hagyni. (áram nélkül, mert még fogja magát és beindul, tudom hogy nem lehetséges, de megteszi..)
"A megkérdezettek fele például váratlan újraindulásokra panaszkodott, ami ugyanakkor nem csoda annak tükrében, hogy gyakorlatilag mindegyikük használati mintáival teljesen inkompatibilis volt a frissítési rendszer alapértelmezett "aktív időszak" beállításai."
Mondtam hogy teljesen hülye a 10.
Itt hagytam a gépet és újraindult..
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2019.02.27. 12:21:35
Tehát ahogy most, csak mindegyik kijelző a saját felbontásán, mert a laptop 1920x1080as a tv meg 4k uhd felbontású.
Vagy valami egyszerű gomb kombináció amivel a tv-t lehet negyedlegesnek használni, de oda vissza lehet váltogatni köztük, amihez nem kell menübe turkálni. Viszont ha a tv felbontását állítanám be akkor azt meg a laptop monitorja nem bírná.
Nem kiterjesztett asztalt akarok, mert ott tudom állítani a felbontásokat, clonozásnál nem engedi a 2 különböző eszközhöz tartozó felbontást.
sc config wuauserv start= disabled
Nincs többé frissítés, amíg vissza nem kapcsolod.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.02.23. 21:10:52
[merlinw.org]
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
És rosszul tudod, több gyártónál nem arra kérdez rá, hogy fel akarod-e tenni az OTA-t, hanem - ahogy írtam - választhatsz, hogy most, vagy este szeretnéd újraindítani emiatt a készüléket. Ha nem választasz, akkor amint töltőre teszed és nyugalomba fordul az eszköz, elkezdi. A Samsungok pontosan így működnek alapbeállításból - és bő fél órán át elzümmögött a céges telefon legutóbb, vicces volt napközben, nem lehetett senkit hívni róla, mert az asztalon hagytam töltőre kapcsolva a telefont, és ~10 percig nem nyúltam hozzá. Úgy döntött, most biztos ráér egy teljes rendszerfrissítést lefuttatni.
Na mindegy, parttalan vita, igazából nem is akartam összehasonlítani a két rendszer. Egyszerűen szerintem jó lenne ha group policyben vissza lehetne állítani a működést olyanra, ahogy a w7/w8 update rendszere működött, hogy akkor telepíthessek, amikor akarok (ez most is megvan) és azt, amit akarok. Szerencsére a drivereket külön ki lehet kapcsolni, mert rengeteg ezeréves driver van a windows updaten, amit gyakran rátelepít a frissebbre is.
Utoljára szerkesztette:
http://goo.gl/gd6Zi5
És az, hogy te nem láttál olyat, hogy egy frissítéstől egy Androidos eszköz bootloopba keveredett, és akár vissza is kellett vonni egy kiadott update-et az a te nagy szerencséd, mert ezek bőségesen előfordulnak ott is (Nekem a Google által kiadott Nexus 7-emre is jött ki olyan hivatalos update anno, amit pár nap után visszavontak (pedig már az OTA terjesztés is elkezdődött), mert elkezdte brickelni az eszközöket... vicces volt, nagyon jól szórakozott rajta mindenki, akinek fel kellett nyitni és hardver szinten resetelni a tábláját, még az NRT se tudta rendbehozni). Elterjedt, nagy cégeknél, komoly eszközöknél is előfordul. Bármelyik márka fórumán bőségesen megtalálod az "update issues" topicokat, ilyen téren semmivel nem jobb a helyzet ott sem. És ott is a "szakértők" kb. addig jutnak, hogy tolj egy factory resetet, aztán talán jó lesz.
A Group policyben pedig csak kézire lehet tenni a frissítést, de kiválogatni/kihagyni a bugos frissítést nem lehet (ha csak vissza nem vonják). Az android pedig nem tuszkolja erőszakkal az újabb verziókat. Ráadásul ez is csak a pro verzióban van, homeon ennyi lehetőség sincs.
Utoljára szerkesztette:
Van, eléggé elpakolva, hogy az átlag pistike talán ne tudja fogalmatlanul szétbarmolni. Remélhetőleg az, aki ilyesmiket átállít, már valamelyest tudja, hogy mit csinál, nem csak talált egy 3 klikkes guideot a neten. A rendszert meg kell védeni a felhasználóitól.
Még mindig olvashatsz elég rossz példát itt a fórumon is arra, amikor valaki jön panaszkodni a hibaüzenetekkel, aztán pár kérdés után kiderül, hogy ja, ő csak letiltott ezt, meg kikapcsolt azt, amiről azt se tudta mi... de olvasta valahol, hogy azt úgy kell.
És ha már felemlegetted, egy Android esetén még ennyi beállítási lehetőséged sincs se a rendszer, se az appok frissítésénél, ott group policy sincs, azt kapod, amit a gyártó kipakol neked 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.02.15. 05:34:25
Pl. ha szar egy frissítés nem tudod kihagyni a telepítésből, de alapesetben még az a lehetőséged sincs meg, hogy akkor nem rakod fel egyiket sem, amíg ki nem javítják.
És lássuk be, hogy mostanában a minőség nem a legjobb...
Utoljára szerkesztette:
Értem én, hogy rengetegen szartak a frissítésekre, de nem ismerek még egy rendszert, ahol ennyire kényszerítik...
Ennek ellenére..
Miért nem lehet 20-24óra intervallumot megadni, kellene!
18óra kevés!
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2019.02.14. 20:45:56

Pofátlan oprendszer, Itt hagytam másfélórára és újraindult...
A TV programot nem töltötte be és nem vett fel semmit
Hogy betöltéskor minden programot betölt? Bejelentkezéstől függetlenül.
Ha ezek a fentiek nem állnak fenn, akkor érdemes valami erősebbet választani (és akár fizetni is egy programcsomagért).
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.02.11. 10:42:54
Azt olvastam valahol, hogy Win10 mellé nem szükséges külön vírusírtó, mert olyan jó lett a saját védelme. Ez mennyiben igaz? Én most szeretnék Win10-re váltani, és nem tudom meg merjek-e bízni a cikkben írtakban. A vonatkozó irományban egyébként egy víruslabor tesztjeire hivatkoztak igazolásként.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
[merlinw.org]